Dag 21 - Mina tankar om gymnasiet

Jag har det ganska klart för mig, iaf vad jag vill in på allra mest, alltså mitt första-val. Och det är att komma in på Löpargymnasiet i Sollentuna. Har velat börja där väldigt länge, men har bara blivit mer och mer intresserad efter de två lägerna jag varit där på. Så jag är helt säker på att jag kommer söka dit som första val. Däremot så är det ju inte alls säkert att jag kommer komma in. Det är ju bara ungefär 5 tjejer i min ålder som kommer in där då, och det är det enda riksidrottsgymnasiet med inriktning löpning i hela Sverige. Så ja.. kommer bli väldigt svårt, men jag måste försöka. Och skulle verkligen bli överlycklig om jag skulle komma in. Linjen jag kommer söka är natur, för man pluggar ju en helt vanlig linje där också.
Men i andra och tredjehansval vet jag inte riktigt vad jag ska söka. Antagligen bara här hemma. Och natur då.
.
Jag i en korridor där för snart ett år sen, haha.

Dag 20 - Något jag ångrar

Hmm.. Har en massa jag ångrat nån gång, men kommer inte på nåt nu. Inget "större" iaf. Eller ja, typ efter varje lopp ångrar jag att jag inte tog ut mig lite mer och inte sprang lite snabbare, som det känns som att jag kunnat gjort efter loppet men inte alls under det. Lär mig aldrig nåt heller, känner alltid samma sak efter varje lopp. Men sen är det väl olika beslut och sånt man ångrat, och saker man sagt. Fast inget jag direkt kommer på nu, och kanske inget jag vill skriva här heller. Så det här får räcka för den här punkten.
.
weheartit

Sista mars

Yupp, snart är vi inne i den FJÄRDE månaden på detta år! Herrejösses alltså, hur kan det gå så jääääkla fort?! Helt crazy, känns som att tiden bara rinner iväg (okej, inte alltid.. men oftast). Var iaf jäkligt dryg skoldag idag. För det första hade jag noll plugglust, och så hade vi uppsatsskrivande i alla ämnen, alltså fyra lektioner med uppsatser av olika slag. Men vi klagade lite så på sista fick vi gå en promenad halva lektionen (hur mycket promenad det blev var ju en annan sak haha). Tur att dagen inte var så himla lång iaf. Och egentligen skulle jag behöva plugga sönder nu (gjorde typ ingenting på sista lektionen, så extra mycket att plugga hemma med andra ord..), men vad gör jag då? Jo, sitter och äter choklad och läser bloggar.. Bra där alma! I helgen måste jag plugga, och komma nån vart också. Men om typ 1,5 timme så bär det av till willys för inventering med gruppen hela kvällen. Hööööörs!
.
Försökte visa er vad jag har på mig, men vet inte om det funka så bra haha. Och flätan som jag hade tidigare såg galen ut, och såg ännu galnare ut när jag försökte göra en ny.. Så nu vet ni det!

Inge Greys..

Tänkte att jag skulle kolla på Greys idag, har ju inte sett nåt av de nya avsnitten som går nu. Men känns inte som en så stor idé att börja kolla mitt i nu.. Men så går det när man sitter och gör annat istället för att plugga haha. Hoppas de finns att kolla på här på datorn, isf måste jag göra det snart, och sen hänga med varje onsdag hehe. Tror jag ska stänga av datorn och krypa ner i sängen snart, och läsa lite så jag kommer nånvart i boken (fast jäkligt bra är den!). Kan ju iaf ställa fram klockan liiiite nu, imorse ringde den halv 6.. Men nej nu ska jag hoppa ner i min underbara säng (som den alltid är varje morgon innan skolan iaf..). Intressant inlägg. Godnatt!
.
Haha, känns som att den här är ganska gammal.

Stoppa tiden

Kan inte klockan bara stå still när man pluggar? Så man inte tappar nån tid liksom, det skulle vara väldigt bra. Inte för att det kommer ske, men ändå.
.
Träningen gick iaf bättre än jag trodde, var så jääkla trött innan men blev lite piggare sen. Körde iaf 6x300m (knappt, började räkna från när vi började öka) på 21 km/h, med ungefär 3 min vila. Sen körde vi styrka, allt möjligt. Så ja, gick väl helt okej, fast inte direkt bra då ;)
.
Nu måste jag ta mig ner till pappa så han får hjälpa mig med matten, fattar ingenting!
.
Härligt med vår! När det är vår på riktigt alltså.. Nu har jag varit tvungen att ha min tjocka vinterjacka igen bara för att det är förjäkligt kallt på mornarna, och snöade ju nån dag också.. Våren kom!!! På riktigt.

Innebandy

Hello, ligger och halvsover i min säng nu, skitskönt! Spela ju skol-dm i innebandy idag som ni vet, och det gick väl helt okej. Vi vann första med 7-2 och förlora andra med 3-2, fast den var mot prolympia så hade inte förväntat mig nå annat heller. Var iaf ganska kul, har ju inte spelat på "riktigt" på jättelänge. Jag har ju spelat innebandy förrut för er som inte visste det ;) däremot så dog mina fötter haha, man kutar ju och tvärnitar, kutar och tvärnitar osvosv. Så fötterna blir ju lite mosade hehe. Men ska snart byta om för träning, får väl se hur det går.. Känner mig vääldigt trött, både i benen och huvudet. Men skriver senare, hajjdo. (skriver från mobilen nu också så kan inte fixa nån bild tyvärr, internet på datorn funkar inte igen..)

Fullt upp

Tjeeena. Har haft fullt upp hela dagen så har inte haft tid för datorn, men skriver lite på telefonen nu så ni vet att jag lever iaf haha. Men efter skolan så åkte jag och elin med frida hem till henne, sen åkte vi till stallet och filma en grej till bilden. Sen så åkte jag hem, och sålde lotter med victoria. Och så har jag packat och fixat matsäck till imon. Skol-dm i innebandy imon och vi ska åka med halv 8-bussen så måste va där innan det.. Vi har typ inga avbytare eller nåt heller så vi får väl se hur det där går. Men nu ska jag läsa lite och sen sova så jag orkar med morgondagen. Pusshejjj!

Hej ben, kan ni piggna till nån gång?!?! Snääälla, tack.

Ja träningen då. Vi körde lite blandade backintervaller, fast inte så himla hårt då två dagars tävling ligger bakom oss (eller ja, iaf nåra av oss). Körde väl mellan 50 och 150-200m ungefär. Och koordination också då. Känns fortfarande inte bra, nån som vill byta ben eller nåt? Vill ha tillbaka mina gamla, dom måste ha bytts ut när jag var sjuk.. Puss på er, hörs när vi hörs.
.
Det här kan väl inte vara mina? Bläää.

Dag 19 - Det här blir jag nervös för

Och nu menar ju jag innan lopp och sådär. Och egentligen så är det enda jag blir nervös för (men då riktigt nervös!!) vad jag ska få för tid när jag kommer i mål, vad resultatet blir. Sen också att jag inte vet hur ont det kommer göra, för vissa lopp är inte alls lika jobbiga som andra även fast man tar ut sig helt. Men mest är det för vad klockan ska visa när jag kommer i mål. Jag är ganska duktig på att tävla mot mig själv, jag bryr mig inte alls om placering på såna här småtävlingar (som nu i helgen t.ex.), då är det bara min egen tid som gäller. Däremot om det är större tävlingar eller terräng-lopp så blir det ju mer placeringsmässigt då det är svårt att gå på tid. Men då är det mycket känsla också, om det känns bra eller dåligt. Det spelar ingen roll hur det känns innan heller, jag kan aldrig vara säker på om det ska gå bra.
Och nu börjar jag skriva mycket känner jag haha. Ska sluta nu. Men ni fattar nog vad jag menar; jag blir nervös för min egen insats, hur den ska bli.
.
Tog nån gammal bild bara. Tror nåt hände där borta? Haha.

MÅNDAG

Hej på er! Var riktigt segt att vakna i morse kan jag säga, usch, kunde nog gjort vad som helst för att få ligga kvar under täcket och få sluta ögonen haha. Men skoldagen har väl varit helt normal. Hinner inte skriva nå nu, måste ner och packa väskan och byta om. Hörs efter träningen!
.

Man måste misslyckas för att kunna lyckas..

eller? Jag kör på den just nu, och kan ni gissa varför? JO, det gick ju helt jävla skitdåligt på båda sträckorna och båda dagarna denna helg. Usch, fy och blä. Kändes inte bra i benen nån gång, inte ens innan loppen. Förhoppningsvis så är det väl den där sjukveckan (eller ja, 1,5 månaden) som har sugit musten ur kroppen. Nu ska jag se till att vara frisk så jag kan träna på! Så den här tävlingen vill jag bara glömma. Men desto mer taggad blir man ju till att springa så himla mycket bättre!
Däremot så var det en supertrevlig kväll på hotellet igår :) Helt klart helgens höjdpunkt!
Och jag tänker inte bjuda på nån bild eller så nu heller, för jag är tråkig och sur. Hejdå

Örebro

Jadu, hittils har det inte varit min dag kan jag säga haha. Hittar ingenting jag ska ha med mig och ja.. allt går bara åt pipskogen. Blir trött i benen bara jag går uppför trappan, bra? Nej. Men snart så åker vi iväg mot Örebro iaf, får väl se hur dagen tänker sluta. Kommer hem imon kväll nån gång. Nu måste jag packa klart, göra färdigt matsäcken och sätta upp mitt hår. Ha en bra helg allihopa!
.
Förrut i Örebro, fast nu är det en ny hall (som jag aldrig varit i).

Higher off the ground

Kvällen har bestått av tv och toblerone & merci-ätande, härligt. Nu blir det dunka lite "taggig" musik och lägga mig på golvet med benen i högläge (haha). Sen ska jag krypa ner i min nybäddade säng och sova. Vi åker runt halv 12 imon tror jag, så hinner blogga imon innan det. För er som inte vet så ska jag till Örebro och tävla, kan ju vara lite förvirrande att läsa om man inte vet det haha.. Men nu har jag inget mer att dela med mig av till er. Sov gott!
.
Heelt helt helt helt random haha. Egypten iaf, 2009.

Dag 18 - Något jag är rädd för

Skräckfilmer, haha. Tycker om att "kolla" på dom (håller för ögonen ungefär två tredjedelar..), men ja.. ah.
.
Känslan efter ett lopp som gått dåligt, alltid lika rädd innan loppen att jag ska få den där känslan, usch inte rolig alls! Inte blir jag rolig heller..
.
Att bli sjuk, vad som helst, hatar att va sjuk.
.
Ormar, spindlar och äckliga små kryp helt enkelt, uuuuh sååå äckliga!

Tiden går fort, ibland.

Jaha, då var barnträningen slut då. Känns väldigt.. konstigt. Kan inte förstå att det har gått en hel säsong (typ), känns som att det bara var nån månad sen som vi sa ja till att vara tränare. Men det är rättare sagt mer än 6 månader (tror jag..)!! Ett halvt år, shit! Helt galet. Kommer aldrig förstå mig på tiden.
.
Nu ska jag dra mig mot soffan istället och kolla på tv. Tror det är Vampire Diaries nu på sexan, och jag har aldrig sett det så tänkte kolla lite om det är nåt för mig, det sägs ju vara skitbra så.
.
Och en till sak, haha. Vi fick en massa choklad och godis av våra goa barn idag :D Hihi, tackar man ju inte nej till! Tack ni underbara :) Och en "hejdå-kram" fick man ju av alla också. Kommer sakna de där små rackarna som kan vara så hemskt jobbiga ibland (hehe), men de är så härliga och olika på sina sätt allihopa.
.
weheartit

ÄLSKADE FREDAG

Helluuuu! Glad idag, för det är freeeedag :D Och våffeldagen också för den delen, men har inte ätit nåra våfflor.. och kommer antagligen inte göra det heller för orkar inte grädda nåra haha. Men skolan gick snabbt idag, bara för att vi har idrott som sista lektion. Vi hade innebandy idag, och jag som skulle ta det lugnt.. gick ju bra haha. Nu har jag hunnit ätit mellis, bäddat nytt i sängen, fixat lite till barnträningen och läst lite bloggar. Om ungefär en halvtimme bär det iväg till hammar för sista barnträningen! Idag blir det lite annorlunda med 7-kamp och fika bl.a. Hoppas barnen är snälla så ska det nog bli kul :) Seeyou lateroooooo!
.
YÄÄÄY IT'S FRIDAY!

Mobilblogg

Orkar inte starta datorn så får bli ett litet inlägg från telefon. Träningen gick väl okej. Vi joggade, körde lite koordination och nåra korta fartökningar. Blåste väldigt mycket och var kallt, men skönt när man fick medvind ;) Ligger i sängen nerkurad under täcket nu, tänkte att jag skulle försöka somna tidigt idag. Känns som att jag glömt att plugga nåt också haha, känns konstigt att inte ha nå prov eller nåt att plugga till, men skönt! Däremot kommer det väl nya snart, så blir väl inte "ledig" så länge. Men nu ska jag sluta skriva här och börja läsa istället så jag blir lite trött. Godnatt!

Dag 17 - Något jag saknar

Känslan efter ett superbra lopp.

.
Och en speciell, underbar och älskad vän ♥

Storm!

Herrjösses vad det blåser ute! Vi har trott flera gånger att skolan skulle blåsa ner och mamma sa att taket på deras skola höll på att lyfta haha. Idag har man iaf tagit sig igenom ett prov och ett test, plus två andra lektioner och ett utvecklingssamtal. Hatar prov och test, så himla jobbigt när man inte vet hur det gått på en gång.. Men jaja, sånt ska göras i livet också. Nu ska jag göra färdigt lite småläxor sen är det dags för en lugn träning. Blås inte bort där ute så hörs vi senare!
.
Har nya linnet från monki idag också, om nån ville veta det liksom ;)

Måndag, onsdag..?

Ojoj vad jag trasslar ihop dagarna nu, har trott att det är måndag hela dagen, och resten av veckan kommer väl också kännas som att det är fel dag. Haha kan inte tänka mig hur det kommer bli i sommar, då har man ju liksom inget att gå efter förutom träningarna, men det är skönt det också! Helt okej dag i skolan iaf, förutom matteprovet.. Usch, satt och läste igenom hundra gånger (typ..) men känner mig fortfarande lika osäker. Aja, inget mer att göra åt det nu! Men imon är det ett till prov, no. Så måste börja plugga till det nu. Senare blir det träning, ska träna med ida (en annan tjej jag tränar med) idag, victoria och jag har inte riktigt samma program den här veckan. Men vi hörs väl, ledsen om det blir lite tråkig bloggning nu men känner att skolan måste gå först.. tyvärr.
.
Var tvungen att visa att jag inte är hårlös också haha.

Hejohå

Jahapp, snart har hela den här dagen gått då. Imon är det tillbaka till skolan som gäller, matteprov också på det svåraste kapitlet jag nånsin har jobbat med.. Låter som en bra dag haha. Får väl göra det bästa av det.
Idag så har jag bara pluggat, stressat till bussen som jag var nära att missa och varit till köpis med mina underbara tjejer (elin & frida), fast jag köpte inget, inte mycket pengar och inget jag behövde heller. Men tycker det är kul att gå runt där ändå, med bäst sällskap också. Kom väl hem typ före 6 nån gång. Sen har jag bara ätit och plugga lite matte. Nu ska jag försöka hjälpa en annan grym tjej (victoria) med hennes design, och sen plugga mer matte. Seeyou
.
Jag, elin och frida :)

Dag 16 - Musik jag tycker om att träna till

Har ju skrivit lite om det tidigare. Egentligen behöver det inte vara musik jag tycker är bra, bara det är bra fart i den och så man känner sig taggad och blir glad av den. Kan ju rabbla upp nåra exempel, speciellt dessa jag brukar lyssna på innan tävling.
.
Destination - Darius & Finlay
Finally - Bart B More, Oliver Twizt
Higher - Taio Cruz, Kylie Minogue
More - Usher
Hey Baby (Drop It To The Floor) - Pitbull featuring T-Pain
In My Head - Jason Derulo
To The Moon And Back - Kayden
Gettin' Over You - David Guetta, Fergie, Chris Willis
I Like It (Chuckie radio mix) - Enrique Iglesias, Pitbull
My Feelings For You (Radio edit) - Avicii & Sebastian Drums
I Like The Way - Eddy Wata
.
Vet att ni sett den tidigare.. Men första som kom upp.

Ledig dag!

Hellu på er, tisdag idag men ingen skola, lite lagomt skönt sådär. Självklart så vaknade jag supertidigt, men ändå skönt att inte behöva gå upp till skolan. Dagens planer är att plugga och åka till köpis med frida & elin. Har inget mer planerat vad jag vet. Verkar vara väldigt fint väder ute idag också, det gillas starkt! Ha en bra dag :)
.
Jag och elin i höstas. Och med tanke på höst, pappa igår: "nu är det 5 månader kvar tills hösten är här". Wiihooo, tack så mycket för påminnelsen pappa!..

You and me

Nu tänker jag stänga av datorn och krypa ner under täcket. Får se om jag väljer att läsa astronomi eller paganinikontraktet.. Hmm, vad låter mest lockande? ;) Inte ens ett svårt val för velaren själv haha. Godnatt.
.
Två otroligt vackra bilder sen tidigare idag.

Svar

.
Eftersom du inte har nån blogg eller nåt jag kan svara dig på så får jag väl ta det här ;)
Och kommer inte med nåt bra svar heller haha.. Jag köpte dom nämligen på en tävling, Valbo Games, i somras. Har ingen aning om vilken affär och vart de finns tyvärr, men går väl säkert att beställa på nätet. Fast dom är verkligen supersköna, bästa spikskorna jag haft än så länge!
.

Träningen..

gick väl helt okej. Fast inte bra än haha. Vi körde iaf 4x3x ca 200m. Med kort vila i serierna, 30s, och längre mellan, 3-4 min ungefär. Tidmässigt så låg jag ganska jämt allihopa. Däremot känns det som att jag har tappat stilen lite, känns som att jag krymper ihop och klampar på hälarna mer än nödvändigt.. Inte bra! Får se om jag kan göra nåt åt det innan tävlingen. Annars har jag väl inget mer att säga om det här tror jag. Ciao så länge ;)
.
Rensade igenom lite bilder för nån dag sen, så här är en gammal sådan. Och här var jag ihopsjunken haha..

Dag 15 - Vad jag tycker om att göra på fritiden (förutom idrotten)

Ja, jag tycker väl om att göra det som de flesta andra tjejer i min ålder gör ;) Älskar att umgås med mina vänner, shoppa, fota och resa. Skulle göra ganska väldigt mycket för att få åka utomlands just nu, speciellt med nån nära vän. Men har väl inte så mycker mer att berätta om det här haha.
.
Jag och en av mina närmsta älskade vänner.

Skulle inte vara helt fel att kunna trolla sig hit just nu..

Haha där uppe på den där "muren" står lilla jag. Bulgarien 2007.


Egypten 2009.


Egypten 2010. Sandsandsand..

Att ett år kan gå så otroligt fort. ♥

Tjabbatjena. Undrar om våren är på väg på riktigt nu? Är iaf grymt härligt ute nu. Vårjackan åkte på idag, orkade inte med min dunjacka. Åh fattar inte hur härligt det kommer vara när det blir riktig vår utan all slask, och när det börjar bli varmt på riktigt, looooove. Vi fick sluta tidigare idag också, var på biblioteket efter lunch och sen fick vi sluta. Och imon är det studiedag :) Däremot så måste jag ta tag i lite plugg nu. Tjohejjjj
.
we♥it

Oj, förvånad!

Kollade min statistik och tyckte den var väääldigt annorlunda, och så kikar jag in på Febbs och ser att jag vunnit "veckans blogg" där, kul! Trodde jag aldrig haha. Men ni som inte kikat in på hennes blogg tycker jag ska göra det, rolig att läsa!

On the floor

Har haft den låten på hjärnan typ hela dagen haha (den som står som rubrik alltså), eller hela träningen iaf. Måste verkligen ha bitit sig fast.
.
Och idag var ju näst sista barnträningen också! Kommer kännas som en befrielse att inte behöva bry sig om det där sen. Det var inte så många barn där idag så det var lugnt.
På min egen träning så sprang vi ute i typ 40 min först, stannade en gång och körde lite koordination också. Inne så körde vi lite mer koordination och sen bålstyrka. Gick väl okej, men fortfarande långt ifrån hur jag vill att det ska kännas..
.
Nu hade jag tänkt läsa lite bloggar och sen plugga lite no. Imon är det ju skola igen, helgerna går så fruktansvärt snabbt! Man hinner ju knappt med haha.
Hoppas ni haft en bra helg :) Hörs imon!
.

Dag 14 - En tävling jag är väldigt nöjd med

Oj, nu blev de svårt igen. Måste tänka lite haha.
Jag har nåra tävlingar jag är riktigt nöjd med, men tar väl en då.
Och det får bli en sån liten tråkig tävling som Nordea i Sundsvall, som var i höstas. Tävlade ju två dagar där, men bara den andra jag är nöjd med. Första dagen gick helt skit (sprang 800), så jävla dåligt gick det! Men sen kom jag tillbaka till arenan, taggad som tusan, och springer i mål på 7.05 (2000m). Då blev jag nöjd! Trodde aldrig det skulle gå med tanke på tävlingen dagen innan, tro det eller ej så har det nog mycket att göra med dagsformen, kan inte vara så mycket annat. Det är det perset jag har just nu, men det ska jag se till suddas ut snart (i sommar..)!
.

Nittondemarstvåtusenelva

Hej på er, inte hunnit blogga nåt idag.. Kan ju börja med att säga att träningen blev flåsig, jag och victoria hästade på, plus att jag inte är i toppform.. Inte alls. Strålande fint väder var det iaf! Sen efter dusch och lunch och så så tog vi oss ut igen för att sälja sverigelotter (inte mina bästa vänner dom där lotterna om man säger så), fick iaf nåra sålda! Efter ungefär 2,5 timme så cykla vi hem till mig och fixa lite grejer med friidrottsgruppen, fick också reda på att det är två barnträningar kvar!!! Ojojoj, vääääldigt skönt, men kommer samtidigt sakna de där härliga ungarna. Kvällen har bara varit lugn. Ätit upp min glass som jag köpte igår, blev ingen ben&jerry då vi var på fel affär, men blev en annan ny (och god!). Nu ska jag burra ner mig i sängen och läsa lite. Hoppas ni haft en fin dag :)
.
Gammal bild från Lidingö. Var man inte vacker? Och Kaj med sin kamera, lovelovelove ;)

Mina klagomål hjälpte

för det är sol idag! Tralalala.
.
Vaknade först halv 7 imorse också.. Lyckades iaf somna om till typ halv 8 eller nåt. Blev ingen uppdatering igår kväll, orkade inte starta datorn bara haha. Men barnträningen gick bra, behövde inte ryta i lika många gånger som vanligt ;) Idag så är planerna som så att först springa med victoria, sen sälja lotter och fixa lite grejer med henne. Så kommer nog inte hinna med så mycket mer. Ni får ha en härlig lördag!
.
weheartit

Barnträning

Snart är det dags för barnträning, och idag är det höjd på schemat. Får hoppas att barnen lyder oss idag haha.. Men nu ska jag dra på mig mjukisbyxor och fråga om mamma kan skjutsa, ingen lust att cykla i det här vädret. Hörs efter träningen!
.
Tänk när man va så där liten och höll på med allt annat också haha.

SNÖ

Jag gillar inte snö. Jag hatar snö. Den äcklar mig, mycket!
.

Dag 13 - Det jobbigaste med min idrott

Det jobbigaste är helt klart när det går så himla segt och allt bara är jobbigt och tungt. För är ingenting jag alltid tycker är jobbigt. Distanspassen kan vara jobbiga om min kropp är seg och trött. Intervallpassen kan vara jobbiga om min kropp är seg, tung och trött. ALLT kan vara jobbigt om kroppen är så där jobbig. JOBBIGT de där. Tävlingarna kan också vara JÄKLIGT jobbiga om det går dåligt, fytusan!
.
Älskade sport tänker jag just nu ♥ Nej, det är inte alltid så lätt, och det ska det inte vara heller!

Dag 12 - Min högsta önskan

ATT BLI BÄTTRE ÄN BÄST. Inom löpningen. Punkt slut. (Och leva ett underbart liv..)

HEEELLG!

Gaaaanska underbart med helg, helt loooovely bara. Slippa gå upp till skolan två dagar. Även fast jag vet att helgen kommer gå suuuupersnabbt så är det alltid lika underbart varje fredag efter skolan. Helt okej med idrott som sista lektion också, plus att mitt lag vann alla baksetmatcher idag haha ;) Det enda jag har planerat idag är att träna småbarnen, och så måste jag köpa en ny ben&jerry, har ju kommit nya smaker! Ni får ha en underbar fredag, puss.
.
we♥it

Hur mycket längtar man inte till sommaren när man ser den här bilden?

weheartit

To be with you

Träningen gick väl inte så där superbra direkt. Kände mig trött och seg. Som jag har gjort varje träning den här veckan haha.. Väntar på att det ska släppa nån gång, när nu det kommer bli.. Vi körde iaf kortare intervaller, kort stege. 50-100-150-200-150-100-50 x2. Också hade vi 1 min mellan intervallerna och 2 min mellan "stegarna". Så ja, det va det de.
.

Dag 11 - Så här ser min träning ut

Idag ser min träning ut som så att jag tränar 5 eller 6 gånger i veckan, det beror oftast på om jag har nån tävling den veckan, är det tävling så blir det 5 och är det inte så blir det oftast 6. Och som det ser ut precis nu så är det längre intervaller på måndagar, alltså kondition/uthållighet. På tisdagar (om jag tränar 6 gånger) så är det lätt distans, annars vila då. Onsdagar gym, nån form av intervall (oftast hårdare) och styrka. Torsdag är det kortare och snabbare intervaller, alltås mer snabbhet. Fredag vila. Lördag distans, lite längre än tisdag. Söndag så är det lite blandat, först lite jogg och kanske nåt annat ute, sen styrka, spänst eller frekvens inne. Så så ser det ut idag, senare kommer det ju antagligen se annorlunda ut.
.
Jag och min bästa träningskompis!

Jag igår..

Orkar man inte skriva så mycket så kan man ju köra på sånt här! (Hade tänkt lägga upp det igår men orkade inte..)

Hej så här ser jag ut idag

Bra bilder tjohej!

Hej ibland är man glad

för ingenting! Vet inte alls varför, men känner mig väldigt glad! Och det är väl alltid bra.. Kanske kan vara det underbara väder som vi har?
.
Det är bara en skoldag kvar den här veckan också! Idag hade vi so (jobbade lite med Japan), engelska (började skriva en biografi om oss själva), no (genomgång+ lite plugg) och svenska (spelade upp en debatt om abort i grupper). Det där med debatten blev väl som den blev haha, alla i gruppen hade ju inte lust att prata så mycket satt.. Men nu är det klart iaf. Har hunnit äta mellis, och nu ska jag bara läsa lite bloggar och ta det lugnt innan träningen. Om jag är duktig så blir det lite plugg också. Seeyou :)
.
Egypten. Underbart? Ja!

Dag 10 - Något jag ser fram emot

Nu ligger jag vääääldigt efter med det här, vet inte ens vilken jag egentligen ska vara på idag haha. Men tar de när jag har lust helt enkelt :)
.
Något jag ser fram emot är att tävla 2000m i sommar, vill springa under 7 min! Är så himla taggad och vill verkligen springa bra på de loppen! Men vi får väl se hur det går, det går ju inte bara att sitta här och skriva att jag vill, det måste ju göras också.. Men det är en sak av många andra som jag ser fram emot, sen får vi väl se om jag tycker om stunden lika mycket när jag väl står där haha.
.
Efter ett 2000 meters-lopp i somras/höstas då jag var riktigt nöjd, faktiskt det perset jag har just nu.

Älskar solen!

Tjena, onsdag idag och solen skiner! Så himla härligt, äääälskar solen! Hade ju inte varit helt fel med vår eller sommar på det också, men allt kan man ju inte få.. Känns väldigt skönt att so-provet är avklarat också, vet inte hur det gick men finns ju inget mer att göra nu! Tycker skoldagen har gått ganska fort faktiskt, vi har bara "vanliga" lektioner före lunch på onsdagar så kanske är därför.. Fast syven på slutet är ju inte den minst sega om man säger så.. hahah. Jaja. Nu ska jag kolla på skidor på tv och sen är det dags för träning på gymmet. Och idag så tänkte jag cykla till gymmet, första gången för i år! Är ju faktiskt inte så himla halt och slirigt nu, så får väl hoppas att jag inte ramlar haha. Däremot vet jag inte hur min kära cykel mår som har stått ute hela vintern.. inte så bra på att ta hand om min cykel heh, men den funkar nog bra! Ha en underbar, solig dag :)
Haha min cykel typ. Rolig bild!

GRATTIS

Måste ju bara säga ett stort GRATTIS till min älskade vän Elin som fyller hela 15 år idag!!! Så grattisgrattisgrattis till dig :D:D Hon är ju inte hemma så har inte kunnat gett henne en bamse-grattis-kram :( Men hon får en här om hon läser, *BAMSE-GRATTIS-KRAM* till dig! Hoppas du får en suuuuuperbra dag, det är du verkligen värd :) Och kom hem snart så jag får träffa dig!

.

Älskar dig tjejen! ♥

I knew I wouldn't forget you

Hej på er, vart ju inget bloggande igår kväll heller.. Men är bara för att jag inte har nån tid över. Var så himla trött igår också, mamma skulle förhöra mig på so:n men somnade typ 5 gånger haha.. Och ikväll måste jag plugga skitmycket! Provet är imon.. och det känns inte bra. Men ska ut på en lätt distansrunda med victoria snart (om den nu blir lugn för mig haha..), hoppas den kan rensa lite i hjärnan iaf. Igår kändes det jävla segt kan jag säga, kanske inte så konstigt men ändå. Var stel överallt, kände mig som en gammal gumma på 70 år haha. Men jaja, nu plugga!!!
.

Back on track

Tjaaaaao! Nu är man tillbaka på lite gamla vanliga spår igen, känns skönt även om skolan inte alltid är lika trevlig.. Hehe. Är suuuperfint väder ute, solen skiner och snön smälter sakta men säkert (fast snöade ju imorse..). Tänker faktiskt "träna" idag också, tänker bara jogga istället för att köra intervaller, måste bara komma igång lite igen. Kommer nog få världens hostattacker och typ dö fast jag bara joggar.. Men då får det väl vara så då haha. Ska försöka plugga lite innan, har prov på onsdag. Så jag skriver igen ikväll, så ni vet :) Ha en underbar dag!
.

Fiiiin rubrik

Har inte varit på blogghumör på hela dagen, så därför det inte kommit nåra inlägg helt enkelt ;) Har väl inte gjort så hemskt mycket dock. Barnträningen gick väl sådär, min kropp har inte så hemskt mycket energi så kände mig inte så entusiastisk precis. Och inte fick jag ju träna heller :( Så jävla sur, kroppen känns så himla trött och seg!!! Vrf ska man bli sjuk för? Helt onödigt. Haha, det här kan ju låta väldigt töntigt, om man t.ex. jämför med det som händer i Japan nu, och det är det också. Men lite töntig får man vara ibland. Sitter och kollar på solsidan nu iaf, sen måste jag plugga. Hörs väl imon!
.

OJ

Tiden går sakta, på en helg! Bara för att jag har så tråkigt haha. Försökte ta tag i matten, men blev bara så sur på matteboken så kände att det var bäst att lägga undan den innan den låg i småbitar på golvet. Och pappa ligger och sover så han kan inte hjälpa mig heller.. Fråga mig inte hur han kan ligga och sova nu, börjar bli gammal kanske? Haha, nej nu ska jag inte va taskig. Tror jag ska gå ut och sätta mig på altan ett tag. Solen skiner ju för fullt, och har man klagat innan så lär man väl ta vara på det nu. Hörs senare, ciao!
.
Yes we♥it.

Underbart

.
Har suttit och kollat på en massa resor och drömt mig bort. Ååh va härligt att åka utomlands! Skulle jag vinna 3 miljoner skulle jag åka överallt, typ. Men ska ju på träningsläger till Portugal om typ 2 månader, wiiii! :D

Betterbetterbetter

TJOHEJ! Idag mår jag faktiskt mycket bättre :) Vaknade utan sån där äcklig smak i munnen och var hungrig, aaaasnice! Kanske har liiiite feber, men de är bara pytteytte. Fast igår blev jag lite rädd att jag skulle svälla upp i halsen för fick såna där "utslag" på hakan/halsen. Men tog en allergitablett, sen försvann dom efter ett tag. Fast ett riktigt minus är att jag har börjat känna i halsen nu.. alltså snälla, kan jag få bli helt frisk nu?! Ska bara ta de lugnt idag också, ska bli friskfriskfrisk. Ha en bra dag, TJINGELING.
.

Lite fräschare

Har tagit mig en dusch nu, äcklades nå hemskt av mitt hår och började svettas som en gris så stod inte ut längre haha. Termometern visade 39 för nån timme sen.. Men tror den har sjunkit lite nu :) Börjar också känna mig normalt hungrig för första gången på typ 3 dagar, så det är bra! Mamma har köpt godis till mig också, så ikväll blir det vanligt fredagsmys med tv och godis, niiice. Ha en bra fredagskväll!
.
Och gissa vart bilden är ifrån, damdamdaaaa.. we♥it !

Ulrik Munther


Ulrik Munther-Born This Way

Lite smått kär i den låten just nu.

Dag 9 - Hur och vad jag tänker på under tävling

Ligger ju lite efter med det här, men tar de när jag känner för't.
.
Hur och vad jag tänker på under tävling beror helt på vad det är för tävling och hur det går haha. Är det typ 800 eller 1000m så försöker jag ta en tvåhundring i taget och tänka att nästan ge allt (typ..) varje sån. Men är det lite längre eller terränglopp så försöker jag nog bara tänka positivt. Det jag alltid försöker tänka på är att jag vet att jag har mer att ge när jag tror att jag är helt slut, att jag kan pressa mig lite till hela tiden. På arenalopp (eller inomhus då) så brukar jag också ofta tänka väldigt mycket på tider, om jag ligger före eller efter planen och vad jag kan tänkas komma in på för tid. Det kan ju både vara bra och dåligt, för om jag ligger före så får jag ju en kick av det, men ligger jag efter så blir det ju bara ännu jobbigare. Men om det går dåligt och känns skitsegt så kan det finnas väldigt dåliga tankar haha, då är det mest "målmålmål" och "trötttrötttrött".. Men jag försöker iaf att alltid tänka positivt och försöker pressa mig så mycket jag kan.
.
Jag tror också att det är väldigt viktigt att tänka rätt innan tävling, alltså nåra dagar innan, och att man är riktigt taggad när man ska springa. Det har hänt flera gånger att jag inte har varit så taggad och då har det inte gått nå bra heller.
.
Det finns nog ganska mycket att förbättra just med det mentala och just under tävling, jag tror många gånger att jag skulle kunna ge lite mer om jag orkade pressa mig lite till och tänka lite bättre.
.

Vackert väder

Väldigt fint väder ute har jag märkt! Öppnade dörren ett tag och andades in lite frisk luft och fick se solen, härligt. Jag har iaf skickat in min läslogg nu, försökte läsa igenom och ändra det som lät konstigt men det blev säkert bara konstigare haha. Får väl läsa igenom den sen när jag är frisk och försöka övertyga min lärare om att få ändra då. Inte för att det kommer bli nåt av det då.. Men sitter iaf och kollar på skidor just nu, och nu kom pappa hem med mat. Så ska väl ta och äta nu då. Ha en fin, solig fredag :)

HEJ

san. Jag är hemma idag också, har 38,5 graders feber nu. Så är ju lite bättre :) Fast kunde inte sova så mycket.. vakna 5 imorse först haha, fast lyckades somna om till typ 7 iaf. Ska ta och äta frukost nu. Sen ska jag försöka läsa igenom min läslogg som måste skickas in idag. Ha en bra dag!
.
weheartit

Cupcakes

Mamma bakade världens godaste cupcakes för ett tag sen, och vi hade en kvar i frysen så den har jag käkat upp nu! Hoppas den kan ge mig lite mer energi, just nu kan jag knappt gå. Och haha, hade den på en liten "tallrik", så gick jag och ställde in den i diskmaskinen. Sen typ 10 sekunder efteråt, "vart tusan är tallriken?!", var tvungen att kolla om den stod i diskmaskinen och det gjorde den.. Minnet är på topp! Skrattade inombords åt mig själv.. Haha. Men nu ska jag kika lite på tv med min bror som också är sjuk. Ciaoo
.
Google-bild, fast de såg typ ut såhär.

Jippie..

Tog febern för ett tag sen och hade 39,1.. SUCK. Ska knarka alvedon så jag blir bra tills imon! Nu ska jag äta nudlar. Och sen sova, om jag kan. Har väl inte så hemskt mycket att skriva, så hemskt tråkigt att va sjuk! Men ska sluta klaga, det finns ju värre. Hoppas ni har en bra dag allihopa :)

Dag 8 - Mina mål med min idrott

Skrev ju inte den här punkten igår, så får ta den nu.
.
Mina mål med löpningen är ju såklart att bli bäst! Att få springa OS och ta guld. Och jag tänker inte ge upp och sluta hoppas. Det kan ju låta vääääldigt osannolikt, men vem vet? De som är bäst i världen nu har ju också varit barn med dessa drömmar.
Men de målen som jag har just nu, det här året, är att komma in på Löpargymnasiet, springa under 7 på 2000 och under 5 på 1500. Och självklart prestera bra på alla andra, speciellt "viktiga" och "stora", lopp.
.
Så vi får väl se hur det går med dessa mål, men jag ska verkligen försöka och göra mitt bästa!

Huvud och hosta till salu

God morgon! Jag mår faktiskt bättre idag, tror inte jag har så mycket feber :) Däremot mår inte mitt huvud så bra, speciellt inte när jag reser på mig haha. Och har en så jäääkla äcklig slemhosta, uuuuh. Fast igår kväll va huvudet värre, då kunde jag knappt resa mig från soffan, var tvungen att sitta ner och ta bort sminket för kunde inte stå haha. Men som ni förstår så är jag ju hemma idag, fast missar ju inge skolarbete iaf så det är bra. Men blir ju ingen träning idag heller :( Fast imon så blir det nog skola iaf. Men ni får ha en bra dag!
.
weheartit, perfekt när man inte har nåra bilder haha ;) (alltså har jag typ aldrig det..)

Sjuk..

Tjena. Jag har gått och blivit sjuk på riktigt nu.. har ju varit förkyld i typ 2,5 vecka, började hosta för nåra dagar sen och nu har jag feber.. JÄVLA SKIT! Hatar att va sjuk. Tror jag har gått omkring hela dagen i skolan och haft feber också haha. Men kände mig jättekonstig imorse när jag vakna, och så var jag inte alls hungrig till frukost (sånt händer inte om jag är frisk!). Men jag gick ju till skolan och har känt hela dagen som om jag haft feber (frös, ont i kroppen, inte hungrig osv..) men kändes inge varm i pannan så tänkte att jag bara va trött eller nåt. Men sen när vi slutat så tog jag febern hos lena (sjuksköterska) och då hade jag 38,5.. Ååååh. Men sånt är livet, man kan inte alltid va frisk.. Så nu vet ni allt om det haha. Men har tagit en alvedon och tror den börjar verka lite nu :) Men blir ju ingen träning som ni förstår.. och det är BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄ!!! Nu ska jag lyssna på lite lugn musik och försöka sova, ska bli frisk så fort som det bara går! Ha det bra ni andra!
google

Varning, onödigt inlägg

Känner bara att jag måste skriva nåt. Blir så nåra inlägg här nu. Sitter och kollar lite på tv nu, men tror jag ska slita mig härifrån och ta mig mot sängen istället. Imon är den sista längsta skoldagen för veckan, och näst sista (riktiga). Ska försöka trolla lite också så min hosta är borta imon :) Skulle vara riiiiktigt trevligt! Hörs imon då
.
Pigg tjej!

Dröm sött också!!!

Dag 7 - Det bästa inom min idrott

Jag tycker det är väldigt svårt att sätta fingret riktigt på vad det är som jag riktigt älskar med löpningen, alltså det bästa. Men det måste vara känslan. Känslan när det bara flyter på och det nästan känns som att man flyger fram, man känner sig stark. Men så kan det också vara känslan efter ett lopp eller en riktigt hård träning, den där känslan när man är helt slut och vet att man inte kunnat gjort nå mer just då. Och så är det ju självklart superkul när det går bra på tävlingar också! En tävling där det både går bra och känns skitbra är verkligen en dröm i sig, så hiiimla härligt! Ååååh vad jag längtar till en sån tävling ska komma för mig. Men ja, det är väl det ungefär. Som sagt så är det lite svårt att sätta fingret på precis vad det är, men jag älskar det och kommer alltid att göra!
.

Semeldagen

Halluuu! Idag är det semeldagen (fettisdagen om jag ska vara riktig..), ska strax gå och fixa en semla (med myyyycket mandelmassa! hihi). Men efter skolan så åkte jag med elin hem, vi fick våfflor av hennes snälla mamma, sen satt vi väl och prata bara :) heh.. sällan vi. Men sen skulle hon på dans så hennes mamma skjutsade hem mig. Sen gick jag ut och gick en stund, tog en liten promenad istället för ett joggingpass på grund av min dumdumma hosta.. Så det gillade nog min kropp, på idrotten idag så hosta jag ihjäl fast det inte är så mycket springa där haha. Förhoppningvis blir det bättre snart! Har ju varit förkyld i typ 2,5 vecka nu.. Tröööök. Nu har jag ätit och ska plugga lite so. Sen äta semla, såklart! Puuusss på er
.
weheartit, diggar bilden! (som många andra där)

Här tickar klockan..

fort som tusan också! Tror jag måste borsta tänderna och hoppa i säng nu snart. För att jag ska fungera normalt och inte bli helt crazy så måste jag sova ordentligt haha. Fast det är ganska bra för jag behöver faktiskt inte så jättemycket sömn. Men ska sluta babbla nu, vem vill läsa om min sömn liksom?! Hah, nu ska jag dra mig mot badrummet. Goooonattt

Dag 6 - Det här tävlar jag i

Ja, kanske är ganska lik punkten från igår, men jaja. När man börjar bli lite äldre (alltså inte 7 år) och vill tävla så måste man ju ha klubbens kläder på sig (kanske inte på alla småtävlingar, det beror lite på vad klubben har för regler och så). Så jag har ju (nästan) alltid på mig mina klubbkläder när jag tävlar (de tävlingar jag inte har de på är väl typ terrängserier och sånt som jag inte räknar som tävling). Men de kläder jag har inne och på sommaren (eller ja, när det är tillräckligt varmt) har ni väl sett ett antal gånger. Är det lite kallare så har jag väl oftast långa tights och en långärmad tröja. Så det är väl inte så märkvärdigt. Skor jag har beror lite på vad det är för tävling, antingen lättviktsskor eller spikskor (har aldrig joggingskorna). Är det terränglopp eller lite längre lopp så har jag lättviktarna och annars spikisarna. Så ja, det är väl det. Inte så intressant kanske haha. Kommer nog lite mer intressanta punkter snart :)
.

Träääning

Träningen idag bestod av längre backintervaller. Vi körde 8x400m och joggvila ner varje gång (50-100m gåvila, och efter fyra lite mer gåvila) uppför en inte så brant men seg backe. De flesta gick på 1.40-1.42, men någon på 1.38 och en på 1.44 eller nåt. Det gick väl ganska bra, kände mig lite seg och det blev riktigt jobbigt kan jag säga. Förstörde mina broddar gjorde jag också haha, varnar er; spring inte med broddar på asfalt! Jag trodde bara att själva piggarna skulle nötas ner, men när jag kollade ner på mina fötter så var ett gummiband av på varje fot. Även att jag inte hade märkt det tidigare heller, haha! Får se om jag klarar mig utan dom nu sista vintertiden, men de kanske går att använda vid nödfall hehe. Men är inte förvånad att det händer mig, heter man alma så kan man lyckas med det mesta.. ;)
.
Hejdå kära broddar!

Hello

Nu är man tillbaka och första dagen i skolan är slut (shit, låter som man vart borta i typ ett år haha..). Men fick tillbaka en rättad engelskatext (som hörde till provet vi gjorde innan lovet), och det gick mycket bättre än vad jag trodde! Och slapp teknikredovisningen också bara för att vi va helklass, hihi. Så det har väl varit helt okej. Är ingen helvecka den här veckan heller, har friluftsdag på torsdag, det är ju också ganska nice. Om ett tag är det dags för träning, så skriver väl efter den nån gång! Ciiaooo
.
En heeeelt randombild..

Inte många timmar kvar..

sen är man tillbaka till den verkliga vardagen igen.. Längtar ju inte om man säger så. Men närmare sommarn kommer vi! :D Har teknikredovisning imon också.. Men det får gå som det går. Träningen gick iaf bra idag! Igår gick det verkligen skit, så segt så jag vet inte vad, men idag gick det bättre! Vi va ute först, joggade lite, sprang 3 gånger i en backe och jogga lite till. Sen inne blev det 5 maxisar, spänst och lite bålstyrka (+ tåhävningar, haha..). Ska väl snart krypa ner under täcket, kan ju vara bra att vara någolunda pigg imon. Ha de bra hörrni! Och dröm sött.
.

Dag 5 - Mina träningskläder & skor

Lite konstig punkt kanske, men kom inte på nåt bättre haha.
.
Löpningen är ju väldigt bra på det sättet att det inte behövs speciellt mycket utrustning, inga dyra skidor, pjäxor, stavar och allt. Det enda man egentligen behöver är bekväma kläder att springa i och ett par skor. Sen när man blir äldre och väljer att satsa mer så blir det ju lite fler skor och lite mer kläder, men det är fortfarande ganska lite om man jämför med vissa andra sporter. Jag har ju ganska mycket träningskläder, speciellt t-shirts, har ju fått en massa på lopp och grejer, tror mamma räknade till ungefär 30 st (som passar nu alltså). Sen nu på vintern så är det ju långa tights, underställ, långärmade tröjor och overall som gäller, så det har man ju en del av. På sommarn är det oftast bara korta tights och t-shirt. Där mittemellan så blir det ju lite mittemellan också haha, lite tunnare tröjor än på vintern och inget underställ. Men de långa tighsten jag har använder jag året runt (förutom de tjockare "vintertightsen").
De skor jag har (använder alltså) är mina joggingskor, lättviktsskor och spikskor. Joggingskorna är ju de jag använder mest och vid nästan alla träningspass (iaf på vintern). Lättviktsskorna har jag på lite längre tävlingar och terränglopp, men ibland även på intervallpass och sånt. Spikskorna använder jag främst på bantävlingar men ibland på intervallträningar och riktigt hårda pass också.
Så det var väl det!
.
En favorittröja, ROSA.

Dag 4 - Ett av mina finaste/bästa idrottsminnen

OJ, verkligen ett stort OJ! Shit, här måste tänkas.. Kommer inte på något sådär superspeciellt nu, men har ju inte varit med om så värst mycket sånt heller. Men lär ju ta nåt iaf.. Och tar nog Lilla Lidingöloppet 2009, då jag kom trea, och var så himla glad! Trodde nog inte alls att jag skulle komma så pass långt fram placeringsmässigt. Kommer ihåg hur glad jag var när jag kom över mållinjen (dock stor glädje för att jag äntligen fick vila! Hahah..). Idag vet jag inte om jag kan se det loppet som nåt superlopp precis, (har ju inte kommit på nån bättre placering i det loppet men ändå), men då var jag himla glad och det är det jag kommer minnas från det loppet.
.
Sen har det ju varit för väldigt längesen också, som när jag var under 2.40 första gången på 800m haha, tänk att man kommer ihåg! Kommer nästan ihåg mina 200 meters-tider t.o.m. haha. Då var jag också väldigt glad. Såna lopp har jag väl nåra. Men kommer inte på nåt mer än "att jag var väldigt glad", så det här för duga! Kommer det upp nåt så kanske det kommer upp här också senare.
.
En bild från lidingö, 2009 då.

Dag 3 - Min idrottsbakgrund

Ja, jag har ju provat på väldigt många olika idrotter men bara fastnat ordenligt för en! Jag började på friidrott när jag var drygt 7,5 år. Första gången när mamma föreslog att jag skulle gå ner och prova på en träning så bara grinade och skrek jag, jag ville verkligen inte! Men mamma fick med mig till slut, och jag har aldrig haft tanken på att sluta. Fast då höll jag ju på med alla grenar, men har alltid tyckt bäst om att springa. När jag slutade med de andra grenarna och bestämde mig för att enbart satsa på löpningen var väl ungefär 1,5 år sen kanske, kommer inte riktigt ihåg. Och löpningen är ju det jag verkligen brinner för nu! Så om man jämför med idag och för nåra år sen så har ju mina pers blivit väldigt mycket bättre och jag har bara blivit mer och mer intresserad, och vill mer och mer!
Innebandy har jag också spelat ganska länge, och som jag fortfarande tycker är roligt. Men jag har inte tid och krafter för det längre, då det verkligen är löpningen jag vill satsa på.
Så vi får väl se vad som händer med mig i framtiden, hur långt jag kommer gå. Men en sak är iaf klar, jag vet vad jag vill och kommer inte ge mig i första taget!
.
En liiiten alma.

Nytt

HM
HM
Monki
HM
Zara (lite orättvis bild kanske..)

Vasaloppet

Tjenare. Mitt internet har dampat så har inte kunnat komma in här. Men idag är det söndag, och snart är man tillbaka till verkligheten igen.. Usch, känner att jag verkligen inte orkar just nu.. Men lär väl bita ihop nu till sommaren! Är ju Vasaloppet idag också, har kikat lite på det. Snart är det ju sista loppet i skid-VM också, så blir väl att kolla lite på det också, heja Sverige! Annars så måste jag plugga en hel del idag. Är ju ingen barnträning idag så får lite extra tid, ganska skönt faktiskt. Har ju egen träning fast den är ju ganska sent. Men har knäppt lite små kort på grejorna som inhandlades i Sthlm så de kanske kommer upp snart. Hööörs
.
(I torsdags)

Coming home

Har ju nåra dagar från "30 dagar" att ta ikapp, men tar nog hela tre stycken imon, orkar inte skriva nån nu. Den här kvällen har bestått av bloggläsande (måste ju ta ikapp när man varit borta nån dag heh..), tvtittande och nonstopätande (jäääklar vad nonstop är gott!). Nu tänkte jag göra mig klar för sängen och sen ta och läsa lite. Känner mig inte så jättetrött så då kan man ju passa på att läsa lite. Och rubriken, "Coming Home", också en låttitel, kommer påminna mig om den här sthlm-resan ganska mycket tror jag haha, victoria gick nämligen runt och sjöng på den i princip hela tiden.. ;) Men nu ska jag sluta babbla. Guuunatt
.
Jag ska drömma om en underbar sommardag i natt.

Hemma!

Hej på er! Nu är vi hemma från en liten tripp i huvudstaden. Vi har haft det kanoners. I torsdags blev det bara åka "hem" och sen så handla vi och hyrde film, så gjorde vi mat, fruktsallad och kolla på film (och tv). Igår så gjorde vi oss i ordning och åkte in till stan för en heldag shopping. Hittade väl en del, kan visa sen om nån är intresserad. Sen på kvällen så gick vi på bio, "Min låtsasfru", den va skitrolig haha! Skrattade en hel del. Vi gick ju runt på stan hela dagen då så benen värkte bokstavligt haha. Och en till sak! Vi åt glass på ett ben&jerry-café, kanske huuuur gott som helst!! Åh önskar det fanns hemma. Idag så va vi ute och sprang på förmiddagen, sen gjorde vi våfflor och åkte till stan igen för en liten kortisfika innan bussen gick. Så det är väl i princip vad vi har gjort dessa dagar :) Hoppas ni också har haft det bra!
.
En gammal och söt bild på min underbara tjej!

Sthlm, here we come!

.
Jag är redo! (Snart, måste fixa håret först hehe..) Får se om det blir nån bloggning där, annars hörs vi på lördag! Ha de bra allihopa :)

Dag 2 - Min familj

Ja, min familj består av mig då, min mamma, pappa och mina två lillebrorsor. Min mamma kallas Stina och jobbar som lärare, pappa Örjan och jobbar med nå ritningar och skit. Mina två lillebrorsor heter Hugo och Joel och de är 11 och 9 år. Så det skiljer nästan fyra år mellan Hugo och mig, och mer än 5 mellan Joel och mig, så jag va nog ganska bortskämd med uppmärksamhet när jag va liten haha. Båda två älskar att hålla på med sport och de håller på med en massa olika sporter. Hugo spelar även trummor och gitarr, förstår inte riktigt hur han hinner med allt haha. Men Hugo är nog den där duktiga typen som verkligen inte tycker om att få skäll, och han är ganska tafflig av sig. Joel är den mest envisa person jag har träffat tror jag, och en liten lurifax med ett lite smålurt leende på läpparna. Men jag älskar allihopa lika mycket!
.
Får bli en bild på mig och brorsorna från Egypten för ungefär två år sen.

Vad var det jag sa?

Jahapp, nu sitter jag här. Vaken. Klockan är typ 11 minuter över 7, jag förstår inte vrf jag inte kan sova?! Haha. Inte packade jag ju eller ens tog fram nå kläder igår så har legat och tänkt lite på vad jag ska ha med mig. Men behöver väl inte ha med mig så fruktansvärt mycket. Ska träna med victoria på gymmet runt halv 11, så hinner ju packa lite efter det också. Bussen går runt två. Men hinner nog skriva nå mer innan det. Hejsvejs!
.

Trötter

Jag är så trött så jag inte riktigt vet vart jag ska ta vägen, varit nära på att somna flera gånger här.. Haha, och klockan är ju inte speciellt mycket heller. Men kommer säkert vakna typ 7 imon ändå.. Nej, nu ska jag borsta tänderna och hoppa ner i sängen! Sov gott
.
weheartit (såklart, hehe)

Converse

Jag vill köpa ett par converse nu till våren, fast vet inte om jag vill ha låga eller höga, vita eller färg.. Haha svårt. Men snön lär ju inte försvinna än på ett tag så har ju lite tid på mig att bestämma mig..

Dag 1 - Om mig själv

Jaha, då börjar jag väl nu då och skriver lite om mig själv, även fast ni kanske vid det här laget vet ganska mycket om mig (det ni ska och får veta med andra ord haha..).
Men jag är en glad och sprallig tjej på fjorton vårar, snart 15!! Jag är ganska blyg, eller har iaf varit, är mycket bättre nu. Men är inte en sån som tar åt mig all uppmärksamhet precis. Och jag älskar ju löpning som ni vet! Det är verkligen en jättestor del av mitt liv och jag vill inget annat än ha det så! Men ska inte prata så mycket om det då det är nåra andra punkter om just löpningen. Annars gillar jag att vara med mina vänner, shoppa, resa och fota. Mina vänner är kanske de bästa som finns, älskar dom som sjutton! Och vem tycker inte om att shoppa liksom?! Haha nejdå, men det är kul med kläder och sånt. Att resa är ju också så hiiimla härligt, älskar varma ställen med fina stränder och turkost vatten, åååh! Det där med att fota är väl inget jag gör så superofta, men det är ändå kul! Jag fick ju en systemkamera när jag fyllde 14 och är jättenöjd med den! Jag kan ju också nämna att jag är en person som verkligen vet vad jag vill. Och jag har ofta väldigt höga krav på mig själv, och om jag inte når de så blir jag inte att leka med! Haha. Och jusste, vi får ju inte glömma att jag älskar choklad haha :D Nä men de är så hiiimla gott, skulle nog inte kunna leva utan choklad nästan.. Heh. Men det får väl räcka det där. Ni kanske får en liten bild av mig iaf :) (Förutom ni som känner mig då, och ni som står mig allra närmast vet väl i princip allt om mig.)
.
Ojojoj, här blev de en stooor bild. Men de bjuder jag på!

30 dagar

  • Dag 1 - Om mig själv
  • Dag 2 - Min familj
  • Dag 3 - Min idrottsbakgrund
  • Dag 4 - Ett av mina finaste/bästa idrottsminnen
  • Dag 5 - Mina träningskläder & skor
  • Dag 6 - Det här tävlar jag i
  • Dag 7 - Det bästa inom min idrott
  • Dag 8 - Mina mål med min idrott
  • Dag 9 - Hur och vad jag tänker på under tävling
  • Dag 10 - Något jag ser fram emot
  • Dag 11 - Så här ser min träning ut
  • Dag 12 - Min högsta önskan
  • Dag 13 - Det jobbigaste med min idrott
  • Dag 14 - En tävling jag är väldigt nöjd med
  • Dag 15 - Vad jag tycker om att göra på fritiden (förutom idrotten)
  • Dag 16 - Musik jag tycker om att träna till
  • Dag 17 - Något jag saknar
  • Dag 18 - Något jag är rädd för
  • Dag 19 - Det här blir jag nervös för
  • Dag 20 - Något jag ångrar
  • Dag 21 - Mina tankar om gymnasiet
  • Dag 22 - Det här vill jag bli när jag blir stor
  • Dag 23 - Någon jag umgås mycket med
  • Dag 24 - Det här gör mig glad
  • Dag 25 - Det här gör mig ledsen
  • Dag 26 - Min förebild
  • Dag 27 - 10 sanningar om mig
  • Dag 28 - Min bästa semester
  • Dag 29 - Min favorittid på året
  • Dag 30 - Något jag tycker är bra och dåligt med mig själv

Packa kanske..?

Egentligen tycker jag det är kul att packa, men jag orkar verkligen inte nu haha! Kommer bli panikpackning imon kan jag lova.. Typiskt mig skulle man ju kunna säga. Tror jag sitter kvar här ett tag istället. Och vet ni? Mamma och joel hade varit hos mormor och bakat semlor så fick lite god efterrätt :) Haha intressant va?! Åååh, jag är trött känner jag.. Och.. allmänt konstig. Jag kanske kan få ut den där "30 dagars-listan" nån gång så kanske jag kan börja med den också? Vi får se! Ciiiaoooooo
.
Google-bild.

Träningen

Träningen blev faktiskt inte så jobbig som jag trodde. Vi sprang ju på bandet, 2 km ungefär så som terräng-sm-banan är. Så först sprang vi 500m på 0 incline, sen 300m 1 incline, 300m 2 incline, 300m 7 incline, 300m 0 incline och 300m 2 incline. Och tempot vi körde.. 15 km/h körde vi fram till backen (alltså 7 incline), i backen körde vi 14 km/h, sen 16 km/h förutom sista 100m då vi spurta på med 17 km/h. Men sen körde vi två backar till också, ungefär 300m på 16 km/h och 7 incline. Så det gick väl bra, nästa gång måste vi öka lite tror jag. Vi körde ju lite styrka efteråt också. Så ja, det va väl det. Hööörs snart!
.

Soooool

Härliga sol! Strålande väder idag också, yeeey :) Elin åkte hem för ett tag sen och jag har hunnit äta våfflor och kolla på herrarnas sprintstafett (semi tror jag det va). Jag och elin har haft det braooo, typ bara pratat haha.. och gjort världens bästa pizza! Men det var ganska välbehövligt med en låååång pratstund tror jag, om allt och inget. Om ett tag så är det dags att bege sig ner till jernvallen för att köra det här mördarpasset jag har pratat om i nåra dagar.. Shit hur ska detta gå?! Ni får väl veta här sen haha. En sak som är jääävligt dryg bara är att min näsa är helt blääääää, antingen bara rinner den eller så är den helt täppt så jag inte kan andas (uuuuugh!). Men nu ska jag sätta på mig träningskläder så jag är klar, sen ska jag kolla om det är nå skidor. Ha en bra dag!
.

MONKI

Dessa är ju också helt okej!

Strålande sol

Åh vad jag älskar solen! Var härligt att springa ute i strålande sol med bästa tjejen, även fast jag var ganska stel och så. Vi tog det lugnt, och blev ungefär 30 min. Nu inväntar jag elin som förhoppningsvis kommer snart :) Vet inte riktigt vad vi ska göra men det visar sig, blir nog en hel del prat hehe (vi tjejer är ju ganska duktiga på det där med att prata..). Seeyou laaterroooo
.
Oj, ser typ tårögd ut.. Men det är jag inte!

HM

Hoppas jag får med mig nåra av dessa saker hem från huvudstaden. VÅRkläder ♥ (Och bikinis, oooooh! Sooommmarr! Ska ju till Portugal i mitten av maj också hihi :D)

Första mars

Herregud vad tiden går fort, det har redan gått två månader på det här året! Men jag klagar inte, det får gärna gå fort nu! Däremot (den varma) våren och sommaren behöver inte gå fort alls.. Hehe. Idag är iaf planerna att springa med victoria och vara med elin. Fast idag ska jag och victoria ta det väldigt lugnt har vi bestämt, så vi orkar imon! Men skriver mer under dagen. Ha en underbar dag!
.
weheartit

RSS 2.0