Familjen annorlunda

Haha vet inte riktigt varför jag gillar det programmet, men vissa småungar är ju bara för söta! Träningen gick väl okej iaf, kände mig lite småseg. Men vi körde 4x ca 150m i lite svag lutning (minibacke) med ungefär 3 min vila, alltså sprang vi ganska snabbt. Sen körde vi en kortstafett 6 gånger också. Så det var väl det. Men nu ska jag fortsätta kolla på tv. Kraaaam

I'll be there for you

Hello! Måndag idag då, ny vecka igen. Och den här skolveckan är väl lite drygare än den förra om man säger så. 3 prov säger väl sig självt antar jag.. Haha. Men har väl varit helt okej idag, förutom sista lektionen, alla typ somna. Men vi kolla på nån skittråkig film så.. ja. Om en stund så är det dags för träning! Ikväll så lär jag nog plugga en del. Men vi höööörs.
.
Får bli en bild på mig och den finaste tjejen i världen.

Träääniiinnnggeeenn

Ja, jag ska skriva ner nåra rader om träningen idag då.
Vi sprang först ute i 30 min. Sen gick vi in och körde 10 korta, snabba ruscher inne. Så körde vi lite mag-styrkeövningar och till sist lite frekvensträning. VILL FÅ FART PÅ MINA BEN! JAG VILL SPRINGA SNABBT! SNABBARE ÄN NÅGONSIN! Okej?
.

Tjudilutt

Tjoho. Blev lite ändrade planer för dagen. Istället för att kolla på brorsans match så åkte jag och mamma till köpis en sväng. Hittade lite saker där som min snälla mamma köpte till mig :) Ett par jättesköna jeans på hm som är mer till våren, en mascara, löpartröja och löpartights (fodrade), ett armband och en ring. Tror det va det. Det var jättebra paketpris på löparkläderna och tröjan var supercool så vi kunde inte låta bli haha.. Och mamma hade en massa rabattgrejs på stadium också. Sen när vi kom hem därifrån så kom mormor, morfar, farmor och farfar. Så vi åt mat då. Sen åkte jag till barnträningen och sen hade jag ju träning själv. Sen efter träningen så har jag ätit mat, kollat på solsidan och ätit tårta (som jag inte hann innan haha). Ska kika runt lite här nu, sen blir det väl sängen. Hoppas ni haft en bra dag :)
.
(Hittade ingen bättre..)

Sunday

Ojoj, det är redan söndag. Förstår inte vart alla helger tar vägen.. Idag blir det nog kolla på brorsans innebandymatch, plugga och träna. Också ska vi fira mamma tror jag, som fyllde år igår! Det är nog allt jag kommer hinna med idag tror jag. Ha en bra dag :)

Pllluuuuuggggg

Nu hade jag tänkt att plugga i samma tempo som bandet gick på idag och även få in allt i hjärnan, hur det ska gå till? Ja, det undrar jag också. Men desto mer jag gör idag, ju mindre imon. Så.. plugga järnet blir det nu!
.
Hade kanske varit liiiite lättare om man hade kunnat sitta ute på altanen i vårvärmen.. Åååååh vad jag längtar till våren!

Härligt

Tjenare. Idag är det en lite gladare alma efter träning. Vi körde riktigt snabba och korta intervaller på bandet, plus lite styrka. Vi körde ungefär 100m 6 gånger, tre gånger först och sen tre till. Och jag körde på 21 km/h, 22 km/h, 22,5 km/h, sen 23 km/h, 23,5 km/h och 23 km/h (med 1 grads lutning på sista). Och det kändes faktiskt mycket bättre än jag trodde det skulle göra. Hade ju faktiskt träningsvärk från igår och nu är det snäppet värre kan jag säga haha. Jag och victoria kollade på hugos bandymatch efter och sen kunde jag typ inte resa mig haha. Märks att jag inte kört så mycket benstyrka nu.. Men träningsvärk är väl härligt det!
Hoppas jag kan jobba på det här till en riktigt bra form till iusm nu!
.

Du är bäst nu men du var bättre förr

Tror jag ska ta och borsta tänderna och krypa ner i sängen snart. Medan alla andra dansar loss med sean banan, haha. Vet inte riktigt om det är alla då, men säkert många. Skaka rumpa ordentligt nu! Ska faktiskt köra ett riktigt snabbpass på bandet imon så behöver nog sova lite och vila ut mig. Men, ja, vad har jag mer att säga.. Sleep tight
.

Lonely

Hej på er. Sitter här i min ensamhet och kollar på tv, äter godis också såklart, det är ju fredag för tusan! De andra åkte och kolla på brorsans bandymatch, det är ju cup i helgen. Men orkade inte följa med, känns skönare att bara slappa i soffan. Hoppas ni har en fin fredagskväll :)
.

Min klass älskar mig ♥

Right? Haha, jag hade ju idrotten idag. Och jag körde lite med dom, alla skrek "jag hatar dig alma" och ja.. jag är faktiskt lite trött i benen jag med. Hoppas dom har träningsvärk imon! ;) Och kör hårt alla ni som har fysträning/träning idag/ikväll!
.
Men nu är det ju fredag och heeeeellllgggg :D Så grymt skönt! Fast sen vet jag ju att den kommer gå lika fort som alla andra, men just nu ska jag bara njuta av att vara ledig i två och en halv dag! Har inget planerat idag förutom barnträningen då. Blir nog bara slapp hemma. Ha en bra fredag :)
.
Lagom fin sådär nyduschad och osminkad. Och det är ju fredag, så en oseriös bild bjuder vi på också!

Bara, bara vara vänner

Ska dra mig neråt nu och kolla lite på tv, hoppas det är nå bra. Måste även fundera ut lite saker till barnträningen imon också.. men just nu känns det som om huvudet står stilla. Ge gärna förslag! Men skriver nog inge mer här ikväll. Så hörs imon efter skolan, då det är heeeeelg!
.
Fytusan vad jag vill till Bulgarien nu!!! Var så himla härligt där, och tiden var så himla härlig, behövde inte bekymra sig om nåt. Saknar tiden då man var liten ibland.

Gilla läget

Tjohooo! Jag sitter här i min säng och fryser, dessutom sitter jag nog så oskönt som man bara kan sitta..? Äh, orkar inte flytta på mig, men kommer nog få nackspärr snart eller nåt. Har iaf fixat lite fler låtar till ipoden. Och ätit pannkakor :D Har faktiskt pluggat lite matte också, men inte så mycket som jag skulle behöva haha. Men ha en bra kväll hörreni!
.
Gillar inte min snevägg just nu. Kanske ska ta och flytta på mig ändå..

Lilla Lady

Helluuu! Bara en dag kvar i skolan den här veckan nu :D Fast varit en ganska skön vecka hittils, inga prov eller nåt sånt. Blir annat nästa vecka.. och veckan efter det.. Men jaja. Jag ska ju ha idrotten imon också så har suttit och skrivit upp allt jag ska göra nu. Men en timme känns så kort, vet inte om jag kommer hinna allt haha! Ska ta tag i plugget också, speciellt spanska, matte och svenska. Blir ingen träning för min del idag heller, eftersom jag tänker köra ganska hårt med dom imon (inkl. mig), och känner mig lite sliten. Så min tränare tyckte jag skulle vila idag, och det tror jag min kropp tycker också.
Och måste bara berätta en sak, tyckte det va jätteläskigt haha. Våran ena lärare satt med oss på maten, så prata vi lite och så kom vi in på idrotten och sånt där och att jag var tvungen att vila blabla.. Men så sa jag typ att jag var sliten och sådär. Hon ba "ja, jag såg det på dina ögon idag på lektionen. Du såg väldigt trött ut. Såg det på en gång. Du behöver nog vila och sova." Och det var bara mig hon hade lagt märke till sådär. Heh.. trodde det bara var mamma som såg sånt på mig. Men sen på svenskan så frågade vi våran lärare vilka nya platser vi skulle få och då kom hon bara ihåg vart JAG och felicia skulle sitta. Varför ska alla lägga märke till mig hela tiden idag för..?
Men nog babblat, nu ska jag vara en duktig flicka och plugga! Ciao
.
Ni kan få en bild på mina fina flickor. (Och jag mobbad i bakgrunden haha..)

ETT ÅR SEN..

..vi åkte till egypten sist. Helt sjukt vad fort det har gått! Minns det som om det var igår. Men det kommer jag nog göra läääänge! ♥ på den resan
.
Just den här bilden kanske inte var för precis ett år sen då.. men iaf från egypten den gången ;)

ÅÅÅÅHHHHH

Hatar mig själv just nu, hatar mina ben och hatar allting. Gick alltså skit på träningen.. Kände mig skitseg och orkade bara 5 av 6 intervaller, kändes skitdåligt. Körde 5x ca 600m, på 18,5 km/h. var tvungen att dra ner procenten också.. Känns ju verkligen bra nu när det inte är många veckor kvar till iusm. Måste verkligen hitta formen, för just nu känns det som om jag är i den sämsta. Vi körde styrka efter intervallerna också. Men orkar inte skriva nå mer, är bara jävligt sur på mig själv. HATAR NÄR DET GÅR SÅ DÅLIGT!
.
En sur alma..

Hårdkörning!

Ska alldeles strax dra mig neråt och packa. Dags för riktig hårdträning snart! Shit, har börjat inse hur jävla jobbigt det kommer bli.. Haha, hoppas jag klarar av det iaf. Hoppas att jag har en bra dag alltså. Tänkte att jag skulle läsa lite i spanskaboken innan också, vi har ju ändå prov på fyra kapitel nästa vecka. Så inge mer slöseritid här nu, varje minut är värdefull! Eller nå.. Haha gu va jag känner mig konstig. Hejdå
.
LIDINGÖÖÖÖ

Back 2 life

Hejsanpådejsan! Vi fick sluta hela... öhm, 50 (?) min tidigare idag! Våran syvlärare var sjuk och våra klassråd är ju inte så långa haha.. Men det är asnice det! Så tycker det gått riktigt fort i skolan idag, haft matte, so x2, slöjd och klassråd. Sitter här och läser lite bloggar nu. Om typ två timmar så drar jag ner till gymmet med victoria! Seeeeyou
.
Absolut snyggaste.

I'm open, you're closed

Tjena igen! Fick lite smått panik nyss när internet inte funkade igen!!!! Men nu funkar det som det ska :) Kan ju säga att jag och victoria sprang ungefär 1 timme och ungefär 12,5 km, det gick väl helt okej. Sen har jag bara slappat, fått hjälp av pappa med nåra mattetal också, och ätit semla. Ja, och middag då såklart, och duschat, ja ni fattar.. Ska väl snart lägga mig. Ha de bäst!
.
En dag i somras. Skapligt brun i ansiktet och kritvit på kroppen? (Jag hade inte sminkat mig, haha.)

Tröööööötttiiiii

Heeellllu! Jag är på riktigt trött-dryghumör nu bara så ni vet. Gjorde inte mycket på sista no-lektionen haha, fast är ju klar också så.. Annars var väl skoldagen okej, klarade det där jävla mellanhoppet på idrotten också ! Har hunnit käka mellis nu, senare ska jag ut och springa en sväng med victoria. Efter det blir det nog en del pluggande antar jag.. Eller, jag måste plugga! Usch. Men ni får ha de bra! Puss
.
Varsååågooooda!

I would have given you all of my heart

Höll på att få spader på datorn för ett tag sen, internet funkade inte igen.. Men bara på min dator, weird. Iaf så på träningen körde vi lite intervaller i svag lutning. 2xca 400 (det var lite kortare) med 1 min vila (alltså upp-ner). Sen 4x ca 200 med 1 min vila och sist 6 x ca 100 stafett (ca 1 min vila). Jag har träningsvärk sen igår (aj!) och det var lite halkigt då jag trodde jag inte skulle behöva broddarna (dumt val..), annars gick det väl okej, men kändes väl inte superbra direkt. Still waiting! Tror jag ska försöka somna ganska tidigt idag, har typ varit supertrött hela dagen i skolan. Men vi får väl se hur det blir med den saken haha. Hoppas ni haft en bra dag :)
.

Oups

Klockan har blivit mycket, jag måste byta om och packa väskan nu. Skriver mer efter träningen. Hajdo!

Tralala

Tjoho, klockan är redan hur mycket som helst, så orka inte sätta på datorn (alltså mobilblogg nu). Hatar att helgerna ska gå så jäkla snabbt, men jaja, veckorna får gärna gå lika snabbt! Iaf på träningen så sprang vi i 30 min ute först, sen körde vi styrka (mest ben) och frekvensträning inne. Det gick väl bra det, benstyrka och frekvensträning är något jag behöver! Men nu ska jag göra mig klar för sängen. Godnatt!

Träningar

Om ungefär en timme börjar den första, barnträningen då alltså, inte min egen träning. Den är 1,5 h och direkt efter den är det min tur! Ska ta och äta mellis nu snart, sen packa väskan och byta om. Hörs senare!

Bilder från igår

.
Som sagt så är det väldigt dåligt ljus där inne, så svårt att fota, men det får duga!

I'd jump in front of a train for you

Klockan börjar bli mycket och jag har inte bytt om än.. Men måste göra det nu, ska kolla på joels innebandymatch. Drar nog bara på mig mjukisbyxor och nån tröja! Tänkte ta med mig kameran också, hoppas det inte är så dåligt ljus där inne bara.. Men måste dra nu. Puss
.
För längesen när andra brorsan spelade nån match, och gjorde mål.

Och resultatet blev detta!!! (Dom var bortalaget, så dåliga är dom inte..)

Finally

Hellu! Kan äntligen skriva ett inlägg.. Både internet och blogg.se krångla igår.. inte kul! Men iaf så tävlingen igår gick väl inte så bra. Eller jag sprang ju bättre än sist, 2.29,39, men är inte nöjd med det. Själva loppet kändes inge bra heller, kände mig seg i benen i princip hela loppet. Fast det där att jag kände mig seg i benen kan till stor del bero på att jag fick stå still i 20 min innan loppet.. Det var ju försenat en kvart och jag var klar till min start då jag skulle starta, så det var ju inte så bra. Nästa gång tror jag att jag ska våga värma upp ganska kort innan så får vi se hur det går/känns. Men när vi kom hem så åkte vi till tidningscupen, träffade elin och linnea där, nicenice. Vi kom väl hem typ 9, så då blev det tvtittande och choklad. Sen hade hela dagen gått.. Och jag vaknade för typ 15 min sen. Har sovit jätteoroligt, drömt en massa konstiga drömmar och vaknat flera gånger. Men ska ta mig ner och äta frukost nu. Ha de bra! (det kommer lite bilder sen från igår, mamma var fotograf.)

With or without you

God morgon på er! Eller för mig är det väl inte "god morgon" precis.. vaknade typ halv 8 haha. Men har alltid svårt att sova när det är tävling på g. Och idag är det dags! Får väl hoppas på att det går bra, annars blir inte alma glad. Men vi ska åka om ungefär en timme, victoria åker med oss också :) Ska bara kika lite här, sen måste jag göra mig klar. Ha en bra dag!
.
Ni känner nog igen bilden sen sist. Samma ställe, samma sträcka idag.

Blablabla

Hejsanpejsan. Ligger i soffan och kollar på tv, med gotti såklart! Orkar inte sätta mig vid datorn nå mer idag så skriver lite här på telefon nu. Tänker göra mig klar och gå och lägga mig snart. Hinner nog skriva nåt imon innan vi åker också, hoppas jag iaf. Ha en bra kväll!

Älskade fredag

Tjenare! Fredag idag, härligthärligt! Skolan är slut också vilket innebär helg, wiiiii. Blev väldigt glad när jag fick tillbaka matteprovet också, gick mycket bättre än jag trodde (y) Fast på idrotten så är det fortfarande två grejer av typ hundra (okej, kanske lite överdrivet) som jag inte klara (redskapsgymnastik alltså), har förövrigt väldigt ont i handlederna och fingrarna är typ döda efter allt hoppande och snurrande och blablabla haha. Undrar om man kan få träningsvärk i fingrarna? Spännande.. Men om ungefär en halvtimme så åker jag ner till hammar och möter victoria för barnträning. Ni får ha en bra fredag!
.
Tummen upp för fredag!

Träningen.. bambambambaaaa

Nej, så intressant är det nog inte haha! Vi körde lugnare idag eftersom det är dags för tävling i helgen. Vi joggade lite, körde lite koordination, joggade lite till, sprang nåra korta halvsnabba lopp, joggade lite till, sprang nåra till korta halvsnabba (varierat) lopp, körde en kortstafett lagom snabbt och sen lite till jogg. Hängde ni med? Haha. Orkar inte förklara så detaljerat, men ni bryr er nog inte ändå så! Kändes iaf helt okej, hoppas det känns ännu bättre om nån dag!
.
Nu har jag fått in halva boken så nu drar jag ner till resten av familjen och tvn. Skriver nog inge mer innan det är dags att sova, så godnatt då!
.

Twilight

Hej på er! Sitter här och fixar in Twilight till telefon, så kan man lyssna utan att behöva sätta på datorn varje gång (smart där alma!). Har pluggat lite matte också, blir väl lite spanska snart. Tänkte kika hur det går för det svenska handbollslaget också, antar att det är vad som visas på tvn nere just nu haha. Ska skriva ett inlägg om träningen också (bäst att ha dom i samma kategori så är det lättast att hitta tillbaka till dom hehe), så det kommer upp alldeles strax! Tjingeling
.
Diggar den här bilden..

I'll do everything for you

Tjabbatjena! Det är torsdag idag och bara en dag kvar i skolan den här veckan! Spanskaglosor till imon också så lär väl plugga lite på det. Klockan 5 är det dags för träning! Tror jag ska försöka hinna plugga nåt annat innan den också. Vet inte vad jag ska skriva mer haha. Ni kan få nåra bilder, laddade ner webcammax (jag vet, jag är efter haha, men det är ju skitkul!). Ha de bäst!
.

Traaaaining

Ja, jag och victoria körde ju på gymmet idag. Först intervaller och sen styrka. Jag körde 3x500m på 20 km/h (3 min/km) med ungefär 3 min gåvila. Fick slita lite där mot slutet. Kändes inte sådär superbra som jag ville att det skulle kännas.. (letar verkligen efter den känslan!), men kändes ju inte superdåligt heller (då skulle jag nog inte klarat det haha). Sen styrkan då, vi körde lite armar, axlar, mage och rygg. Så så såg (såsåså) det ut idag. Gick alltså bra, men inte så mycket mer.
Och du, du den där sköna känslan, du får gärna komma fram nu!

.

Ett lopp i somras med den där sköna känslan (pers med över 10 sekunder också!!).

Fabbe

Tjena. Det är redan kväll igen, och jag känner mig väldigt trött haha. Har precis kollat hemsidan och skrivit in alla prov vi har och sådär (kanske därför jag blev så trött..?). Ska kika runt lite här bara, sen ska jag lyssna på ljudbok, Twilight lånade mamma hem. Min engelsk(a)lärare sa att jag kunde lyssna på engelska ljudböcker och kolla mycket på engelska filmer och serier, alltså lyssna mycket på engelska för att förbättra det som jag har lite svårt med. Så vi börjar väl med det på en gång! Var ju inte så jobbiga saker precis ;) Tänkte att dagens träning skulle få ett eget inlägg idag också, så det kommer väl upp snart. Tjing
.
Mitt gulliga marsvin kan få vara med på bild nån gång också tycker jag. (Och därifrån fick jag rubriken också haha.. Så svårt att komma på såna ibland!)

It must have been love

Helllllo! Mer än halva skolveckan är klar. Jag har gjort matteprov idag som ni antagligen vet, och det gick skitdåligt! Usch, jag vill inte få tillbaka det, var osäker på en massa. Men aja, svårt att göra nå mer åt det nu. Annars har vi haft dubbellektion so, slöjd, syv och klassråd. Sluta en halvtimme tidigare också, vi har ju aldrig nåt att säga på våra klassråd haha. Blir träning på gymmet med victoria om ett tag, och så behöver jag plugga lite. Ha de gött!

The voice

God morgon! Ligger i sängen och försöker vakna, the voice hjälper ju lite iaf. Funderar vad jag ska ha för kläder också.. Hatar att välja kläder haha. Men hellre nå skönt när man bara ska till skolan. Onsdag idag ju, prov för mig alltå, hoppas verkligen det går bra! Men måste nog dra mig upp ur min sköna säng, konstigt att den alltid är så himla skön varje morgon när man ska till skolan.. Ha en bra dag hörrni!

Öh.. vad var det där nu igen?

Det känns bra när man bläddrar igenom kapitlet i matteboken och får stanna på var och varannan sida och tänka "vatusan var det där?", chansar, kollar facit och inser att man har fel.. Hur ska provet gå imon egentligen? Pappa måste helt klart gå igenom en hel del med mig när han kommer hem. För övrigt så kollar jag på handboll igen, idag möter dom argentina och spelar väldigt mycket sämre än igår! Skärpning sverige. Hoppas också att pappa kommer hem snart så han kan hjälpa mig. Ciiiiiiao
.
Uh, läskigt! Haha.

Alma Bekele

Tjohooooo! Sitter hemma hos elin nu. Vi har nördat gimp haha, vi höll på med det på bilden så ja.. vi fortsatte ha lite kul med det ;) Men i skolan så va det ju idrott, no, engelska, bild och no. Vi hade muntligt engelskaprov också.. gick väl inte så bra precis, buhu engelska :( Men ja, det har väl inte hänt så mycket. Elin har lyckats med det mesta, halka runt som bamibi på hal is på idrotten och spillt brunsås över hela tröjan bl.a... Måste hem snart och plugga no, jag ska ju göra prov imon ju. Har inte så mycket mer att säga, åh gu känner mig trött haha, hur snurrigt var inte det här inlägget liksom? Kan iaf visa världens snyggaste bild nu!
.
Jag är ju liksom vit så var lite svårt att få samma hudfärg haha.. Det här va det bästa som gick.

Ispulsning

Tjena! Låter rubriken trevlig? Nja, inte om man tänker på snö- och isfria banor och en värmande sol. Men det är ju så svinhalt ute nu så vi körde snöpulsning inne på arenan, men det var ju liksom som ett isskikt ovanpå så våra smalben typ dog haha. Var jätteslirigt också osv så var jättesvårt att springa, vilket jag får panik för haha! Så var väl ingen superträning precis, men alla kan ju inte vara såna, och hoppas iaf att benen blir lite starkare! Men iaf så ligger jag i soffan nu och kollar på handboll, har käkat Tom & Jerry kex också, så grymt goda! Ska väl göra mig klar för sängen om en stund, kanske kollar klart på matchen först. Tjaodå

Ny vecka-nya tag

Hejsanhoppsan! Då var det måndag igen, ny vecka och nya tag. Skoldagen var väl helt okej. Har hunnit äta mellis nu, och tränat en gång till vårat muntliga prov imon, längtar såhäääär mycket!.. Kan ju också säga att jag är väldigt glad över att det är plusgrader ute! Hur skönt som helst. Däremot är det inte lika härligt att det verkligen är glashalt på vissa ställen.. Har varit nära att ramla minst 20 gånger idag haha. Men snart är det dags för träning iaf! Måste väl börja byta om och packa alldeles strax. Så skriver väl efter det nån gång. Puuusss!
.
Haha bra bildfantasi! Jag hade väldigt mörkt hår (och usch, det ser jättefett ut. men tror det är för att de var nyfärgat, glansigt).. Och jag längtar till sommarn!

Solsidan!

Tjaotjao. Sitter i soffan och slappar. Har kollat på solsidan, helt klart bästa programmet! Nu är det time out, helt okej det med. Tror inte jag har skrivit nåt annat än det imorse här? Jag och victoria sprang iaf i typ 40 min. Sen så har jag pluggat lite matte och haft barnträning. En ganska vanlig söndag! Lär väl gå och lägga mig om ett tag så man är någorlunda pigg imon. Och skriver från telefon så blir ingen bild tyvärr. Kraaamis

Sunday

God morgon! Då var söndagen här då.. tycker inte om söndagar! Får bara ångest för att det är skola dagen efter och att man inte pluggat nåt över helgen som man borde gjort haha. Men idag måste jag faktiskt plugga matte om jag ska överleva. Ska springa med victoria på förmiddagen också, och på eftermiddagen är det barnträning igen. Så blir väl inte så mycket tid över till att göra nåt annat. Ska läsa lite bloggar nu och försöka väcka min kropp, är skitseg sen igår! Fast är inte förvånad haha. Ha en bra dag! Tjing
.
JAG VILL ÅKA UTOMLANDS!

Godnatt!

Eftersom jag har klagat på att jag är så trött hela dagen så kanske jag borde sova ganska tidigt också.. Och precis det tänker jag göra, sov gott!

Against all odds

Tror jag ska ta och resa mig från min säng nu, har legat här sen första inlägget jag skrev idag haha. Ska väl gå ner och hjälpa till med maten snart också (jag är iaf vrålhungrig!), blir ju hemgjord pizza :D gotti! Men ja, resa sig var det. Vet inte riktigt varför jag skriver det här, ett helt onödigt inlägg. Men kanske kan leta fram en bild ni inte sett iaf..
.
HAHA, vilken jävla min och stil! (Det var mååånga år sen, jag lovar..)

when nothing goes right... go left.

Hittade det där.. (ja nu kommer jag inte på vad det heter haha, trött? ja.) på phonen. Men iaf, det som står som rubrik. Haha så dåligt, men ändå så klockrent! ;)
.
Jag har iaf varit lite duktig och skrivit ner och "förberett" mig lite inför vårat muntliga engelsk(a)prov. Och nu kom jag på en sak när jag skrev det där, man säger/skriver väl ändå engelskAprov, inte engelskprov? Aja, kanske inte va till så mycket nytta att plugga nu iaf, trött som jag är haha. Men känner mig ju duktig iaf som gör det, hehe. Och snart är lördagen slut också, ångestsöndagen närmar sig med stormsteg. Men ni får ha en bra kväll! :) Jag deckar i soffan.
.
Haha fint! Knåpade ihop nåt på nån minut.. Lite roligare än utan bild iaf? :)

Jag är död för dagen

Hellu! Är hemma från falun och är halvt död. Vi körde ett riktigt kvalitépass, alltså väldigt nåra intervaller med väldigt lång vila fast i princip så fort man kan. Och för mig som inte har så mycket snabbhet så var det nog perfekt! Jag körde 3x200m och 3x100m, med typ 5-6 min vila. Första tvåhundringen gick på ungefär 30,5, andra och tredje på ungefär 31. Det kanske inte är så snabbt för alla, men för mig är det det haha! Hundringarna gick typ på 15,5, 15,5 och 16. Så sista hundringen gick ju saktare än vad alla tvåhundringar gjorde haha, lite seg där på slutet. Men det var det vi körde! Och jag kommer nog ha träningsvärk imon, fick skitont typ bak i rumpan och ner till låret, antagligen nån sprintmuskel som jag inte brukar anstränga så mycket hehe. Men blev nog ett bra pass hoppas jag! Nu ska jag dö en stund, hejdå.
.
Kanske inte så passande bild, men ändå friidrott liksom?
Och kommer ihåg den här dagen så väl haha, vi hade varit i mallorca en vecka och jag hade inte alls bränt mig (var inte så bra väder), sen kommer jag hem till sverige och ser ut som en kräfta efter en dag!

Just can't get enough

Ja även fast det är fredag idag så lär jag snart gå och lägga mig. Upp tidigt imon och kötta järnet på förmiddagen! Kommer bli jäkligt jobbigt, men förhoppningsvis så blir jag ju något bättre med tiden också ;) Skönt är det efteråt också! (Om det inte gått skit då haha..) Men nu ska jag tvätta bort sminket, borsta tänderna och burra ner mig i sängen. Är inte så trött just nu, men får väl försöka somna så tidigt som möjligt. Puuuussss
.
(Går inte att ladda upp bilder)

Let's Dance!

Tjoho! Sitter och kollar på let's dance nu med en godispåse bredvid mig och en lillebror att skratta med, en bra fredagskväll helt enkelt! Fick reda på idag också att vi ska åka till falun tidigt imon och träna, stenhårt! Blir bra det! Får se hur mycket jag kommer tycka om det när jag väl springer dom där intervallerna dock.. Men det tar vi då ;) Ni får ha en bra kväll nu!
.

Någon annan än jag som inte kommer in på facebook?

Va är det för fel?! Man är ju typ fast vid facebook haha. Fast har ju faktiskt inte provat på telefonen..

Men måste nog dra mig ner och be mamma skjutsa mig till hammar. Hörs sen!

Bloggtrafik

Gjorde som http://mmajaholm.blogg.se/ (hoppas de är okej att jag länkar) och blev medlem på bloggtrafik.nu (lägger länken längre ner). Om du vill ha fler läsare så är det superbra! Kan ju vara lite kul sådär. Speciellt när man kan tjäna pengar på hur många som kikar in bloggen. Så gör det ni också!
.
Klicka hääääär --> http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=alskalopning

Friday I'm in love

Hej på er! Längesen nu.. Haha, men igår kväll så satt jag flera timmar med fotona så hann inte blogga då, och imorse när jag tänkte skriva ett litet inlägg på telefonen så funka det inte. Men nu är jag här! Och det är helg! Har ätit mellis och nu sitter jag och försöker komma på vad vi ska göra på barnträningen idag, nån idé? Måste egentligen plugga också, så ska inte slösa bort tiden här.. Ha en bra helg! :) (Inte för att jag inte kommer blogga i helgen då.. Kommer nog tillbaka om nån timme!)
.
Randombild från Egypten. Var riktigt coolt! Satt under vattenytan i en båt och såg alla korallrev och fiskar, (hitta) Nemo bland annat! ;)

Fotopysslar

Tjabbatjenahallå! Nu är det redan torsdag och skolan är slut för dagen, imon är det fredag! Känns verkligen inte som det.. Fast kan ju vara för att vi börja i tisdags haha. Sitter iaf och klistrar och skriver i min fotobok jag köpte idag, fast kommer ta ett tag har jag märkt. Senare blir det träning, intervaller ute med gruppen. Skriver väl ikväll! Ciao
.
Denna bild ska få vara med, vig tjej? Haha, men älskar min viga tjej där bakom :)

Thilili

Hej på er! Blir lite mobilblogg ikväll igen, orkar verkligen inte starta datorn, så tyvärr blir det ett tråkigt inlägg utan nån bild. På gymmet körde vi iaf intervaller på bandet, sen styrka; mage, rygg, axlar, armar och ben. Intervallerna jag körde var 6x400m på 19,1 km/h (3.08 min/km) med ungefär 1 min gåvila. Det blev riktigt jobbigt kan jag säga! Kändes inte så bra som jag ville att det skulle kännas precis.. Hoppas det kommer. Men kollar på tv nu, ska snart göra mig klar för sängen. Hajdo

Every breath you take

Tjena! Ännu en skoldag har gått, fast den här gick betydligt snabbare tycker jag, bra det! Hade matte, so, so, slöjd, klassråd och syv. Har ju börjat sticka lovikavantar på syslöjden nu, så tog hem (så jag ska hinna) och har stickat lite till nu. Om ungefär en timme drar jag och victoria ner till gymmet och tränar. Sen är det kväll igen! Fattar inte riktigt vart dagarna tar vägen.. Men gå fort ni dagar! Sommarlovsommarlovsommarlov..
.
Bild på lillbrorsan i Sälen, en och annan sko fastnade i leran..
Också en av de bilderna jag framkallade som kom idag, måste bara skaffa mig en bok att klistra in alla i nu.

Smile

Tjena! Orkar inte starta datorn nå mer idag så skriver lite från telefon istället. Jag och victoria sprang typ 37 min i ganska så snabbt tempo iaf, det gick väl bra. Sen har jag ätit, kollat på tv och ätit årets första semla! Just nu kollar jag på operation smile eller va det heter. Ska väl snart borsta tänderna och lägga mig. Puss o kram

Kall första dag i skolan!

Ja, då var skolan igång igen då. Första skoldagen 2011 är avklarad, och den var vääääldigt kall. Det var verkligen hur kallt som helst, vi fick ha jacka och skor på oss om vi ville (och det händer typ aldrig!!!). Fattar inte varför dom inte kan sätta på värmen lite tidigare?! (Fast det är ju inte lärarna som gör det, men dom borde ju kunna säga till eller nåt..) Jaja, ingen har ju dött än iaf. Har ju iaf haft vanlig skoldag idag, alltså idrott, no, engelska, bild och no. Vi har redskapsgymnastik nu på idrotten och det är ju inte vad jag är bäst på precis hehe, måste nog träna lite på att jula och stå på händer här hemma! Annars tycker jag det har varit helt okej, kul att träffa alla igen :) Nu har jag nyss ätit mellis, sitter här i min isbjörnis och försöker få upp värmen och kikar bloggar. Senare blir det en springrunda med bästa tjejen!
.
Kanske kan bli lite varmare genom att kolla på den här bilden? Egypten - landet som aldrig har ett moln på himlen (nästan).

Tagga skola!!!

Jupp, då va det inte många timmar kvar till årets första skoldag då.. Känns som att gå och lägga sig i tid är en väldigt bra idé.
.
Kan ju berätta lite kort om träningen bara. Blev lite ändringar i programmet idag, vi skulle egentligen kört sexhundringar, men blev snabbhet istället. Våran tränare tycker nog vi behöver lite mer snabbhet, och jag håller helt och hållet med! Vi körde iaf i en liten backe. Flygande 30 meter ungefär (alltså få upp farten, springa snabbt ungefär 30 meter och sen sakta ner) nerför, 3 gånger. Så körde vi samma sak en gång till. Sen körde vi samma sak fast uppför istället. Vet inte om vi gjorde det en eller två gånger..? Aja, sen körde vi en liten annan variant iaf, samma sak som innan uppför, men sen bara kort vila och dubbelt så långt snabbt nerför och sen sakta ner. Tror vi körde den två gånger. Så jogg till arenan igen. Haha blev lite långt och krångligt.. säkert ingen som är intresserad heller, men skitsamma! Gick iaf helt okej, benen rullar ju iaf ;)
.
Men nu ska jag ta och lägga mig. Hörs väl imon efter skolan! Godnatt
.
Sälen i somras, haha shit vilken springtur!

Sista dagen

Lite deprimerande rubrik.. Men nu är det väl ändå dags att börja inse verkligheten, det är förtusan skola imon! Jag skulle väääldigt gärna vilja spola tillbaka till den dagen vi fick jullov, men hur ska vi då komma framåt liksom? Jag vill hellre ha sommarlov, så fort som möjligt! Så man får väl bita ihop nu den här långa vårterminen, det är ju faktiskt också dom här betygen jag kommer söka in på.. Känns ju lite småläskigt.
Men idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Skulle behöva plugga lite matte tror jag.. Och ikväll är det ju träning. Vi får se vad dagen har att bjuda på helt enkelt. Hoppas ni får en bra dag. Och ni som börjar skolan, ha en trevlig skoldag ;)

I like the way

..det var gårdagens låt det. Konstigt nog så kopplar jag ihop olika låtar med olika tävlingar. Har alltid musik på högsta volym innan lopp. Och blir alltid olika taggad till olika låtar. Men igår var det; I like the way. Det bara spratt i kroppen när jag lyssna på den haha. Jag vet, jag är inte normal. Men så är det, så nu vet ni det också!
.
Nu är det ju så att imon är det sista sovmorgonen på detta lov. Men tänker faktiskt gå och lägga mig ganska tidigt. Måste vänja mig liiite till morgondagen haha. Så blir väl snart ner och borsta tänderna, sen hopp i säng! Puss och godnatt
.
Gårdagen (var helt omöjligt att fota i det där ljuset..). Hej, släng med håret!

Springspringspringspringspring

Jaaaaaapp, då kör vi med dagens träning då! Har ni lärt er än hur alla söndags träningar brukar se ut? Jo, lugna. Vi sprang i ungefär 30 min, sen körde vi 2x5 maxlopp (ni vet, koooorta). Jag hade ju mina broddisar så det gick faktiskt ganska bra (vi va ju utomhus idag), förutom att jag va gaaanska nära en streckning i ljumsken.. usch, kan inte föreställa mig hur arg jag skulle bli haha. Men jag överlevde! Sen gick/joggade vi hemåt. Alltså lugnt, men ändå nåra snabbisar som speciellt vi två behöver hehe (a) Någon som har en snabbhetsspruta och vill spruta in lite i mina ben? Skulle bli superglad isf, jag lovar!
.
Lite frekvens på det här älgklivet skulle kunna bli nåt...

Never was I so surprised

Tjena alla coola människor! Här har det inte varit mycket uppdatering inte.. Så är det när man har annat för sig. Tränade ju med victoria på förmiddagen. Sen efter lunch kom hon hit, vi satt väl mest och prata om allt mellan himmel och jord som vanligt haha, men alltid lika härligt. Hon åkte hem efter 7 nån gång, så åt mat då och kollat lite på tv efter det. Nu är jag här igen, framför datorskärmen. Hoppas ni haft en bra dag allihopa :) Nu ska jag snart börja skriva ett nytt inlägg.. Seeyou sooooon!
.
Ni anar inte hur mycket jag vill ha sommar just nu! (Även fast det här va i februari då.. SNART ETT ÅR SEN!!)

PLUSgrader

God morgon! Söndag idag, bara två dagar kvar på lovet med idag.. Men inte ska man deppa för det inte! Sommarlovet kommer ju närmare för varje dag, right? Och idag är det faktiskt, hör och häpna, plusgrader!!! Det droppar från vårat tak, snön smälter!! Wiiiiii.
Idag är iaf planerna att träna med victoria och sen va med henne :) Blir bäst det!
Men ni får väl ha en bra dag ni med, hööörs.
.
Plusgrader är väl iaf ett steg närmare sommaren?

If I had you

Hejhej igen. Förlåt för tråkiga uppdateringar idag haha, eller ja.. har skrivit en gång tidigare idag, inte bra alma! Men har ju faktiskt varit borta hela dagen och är väääldigt trött. Fast inte så där trött så jag vill sova, utan trött fast inte trött.. åh, svårt att förklara! Ni kanske fattar? Har iaf kollat på tv och sagt hejdå till min b&j som tog slut (hehe), har också fixat ihop en mapp bilder till framkallning, har nämligen tänkt göra en egen "fotobok" av nå slag. Ska väl ta och lägga mig snart. Sov gott
.
Idag, på med spikisarna!

IDM 2011

Ja nu är jag äntligen hemma, inte kul att åka bil haha. Men ska väl skriva lite hur det gick och så. Sprang ju 800m, inte min distans men behöver springa kortare också. Kom i mål på 2.30,12, verkligen ingen supertid men helt okej ändå, va ju första tävlingen på superlänge och för oss som inte har nån riktig innehall så är det ju väldigt svårt att köra snabbhet på vintern. Var ungefär 2,5 sekund från pers, men det får vi ta en annan gång. Det gick bra i ungefär 2,5 varv. Hade ca 1.11 efter halva loppet, höll väl någorlunda ett halvt varv till, men sen gick det utför.. Sista 150 meter var benen hur stumma som helst, kände dom knappt haha. Usch, fyfan va trött jag va. Kroppen är väl inte van att springa så snabbt, så den tog kol sista biten. Jag vann iaf väldigt klart, låg först hela vägen så fick ju dra själv och göra mitt eget lopp. Men nu är jag ännu mer taggad att träna hårt och springa snabbare nästa gång!
(Kommer nog lite bilder senare.)

Ben&jerry

Helu. Nu är det inte många timmar kvar på denna fredag. Ska dra mig ner till tvn och kolla på let's dance, hoppas de är roligt folk med. Till det blir det ben&jerry som jag fick med mig hem från affären, härligt! Men ni får ha en trevlig kväll :) Puss
.

600:e inlägget

Ska följa med mamma till affären nu, handla till imon och så. Klockan är snart fyra, redan. Dagen är snart slut, ojoj. Men måste gå nu. Ciao
.

När jag var liten, väääldigt liten..


Grönt är skönt

Såhär ser jag ut idag, för er som ville veta. Och ja, jag tycker om att fota.. (Förlåt för alla spegelbilder haha, men objektivet jag har på måste man fota en bit ifrån och då är det lättast i spegeln när den måste gå både till spegeln och tillbaka, fattar ni?)
Tröjan är ny från jc, halva priset var det på den. Kjolen är också ny från rean, kostade bara 50 kr om jag inte minns fel.

Fredag

Goder morgon. Idag är det sista fredagen på lovet, alltså inleder vi sista helgen också, känns sorgligt :( Haha, men måste ju börja nån gång för att få sluta! Skulle egentligen tagit mig till stallet och knäppt kort på frida som hoppar idag, men det börja så tidigt så jag hann inte dit i tid.. Orkade inte sätta väckarklockan. Så jag vet inte riktigt vad som händer idag, får väl se. Men ska klä på mig lite kläder nu iaf, kanske blir mjukisar om vi inte ska göra nåt haha. Ha en härlig fredag :)
.
Första träningen på bj.

Värme i mitt hjärta!

Idag ska jag gå och lägga mig riktigt tidigt! Behöver verkligen sova känner jag. Sitter och kollar på sportspegeln nu, som fyller 50 år idag haha. Ska nog lägga mig efter det. Känns lite fel att säga godnatt nu, men.. godnatt då.
.
Älskar den här bilden (även fast det är sämst kvalité..), älskar Egypten, älskar VÄRMEN! ♥

2 i 1

Ja, skrev ju inte om träningen igår så vi kör på både gårdagens och dagens i samma nu.
Igår körde ju jag och victoria på gymmet. Jag värmde upp, sen körde jag 3x400m på 20 km/h, och sen körde vi styrka som vi brukar. Gick väl helt okej, fast inte så där bra som jag ville att det skulle kännas.
Idag va det bara lugnt, med gruppen. Vi joggade, körde lite koordination och fartökningar. Är ju dags för tävling på lördag. Så nu är det bara att börja ladda! Det var lite svårsprunget bara, dåligt plogat på cykelvägarna. Annars gick det väl helt okej där också.
.
Ett antal år sen, skulle springa 400.. USCH!

Tour de Ski

Tja igen då! Hemma nu. Sitter och kollar på Tour de Ski, herrarna som åker. Fick reda på att jag hade haft en brottnignsmatch med elin inatt..? Som jag vann, såklart! Haha. Men jag låg ju typ i springan mellan deras madrasser (för att jag inte ville ligga närmast deras läskiga dörröppning där nere i källaren), så det va väl lite trångt och jag rör mig lite i sömnen hehe.
Tror inte det händer så mycket mer för mig idag, träning senare bara. Men det visar sig väl. Puss på er
.

Sömntutor

Haha det känns bra att man ligger här bredvid två sömntutor medan man själv varit vaken i typ 20 min.. Men jag skulle få väcka elin tidigt :D igår va vi iaf ut och åt på matkällan. Sen hyrde vi film och så blev det filmmys med först the last song, sen nån konstig spansk skräckis haha (vi såg inte ens klart på den) och självklart med lite choklad och chips. Vet inte riktigt när vi somna, men va väl inte så sent iaf. Nu ska jag snart väcka elin. Ha en bra dag!

Mambo Jambo

Sitter och målar mina naglar just nu, med ett av nagellacken jag fick av elin i julklapp :) Ska dra på mig lite smink också, kanske platta håret (det ser inte klokt ut!!) och sen vänta på skjuts till elin. Jag och frida sover där inatt. Sen hur mycket sova det blir får vi väl se haha.. Men kommer bli riktigt skoj iaf! Nu ska jag göra mig klar, får väl se när jag skriver nästa gång. Puss
.
Kanske inte syns så bra haha.. men bättre än inget, right?

Were you as good, as good as we are

Hellu! En ny dag att ta tag i igen då. Jag har väl varit vaken ett bra tag. Ska packa väskan och borsta tänderna nu, sen drar jag och victoria till gymmet. Har lite mer planer för dagen, men tar det sen. Va väl inte så mycket mer jag hade att säga.. Så ha en bra onsdag då gott folk!

Myseftermiddag

Hej igen. Nu sitter jag äntligen vid datorn och kan t.o.m. bjuda på en bild i slutet av detta inlägg som kanske gör det lite roligare. Har iaf haft en jättemysig eftermiddag på waynes med bästa victoria. Vi satt där i närmare tre timmar och pratade om allt och inget, så himla skönt att bara kunna prata om sånt som bara vi pratar om. Drack också caffe latte med hasselnötssmak, däremot var det bara gott i början, sen blev det för mycket haha. Nästa gång blir det nån annan! Men tack för en supermysig stund sötis :) Nu blir det bara ta det lugnt, kanske kolla om det är nå bra på tv. Hajdo
.
Okej, jag vet att jag har visat den här bilden såhäääääär många gånger. Men tog den första bästa! Får duga.

Waynes

Tjenare. Har nyss kommit hem från köpis. Köpte lite grejer, eller ja min snälla mamma gjorde det, va lite rea kvar än. Och så åt vi på ikea. Alldeles strax ska jag möta victoria så går vi till waynes. Ciao

Tisdag

Tjolahopp! Tisdag idag då, idag kanske man har lite mer att göra också. Ska göra mig klar nu, sen ska vi åka till käpps en stund. På eftermiddagen ska jag och victoria gå till waynes, har ju inte varit där så är väl på tiden. Så blir inte en lika seg dag idag. Men nu måste jag göra mig klar, ha de bra.

Målmedveten tjej

Ja, jag har höga mål, jag har höga förväntningar på mig själv. Och jag gör allt för att nå målen. Jag ger mig inte förrän jag når dom, hur lång tid det än ska ta. Jag kan sitta nu och säga att det där SKA jag klara och det där MÅSTE jag klara, jag tänker igenom hur jag ska klara det, och tänker: hur svårt ska det vara egentligen? Men när man väl sitter i den där sisten, den man vet gör så ont och är sååå svår och jobbig, då börjar man tvivla och kanske till och med ger upp. Men tänk, tänk när man kommer över den där tröskeln och klarar det, det är en otrolig känsla. Man blir glad i hela kroppen, det känns som om man flyger. Jag kan inte beskriva hur det känns, obeskrivligt. Men tro mig, det ligger mycket slit bakom det. Men kommer man dit, då är det fan värt varenda liten grej, varenda liten motgång och allt man gjort. Det värsta är att man inte alltid kommer dit så snabbt som man vill. Kommer jag inte dit jag vill, blir jag sur, riktigt jävla sur! Jag har lust att bara.. ja, slå sönder en vägg kanske? Jag lovar, ni som inte tror att jag kan bli sur, jag blir det verkligen! Just för att jag har så höga förväntningar och krav på mig själv blir det extra svårt när jag inte klarar nåt jag har jobbat för så länge, nåt som jag vill sååååå gärna. Men då måste man ta den motgången och bli starkare till nästa gång, för någon gång klarar man det, om man verkligen kämpar. Men när man väl sitter i den sitsen, när det gäller, då ska man inte ge sig, man ska ge allt och känna att man inte kunde göra nå mer. Det är jobbigt, det är svårt, men om man verkligen vet vad man vill och om man vill det så mycket, då kan man väl tamejfan bita ihop när det är som värst. Såna här saker är väldigt lätta att säga, eller skriva, men i verkligheten är det inte lika lätt, inte på långa vägar. Jag har så otroligt många minnen där jag har nått dit jag vill, då jag blivit så glad och nöjd över mig själv. Men jag har också lika många minnen då det har gått helt åt det andra hållet. Då man bara vill spola tillbaka tiden, och inte minnas en sekund. Det är då man måste vara som starkast, och ofta blir det. Efter motgångar, det är då man blir stark. Det är då man kan göra det omöjliga. Någon gång kommer det motgångar för alla, alla människor här på jorden. Och dom måste komma för att vi ska kunna lyckas. Ingen kan gå helt felfritt igenom och nå dit man vill. Just nu har jag ett mål som jag vill nå väldigt snart, och jag har den chansen. Det kommer bli tufft, riktigt tufft, jobbigt och svårt. Men jag måste iaf prova och kämpa, jag kanske inte klarar det precis nu, men ett tag senare. Även fast det enda som finns i min hjärna just nu är att jag ska klara det. Annat ska inte finnas, då klarar man det inte. Man måste tro på sig själv. Och det ska jag göra, enda in i sista sekund. Jag ser mitt mål, klart och tydligt framför mina ögon, det gäller bara att ta sig dit.

Familjen annorlunda

Wiii, det programmet börjar idag igen! Kanske hur härligt program som helst. Hoppas det är nå roliga familjer haha ;) Men ska gå och hämta lite cheesecake som är kvar i frysen nu, sen blir det tv för hela slanten! Ha en bra kväll :)

Träääääniiingen

Yes, dags för träningsrapport igen då haha. Körde lite lugnare idag med. Vi sprang i lite lutnning, 3x3x ca 200m, två ner och en upp varje gång. 30 s vila mellan dom och gångvila upp mellan serierna. Sen körde vi en kortkort stafett också. Det gick faktiskt ganska bra, kändes som benen gick hyfsat snabbt där på slutet iaf. Så det var väl bra.
.
Lidingöloppet förra året tror jag. Eller nej! 2011 nu ju.. 2009 tror jag det va.

Tröttare än tröttast

Hej på er! Gu va jag känner mig seg om dagarna nu. Har bara kollat på skidor och ätit idag haha. Fem är det iaf träning. Tror det är skidor snart igen, så ska väl kolla på det också. Kul inlägg det här blev.. hehe, känner mig lite trött. Men ni får ha det så bra! Skriver väl när jag har nåt att skriva om..
.
Jag och joel på mallorca för ungefär 2,5 år sen.

Här vill vi ha vanliga rutiner!

Mamma sa att hon skulle sätta väckarklockan på 8 imon, "hela dagen går ju bort, man känner sig liksom onyttig på nå vis", haha! Fast i för sig så tycker inte jag heller om att sova bort dagen, även fast jag bara sover till typ 10 dårå.. Men 9 är väl lagom iaf. Förstår mig inte på dom som vaknar typ 2-3, visserligen så är dom väl vakna halva natten men ändå. Inte nåt för mig! Här är man morgonmänniska.. Och det är jag väl ganska själv om i min ålder skulle jag tro haha, kanske går i släkten eller nå.. Jaja, tänker iaf lägga mig snart, börjar vakna för sent nu ;)

Träningen

Jahapp, då ska jag skriva ner några rader om dagens träning då. Vi körde ju lite lugnare idag, vilket vi alltid brukar göra på söndagar. Vi joggade ungefär 30 min ute. Sen körde vi 2x5 snabba ruscher inne (alltså superkorta). Sen körde jag en massa snabba steg, tripping/skipping och sånt + några till ruscher. Måste verkligen få fart på mina ben, få lite snabbare frekvens, så blir väl att köra lite sånt så ofta som möjligt nu. Och sist stretching då. Det var väl det. Kändes ganska bra, bara det att jag vill få fart på benen..
.
Haha bra steg där alma! Skyller på att jag var väldigt trött..



Träningsdax

Nu ska jag ta och sätta på mig lite träningskläder. Sen skjutsar mamma mig till hammar. Hörs
.
Haha liiite gammal bild..

Mitt 2010

Januari:
Tillbringade de första timmarna på året med victoria :)
Åkte till egypten med familjen, mormor och victoria. Hur härligt som helst!
Däremot mådde jag väldigt dåligt näst sista dagen eller när det va. Hade hur ont i magen som helst, fick gå till en doktor, fick medicin och blev bra dagen efter.

.
Februari:
Spelade fortfarande innebandy och taggade inför matcher.

.
Mars:
Var till umeå med gästrikelaget och sprang 1000m och 200 haha.. 1000 gick väl bra, men 200.. ja, inte min grej!
Var i stugan.

.
April:
Tävlade i huddinge, sprang 800 och slog pers.

.
Maj:
Sprang ottarsloppet vilket gick bra, gillar terräng.
Var på löparläger i sollentuna för första gången.
Fyllde 14 år och fick min älskade systemkamera.

.
Juni:
Var funktionär på våran tävling.
Sprang minimaran som inte gick nå bra, kom fyra men kändes verkligen inge bra.
Det var skolavslutning och jag mådde såååå bra.
Jag och victoria var i sollentuna på sayo och tävlade. Jag sprang 2000, som inte gick så bra.
Vi var kvar i sthlm nåra dagar, gick på gröna lund bland annat där vi vann 2kg marabou!

.
Juli:
Var i högbo med victoria och badade i den härliga sommarvärmen.
Tävlade i mora, sprang 2000 i princip helt själv och i stekande värme, slog pers men var ju inget superlopp precis.
Åt massor med jordgubbar.
Tävlade i bollnäs, sprang 1500m och slog pers med väldigt mycket och var supernöjd.
Tävlade i gävle på valbo games, sprang 2000 och slog pers med drygt 5 sekunder..
Och sprang 800, slog pers där också.
Köpte nya spikskor.
Åkte till sälen med familjen och victoria :)
Vi sprang uppe på fjället som var en resa för sig hehe..
Sprang nån konstig tävling och blev väldigt sjuk sen.

.
Augusti:
Var på dn-galan.
Såg usain bolt.
Tävlade själv på dn-galan youth, sprang 1500m. Hade ju varit sjuk innan, men gick okej ändå.
Hade övernattning på bj med gruppen.
Vann lilla midnattsloppet med dåligt motstånd..

.
September:
Sprang 1500 som gick sådär.
Det var dags för skolfoto och jag hade lockigt hår.
Var i sundsvall med gästrikelaget.
Sprang både 800 och 2000. 800 gick skit, men 2000 slog jag pers med nästan 5 sekunder (mitt nuvarande pers).
Sprang 6 km på lidingöloppet och kom fyra.

.
Oktober:
Gick en väääldigt lång promenad med victoria ;)

.
November:
Min ena kusin var hemma i sverige ett tag (dom bor i nya zeeland).

.
December:
Det var julafton.
Och ett snöigt nyår.


.
Det var mitt år i bilder det, åtminstone nåra delar av det. Har väl varit ett bra år, men det här ska bli ännu bättre!

I can't believe what I've done

Nämen gomorron igen då! Söndag idag, men fortfarande ingen barnträning, ganska skönt faktiskt. Då har man lite mer tid till att göra annat istället. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på, victoria har ju äntligen kommit hem men nu har hon gått och blivit sjuk istället.. Och jag har ingen lust att bli smittad igen hehe. Hoppas hon mår bättre nu efter lite sömn :) Vi får väl se vart dagen tar vägen. Nu ska jag iaf gå ner och äta frukost. Ciao
.
Hugo i fredags.

Natti

Ska göra mig klar för sängen nu, är skittrött. Sov gott
.

Bilder

.
Tog en jäkla tid med bilderna just nu, fixar flera sen.

En, två, tre, fyra, fem...

Ja, har räknat hela dagen. Shit va drygt det va haha. Var helt borta på slutet, kunde knappt räkna till 3 tror jag.. Hehe låter bra va? Vi höll på i typ 5 timmar, räknade ALLA varor i hela affären. Ojoj. Skönt när det var klart iaf! Nu ikväll blir det bara slapp, ska nog lägga mig ganska tidigt. Men choklad är ju ett måste, så den åker fram snart ;) Först kommer det lite bilder från gårdagen (nästa inlägg). Ha en bra kväll!

Inventering hela dagen..

Morron på er! Idag lyckades jag faktiskt sova till typ 10. Snart ska mamma och jag åka till willys på inventering, blir där hela dagen, kul.. Men, vi ska ju få åka till portugal ju :D Måste vi ju jobba lite också haha. Vi ska åka om typ 5 min så jag måste nog gå. Ha en bra dag!
.
(Lägger in lite bilder från igår när jag kommer hem igen, hinner inte nu.)

1/1-2011

Hej igen då! Första inlägget jag skriver 2011, känns ju lite.. läskigt. Har iaf nyss kommit hem från mormor och morfar. Vi spelade spel, åt mat, kollade på tv, fikade, smällde fyrverkerier, kolla på skansen på tvn och sen va det jvm grejs. Och det snöa väldigt mycket ute så jag såg ut som en snömann haha. Men ska väl lägga mig om en stund. Godnatt på er ♥

RSS 2.0