dagens träning

Blev backe idag med haha.. Fast jag och victoria fick ju köra lite lugnare.

-Jogg ca 2,5 km.
-Lite koordination.
-2x4x kyrkbacken (150 m lr nåt kanske?) sprang ju lugnt som sagt, gick väl på 42-45 sekunder ungefär.
-Sen joggade vi en bit, komr inte ihåg hur långt lr hur länge haha.

Tror det blev ungefär 9 km totalt iaf. Gick väl helt okej med tanke på igår. Va lika trött i benen efter som innan träningen haha. Hoppas dom är piggare imon!


Haha förstår inte riktigt själv vrf jag lägger ut såna här bilder, men såg ju ganska trött ut här också? Var i falun på träningsläger iaf. Datum och allt ser ni ju på bilden ;)

sista oktober

Hej på er! Ja, som ni sett redan så va ju jag och elin ute och fotade lite, och ni fick ju se nåra av alla 294 bilder lr va det va haha. Jag ser ju ut som jag vet inte vad på vissa bilder, men ni kan ju titta på sötelin :) Träningen gick väl helt okej med tanke på gårdagen hehe.. komr upp om en stund! Nu ska jag kika lite bloggar och så. Hoppas ni haft en bra dag, min har varit riktigt härlig iaf!

alma & elin



(elin som skriver) var ute och fotade lite med alma idag, här har ni några av alla 294 bilder! ;) //elin den bästa!

meeelliin

TJOHO igen! Klockan är redan 12 (fast egentligen 1!!). Ska alldeles strax ner och äta, sen drar jag mig till elin :) Ja, va väl inte så mkt mer jag skulle säga.. Måste ner och passa maten nu! Hajdo


hehe, bild från mallorca för mer än 2 år sen.

VINTERtid

Jahapp, nu är det typ vinter på riktigt. Fast det har det varit sen det blev kallt för mig.. Vill inte ha vinter!! Menmen, har man sommaren att längta till iaf ;) Är söndag idag också, men ingen skola imon :D det kanske är hur skönt som helst att veta att man inte behöver gå till skolan imorron! Tror faktiskt inte att jag har så jättemkt träningsvärk heller, konstigt nog..är mest stel i ena höften typ :s Får väl se vad jag hittar på att göra idag, bara pappa och jag som är hemma. Resten åker till falun på innebandy hela dagen. Kommer antagligen bli mkt slapp så blir väl ett antal till inlägg :) Ha en bra dag allihopa!


en timme extra

Gudd ivning! Snart får vi ställa tillbaka klockan en timme, med andra ord så tjänar vi en timme! Men kommer ju bli ännu mörkare på kvällarna.. Men ska iaf borsta tänderna och göra mig klar för sängen nu. Ha en bra kväll ni som tänker vara uppe! Säger godnatt för mig nu i varje fall.


För ett antal år sen, haha.. (då mina kära jeans inte var för korta ;))

mormor & morfar

Hej på er igen. Nu är det kväll igen då. Ska alldeles strax iväg till mormor och morfar för att äta där. Fast orkar egentligen inte haha..ska tjata på mamma och pappa så vi kan åka hem tidigt. Victoria har iaf varit här en stund :) Vi var först till våran tränare för att lära oss om LOK-stöd så vi vet när vi ska använda det sen. Efter det så följde victoria med hem, vi prata lite läxa till nästa utbildning och skrev en lapp till alla barn i våran grupp, och pratade om allt och inget som vanligt ;) alltid lika skönt!

Men nu måsta jag som sagt gå, hörs när jag kommer hem! (förhoppningsvis snart..)

dagens träning-grispass

Tjenare! Hemma nu efter ett riktigt grispass, herregud alltså. Trodde jag skulle avlida, helt seriöst! Men det jätteroligt också :) vi var många som var med. Men körde ju i kungsberg som sagt.

-Först så joggade vi litegrann och tänjde lite. (Sen börja allvaret..)
-Körde en gång uppför asfaltsbacken, den var väl runt 2,2 km tror jag och BARA UPPFÖR, typ. Brant också, så j*vla jobbigt! Vi gick en gång och kom väl upp på 13.40-13.50 kanske.
-Så joggade vi ner till start igen. (Det kändes i benen det med kan jag säga haha.)
-Dags för en till sen, lika som första. Fast den här gången gick vi lite två gånger och kom upp till toppen på ungefär 14.10.
-Joggade ner igen.
-Så körde vi rakt upp sista gången, rakt upp vid ankarliften. Vaderna och benen brann! Fast blev mer gå än springa den gången, benen tog stopp, helt stopp.
-Sen joggade vi ner för sista gången.
-Klar äntligen!

Haha asså shit, det jobbigaste jag gjort i hela mitt liv, jag lovar!! Har nog aldrig ens varit så här jobbigt på tävling! Kan lova att jag kommer ha världens träningsvärk imon..men bra träning och kul med en massa sällskap! Kanske låter som om jag bara klagar på att det va så jobbigt, men det var kul också :) Tack för ett bra träningspass alla som var med, och bra kämpat!

fight for this love

ååh så trött jag är nu. ska gå raka vägen till sängen nu, snart. iaf rätt personer som hänger löst på idol, för er som ville veta och inte vet liksom. imon åker jag, victoria och nåra andra till kungsberg och tränar, komr bli ruskigt jobbigt ! så lär sova nu så jag är lite pigg nånstans i kroppen lr knoppen haha, kanske. nu fick man se vem som åkte ut också...daniel ! tyckte själv att geir skulle åka ut då, menmen. nu blir de inge mer babbel, godnatt

(förlåt för lite bilder idag, men måste sortera upp bilderna, så himla drygt att leta bland alla 20 000 varje gång..)

MARABOU

tjena igen ! ligger i soffan och kollar på tv, och datorn. och jag har den nya maraboun vintervit :D:D plus cookies cream, typ grymt bra ! ska njuta av första kvällen som ledig en vecka nu. hoppas ni också har de bra :)

LLLLOOOOOVVVVV !!!

HEJ PÅ ER ALLIHOPA, NU ÄR DET SÅ ATT DET ÄNTLIGEN ÄR LOV !! :D:D:D PLUS ATT DET ÄR FREDAG, JAG ÄR TYP ÖVERLYCKLIG !!!

orkar inte skriva om skoldagen, inge skoltänk nu här! alldeles strax ska jag och victoria till köpis :) blir nice de ! ikväll blir de bara chill och mys. ha en bra fredag hörrni !


häääärliga tider !! ♥

bedtime

ja, nu har klockan rullat iväg i full fart igen, dags att borsta tänderna och burra ner sig i sängen. fast låter ju riktigt härligt faktiskt ! inte som våran lärare och flytta ut sängen i vardagsrummet för att det stank så hemskt i sovrummet, visade sig vara en död mus/råtta som låg inne i väggen lr under golvet. hahaha skapligt kul när hon sa det ! fast det roligaste var att hon kvällen innan hade krypit runt och luktat vart stanken kom ifrån, upp i taket och ner på golvet..haha kan ju föreställa mig ! godnatt

dagens träning

med victoria som ni vet :) blev lite lugnare..

sprang (kan inte kalla det jogg, gick snabbt haha..) 15 min.
koordination/hopp/löpning ca 25 min?
sprang (något saktare den här gången) ca 20-25 min tror jag.
sen gick vi litegrann bara.

blev totalt 10 km ungefär.
gick väl helt okej.


I miss you, and will always do ♥

tjeena ! nu är det bara fredag kvar denna vecka, sen är det loooooooov :D:D wiiiihooo !! och tror so-provet gick asbra, ulrika va inte helt säker på vad jag fick (hon hade inte provet framför sig..). svenska-läxan, lr testet gick väl okej. och imon har vi inga prov lr inlämningar lr nåt :D så nu kan jag göra precis vaad jag viiill idag/ikväll, hääärligt. det enda som jag har bestämt idag är ju träning med victoria då :) men vi komr som vanligt inte på vad vi ska köra nu när vi inte har nåt program..hoppas vi får ett snart ! men ska läsa lite bloggar nu, måste publicera innan jag glömmer bort..


soommmmar !! ♥




tog ett tag ändå.. va tvungen att rensa lite bilder.

dagens träning

träning med gruppen idag. körde..

uppvärmning med jogg, koordination och tänjing.
nåra korta "lopp" i olika tempo. uppför (ca 50m) 80%, jogg ner (ca 20m), 80% svagt uppför (ca 50m). sen vila 30s, sen samma två gånger till fast med 15s vila.
sen körde vi samma sak fast andra hållet.
så körde vi lite hoppstyrka.
sprang nåt längre lite upp, lite ner i olika tempo.
och lite kortare, lite upp, lite ner i olika tempo.
nedjogg och stretch (som alltid då heh).

ja det blev lite blandat sådär :) men gick väl bra, ska komma igång nu efter återhämtningsperioden, snart blir det tufft !

industriella revolutionen

faller inte mig i smaken..bläblä. haha.

hej iaf. har inte så himla mkt tid att sitta och göra det jag vill idag, men imon efter skolan, då är jag ganska fri ! (hoppas jag..) skoldagen har faktiskt gått ganska snabbt, helt okej dag (y) nu är det bara att fortsätta på samma linje då? så man kan allt till provet imon liksom (vilket inte komr hända *positivpositiv*). men jag lär göra mitt bästa så hejdå så länge !


when you feel so tired but you can't sleep

ja, då va de bedtime igen då. skulle verkligen behöva mer tid att plugga till provet men orkar helt ärligt inte ! känns som att det bara komr spruta ut mer än in då, så inte sån stor idé. hoppas täcket är vaaarmt, lovely ! har inte så mkt att skriva faktiskt. godnatt ♥

buuuuuuuuuuuuuuurrrr

fyy vad kallt det är !! :( gick inte så bra att sälja heller haha. sållde nåra bingo lotto julkalendrar bara, vet inte hur alla lotter ska bli slutsålda ?! haha. hoppas fler vill köpa nästa gång.

ska gå ner och be mamma förhöra mig på so:n så jag vet vad jag måste träna på. måste plugga in skrivregler också, och göra klart min novell..hej och hå, bara att sätta igång !


sommaren 09 tror jag

kom och köp lotter !

nu sticker jag och victoria och säljer sverigelotter och bingo lotto julkalendrar. på maxi, så kom och köp hörrni ! see you later alligator

pluggpluggplugg..

hej på er ! idag måste jag plugga arslet av mig, usch !! har inte börjat på so:n och vi har prov på torsdag, yippie..men ska sälja lotter med victoria också, för vi ska till portugal med träningsgruppen i maj :D tralalala, kanske hur nice som helst !



haha gammal bild från ett träningsläger i falun ;)

tjingeling

god morgon ! blev sent innan jag fick lägga mig ordentligt igår kan jag säga haha. gick och la mig och satte alarm på klockan, så gick upp typ halv 2 och stängde av datorn. tog en jävla tid ! men nu har jag alla bilder hoppas jag. nu måste jag skynda mig och sen trampa iväg till idrotten. hörs när jag komr hem

heja på !

går fort det här..bläääää va segt de gååååååår. försöker plugga so medans men går åt helskotta ! ska dra ner och borsta tänderna så länge iaf. hoppas det går lite snabbare så jag får gå och lägga mig snart. gooodnaaaatt

23 531..

nu jävlar ska de bombas med bilder !! så många som rubriken visar är på väg in i denna dator just nu. komr ta en jävla tid bara..men jaja !

gullungen min

kan ju säga att elin är bland som sötaste som finns i hela världen, och såna finns det inte många av !! gullunge ♥ helt underbar och skulle aldrig klara mig utan dig, älskar dig !


bara för att sötan sprang omkring hemma med sin rosa åremössa och rödrutiga skjorta och städade med julmusik på högsta volym ! haha bara för skön :)


elin gästbloggar ! ;)

jag tänkte gästblogga här tidigare idag och jag började skriva så fint, men sen så kom ja på att jag hade hemkunskap och att den lektionen redan hade börjat så då vare bara att stänga ner allting och springa iväg till malmgården! hahah, typiskt mig... då jag tänkte skriva så satt jag, alma, frida och robin i klassrummet på rasten. robin satt längre bak, vet inte vad han höll på med. men vi skickade spotifylistor till varandra, lyssnade på musik, pratade och lite så iaf :) frida & alma kanske är bland dom bästa i väääärlden <3 jaa... efter skolan så hade jag hk prov som jag hade missat, har ingen aning om hur det gick faktiskt! men jag svarade på allt så det är bra det iaf. sen ringde min telefon och då visade det sig att ja va tvungen att åka till ks så de va bara att trampa på dit. fixade i ordning lite inför drömveckan och sen fick jag åka hem.

nu äre så att jag har FASTNAT på en låt , en katy perry låt!!!! ;O jag gillar inte alls henne, men jag älskar denhär låten! thinking of you (acoustic) - katy perry, lyssna ! (y)

kan ju passa på att skriva lite om alma också eftersom det är hennes blogg.
alma är en glad, trevlig och ganska udda person.. haha! jag menar udda på ett bra sätt. hur många äre som är en mumie, leker tupp, ser ut som en "tant" när man dansar till waka waka, gör sina speciella hopp osv? ;) jo alma! men det är hennes domdär sakerna som gör henne annorlunda ju, det är så hon är så äre bara att gilla det eller inte. men alla som inte gillar alma borde ha nån skruv lös, hon är ju helt underbar! suuuuper snäll och väldigt rolig, hahah ! man får sig ett gott skratt varje gång man umgås m henne, underbart :D alma och jag är bra vänner, men vi kommer bli bättre det vet jag. för det vill jag iaf. men nu har jag skrivit ganska mycket om henne, men alla som känner henne vet hur hon är :)

jag har inge mer att säga... slänger in en bild på gullfian :)<3




glömmer aldrig den dagen, hahahah !


dagens träning

måååndagens träning såg ut såhär..

distans ca 56 min, blev väl en 11,5-12 km ungefär tror jag.
sen gick vi bara lite i en ungefärliga 10 min.

med victoria såklart :) vilket ni antagligen visste hehe.

gick väl helt okej.

(måste säga att det är väldigt bra för mig att skriva här för ifall jag glömmer att skriva i min träningskalender så är det bara att kolla här, smart! haha kul för er att veta..antecknar ni?!!)

back in old days

tjabbatjena ! nu är man tillbaka i gamla och tråkiga vanor igen, skola haha. så jävla skönt med lov nästa vecka kan jag lova !! men ska inte klaga på det, händer ju ändå inget liksom? gick iaf bra på hk-provet som vi fick tillbaka idag. dagen gick faktiskt ganska snabbt idag också. så ska inte klaga mkt alls faktiskt. har läst igenom min engelskatext en sista gång innan jag skickade iväg den, men komr ju få tillbaka den och få rätta en massa (kan inte engelska !! :( ). snart blir det ut och springa med victoria, så lär nog gå ner och byta om typ nu. höööörees seeen

(måste få över alla mina gamla bilder till den här datorn!! har dom på en bärbar hårddisk, så är väl bara att stoppa i den, men har inte orkat haha. ska ta tag i det så ni åtminstone får nån gammal bild att glo på. har ju lite ont om tid nu i skoletider att knäppa kort..tyvärr.)

dagens träning

söndag idag. och idag blir det rätt, rätt träning för rätt dag.

så träningen idag såg ut såhär:
jogg och uppvärmning
6x ca 150m, inte så snabbt och inte så lång vila
4 x ca 100m, snabbare och lite längre vila
lite hoppstyrka och liknande i minibacke
lite nedjogg

tyckte det gick rätt bra, benen rulla på, och det gillas !


tiden går som x2000

..på helgerna ! jag som trodde jag inte skulle ha nåt att göra idag fick plötsligt ingen tid över till att skriva här. har pluggat litegrann, kollat på hugos innebandymatch, varit till köpis (köpte en superduperskön fleecetröja och ett par stövlar som jag inte vet om jag ska ha lr inte), så har jag pluggat lite till, fixat på våran hemsida och tränat. fick lite smått panik innan träningen, klockan va betydligt mer än jag trodde så blev att kuta ner och byta om snabbare än blixten och sticka, men jag hann i god tid (y) och nu blire tacos !! komr fler inlägg snart, tjiiao

gubben i lådan

tjenaaa igen. sitter antagligen och kollar på innebandy nu. och hoppas brorsan och co leder, möter ju världens ** lag.

men har helt fastnat för den här låten, kanske hur härlig som helst!
gubben i lådan-daniel-adams ray

(tidsinställt, vilket ni kanske fattar)


sunday, vart är solen ?

godmorgon ! söndag idag=ångest !! skola imon :( är ju inte van att gå till skolan nu haha. men får bita ihop en vecka sen är de lov ! idag måste jag plugga en massa också. tror jag ska med och se min brorsas match om typ en halvtimme också, så lär göra mig klar. ha en bra dag !

GODNATT


och jag tycker inte om hösten ! inte heller vintern..det enda härliga är att få dra på sig en tjock, mysig dunjacka, precis som jag gör i dessa tider ! och faktiskt att få krypa under ett varmt och skönt täcke när man är riktigt trött..och så är det för mig nu. good night people

dagARNAS träningAR

sa ju att jag skulle skriva "dagens träning" (de dagar jag tränar vill säga). så blir lite annorlunda nu eftersom vi hade höjdträning igår kväll haha, så blir fredagens och dagens (lördag) nudå.

fredag:
höjdträning i 1,5 timme.
körde uppvärmning, en massa hopp och så.

lördag:
sprint 1,5 timme.
körde uppvärmning, lite banor med löpstyrka, reaktion och sprang lite sådär.
spjut 1,5 timme.
körde löpningen fram till utkastet, kastade en hel del och så.

benen är faktiskt ganska trötta trots att det kanske låter som om vi inte tränade så hårt, och det gjorde vi ju inte heller. men har ju gjort sånt som man inte brukar och användt andra muskler, så då blir det så ;) that's life !


testing

woooow ! blogg.se har fått tidsinställda inlägg märkte jag nu ! efterbliven som vanligt.. men det är ju kanske superbra ju :) så testar nu om de funkar, hope so. lalala


bättre/sämre?

SVARA ALLIHOPA !!

är den här headern bättre lr sämre än den förre ? va den förra bättre så byter jag tillbaka bara :) snälla sääääg. jag bits inte !

home sweet home

tjena ! va superkul i falun, haha alla gubbar ! däremot va de lite läskigt på träningarna, höjd, sprint och spjut. hehe ! men det va jättekul och man lärde sig supermkt :)

har precis kollat färdigt på 2012. nu sitter jag här och äter godis, gotti ! hoppas de blir nå bra på tv. orkar inte skriva nå nu. men blir väl lite mer sen. hare !

FALUN

alldeles strax sticker vi till falun ! träningsutbildning i friidrott för 10-14 år för er som inte visste ;) jag och victoria komr ha skojj ! komr hem imon så skriver då. ha de bra här hemma !


verkligheten jagar ikapp

tjenare. nu är praoveckan slut då, tråkigt men ändå skönt. orkar inte med skolan just nu, inte med alla prov och läxor ! utan prov och läxor skulle det vara tusen miljoner gånger bättre. vrf ska man ha de liksom ? haha. jaja, sånt är livet, ingen slipper undan.

idag va jag med caroline hela dagen iaf. vi va ut till pressverket och hämtade nån vätska som skulle testas. sen filtrera vi slam, usch såg inge mysigt ut kan jag säga ! hehe. ganska spännande med kemi tycker jag. sen fick jag skriva lite till min idrottsuppgift medan hon gjorde lite annat. slutade halv 12. åt våfflor till lunch (h) så har jag dragit fram lite kläder och sånt till falun. har skrivit på min loggbok nu, den måste fixas men det gör jag på söndag ! däremot måste jag skriva den där novellen..så blir att sitta här ett tag till och tacklas med den.

tiiiiiired

nu måste jag gå och lägga mig. bara borsta tänderna först. men imon blir det ut på äventyr haha. jag och victoria ska på tränarutbildning i falun, blir bo på hotell då :D åker imon på eftermiddagen och komr hem lördag kväll tror jag. fast lite läskigt också, jag kan liksom inga grenar !! ojoj.. men hoppas det går bra. tjadå ! och nattii ♥

dagens träning

dagens träning med victoria blev följande:

jogg ca 3 km.
2x2 i triangeln på pensionärsstigen (den är ungefär 1.3 km). vi hade 1.5 min vila mellan de två och mellan "seten" så hade vi 3 min vila. vi sprang lagomt tempo, lagomt skönt flås, men inte så benen blev så trötta. så tiderna blev 5.27-5.22-5.21-5.20.
jogg hem 2,5-3 km.

ja, så var träningen idag. var hiskligt kallt kan jag säga ! speciellt i slutet, burr ! men som sagt skönt att rensa skallen, behövdes hehe.



en dag kvar

hejsanhoppsan ! något piggare nu efter ett träningspass med victoria :) rensar verkligen skallen. asså jag höll seriöst på att svimma sista timmen. en gubbe som skulle visa mig stod där och prata om nå maskin och till slut hörde jag knappt va han sa, måste va sån himla konstig luft där, blir skittrött ! men så fort man komr ut ett tag blir det bättre. blev typ skittrött i benen också haha ! antagligen för att jag stod upp ganska länge och gått omkring på inte så bra golv för mina ben, fick ont i benhinnorna också. men jaja, det gick över så de är lugnt. iaf så började jag dagen på röntgen och magnetgrejs. som på de flesta ställena där så testar dom stålet och vad det innehåller. jag fick köra ståltester i magnetmaskinen lr va man ska kalla det, den är inte så stor haha. men man mäter iaf om stålet är magnetiskt lr inte, om det är a.......(nånting) lr f........(nånting) haha komr inte ihåg va det va för ord. men sen efter lunch så va jag till försökshallarna. där gör dom pulver av stål som dom testar och exprimenterar med. sist va jag till skärbarhetslabbet. där har dom en massa stora maskiner där dom ja..skär stålet lr hur man ska förklara haha. dom gör ju tester där också och ser hur hållbart det är (tror jag..höll ju på att svimma typ haha). jag har ofta önskat att jag har ett jobb som jag kan gå till och slippa skolan med alla prov och läxor, men jag har nog insett nu att min kropp inte alls skulle vara redo för det. jag trodde det skulle vara mkt mindre jobbigt här än på skolan, men jag är ju hur trött som helst när jag komr hem. så, jag har nog ändrat min uppfattning litegrann tror jag. men det är ju självklart jätteroligt och jag längtar inte tillbaka till skolan ! usch nej.

tänkte att jag skulle börja skriva typ "dagens träning", de dagar jag tränar då. om det skulle vara nån som är intresserad lr behöver lite tips och så har jag nåt mer att skriva om också ! får se om jag hinner göra det ikväll. nu ska jag gå ner och äta, magen kurrar !

räcker det om jag älskar dig ?

greys är sjukligt bra och sorgligt. drar ner och bortstar tänderna nu i reklamen. så säger godnatt för mig och stänger ner datorn. sov sött


sliten tjej

hellojsan ! jag är ganska så trött och sliten nu kan jag ju säga. som vanligt fullt upp. roligast på sandvik idag va iaf att kolla på mina fingrar i mikroskåp och vara och kolla i det "riktiga" stålverket, riktigt häftigt ! fatta hur mkt stål dom smälter och tar hand om där. helt sjukt. och väldigt högljutt och varmt, men det sistnämnda har jag inget emot ! älskar lukten där inne också, väldigt speciell men väldigt härlig på nå sätt haha. låter stört, men ja, ni kanske fattar om ni går in där..vem vet. iaf så sluta jag ju fyra som vanligt och sen blev det träning 5. körde lite backe :) va väldigt längesen det nu, typ lidingö sist ! har skrivit i min loggbok från dagen, på engelska måste de va också..plus att jag kom på att vi måste skriva en typ novell som SET-läxa, SET !? vafan är de nödvändigt för ?! ååh, ibland förstår jag mig inte på skolan ! snart är det iaf dags för greys :D ska försöka skriva lite till först, för sen blir det sängen direkt om jag ska orka resten av veckan. ha de gött allihopa !


ALMA-allmänhetens matematik

haha, en gubbe jag va med på eftermiddagen kom på att han visste vem min mamma va. hans barnbarn hade tydligen haft henne som lärare. och så sa han: "ja men då vet jag vrf du heter alma ! allmänhetens matematik." jag: "va?" "ja, de hade väl en mattebok som hette ALMA-allmänhetens matematik" "okej" *haha*. tyckte de va lite kul. men självklart är det inte därifrån mitt namn komr !

nu ska jag lägga mig och sussa. natti


tuesday

tjena mittbena ! tisdag idag då. varit fullt upp idag med. började ju åtta och var uppe på metallfysiken först. fick lite intro och sånt, riktigt intressant faktiskt ! sen fick jag kolla i ett elektron mikroskåp, fast man kollar på en dataskärm då. man kan kolla på en del på 100 000 dels millimeter, och man ser riktigt bra hur den är uppbyggd och olika skikt. väldigt fascinerande ! dom kollar olika stålsorter och försöker komma på nya sätt och nya sorter att tillverka, ett litet detektivarbete kan man säga. nåt jag verkligen skulle kunna tänka mig att jobba med i framtiden. efter det va jag till slaggkontrollen. slagg är ju som avfallsämnen som man inte vill ha i stålet. jag fick leta på dom med hjälp av mikroskåp, fast vanligt ljus mikroskåp den här gången. efter lunch va jag på oförstörande test labbet, där testar dom stålet utan att förstöra det, de analyserar stålet i maskiner på ett ungefär, om de är som de ska och så. de håller även på med mycket teknik och kalibrerar en massa produkter som används på sandvik. jag fick även en liten rundvisning på vissa delar på stålverket, hur de förberedde och kontrollerade olika rör och stålprodukter. förstår inte hur himla stort det är egentligen !

iaf så va jag med mamma och hämtade hugo och joel från trummor och innebandy sen. vi va ner på stan en sväng också. sen blev det mat och så och nu har jag suttit och skrivit på engelska loggen..bläblä ! nu ska jag bara kolla på tv och äta upp mina sista merci :(

hoppas ni haft en bra dag !

just the way you are

when I see your face. there's not a thing that I would change. cause you're amazing just the way you are.

med denna underbara låt(text) säger jag godnatt för mig. bara tänderna som behöver borstas innan jag borrar ner mig i sängen. och ni som inte har lyssnat på låten, gör det ! och noga på texten, ååh ! ♥

fullt upp

tjenare. har haft fullt upp hela dagen. började ju kvart över åtta så kom dit då. visste däremot inte riktigt vart jag skulle ta vägen, men kom fram till slut iaf haha. sen så fick jag lite information om vad dom höll på med på stålforskningen i storhet, det är ju en himla massa avdelningar av olika slag. sen så fota dom mig och la ut på deras hemsida lr va man ska säga för att alla som jobba där skulle kunna se att jag är där på prao, haha läskigt ! iaf så va jag på nåt ställe där dom prova hållbarheten i stål på förmiddagen. fick mest kolla vad de gjorde, de som jobbade där hade inte heller så mkt att göra men de va ganska intressant ändå. efter lunch va jag på provberedningen. man typ "baka" in olika stålbitar och sorter så att man skulle kunna kolla på dom i mikroskop och sånt sedan. det blir som cylindrar och dom slipas och poleras sen också innan man skickar tillbaks dom. först fick jag mest titta på, men sen kom det nå lättare stålbitar så då fick jag "baka" in dom. va där till fyra sen fick jag åka hem. fast va ju tvungen att hitta ut först också haha, skulle verkligen gå vilse där om jag gick omkring själv. det är iaf en massa roliga gubbar där, dom pratar så roligt haha ! får se vad morgondagen bjuder på då jag får vara på nåra andra ställen.

när jag kom hem blev det nästan direkt att byta om och sen springa med victoria :) vi sprang ungefär 10 km och sen körde vi lite gå 30 springa 60 typ haha svårt att förklara. menmen, så va de iaf.

nu ska jag checka in allt som hänt här under dagen.


uppe med tuppen !

morgonmorgon. ny vecka igen då, får se hur denna blir. borde iaf gå ner och äta frukost och göra mig klar nu så jag inte komr försent ! vore inte så kul..men ha en bra dag hörreni :) hörs väl när jag komr hem !


natttiii

avslutade helgen med att äta upp min naturgodispåse framför tvn. lr ja, inte påsen då, men ni fattar..
lär väl gå och lägga mig nu så jag är pigg och glad imon. här har man inge sovmorgon som vissa andra inte..(syftar på dig frida !!) haha. ska kanskte ta och börja läsa en ny bok också ? låna ju nån med skolan så kan ju åtminstone börja på den. godnatt iaf.


tacos

träningen gick bra. blev som vanligt de här veckorna; jogg, koordination, nån stafett, lite hopp/steg. snart blir det hårdare då grundträningen drar igång igen !

men nu ska jag iaf gå ner och äta tacos, gooootttt !!

era åsikter

ni får gärna säga vad ni tycker om utseendet här. iaf headern, den vill jag gärna veta om jag ska ändra och isf hur ? :) snällt om ni skriver vad ni tycker !

she will be loved

fixat till headern litegrann nu iaf, inte lika rörigt. snart blir det träning, lr om 45 min börjar den. sen är helgen nästan över, igen..men en roligare vecka den här veckan (hoppas jag). om ni undrar ska jag va på stålforskningen på sandvik, gillar kemi !

aja, ha de bra så länge !


ajfån-bild på ett lövhjärta, heh.

new

som ni ser så är det nytt här nu. fast inte nöjd med headern, ska fixa en ny sån sen när jag får nån bra ideé och ork. självklart från tescho, som ni antagligen förstår !

two days ago



i fredags va det här. tänkte bara visa lite hur mitt hår blev, fast syns kanske inte så bra. men skit samma.

va ett tag sen..

godmorgon ! va ett tag sen jag skrev här nu..hann inte igår. åkte till bålsta vid 9 och tävlade. gick väl helt okej, kändes inte superbra precis men gick ändå. kom väl hem runt halv 5. så blev de mat och sen åka till elin. lr ja, först hyra filmer. gu har inte skrattat så mkt på länge tror jag ! haha. vi satt där ett lååångt tag. plötsligt va klockan typ 10 och vi hade inte börjat sett nån film ens..hehe. men blev babysitter wanted då iaf, själv såg jag typ ingenting men jaja.. (a) men ja, sen va det liksom hem och sova. vakna för en timme sen snart. får se vad som händer idag, bara chilla kanske ? nej, lite skoljobb väntar som vanligt. och ikväll blir det ju träning :) men vi hörs !

SSSNNNNNÖÖÖÖÖÖ ?!?!?!?

glömde helt bort de sist. DET SNÖA JU FÖR FAN IDAG, DET ÄR BARA MITTEN AV OKTOBER !!!!!!!! USCH, FY OCH BLÄ. HATAR SNÖÖ.

men nu ska jag packa och sen sätta mig vid tvn och gotta mig (h) hare gött !

freeeeeedaaaaaaag !!

wiihooo !! det är fredag everybody :D typ superduperglad ! fredag måste ju va bästa dagen på hela veckan, när man slutat skolan iaf..hehe. iaf så har jag varit och klippt mig. fast bara toppat och fått lite mer snelugg (hade ju typ mittbena innan), men blev väl bra tycker jag. va väldigt slitet så behövdes verkligen ! och när jag kom hem så hade mamma köpt ben&jerry och naturgodis, blev man ännu gladare (h) ska kika runt lite här sen måste jag städa mitt rum innan maten (också välbehövligt heh..) ha en bra fredag ! hörshej

the world's greatest

nu tänker jag göra mig klar för sängen. trött som tusan.
träningen gick bra iaf, lätt och skönt. har inte så mkt att skriva, orkar inte tänka. ska bli bättre haha. känns typ som "hej, nu sitter jag här. jag ska lägga mig. hejdå. godnatt." just nu, blir bättre. proomiise !! men håller på och fixar med ny design hela tiden så de tar lite tid. håll ut :)


love you girls ♥

och elin, om du ser det här. kom ihåg bilden/bilderna !!

stormy

hej på er ! nu är det bara en dag kvar innan de är helg :D och behöver inte gå till skolan på hela nästa vecka, prao då ! så jäklans skönt. skoldagen idag gick faktiskt väldigt snabbt, skönt. om ungefär 1 timme ska jag och victoria ut och träna, blir bara lätt, jogg och lite koordination/styrka. väääldigt blåsigt ute idag kan jag meddela, snart blåser väl huset ner...nästan. hörs !

(går inte att ladda upp nå bilder..)

GREYS ANATOMY

nu är det alldeles strax dags för greys igen :D har försökt fixat lite med designen, självklart från tescho (bästa bloggdesignerna gratis !), men klurigt att få in header och sånt i just den designen jag vill ha. men orkar inge mer nu, ont i huvet ju haha. kolla på femman nu iaf ! hajs 

hurryhurry

hejhej. har inte mkt tid nu, måste packa och byta om för träning. sluta senare idag, men slipper syv nästa gång ist. har fixat till min engelska grej nu, måste göra det klart ikväll. och så ska jag försöka fixa en ny design här. ledsen att jag byter hela tiden men blir aldrig riktigt nöjd, men den här gången ska jag göra en prov först innan jag sätter in den så jag vet att det blir bra. hörs !

cold as ice

fyyyy i helvet va kallt det är ute !!!!!!!! jag tror jag dör, helt seriöst !! vi var näst intill isbitar iaf. gick väl helt okej att springa, vi klara oss under 20 iaf. nu ska jag nog göra mig klar för sängen. skulle egentligen behövt pluggat, men de tar vi imon ! dröm sött

sista chansen

nu sticker vi till terrängserien för sista gången i år ! och idag ska jag och victoria klara tiden vi vill ha, så ni vet liksom ;) haajsvejs !


kiss from a rose

tjena. tisdag idag, alltså idrott-no-engelska-bild-no. helt okej, förutom engelska, och bild kanske..men ja, alla lektioner va väl okej idag. alla utom bilden, usch ! jag och maja fick slipa en jävla hylla med ett fjuttigt litet sandpapper, alldeles vit blev man och fick ont i armarna. tog ju hela lektionen ! menmen. letar lite ny musik nu men går inte så bra, kan aldrig hitta nåt bra. ha de bra !


vet att ni sett den. men jag och victoria tyckte det va lite lustigt...vem sätter upp en teckning mitt i skogen liksom ?

tjalallalala

tjao igen. försökte skaffa spotify premium gratis(vilket går att göra på nåt ställe), men tog sin lilla tid. funkar säkert, men orkar inte. har slipat lite på min engelskatext nu också, engelska :@ aja, orkar inge mer nu så går ner och kollar om det finns nå bra på tv. hörsgörvi !

I'm home

då va jag hemma igen. och vi gick inte vilse lr i nåt träsk idag haha. börjar bli jäkligt kallt ute iaf, usch ! blir väl att använda vinterjackan snart känns det som. ska läsa lite bloggar nu. sen blir det mat. ciao


älskade egypten ! älskade VÄRME ♥

promenix

tjenare. klockan blev mkt nu, igen...men måste dra ut och möta victoria för vi ska ut och gå :) får väl se när vi komr hem, OM vi komr hem haha. min dator har fått nå fel nu tror jag, iaf msn. jaja. hajdo, skriver ikväll. proommis


nattiii

nu ger jag upp, orkar inge mer...ååh så jäkla drygt !

måste bara säga grattis till anna och kennet som blivit föräldrar ! och till victoria och alla andra släktingar :D jag är så himla avis !! vill också ha en liten nyfödding i släkten..men välkommen till världen lilla du !

godnatt

101010

hej ! har inte hunnit lr orkat satt mig vid datorn nå idag, så inte blivit nå skriva här heller.¨
på förmiddagen va jag med mamma till köpis, hitta äntligen en vinterjacka ! sen på eftermiddagen kolla jag på mitt fd innebandylags match. sen träning. nu sitter jag här och försöker få in all hk grejs i skallen, prov imon. men måste ägna tid till det nu. tjingeling

101010 idag också, ganska coolt haha :) tänk om victorias syster får sitt barn idag (vilket hon borde få), då blir hon en riktig tia !

ben&jerry ♥

nu ska jag äta upp min ben&jerry och kolla på tv, niiiiice kan jag säga ! ha en bra kväll :)

höst


avslutar hela kalaset med två übergulliga bilder på mig, står ju alma på röven och allt !

hej och hå

hej igen. victoria och jag va ju ute och gick, men det blev inte så kort inte ! först gick vi nån träskväg och sen kom vi på nåt konstigt ställe. herregud, vi visste verkligen inte var vi va och om vi i huvud taget skulle komma hem hahaha xD shit alltså. va tvungen att fråga nån gubbe som cykla förbi till slut. så kom vi ut på stora vägen och fick ringa hem så nån kunde hämta oss, orka inte gå enda hem igen haha ! kul va det iaf.

komr upp lite bilder snart :)

photooooography

tjena. sticker ut med victoria och fotar lite med systemis nu, så komr bilder senare ! hörshej :)

if I could write you a song and make you fall in love..lalala

godmorgon hörrni ! varm och solig lördag ? nej, en vanlig kall höstdag. typiska höstdagar, jag vill ha sol och värme !! och en hel lång vinter väntar..blää ! längtar verkligen till våren, redan !

det enda jag har planerat idag är springa med victoria :) och plugga hk. får väl se vad annat som händer. ha en bra lördag !


och jag tycker att den här ungen ska få bli frisk nu !!

finally friday !

tjena, äntligen fredag nu ! love it. sluta tidigt idag också, efterl lunch. men är jäklans trött kan jag säga ! har inte gjort så mkt förutom handlat med mamma. kanske ska åka och kolla på vinterjacka senare, lr kanske kolla på innebandymatch, vet inte riktigt..får väl se. men ska kika runt lite här nu. måste plugga hk också ! tjao

martin lidberg

blev årets superstar, muskelberget.
ska kolla om det blir nå annat bra på tv nu, annars ska jag nog göra mig klar för sängen och läsa spanska glosor. nattiii


bara för att jag varit så dålig med bilder så bjuder jag på en nu. smilesmilesmile

SUPERSTARS

goood eveniing :) sitter man här igen då. träningen gick väl bra, har ju som sagt lätta veckor nu så blir bara lätta pass, men det behövs såna med. nu ska jag kolla på finalen på superstars, spännandespännande ! måste plugga in spanska glosorna ordentligt också, men det tar vi sen ! hajdo

klara färdiga..plugga !

hejhopp ! bara en dag kvar i skolan den här veckan nu :D härligthärligt. plus att vi slutar efter lunch imon. vääldigt ruggigt väder idag bara, uuusch :( kallt och regnigt ! regnar inte nu, men har gjort iaf. hoppas det håller i sig hela träningen :) ååh jag skulle inte ha nåt emot att åka till egypten lr nåt nu !
men nu måste jag plugga, har en hel del, som vanligt..

tjingeling

GGGGGGREEEEEEEEEEEYYYYYYYSSSSSSSS

om nåra få minuter börjar greys ! ska hinna hämta lite merci innan. ska bli spännande !! tycker ni ska kolla på det :) hejsvejs

traaaining

tjabbatjena. klockan tickar iväg snabbt som vanligt, dags för träning nu snart ! lär väl gå och packa väskan och byta om. men skriver mer ikväll. innan greys !! hörde ni ? DET ÄR GREYS IKVÄLL :D:D:D:D:D ha de gött så länge

tååååårta

tjabba ! här gick klockan snabbt. tänkte jag skulle sätta mig här en snabbis, skriva ett kort inlägg och checka facebook men elin fick mig att fastna den gullungen :) (som är sjuk, buhuuu !!) fast just nu kallar hon mig gullig för att jag är lite trög bara..men det är som vanligt så de är lugnt !
terrängserien gick ju inte så jäkla bra, skyller på långpasset i söndags ;) men nästa gång klarar vi under 19.50 ! tredje gången gilt, right ? har fått gooood tårta idag också, plus smörgåstårta och massa kakor ! proppmätt va man efter det kan jag ju meddela. fick en merci-ask av farmor och farfar också sen dom va i tyskland och åkte färja, typ gottgottgott. men nu ska jag försöka dra mig mot tandborsten och sen mot sängen, är ju så jäklans trött om dagarna (och kvällarna), dygnet runt liksom ! så godnatt för mig då ♥

español

¡hola! då var det tisdag då, imorse när jag vakna trodde jag det va torsdag och blev väldigt besviken när jag insåg att det bara var tisdag...irriterande ! men förresten, STORT GRATTIS TILL MIN ENVISA LILLEBROR SOM FYLLER HELA NIO ÅR IDAG :D !! pinsamt om jag skulle glömt bort det hehe..fast helt ärligt hade jag gjort det när jag vakna imorse, men verkar ju varit ganska yr så skyller på det haha. skoldagen gick väl helt okej. om ca 1 timme åker vi iväg till terrängserien. just nu försöker jag plugga in spanska glosor, vilket inte går så himla bra när jag gör hundra andra saker samtidigt. men jaja, nu ska jag sluta med en av dom iaf. hare !

solsidan

lägger mig i sängen och kollar på nåra avsnitt av solsidan på min phone, älskar den serien ! vem gör inte liksom ? godnatt

my favorite interest

..GISSAGISSA !! haha svårt ?
ska iaf skriva om det till engelskan, och prata om det då...kulkul ! lr inte.

träningen gick väl bra, fick pressa de andra lite haha ! nädå vi/de körde inte så hårt precis. nu ska jag skriva. ciaoo


lååång mååndag

men tjena. måndag igen då, lite segt må jag säga.
blir iaf vila idag, så man kanske kan springa någolunda på terrängis imon haha ;) men ska ner och ha träningen för alla våra tränare är på görnsson och jobbar för att vi ska tjäna pengar till vårat uromlands-träningsläger :) victoria komr snart så ska vi boka hotell till när vi ska på utbildning, lyyyx, hotellfrukost !! (L) haha men ha de bra hörrni

äppelpäppelpironparun

nu har jag skickat iväg våran no-uppsats. och nu ska jag gå ner, ta äppelkaka med vaniljsås och sätta mig vid tvn. hoppas ni haft en bra dag och helg ! pussiluss

lidingöloppet 2010



orkar inte ladda upp nå fler, de här får duga !

cooler than me

tjabba ! söndag kväll igen nudå...inte kul ! sprang iaf runt 18 km på träningen, kändes helt okej :) fast kändes lite konstigt i benen sen hehe. eftersom jag inte hann lägga ut nå bilder tidigare så gör jag det nu när jag ändå sitter här. komr om nåra minuter med andra ord !

så gott som klar

så, tror jag är klar nu. tog design från tescho, riktigt bra sida med gratis bloggdesign-mallar :) iaf för mig som inte är så teknisk och kan fixa en bra själv !

haha måste bara berätta att igår när jag och victoria skulle åka buss hem kom nåra tanter som typ va halvt fulla. ni kan ju gissa hur det lät ? haha det va ju helt galet !! skratta så tårarna spruta.
köpte bara typ gummi "ramar" till telefon och en skiva. och självklart smoothie då ! victoria köpte iaf också en skiva så skulle vi skicka över alla låtar till varandra som vi inte hade, vilket tog typ två och en halv timme haha ! men har en massa nya, bra låtar nu iaf (y)

idag har jag inte gjort så mkt annat än pluggat och fixat här. om ungefär 1,5 timme blir det träning. långpass blir det idag, tur man har nåra att prata med hehe !

komr upp lidingö-bilder alldeles strax.

nytt

håller på med lite nytt här som ni ser.

har inte kunnat bloggat nåt igår kväll och så för bloggen fanns inte när jag logga in :s men nu är allt bra tror jag !

hem och vänder

tjabba. hemma från dagens träning och bad. vi sprang en 7 km på löpbandet först och sen styrka, mina armar komr vara döda imon ! sen hoppa vi i badet och bubbelpoolen. lovely ! har hunnit ätit lunch nu och snart sticker vi och shoppar. ha de bra !

saturday

godmorgon ! lördag idag, skönt att inte behöva gå till skolan :) fast tror det är iiiskallt ute, usch gillas inte. men jag och victoria tänkte ta oss ner till gymmet och köra där, blir väl mer styrka nu när tävlingssäsongen är över. sen drar vi och shoppar nånstans, trevligttrevligt ! antar att det blir smoothie-stället :thumbup:
så komr väl min dag se ut. hoppas ni får en lika underbar dag som jag komr få !

godnatt

dags att sova nu, riktigt trött ! sov gott ♥


ni kan få en bild från iphonen, systemkamerebilder komr snart från förra helgen.

skolfoto 2010


IDOL

tja. sitter i soffan, kollar på idol och smaskar choklad. gött. fast nu tror jag det blir modern family, wiiho :D haha kul program. hoppas ni har en bra kväll :) inget mer att säga tror jag

gladgladgladGLADglad !!

tjenamittbena ! jag är typ asglad :D har haft ångest för att jag inte kan dyka sen...jag vettetusan när :s men idag klara jag det :D (haha vet att det låter töntigt men jag är töntig ;)) klara att dyka och hämta grejen också, bra alma ! plus att det är helg nu, wiiiii. plus att jag bara ska ta det lugnt, käka godis och kolla på tv ikväll. pluggfritt ! plus att det gick bra på matteprovet. plus att jag älskar min phone. hoppas ni är lika glada :D puss


HÖR OCH HÄPNA, mallorca den här gången !

RSS 2.0