trötter

tjenare. ledsen att jag inte ägnat mig nån tid åt bloggen, men har haft annat för mig. har äntligen gjort färdigt loggboken och det i sista sekund eftersom den ska lämnas in imon, hehe. har fipplat lite med min telefon också, är ju en del att fixa ;) komr ha träningsvärk i armarna imon också, för vi sprang till ett typ "utegym" på träningen och körde lite där, känner att jag är jättetrött i armarna nu...så kan ju bara tänka mig imon haha ! men nu måste jag gå och lägga mig. somnar nog snabbare än blixten ikväll. godnatt ♥


jag har den !!

tjena. nu är det så att min iphone äntligen har kommit :D väntat i mer än 5 veckor nu så de va på tiden. happy ! däremot så funkar inte sim-kortet än så kan inte smsa lr surfa än så länge, men hoppas det börjar funka snart. nu blir det mat sen måste jag läsa, blir väl kolla tv också. ha de gött :)

sunshine

hej på er ! onsdag idag och stråålande fint väder. dock kallt, men iaf fint :) det gillar vi ! har haft matteprov i skolan idag också, hoppas det gick bra. måste läsa en massa nu eftersom vi ska lämna in loggbok den här veckan...fast läsa är inga problem, drygt att skriva hela tiden bara haha. lite senare ska jag och victoria ta en promenad och kolla på höstkilometern på bj. vi ska inte springa, känner att det blir lite för mkt och är inte så himla sugen, behövs en vilodag idag. har ju lugna veckor nu också. men har inge mer tid att sitta här nu. pusspuss

lalalalalal

tjena igen då ! gick faktiskt bra att springa terrängserien :) kändes lätt och bra, härligt ! jag och victoria hade gjort upp om att vi skulle springa tillsammans och gå i mål samtidigt. så det var vad vi gjorde. va mkt roligare att springa med än mot. nästa gång kör vi samma men kapar 5 sekunder till ;) idag blev det 19.54 så nästa gång blir det 19.49 då !
men nu måste jag gå och plugga lite. sen tv. puss


bulgarien (såklart haha). och jag ser BRUN ut, typ helt otroligt !!

finally !!

tjena ! just nu är jag ganska glad :D min iPhone har äntligen ändrat orderstatus till levererad ! fast ska inte säga nånting än, jag har den ju liksom inte i handen...men ett steg framåt. hoppas den komr snart !
annars så har vi haft bad idag, vilket va en tumme ner. hatar bad !! usch. simmade 60 vänder, klassikern. plus att vi haft dubbel lektioner i engelska, inte bra skoldag med andra ord. imon har vi matteprov så har pluggat lite till det, fast ganska svårt att plugga till egentlige. men jaja, får göra så gott jag kan ;) ska springa terrängserien ikväll också haha. får se hur det komr gå..benen är ju inte på topp just nu, hehe. men tar det bara som träningspass. hörs väl efter det. ciao


bulgarien igen. jag och mamma.

kaaallt buhuu !

hemma igen nudå. vart träning och tränarmöte. kallt som tusan också !! gillas inte :( men måste äta nu, sen plugga. så blir inge tidig kväller ikväll inte...sitta uppe med plugg hela kvällen, kul. men jaja, sånt är livet. puss

ny vecka, nya möjligheter

tjena. nu va det måndag igen då...segt som tusan är det ! tycker inte om början på veckan, känns som det är år fram till helgen ;p men får hoppas det går fort ! imon har vi bad också, extra trögt..haha. nu ska jag sluta klaga. har precis ätit mellis. klockan 5 blir det träning, blir väl bara lugnt (hoppas jag!). benen är väl inte så fräscha precis. men ha de bra hörrni !


bulgarien för ett antal år sen.

godnatt

haha nu säger jag godnatt. ska bara ner och borsta tänderna. men ska inte sova än, måste läsa myyyyyyyyycckkkkeetttttt ! (hehe komr bli typ 10 sidor innan mina ögon fälls...men så långt jag kan då !) natti♥

trött tjej

hejhallå. nu är jag hemma igen ! och är riiiktigt trött. igår va vi först till lidingö och kolla på victoria när hon sprang, och hon sprang superbra förstås :D. sen åkte vi till barkarby, hitta inte så mkt förutom en jacka för 3000 som blev lite för dyrt...tyvärr. men bättre lycka på sollentunas köpcenter hehe. låg alldeles vid hotellet så va perfekt. köpte ett par gråa jeans med lackdetaljer, mössa och vantar. kvällen spenderades vid matbordet med en massa andra löpare, trevligttrevligt. och en del i sängen på hotellrummet. och idag då. min tur att springa ! (och en hel del andra också.) gick faktistk väldigt bra :D kom fyra, så jag är skitanöjd ! va jäkligt drygt dom där två varven, sprang nog lite för snabbt första också haha. men det funkade ju det också. andra människor härifrån sprang också riktigt bra ! innan vi åkte hem så va vi till naturhistoriska. lite av en tradition efter varje lidingölopp, och det här va ju det 7e. börjar bli lite tjatigt nu faktiskt. men det är ju iaf nya filmer på cosmonova, den här gången kolla vi på "hubble" ute i rymden. nu sitter jag här halvt deckad och borde egentligen plugga, men känns som att det inte är nån mening ens ! får ladda upp till skolan imon ist..jippie.

det komr bilder sen, lovar :)

bedtime

tjena igen. läggdags för mig nu, lr snart iaf. måste ju som sagt upp tidigt imon. komr hem på söndag kväll nån gång skulle jag tro. vi hörs när vi hörs helt enkelt. ha de bra här hemma och håll tummen för mig på söndag !

det är dags för fredagsmyyyyyyys

fast det har jag haft ett tag haha :) älskar fredagar ! "välkommen åter" va faktiskt riktigt kul hahah, knäppa människor. har hunnit med en god middag också. resten av kvällen blir det tv och choklad ! tagga upp lite till loppet också. ha de bra gott folk !

välkommen åter

nu ska jag kolla på "välkommen åter" på tv4 play. frida sa att det va skitkul så lär väl kolla ! haha hoppas jag får skratta mkt ;)

I'll do you like a truck

..haha måste varit egypten låt det lr är jag ute och snurrar nu ? victoria kan hjälpa mig ;) va jävligt skönt att bara ligga här i soffan och digga musik, om man får säga så. orkar inte resa på mig. men måste tvätta och packa. plugga också, men får väl se hur det blir med det...hehe brukar aldrig bli av nämligen ;p chillsill !


haha så jävla snyggt ! ni kan ju gissa vart det är ifrån ?
har ju inga fler bilar på datorn tänkte jag säga, bilder såklart. ska fixa över ALLA från gamla datorn när jag får ork.

heeeeelg

tjoho. nu är det helg ! tralala. härligthärligt. kom hem för typ en timme sen, har precis duschat så nu är man torr och fräsch igen. regnade ju lite titt som tätt, fast vi klara oss ett bra tag faktiskt. joggade 5 km och gick lite. inte långt kvar till lidingö nu, inte alls !! vi åker imon bitti, tidigt. typ halv 7 nån gång tror jag. men jag springer ju inte förrän söndag. däremot springer victoria imon :) idag blir det bara chill, ska åka och köpa choklad och en massa att dricka om en stund. bästa uppladdningen det ! :D men hörs senare. puss

tidig kväller

känner att jag måste lägga mig tidigt idag, riktigt tidigt. haha kolla klockan ! rekord igen hehe ;) men måste läsa en del i boken också. godnatt för mig då

riiisifruttiii

tjabbatjenahallå. sitter och kollar på idol, alla är ju fan hur dåliga som helst ! iaf än så länge. ska kika runt här på datorn och äta risifrutti nu, så är det. har inte mkt att skriva känner jag. ha de bra !


love the way you lie

men tja. här flyger tiden fram. dags för träningskläder och jag har inte hunnit röra nåt plugg i huvud taget, bra där alma ! men det är som det är. ciao

OOOOOOOOOOO !

tjotjenamittbena. ganska glad nu faktiskt, no provet gick riktigt bra !! wiihoo. bra start på no:n iaf. plus att skolveckan i princip är slut :D enligt mig iaf. ikväll blire träning. sista dagen jag får "springa", om ni fattar vad jag menar med det...men imon är det bara jogg som gäller. inte många dagar kvar nu !! :o nu måste jag nog ta tag i nåt skolarbete eftersom vi har ett antal prov och läxor nästa vecka. tjadå !


haha vi hade ganska kul där uppe i sundsvall kan jag meddela.

superstars

tjabbalabbaloo ! sitter och glor superstars. har försökt fixa min engelskatext, den gick åt helvete och är helkonstig. menmen, man kan inte alltid lyckas, höhö. träningen gick väl bra iaf. ska snart lägga mig och läsa. fast snart och snart, om en halvtimme kanske haha. ciao


NORDEA

GRATTIS GOUNGE !

GRATTIS FRIDA :D:D:D underbara unge. NU ÄR VI ALLA FJORTISAR, LALALLA. haha ! hoppas du har/får en superduper dag med god tårta och allt :) tycker att alla ska ta och gratta henne, så gör det !

(har ingen bild på tjejen tyvärr. bluetooth funkar ju inte heller..)


tuuuppp !

tja-bba ! onsdag idag, en dag kvar i skolan den här veckan. gött ! på fredag har vi ju skoljoggen hela dan och det räknas inte till skola tycker jag ;) börja med industriella revolutionen på so:n idag, uuh ! inte min grej precis. annars va det väl en skapligt snabb onsdag. om ungefär 1 timme är det träning :) så skriver när jag komr hem, lr ja. när jag sätter mig vid datorn ikväll helt enkelt !

kanske ska berätta att jag är en zombitupp också, hehe...

godnatt

nu ska jag gå ner och borsta tänderna, sen lägga mig och läsa lite. sweet dreams♥


HAHA, bigfoot ?

rooobert

nämentja ! har inte haft tid att blogga nåt tidigare. skola först då. lång dag, samma sak imon. men efter följde jag och elin med frida hem och sen till stallet. jag och elin fick rida robert. haha vi såg nog ut som...jag vet inte vad ! och höll på att flyga av också, hehe vi va inte så duktiga (a) men man fick sig ett gott skratt haha ! kom hem och så blev det middag och så. kollar på superstars just nu. väldigt kul faktiskt. hoppas ni haft en bra dag hörrni :)


dessa sköningar har jag varit med idag ♥
(ja jag är också med, men orka inte sudda ut och skit. ni får kolla på dom två andra snyggingarna !)

rekord

tror jag ska slå rekord ikväll. gå och lägga mig tidigt, med andra ord. känner att jag verkligen behöver sova, känner mig surig och skittrött. inte bra. så godnatt för mig.

"om jag inte hade sett honom"

kom på att jag måste läsa lite i boken eftersom vi har läslogg som ska va klar tills nästa vecka..jag läser (som rubriken säger) "om jag inte hade sett honom". riktigt bra bok faktiskt ! har dock inte kommit så himla långt så lär läsa på nu. men jaja, jag har inget mer att säga för nu. hejdo

vill inte vänta !!

kom på att vi har gått i skola i fyra veckor nu, och jag har väntat på min iphone i fyra veckor ! vill inte vänta mer...men ska inte klaga. är superglad att jag ens ska få en !! men drygt att vänta, haha..hoppas på att dom får in stora leveranser helt enkelt.

och jag tror inte jag orkar duscha nu, ska ändå träna senare och jag är inte det minsta svettig. kallt som satan ute ju ! så duschen får vänta tills efter träningen. spara energi vettu, nu blir mattias glad ;) ska tröka runt här en stund och prata med mina underbara vänner !


sitter nere vid datorn så vi fortsätter med gamla bilder.
det här va mer än 3 år sen...

soft

tjena. kort dag idag, det gillas starkt ! börja halv 9 och sluta 11. så nu va årets montessorigames över, skönt :) ska käka mina pannkakor nu, sen blir det nog lite plugg. nu när man har tid liksom. men skriver antagligen en hel del sen eftersom klockan är väääldigt lite och jag har i princip inget att göra. hare !

uschabuschaduschafuschacluscha

haha kör på elins och min rubrik igen ;) sverigedemokraterna håller på att komma med i riksdagen !! :o fatta ! herregud alltså. och vi har montessorigames imon, inte kul. bara att springa då. så mkt uschabuscha ;p menmen. ska fortsätta kolla hur det går för alla partier. hejar på rödgröna iaf. sen blir det sängen och tagga tills imon *hosthost*. ha de gött !


så här cool va jag uppe i sundsvall. haha bjuder på den ! bara för att jag varit så dålig med bilder på stistone...

slööööööööödag

tjena ! kom på att det inte skrivits nåt här på hela dagen. fastän jag inte gjort ett skit, typ. har iaf dammsugit rummet, och inhandlat echinagard. börjar nämligen åka på en förkylning tror jag...sällan innan lidingö ! men hoppas tabletterna gör underverk igen. håller tummen !
idag är det ju röstning på g också. ja jag får ju inte rösta, men lite roligt att se vilka som vinner.

klockan 5 blir det träning med gruppen :) hoppas det inte regnar, är ju så himla konstigt väder. ena stunden skiner solen för allt den har och nästa så spöregnar det, verkligen spöregnar ! men hoppas det har lugnat ner sig. ha de bra !


haha så kul att rota fram såna här gamla bilder !
(kolla tjollens style på först bilden, hahaha !)

duktig

haha riktigt duktig är jag ! suttit och skrivit engelskaläxa, skulle skriva om nåt problem, skrev om att jag brukar skjuta upp allt i sista sekund (som läxor och träna på prov). är det bra att ta upp framför sin fröken haha ?

tiden går fort när man har roligt

tjena. varit ute på lite äventyr med victoria haha. vi cykla till högbo och sprang, men först fick vi gömma oss lite i skogen haha (a) och det gick lite för fort när vi sprang också hehe, får ju inte springa så hårt nu när det är lidingö snart (!). fy på oss ! menmen. på vägen hem åkte vi ner till ridstället och kolla på tävling. frida hoppa ju, hon och robert va jätteduktiga :) (inte för att jag är det minsta insatt i ridning, men det gick bra för dom iaf !) min tremenning va också där och hoppa, så träffa henne också. fast blev bara ett "hej" haha. hon hade inte så mkt tid att prata, va ju för tusan år sen jag träffa henne ! blev iaf jäkligt kallt där efter ett tag så va riktigt skönt att få hoppa in i en varm dusch när man kom hem. nu blire bara slapp hela dagen skulle jag tro. fast måste nog göra lite läxa också. ikväll fortsätter victoria och jag våran filmkväll, blir super det :D ha en bra dag ! för er som orka läsa allt, haha..


nordea, sundsvall

tvåhundronde inlägget

haha va bara tvungen ! såg att jag hade publicerat 199 inlägg, så 200 med det här. nice. fast det är väl ganska lite haha. komr inte ihåg när jag börja på den här, menmen. ONÖDIGT ATT VETA. jag är typ hyperglad för att det är helg så vet inte riktigt vad jag skriver. victoria och jag ska iaf kötta godis ikväll, framför nå bra film :D sista helgen innan lidingö liksom, måste ju ladda upp batterierna ! ;) nu måste jag gå ner till lillebror som blir så ängslig när mamma lr pappa inte är hemma...

följ mig !

har fixat en "föj bloggen" knapp nu, så bara att klicka och följa ! :) haha. har själv suttit och kollat igenom hundra miljoner inlägg jag missat dom sista dagarna på bloglovin. ganska bra manick faktiskt, för er som ville veta.

heeeeeeeeeelg !!

wiiho :D det är fredag, skolan är slut för veckan. vilket innebär helg ! så jäklans skönt just nu. det värsta är att den tar slut lika fort som man hinner säga att det är helg, men så ska vi inte tänka ! helg äre iaf.

tror jag måste plugga lite och städa mitt rum. OCH fixa lite bilder hit. ha de bra så länge !

kärlek



träääning

dags för träning snart. tempo på schemat så komr väl bli ganska jobbigt. hörs sen :) ciaooo !


coooolast i stan !!


nuuuuuuuu

så tjabba. nu kanske jag kan börja skriva lite mer här igen ! och få in lite bilder, fy va tråkigt det är här nu. men imon ska jag lägga in en maaaassa bilder så då blire bra igen ! och nu är första provet avklarat. hoppas det gick bra...kan inte göra nåt mer nu iaf. så blir mer skriva här nu, bara satt ni vet :D

pluggapluggaplugga. aaah !

tjabba. jag har egentligen inge tid att sitta här. måste PLUGGA !! vi har no-prov imon, shiiit ! jag komr dö...så måste va så förberedd jag kan va iaf. men drygt att plugga hela tiden. aja inget val, om ca 1 timme trampar jag och victoria upp till högbo och springer. haré !

now listen to me baby, before I love and leave you, they call me heartbreaker, I don't wanna decieve you.

tjohooo ! tiiisdag iiiidag hihiiiiii. sista friidrottsskolan också, sorgligt men sant. haha ! men jag och victoria ska troligtvis ha en annan friidrottsgrupp i vinter :) så vi blir nog tillräckligt sysselsatta. försöker komma på vad vi ska göra idag...har en grej, men det räcker ju inte långt ! ska iaf skriva på lite diplom nu. har inge mer tid här. ciao, hörs ikväll

uschabuschaduschafuschacluscha

hejhej. har inte haft tid till datorn tidigare idag (ja förutom i morse då, som ni förstår..). men skulle ju på nå skol-if möte klockan 3 och det skulle ta en halvtimme. men typ fem över 4 fick jag åka hem, jävla skit ! fick kuta hem, kasta i mig en banan och packa till träning. så blev lite stressigt där, men heter man alma så går det galant ! hahaha *hosthost*. men blä vad tråkigt det är här utan bilder men så fort jag får tid så ska jag fixa från min dator, lovar ! senast i helgen ska det ske. så håll ut hehe :) men nu ska jag fortsätta kika runt och fixa lite till engelskaläxan vi har imon åh..HJÄLP ! no-prov snart också, blää. men hejdå, innan det spårar ur.

hallå i stugan

nu är jag hemma ! lr kom hem igår men orkade inte skriva nåt då. men helgen har varit superskoj :D gick åt helvete på 800, men 2000 blev det pers med fyra sekunder. så blev väl ganska lyckat ändå. snart är det dags för skola...så lär väl gå ner och käka frukost och göra mig klar. ha en bra dag !

komr bilder sen :)

fyrkantiga ögon...

shit. har suttit och pluggat och sammanfattat hela jävla boken nu känns det som ! fast bara ett kapitel..har iaf fått mat i magen nu. måste skriva färdigt det sista nu. sen börja packa (som vanligt sent ute med det (a)). sen komr väl victoria så ska vi till affären och handla lite. ha en bra kväll :)

så himla otroligt fin !!!

asså jag gillar verkligen inte pianomusik (förutom när elin spelar!), men den här är helt...ja vettetusan, så hiiimlans fin !!! river flows in you-yiruma

annars är jag mest för typ..discomusik hehe.

freeedaaaaaaagsmyyyyyyyys

yey ! fredag är det, och skolan är slut vilket innebär helg :D men komr inte va hemma nåt på hela helgen och ingen sovmorgon komr det bli direkt ;) imon klockan 06.00 åker vi mot sundsvall och tävlar, NORDEA ! för mig blir det 800 imon och 2000 söndag. hoppas på det bästa ! victoria komr ikväll och sover här, hon föjer med som tränare :) (hon är för gammal för att va med hehe..) men det blir väl kul hoppas jag ! ska ta med mig kameran också så hoppas jag får hem en del bilder. men nu måste jag plugga no. siijoo

(fortfarande inga bilder. buhuu ;()

här fanns det inte mkt tid

har inte tid att skriva nu heller. måste göra mig klar för sängen. har varit duktig och pluggat också ! :thumbup: men imon MÅSTE jag ha tid. jag ska ta mig tid helt enkelt. godnatt

wild world- en enda låt kan spela upp såå mångaminnen..

hejhopp ! torsdag idag, en dag kvar i skolan denna vecka ! fast blir ingen sovmorgon i helgen inte...berättar mer sen. måste packa och byta om för träning nu. men skriver efter. skapligt härlig dag i skolan iaf. hejsvejs igen då ;)


kanelbulle

hello. sitter och käkar kanelbulle nu, från bageriet så god är den !

gick väl hyfsat i högbo. vi körde först femman, lite löpskolning och fyran. gick lite för snabbt på femman menmen. har gått igenom våra so-ord som vi har i läxa till imon också. hoppas jag kan dom. ska bara chilla i soffan nu framför tvn och datorn innan det är dags för sängen. ciao

ALMA

glömde bort ! idag har jag namnsdag :D haha intressant...

grattis alla almor iaf.

måste byta om och trampa iväg och möta victoria. vi cyklar till högbo och springer nu, om 15 min ganska precis :thumbup: haha ha de bra !

borde plugga...

tjaaa ! sitter här och lär mig datorn men borde egentligen plugga ! fy mig.

va iaf till nån sjukgymnast efter skolan. jag är ju så himla stel överallt och får ju ont i ryggen när jag står ett tag och blabla. men han höll på där, vred och vände på mig haha. måste göra vissa stretch-övningar nu varje dag. nästa vecka ska jag dit igen.

just nu försöker victoria och jag bestämma vad vi ska springa i högbo haha går inge bra ! ska iaf ta det lugnt idag. ganska hårt imon och två lopp i helgen ju.

see you lateroo :)

ochochoch. MINA FRIENDS ÄR VISST KNÄPPA :D erkänn..

ny dator

tjotjena. ny dator nu. nice. fast lite läskigt. ska nog lägga mig nu tror jag. måste bara kolla lite. ledsen att jag inte haft så mkt tid här, men vissa dagar är såna. sov gott ♥

(har inga, absolut INGA bilder här just nu...måste ändras !)

when you try your best but you don't succeed.

nu måste jag dra ner och äta. sen ner till skolan. ha de bäst så länge !


sooommaaar !! ♥

pluggapluggaplugga !

tjena. har fixat ett eget account till spotify nu så jag kan ha på datorn vi får ikväll (!), så har fixat lite musik dit och så. nu måste jag plugga. prov och massa läxor ! usch fy och blä. menmen, sånt är livet ! ska lyssna på braiga låtar så kanske det går lite bättre. skriver väl innan jag sticker till skolan på möte och för att få datorn.

nåra bra låtar ni kan lyssna på (om ni inte gjort vill säga, vilket jag hoppas alla gjort !);
cooler than me-mike posner
billionaire-travie mccoy
lovekiller-darin
natteravn-rasmus seebach
(ååh sommar-10 !!)
princess-jay kay
river flows in you-yiruma
(inge sång, men såå himla fin !)
break your heart-taio cruz


åååååååååhhhhhh !

facebook verkar ha stora problem !!! jag som hade en sån rolig konversation med elin. haha konversation, låter typ...knäppt :D

träningen gick väl helt okej, antar jag. kände mig seg i benen bara. vilket jag inte gillar, såklart. sitter ju och dampar sönder på datorn nu. snart ger jag upp och går ner och borstar tänderna. hoppas ni har haft en bra dag ! min skoldag va riiiktigt seg kan jag meddela. men härligt väder så det piggar ju upp lite ! :) älskar solen, min kärlek ♥ haha.

hej, hejdå

oj här försvann tiden i ett knäpp. måste packa väskan och byta om nu. hörs efter träningen !


godnatt



har inget att tala om för er just nu. skola imon. alltså godnatt, snart.

engliska

diggar min engelska ! usch det är verkligen inte min grej...fasar ju för dom betygen ! (jag va ju inte seriös där uppe om nån trodde de, dålig är jag inte. haha kan nån vara ?) men har iaf gjort det jag måste till engelskaläxan nu iaf, hoppas jag. måste plugga på so-ord nu. sen blir det fotbollsmatch, brorsans lag är matchvärdar så jag och victoria följer med och hjälper till :) och i högbo va det ju inte så lite folk haha. va hundutställning så va ju huuur mkt bilar och folk som helst. uuurgulliga hundar också, jag vill ha en hund ! men det fanns nåra riktigt fula och läskiga också :s och en hund satt i bilen och tutade skitmkt hahahah ! gick väl skapligt att springa iaf. vi körde på i backarna och typ jogga emellan, sjuonhalvan. hela 13 backar va det på den, och dom är ju inte så fjuttiga precis ! räknade inte med småkullarna och minibackarna heller. men lidingö är ju ännu värre så...shit.

men nu måste jag plugga vidare för vi ska åka om ungefär en kvart tror jag. hare !

when I was a kid...

..HAHA skara ! ♥

 

(skara har inget med bilderna att göra, bara rubriken haha.)

 


haha kolla vad jag hitta i en gammal anteckningsbok ! gullig man va när man va liten...shit.

(kanske inte syns så bra vad det står på dom nedersta bilderna. men ja, lika bra det kanske.)


tiden är som vinden, den bara blåser förbi.

godmorgon ! söndag idag, om ingen visste liksom. ska till högbo och springa med victoria, annars har jag inte så mkt planerat. JO, plugga ! trevligttrevligt...*host* får väl hoppas jag hinner med nåt annat också :) ser förövrigt ut att va väldigt kallt ute ! även fast det är skapligt blått på himelen. hade det varit en sommardag i slutet av juli så hade det nog varit underbart..! åhh, ge mig sommar ! menmen. man får väl börja längta till nästa sommar ist haha ;) ha en bra dag hörreni !

trött skrött

jag är redan trött så tror jag ska gå och lägga mig snart. och jag längtar tills dom ska skicka min iphone till mig ! men det komr ju ta minst 4 veckor till...så jag har nåt att längta till ett bra tag. imon måste det nog bli lite av en pluggdag för mig tror jag, tyvärr. hoppas inte jag behöver sitta hela dan men måste få det gjort. nån som har nå roligare planer för morgondan ? :) hoppas på det. godnatt


spiral



fotade lite på nån spiral jag hitta hemma på förmiddagen.

sol, sol, höst och sol. tralala

tja. ja egentligen ska det ju va sommar ist för höst (för er som vet vilken låt det är, är nog bara vi gamla montessoribarn som vet). fint väder ute idag, men ingen sommarvärme precs ! loppet gick väl sådär. benen kändes väl inte prima precis, men det kan dom ju samtidigt inte göra varje gång heller ! dagen har gått himla snabbt iaf. snart söndag och sen...måndag :( men så ska vi inte tänka ! hoppas ni har en härlig lördag med lika mkt sol som jag har :)

stålis

tjabbatjenahallå. lördag idag och dags för stålisloppet på stan. hoppas benen är på orkaspringasnabbt-humör :) men det visar sig väl. måste bestämma vad jag ska dra på mig för kläder nu. sen måste jag laga lunch åt mig själv, blir väl pasta och korv kanske ? ;)


ungefär 3 år sen va det här, gulligt...

goodnight


candyy

va ute och gick med victoria i en dryg timma. vi gick förbi hemmakväll och såg att det va billigt godis så när vi kom hem hämta vi pengar, tog cykeln och trampa dit. goooott med godiis ! och snart blir det hemmagjord pizza också (h) måste egentligen plugga men vet inte om jag orkar idag, får väl se. annars blir det bara chill ikväll med en godispåse kärt i famnen ;) ha en bra kväll !

curly

hej på er ! nu är det HELG då :D sköntskönt. tror skolfotot gick ganska bra iaf. va lite svårt att se, men jaja. har vart chilldag idag kan man väl säga. idrott i typ en kvart, kamratstödjarfoto, matte, spanska och klassfoto/singelfoto haha. ska snart möta upp victoria och gå en sväng med henne :) fast ska nog byta om till mjukiskläder innan, kallt ute ! bjuder på lite bilder från idag.


friiiday

godmorgon ! hann till och med ett morgoninlägg duktiga jag ;) lr jag är ju på långa vägar inte klar men hoppas jag hinner haha. idag är det fredag också, härligt ! förutom att vi ska hoppa höjd nu på morgonen...hatahata ! och jag vet inte hur jag ska ha håret på idrotten, just nu sitter jag med 3 riktigt fula flätor i håret och så tänker jag inte gå ut hehe. men kan ju inte ha utsläppt heller..åh ! får väl klura vidare då. har inga planer för eftermiddagen iaf, ska ut och gå en promenix med victoria bara :) måste försöka få bort lite skit ur benen tills imon, för som det kändes igår lär nog knattarna va snabbare ;p men ni får ha en bra dag !


smiile, for friday !

skolfoto på g

hello igen :) nu va det sen kväll igen då. skolsent skulle man väl kunna säga. imon är det dags för skolfoto iaf. har plockat fram lite kläder jag ska ha. kan kanske visa imon. men på morgonen ska vi till arenan och hoppa höjd först, kul. inte. måste skynda mig nå inihelvete sen så jag hinner till kamratstödjarfotot...mitt hår komr säkert stå åt alla håll och kanter haha ! men nu backar vi lite i tiden här. träningen gick ju inte så bra direkt. hade snabb stege och mina ben ville inte gå nå snabbt idag..ja, det blir ingen bra kombination med andra ord. fick våfflor när jag kom hem :D nu ska jag gå ner och be pappa hjälpa mig med ett mattetal, om jag orkar. har fått en massa läxor ;( får plugga som tusan i helgen ! (säger jag nu iaf.) hoppas ni haft en bra dag, min har varit...rätt..skrämmande ;)


träning

sticker på träning snart, hoppas det blir lite lättare...och ikväll ska jag orka skriva nåt mer :) så "hörs" senare idag !


nåra gamlingar från bulgarien.

jag lever !

tjohej. det är lugnt, jag lever ;) orka bara inte sätta på datorn och grejs igår. dom där varven gick väl skapligt iaf. fast va ju ganska tungt psykiskt haha. men på engelskan idag höll jag på att dö. DET SPÖKAR PÅ SKOLAN :o på riktigt, tror jag. våran egnelskalärare tror inte på det för hon har inte varit med om nåt men vissa andra...shit jag hatar sånt där ! och tydligen så va våran skola nåt ställe där man kunde säga hejdå till sina nära och kära man mist (♥). och att man hissade ner kroppar genom nåt hål (buhuu) som vi fick se. det är fan läskigt ! så jag vet inte om jag vågar gå till skolan imon haha. nejdå, men skulle aldrig kunna va där själv, uh !

25 HELA varv

måste byta om nu och bege mig till arenan med victoria. vi ska "tävla" dm 10 000m, alltså 25 varv !!!!! man kan tro att vi är galna...och det är vi också :) men tar det mest som träning. fast jobbigt till tusen komr det bli iaf ! hörs när jag komr hem, om jag överlever.

första september tvåtusentio

tjabbatjenahallå. va man hemma igen då. ganska så nice dag i skolan faktiskt. förutom att min hjärna stog still princip hela tiden...vilket inte är kul så, ja. va ner på stan till valstugorna och intervjua. kd har vi ! och älskar våran grupp. fick springa runt lite och leta efter dom bara. och fick vänta ett tag. men vi fick gott godis av centern så vi klara oss :) hoppas ni haft en trevlig dag i skolan ! ;) jag sticker ner och äter mellis nu iaf.

RSS 2.0