Ha en trevlig kväll/natt allihopa!

Själv åker jag till mormor och morfar.. Haha. Blir väl mysigt det också, men aningen tråkigt. Men ni får ha en underbar sista kväll för detta år! :)
.

Cheesecake

Jag och mamma ska baka cheesecake till ikväll, leilas new york cheesecake med blåbär, ååååh va gott! Vi ska ju bara till mormor och morfar ikväll, så jag har inte lika stora klädproblem som vissa andra verkar ha haha ;) Kör bara på spetstights över strumpbyxorna, linne, kofta och lite armband. Väldigt skön outfit iaf! Men nu ska jag ner och äta hamburgare, sen ska vi åka och handla till baket. Ha de bäst!
.
New York cheesecake med blåbär
Lånad från recept.nu.

Sista dagen 2010..

Jag insåg just att det för tusan var mitt sista träningspass för 2010. Och att min frukost var den sista det här året. Men egentligen, vad gör det liksom? Det är ju fortfarande en ny dag imon, en helt vanlig dag. Bara att det är ett nytt årtal, 2011, lite coolt är det ju ändå. Men livet tar ju inte slut. Ett nytt år kommer, med nya möjligheter, vilket är bra. Jag kommer fylla femton det året som kommer komma, jag kommer springa sm och söka till löpargymnasiet. Det kommer bli ett lärorikt år tror jag. Och jag hoppas verkligen att det blir ett bra år! Vilket jag hoppas att ni andra också kommer få :) Gott nytt år!

.


Glad tjej igen

Tjoho! Träningen idag gick också bra, åtminstone betydligt bättre än i onsdags! Jag körde först en åttahundring på 19,1 km/h (0% lutning), sen drygt 500m på 20 km/h (0,5% lutning) och sist resten från femhundringen upp till 800m på 20 km/h (0,5% lutning). Åttahundringen kändes klart bäst, de andra fick jag bita ihop lite på. Men jag klarade mig ju igenom iaf :) Var skitnervös innan haha, typ mådde illa.. Helt normalt, verkligen!
.
Fast inte riktigt lika glad som efter mitt perslopp på 2000 ;)

Trötter

God morgon! Jag va lite småtrött när väckarklockan ringde i morse haha. Men jag tog mig upp och åt frukost. Nu ligger jag i sängen igen, fast med sällskap av datorn då. Såg att min tränare hade kommenterat och skrivit ett annat alternativ till träning, men nu har jag bestämt mig att köra idag så då får det bli så. Jag gillar inte att ändra hela tiden om jag har bestämt mig haha ;) Däremot känner jag mig väldigt stel och så nu, får väl se hur det går! Nu tror jag att jag ska fixa lite med fridas blogg (http://friidablomqvist.blogg.se/). Hörs!

Är man inte lite söt med handduk i håret och rosaprickig morgonrock på sig då?

.
Kan ju berätta att mitt glada humör sjönk till noll när jag såg att badhuset har stängt på lördag! Jag som skulle ha kört på bandet då.. Får väl göra det imon istället, tidigt. De har bara öppet till 12. Men då får jag ingen vila innan det hårda passet.. Äh får väl göra mitt bästa bara. Men då måste jag ställa klockan imon också :( Måste ju hinna äta frukost i tid så jag inte får håll. Men vad gör man inte för kära löpningen? Puss älskar dig ♥

Glad tjej

Yes! Idag gick det mycket bättre :) Iaf mot slutet, då rulla det bara på. Vi körde 2x10xca 100m. Den andra serien var nog lite kortare än 100. Vi körde varannan snabb och lite långsammare, olika lång vila blev det också då vi körde stafett. I början var det lite stelt och så, men dom sista gick riktigt bra faktiskt. Skönt med ett bra träningspass iaf. Kan man hålla humöret uppe till nästa så får vi se hur det går då. Nu ska jag ner och äta pannkakor, smarrigt!
.
Och förresten, jag provade broddarna idag och de var riktigt bra faktiskt. Kändes inte att man hade dom på sig när man sprang, men man fick mycket bättre fäste och jag halkade inte till minsta lilla en endaste gång. Så rekommenderar såna till er som springer en del.

SEGER

Ska dra på mig träningskläderna nu och sen dra iväg till jernvallen och vidare till bj. Kör på de nya kläderna idag, och SEGERpannbandet jag och mamma köpte idag haha. Får se hur "segrig" jag är idag.. Haha nejdå, är glad om det känns någolunda bra! Hörs väl senare om jag inte har gått och dött.. Tjingeling
.

If I die young bury me in satin. Lay me down on a bed of roses.

Tjena. Har precis kommit hem. Jag och mamma va ju till stan en stund. Köpte lite sminkgrejor, handkräm (haha hoppas den här är bra..), ansiktskräm, strumpbyxor och ett pannband (som jag ska springa i). Så åt vi mat där också, på aldos eller va det heter. Så va vi på maxi en snabbis också, flingorna va slut hemma och då kan inte min brorsa äta frukost haha. Ska ta lite mellis snart. Runt fyra följer jag med och kollar på mina brorsor som spelar "match" (de ska möta varandra) och sen på träning. Hoppas verkligen att det går bättre för mig idag! Annars vet jag inte riktigt vad jag gör..
.
Men ni får väl ha en fortsatt bra dag då :)
.

Torsdag

Hej och hå. Har väldigt bråttom nu. Jag och mamma ska skjutsa hugo och joel till badhuset, sen åker vi ner på stan en sväng. Och måste bara berätta att jag sov till halv 10 idag, halv 10! Shit, måste vara rekord.. Haha jag kan verkligen inte sova på morgonen. Men nu måste jag sticka, har varken borstat tänderna eller håret. Puss

Varför går ingenting min väg?

Nu tänker jag lägga mig. Har ändå ingenting för mig. Sov gott
.

How many times am I going to try?

Jahapp, vad ska man hitta på nudå? Orkar inte sitta vid datorn hela kvällen, måste komma på nåt. Imon vet jag inte heller vad jag ska göra, inte fredag heller.. Känns bra haha. Vad ska alla göra på nyår? Jag tror att vi egentligen ska till mormor och morfar, men det är ju dötrist så.. Hoppas jag kan umgås med nån annan! Nu ska jag hosta vidare och dra mig från datorn. Ciao
.

Jäkla skit!!!

Åååååh vad jag är suuur! Gick inte alls att springa idag... Skulle köra dom där snabba intervallerna på bandet, men benen kändes inte som mina längre och fick slemhostattacker hela tiden, DET GICK INTE! Jag provade 3 gånger, men blev inte bättre, så jag gav upp.. Kändes ju så himla bra innan allt det här.
.

Jag idag..

Haha superbra bilder! Webcam+dåligt ljus=iiiiiinte bra.
Den gråa tröjan med vita prickar (eller vad det är) är iaf ny från rean.

Frida med många kassar

Hej igen. Nu har jag kommit hem. Vi har varit på köpis i nåra timmar nu. Jag köpte bara ett par ljusa jeans på gina tricot, men frida däremot köpte en himla massa haha! Fast hon hade ju fått presentkort i julklapp med hur mycket pengar som helst på, så hade jag också haft det hade det nog varit likadant.. Vi hann också med att äta korv m mos och mjukglass. Jag ska snart ta mig ner till gymmet och äntligen få träna! Fast det är riktigt hårt pass på schemat så får hoppas jag klarar det. Hope so!

Send me away with the words of a love song

Tjena. Onsdag idag då. Jag har väldigt bråttom nu känner jag. Ska åka med frida till köpis om en halvtimme, alltså bussen går om en halvtimme. Jag hoppas verkligen att mamma kan skjutsa mig till resecentrum. Får väl se om man hittar nå mer på rean. Men nu måste jag verkligen sticka. Ha de bäst!

Det är inte lätt när det är svårt

Sitter och pratar med frida, om sånt man bara kan prata om med vissa personer, sånt som man behöver prata om ibland. Och jag börjar fundera.. Det finns mycket att fundera över, eller är det bara en endaste sak? Det är svårt, svårare än man tror. Och det är inte ofta man når dit man vill. Tyvärr.
.
Ska nog göra mig klar för sängen snart, fast jag är inte trött, inte i huvud taget. Så får väl se hur det blir med det. Blir nog iaf sista inlägget för idag. Så godnatt ♥

Bara.. bilder


Svar till Helene

Fick ju en liten kommentar av Helene så tänkte ta och svara på den här.
Kan ju börja med att säga tack för ditt "krya på dig", det verkade funka! :) Och angående skorna.. Jag tycker dom är jättesköna och är jättenöjd med dom. Lagom lätta med lagom mycket dämpning tycker jag. De passar mina fötter väldigt bra också, jag har ju ganska smala fötter och nike är väl det märket som passar mina fötter bäst. Den enda nackdelen jag kan komma på är att det brukar fastna småstenar i gliporna på sulan, det kan vara lite drygt ibland. Annars tycker jag dom är super! Hoppas du också blir nöjd med dom om de blir dina :) Kram

Löparn själv..

.
Tröjan, sjalen och armbanden är nya från rean.

Tjejsnack

Hallå! Den här dagen bara rinner iväg. Åkte till frida med elin runt 12. Så vi fikade, bytte julklappar och prata en massa. Jag fick en jättefin neccesär (stavning?), två nagellack och nagelfilgrejsimojser av elin. Tacktack för det! :) Sen spela vi "tjejsnack" också haha, skitkul! Blev nåra telefonsamtal och så.. Har haft det underbart med två helt underbara tjejer helt enkelt! Nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på, blir väl bara vara hemma tror jag. Ciao då
.

Smiiiile

God morgon på er! Jag blev väldigt glad för ungefär 20 min sen när jag vaknade, pratade lite med mig själv, svalde några gånger och insåg att det nästan är helt bra! :D Jag tror min bön gick igenom (y) haha. Tror dock inte att jag ska träna idag, om det blir värre igen så blir inte jag glad! Men imon, då jävlar! Tror jag skulle träffa frida och elin idag på förmiddagen, äntligen ska vi byta våra julklappar! :) Vet dock inte när förmiddag är för de andra, de sover väl i två timmar till haha. Men jag ska gå ner och äta frukost nu. Ha en bra tisdag! (För det är väl tisdag..? Lov och att vara dagvill hör liksom ihop)

Sjukguden jag ber, kan jag få bli frisk?

Jahapp, då har ännu några timmar gått då. Har hunnit äta och fått nya strepsils. Och kollat (kollar) på nåt sjukt program om kvinnor som har mördat sina män/ex-män. Vad har ni för er? Jag har kommit på att jag fortfarande har pyjamas och morgonrock på mig, att mitt hår är fett och att jag inte har borstat tänderna idag, fräsch tjej? Får se om det blir nån ändring på det imon, hehe.. Men nu ska jag fortsätta kolla på tv. Ha en bra kväll!
.
Längtan

Glass & strepsils

Det är halsens bästa vänner det! Har kollat på två filmer från voddler nu, knäppa men roliga. Och ätit glass och strepsils såklart. Det är redan mörkt ute, märkte jag nu. Nästa gång solen kommer upp kan den gärna få ta med sig mina onda grejer i halsen (?) upp all världens väg, då skulle jag hoppa av lycka. Hoppas ni andra har en bra dag :)
.
Läskig?

Alone..

Jag känner mig ensam här i min säng. Ont i huvudet och halsen. Nån mer som ligger hemma och är sjuklig? Den som är det kan ju sällskapa med mig på datorn så jag inte känner mig övergiven på sjukplaneten..
.
HATAR ATT VARA SJUK. JAG VILL GÖRA NÅT, TRÄNA!

Haaaaatar min hals!

Ååååh jag börjar grina snart. Vaknade och hade ännu mer ont i halsen.. Så kommer inte kunna träna idag heller. Jag som var så taggad till tävlingen (inte nu i helgen men nästa), att få tävla igen och slå pers! Men just nu känns det inte så ljust. Jag kommer väl kunna vara med, men vilken form kommer jag ha då? Jag vill ju springa fort! :( Hatar när det ska bli såhär..

GODNATT

Victoria drog hem för en liten stund sen. Nu tänker jag gräva ner mig i sängen. Sov gott!
.
Haha glömde den här bilden, vi ramlade när jag skulle hoppa upp på elins rygg, jag lovar..

Elin & Alma

.
Elin fick ett stativ i julklapp så vi lekte lite med det, kul!

You know you drive me crazy

Tjena. Har haft fullt upp idag. Varit till köpis två gånger, ätit hos mormor & morfar, varit med elin och snart kommer victoria. Är ju mellandagsrea nu överallt så hittade faktiskt ganska mycket; en stickad tröja, en annan tröja, en stickad kjol, en lång kofta, en illrosa tubsjal och armband. Fick allt för ca 450 kr tror jag, bra pris (y) Pappa köpte en ny tv och vi behövde låna en släpkärra. Så när vi lämnade tillbaks den så kom vi på att vi kunde leta tights på stadium. Och hittade ett par där också, goodgood. Sen kom jag på att jag behövde mjukisbyxor så hittade ett par såna också. Hos elin så fotade vi en massa. Nu kom victoria. Ha de bäst!

Minutes are longer when we are apart

Oj, klockan går snabbt fast man knappt gör nåt. Ska till köpis snart med pappa, sen ska vi till mormor & morfar, sen ska jag träffa elin & frida och resten av tiden är jag med victoria. Måste byta om nu, har ingen lust att åka i morgonrock haha, tror det blir julaftonskläderna faktiskt. Seeeeeyaaaa
.
Hugge får avsluta lite fint såhär..

Ingen träning..

Min hals är fortfarande inte bra :( Vågar inte riskera att bli ännu sämre så blir vila för mig idag. Är väl bättre det så den hinner bli bra, så inte jag river upp den hela tiden när den försöker läka. Men det som faktiskt är bra med det är att jag får mer tid till allt det andra jag ska hinna med idag. Måste prata med mamma så får vi se hur dagen kommer se ut sen. Måste fixa lite på datorn nu först. Men ha en bra dag!

I don't know what I really want

Jag sitter här vid två datorer och blir ganska sur över att allt ska ta så lång tid. Om man inte har tid med att saker ska ta så lång tid då?! Försöker få ner lite låtar till ipoden iaf, och det tar tid. Mycket tid.
.
Får va glad om jag kommer i säng nån gång innan solen går upp igen, haha.. Nä men hoppas jag blir klar snart. Imon är det en fullspäckad dag, har väääldigt mycket jag ska göra. Och nu under natten så måste min hals bli bra, för jag vill träna! Har ju druckit en massa äckel så nu borde jag få bli bra?
.
Bjussar på en till bild från igår, dom finns det gott om!

Gaaaaaahhhh

Skrev ett skiiiitlångt inlägg alldeles nyss, och så försvinner det!!!
.
Men berättar lite kort om det jag skrev då (alltså dagen).
Kan ju börja berätta att jag är väldigt sur på min hals, låter som en jävla kråka.. Fick jätteont i halsen när jag sprang, men har inte ont nu iaf så det är väl bra. Men låter fortfarande.. Jag skulle egentligen jogga 5 km, köra en lugnare femhundring och sen snabb åttahundring. Men jag joggade bara ca 5 min för att komma igång och sen körde jag åttahundringen (19,1 km/h). Efter vi hade bastat och duschat klart så åkte vi hem och åt lunch, sen drog vi iväg till köpis. Åkte till media markt först, hugo och joel skulle lämna tillbaka nå spel. Och jag skulle kolla på en sån där ipod jag köpte till victoria. Är ju verkligen superbra att ha överallt, speciellt när man är ute och springer, innan tävling och så. Plus att det var 20% på allt inne där så jag kom ut med en grön ipod shuffle. Sen skulle vi ju åka över till "riktiga" köpis för att jag skulle få mina tights och så. Men när vi kom dit så va det stängt.. Jaha, tänkte vi och fick vända hem istället. På vägen hem stannade vi på ica och köpte ingefära och andra drycker för min hals haha! Victoria följde med hem, men hon stack för ett tag sen. Jag har nyss ätit mat och nu sitter jag här. Senare blir det choklad och tv (y). Hoppas ni haft en bra dag och står ut med det här inlägget :)
.
Hittade nåra ballonger under hugo och joels säng igår.. Ööh?

Hårdkörning på g

Om ungefär en timme drar jag och victoria ner till gymmet, dags för hårdkörning igen! Får se hur det går.. hoppas verkligen att min hals håller! Sen ska vi till köpis tror jag, ska få mina tights som mamma inte vågade köpa pga av storlek och så haha. Victoria följer med dit också, niice :) Får väl se när jag skriver nästa gång! Ciao

Fler bilder..


Mina presenter i bilder (förutom de på morgonen)..

Paketleken, + tändstickor haha!

Bästa bilden jag kan få på objektivet, sprang ju omkring och fotade med det hela kvällen..


Konstig natt..

God morgon! Min natt har inte varit den bästa.. Vaknade typ vid 3 och kunde inte somna om, min hals var (är) jättekonstig så vet inte om det delvis var därför. Men läste en stund, försökte sova, löste lite korsord, och sen lyckades jag äntligen somna (skönt!). Vaknade för ungefär en halvtimme sen. Så blev ju en hel del sömn ändå, men jag hatar när man vaknar mitt i natten och inte kan somna om. Med tanke på halsen, ni skulle hört mig igår haha! Kunde knappt prata på slutet, gick omkring och viskade till slut. Den är fortfarande jättekonstig, men jag hoppas verkligen inte att jag håller på att få ont i halsen! :'( Jag får bara inte få det. Ska gå ner och äta lite frukost nu, hoppas den blir bättre då. Kommer ett inlägg till snart med flera bilder!

Julafton 2010 snart över

Att allt ska gå så snabbt. Den här dagen som man längtat efter så mycket, nu är den redan slut. Sorgligt haha. Jag har iaf haft en superbra dag/kväll och fått jättefina julklappar. Mest nöjd är jag nog över objektivet jag fick! Annars fick jag en massa träningskläder, broddar, en bok, choklad, dammsugare haha (julklappsleken), morgonrock, tjockvantar och det jag fick i morse då (pengar, pilatesboll, sockor, choklad och trisslott) + det jag fick av victoria då som jag också är superglad över (egen designad almanacka och ram med kort på oss). Har knäppt en hiiiimla massa kort kan jag säga haha! Runt 350 stycken tror jag det blev. Har ätit en massa god mat, choklad och allt! Haft en underbar jul helt enkelt, hoppas ni haft det lika bra :) Slänger in några bilder nu, kan lägga in fler imon.
.

Min grymt coola lillebrorsa får avsluta det här.

Ha en underbar dag!

Ska snart ner och äta lunch. Om ungefär 1 timme kommer alla (mormor, morfar, johan, farmor o farfar). Så ska vi köra julklappsleken tror jag, dricka glögg och äta pepparkakor, kolla på kalle anka, öppna paket, äta massa choklad ur chokladaskar och liknande, äta en massa julmat, äta ännu mer gott och bara umgås sådär. Så blir inge mer uppdatering nu på ett bra tag, men antar att ingen sitter och läser min blogg nå mer idag heller! Men om nån läser; ha en underbar dag ♥

Övriga bilder från dagen än så länge..

Nyvaken tjej osv..


Lite fina bilder på julklappen victoria fick av mig. Och i var det en mini-ipod (shuffle), hoppas du blev lika nöjd som jag blev över dom jag fick av dig! :)

Hade lite kul med kameran.. men bilder vill ni väl ha?!

Vad jag fått hittils..

Nu jäklar ska jag sitta och bli rak i ryggen! Haha.

Fattas en pokal, den försvann snabbt..

Det stod: visas ej för "de andra" på kuvertet, haha..

Från victoria. Så hiiiimla fint, tacktacktack!


Haha så jävla bra!

Också från victoria. Blev typ tårögd, TACK!

♥ Tacktack igen!

GOD JUL!

God morgon, och GOD JUL! Det är ju julafton nu gott folk :D Haha känns inte som så, men jag kunde fortfarande inte sova ju haha.. Vaknade typ hundra gånger, men gav upp för tio minuter sen. Och elin, din kommentar, haha du är så gullig! :) Men idag så är planerna så att det blir en julpromenad med Victoria på förmiddagen så ger vi varandra våra julklappar då, sen efter lunch kommer släkten och då rullar det väl på med alltihopa. Hoppas det blir en superbra dag för allihopa! Puss o kram

Holiday

Kollar på Holiday nu, nån film på trean. Victoria tipsade och den verkar bra. En tjej satt som galen och försökte få fram en tår, hon kan inte gråta, haha jag dör, helt crazy.
.
Kollar väl klart på den här filmen, sen blir det sängen. Imon är det julafton!!! IHIHIHI :D Hoppas jag inte är lika som när man va liten (mindre) och inte kunde sova natten innan för att man bara väntade tills strumpan skulle fyllas och man skulle tjuvkika. Det har hänt att jag har vaknat direkt efter klapparna hamnat i strumpan, tänt lampan och kollat på julklapparna mitt i natten.. normal tjej hej. Fast det va ju ett antal år sen, haha så galen är jag inte ;)
.
Detta är en underbar tjej som ÄLSKAR julen, mer än många andra. (Dock är bilden fokuserad på blomman istället för den här tjejen haha, inte jag som knäppt!)

Under the surface

Tjohej. Klockan rullar och nu är det inte många timmar kvar.. wiii hihi! Fattar inte riktigt att det är julafton imon.. kalle anka, massa julmat, massa julgodis, julklappar och allt vad det innebär. Men nice är det! Julen är mysig.
.
Nu ikväll blir det bara slapp framför tvn, ska försöka lägga mig tidigt också så jag är pigg imon. Känner mig inte så pigg just nu haha, men det ska väl gå att ändra på hoppas jag! Städat rummet har jag också gjort nu, skönt. Nu kan julafton komma!
.

Jag vill också..

Ååh jag blir så avundsjuk på allas statusar "jaaa jag kom in på löp!! :D:D" typ. Jag vill också kunna skriva sådär. Och jag hoppas av hela mitt hjärta att det blir så om ett år! Ni vet inte hur mycket jag verkligen vill det här, jag lovar.

.

Ändrade planer

Blev ändrade planer nu. Elin kunde inte va för hon hade en massa att göra, men det kanske va lika bra det för jag håller på att somna här i soffan haha. Men måste rycka upp mig och städa rummet iaf. Ja det va väl allt haha. Ciao

Största skillnaden mot utomhus..

Jadu, riktigt varmt och svettigt var det kan jag säga! Körde ju spinning i 45 min, och jobbigt och svettigt blev det. Vilket det alltid blir när det är spinning som gäller haha. Nu har jag bara ätit lunch och slappat i soffan. Ska till elin snart tror jag. Men blir inge julklappsbyte för frida kunde inte idag, får ta det en annan dag! Ha en fortsatt bra dag :) (Ledsen men ingen bild nu heller, bloggar från mobilen)

En dag kvar

Gomorron! Torsdag 23e idag, en dag kvar till julafton! Wohoo, längtar som en tooook. Det är fortfarande kallt ute så jag och Victoria ska gå på ett spinningpass idag, och det är inte så lite jobbigt heller hehe.. Senare tror jag att jag ska träffa elin och frida så ska vi byta julklappar och så :) Men ni får ha en bra dag! Puss

Stefan Holm vs. Filip o Fredrik

Tjoho. Sitter och kollar på vem kan slå Filip och Fredrik nu, det är stefan holm som möter dom, hejar på honom haha. Jag och mamma handlade väldigt mycket på affären kan jag säga hehe, är ju jul för tusan! Tror inte jag sätter på datorn nå mer ikväll så det här blir väl sista inlägget idag. Ciao

Can't stop thinking of you

Oj, hur mycket nytta har jag gjort då? Hehe.. inte mycket (läs: inget alls). Vet inte varför jag inte gör nåt, för trött kanske. Fast nä, det är bara för att jag tycker att jag är trött. Tror vi ska åka och handla snart iaf, följer väl med då. Sen ska jag hjälpa till att laga mat, jag och brorsorna tjata ju fram tacos som middag idag! Känner mig förövrigt lite timvill, vet inte riktigt hur mycket klockan är på dygnet. Eller jo, den är ju nästan kvart över 5, men den skulle lika gärna kunna vara 22.. När vi va på gymmet trodde jag det va kväll haha. Konstig dag det här, men en ganska bra sådan ändå!

Booring..

Nu är det så att jag har väldigt tråkigt, ingenting att göra (fast egentligen har jag, städning t.ex... men orkar verkligen inte). Har läst alla bloggar också, men alla ni som läser kan väl skriva in eran blogg (om ni har nån) så kan jag kika in. Skulle va snääällt hörrni :)
.
Haha första bilden som kom upp. Min födelsedagstårta i form av cheesecake.

I'm alive!

Haha jag lever, otroligt nog. Nejdå, så farligt va det faktiskt inte. Träningen gick mycket bättre än jag trodde, va faktiskt inte lika jobbigt som jag föreställde mig. Jag och victoria körde lite olika på bandet idag eftersom vi ska tävla i olika distanser. Men jag körde två femhundringar på 1.30 (20 km/h) med lång gåvila emellan. Sen körde vi blandad styrka som vanligt. Så såg dagens träning ut. Och kan ju säga att det är så kallt så man inte vill vara ute nu, gick ju mellan badhuset och hem, fytusan alltså. Hatar kyla. Men får bita ihop nu under vintern så kommer väl våren och sommaren så småningom! Ha de bra
.

Nervös..

Åh shit, jag är skitnervös inför det här träningspasset! Ska springa så jäääävla snabbt, på band dessutom. Kommer flyga in i väggen haha, skojar inte. Kommer bli riktigt jobbigt, men hoppas jag överlever iaf. Måste packa väskan nu och sen bege mig mot badhuset och gymmet. Ingen hemma som kan skjutsa mig så lär väl gå i det här iiiiiskalla vädret.. Men det är inget jämfört med träningen!
.
Kom igen nu alma, kötta!

JUUULLOOOV

NU ÄR DET JULLOV PÅ RIKTIGT, TRALALALA

Ye

Sista alarmet 2010 ställt?

Ja, iaf för skolan. Känns riktigt skönt. Men mindre skönt att vi ska gå upp så tidigt bara för att få våra betyg och fika, men jaja. Glad för att det inte blir nå skola på typ tre veckor nu! Minus är att det är vidrigt kallt ute, går nästan inte att va ute. Dumma vinter. Men ska väl sova nu så jag inte är helt slut imon. Och felicia, svar på din fråga; ja jag pluggar för att jag ska hinna räkna en hel mattebok på en termin haha. Godnatt

Matte är kul..

Har jobbat fram till diagnosen nu (81 tal), fast ett tal jag inte kunde. Det kan faktiskt vara kul att jobba när man inte har nån press på sig eller har nånting som man verkligen måste göra. Snart blir det mat tror jag, sen kanske jag åker med pappa och brorsorna på bandy, får väl se vilka som vill och så. Annars blir det bara slapp. Hajdo

En dag kvar, tjalalalala, en dag kvar, tjalalalala

Yes, nu är det bara en dag kvar, sen är det jullooooov!!! Eller, en dag och en dag, en timme typ. Idag har vi inte gjort nåt heller i princip, kollat på film, gjort klart min grej på slöjden och fått reda på dom sista betygen. Fick sluta efter lunch också. När jag kom hem slog jag in julklapparna, fast en som fattas (ska baka drömmar till morbror). Sen har jag räknat matte och ätit mellis. Nu ska jag läsa lite bloggar och plugga lite till matte. Har ingenting speciellt jag ska göra idag. Vila idag, imon är det verkligen hårdkörning som gäller, så lär ladda upp till det! Seeyou

En julaftonsmorgon för några år sen.

Hace frio

Det var inte bara kallt ute, utan jävligt kallt. Och lika mycket snö fanns det inne på arenan=jobbig snöpulsning! Haha victoria gjorde en snygg vurpa innan vi ens kommit in på arenan, typ dök när i snön och "hjälp! Jag sitter faaaast!" Jag höll på att dö, undrar vad som var värst?
Men åter till träningen. Vi körde ju snöpulsning, i djuuuup snö. Var nästan till midjan. Vi körde en massa olika grejor, lite smått uppför, stafetter och sånt. Gick väl ganska bra, jobbigtjobbigt iaf! Men när är inte snöpulsning jobbigt liksom? ;)

Haha samma konstiga min lyckas man få på två olika bilder?
Från midnattsloppet förra året är det.


Nedräkning

Nu är det inte långt kvar till jullovet, och julafton :D Känner mig som ett litet barn, längtar som en tok! Haha.
Dagen i skolan har varit ganska chill. Vi har typ haft betygsnack, "pluggat" selingua, städat, fikat och kollat på film. Hoppas det blir lika lugnt imon, tror jag skulle göra klart min grej på slöjden iaf. Så sista "riktiga" dagen i skolan på höstterminen i åttan imon, känns.. läskigt men ändå väääldigt skönt, med lov alltså. Inte att man snart ska börja nian och få en massa mer i skolan, plus nationella. Men det ska vi inte tänka på nu. Har faktiskt suttit och räknat 20 tal matte alldeles nyss, med tanke på skolan liksom. Ska försöka bli klar med en hel mattebok nästa termin?! Hur fan ska jag lyckas med det haha?
Men om typ en timme är det dags för träning, det är över 10 grader kallt men jag hoppas det blir träning ändå. Så det blir ut och frysa fingrarna av sig i en timme sen då.. haha nejdå, springa är kul! :)
Nu ska jag räkna nåra mattetal till, sen packa och byta om!
Och eftersom felicia tycker att jag ska slänga in lite bilder så kommer en randombild som inte har nånting med mitt inlägg att göra i övrigt, det är från Bulgarien anyway.

GODNATT

Nu tänker jag lägga mig och läsa en stund, igår somnade jag med lampan tänd och boken och mobilen i handen, vilket jag märkte imorse när jag vakna.. Haha lite trött.
Men har faktiskt ingen ångest eller nåt för att det är en ny skolvecka imon, eller skolvecka och skolvecka.. Förutom att vi får tillbaka matteprovet då.. Men sov gott, imon börjar vi den sista skolveckan för detta år!

Sista barnträningen 2010 avklarad!

Ja, rubriken är sann så sann. Känns riktigt skönt, men samtidigt kommer jag sakna alla söta små barn haha. De är så speciella allihopa på sitt sätt. Men vi kanske åker till falun och tränar en dag på lovet, blir skoj det :)
(Meeeeeellllaaannnnruuuuum)
Men till min egna träning då. Vi körde ute i snövädret ungefär 30 min. Fast det snöade inte så supermycket faktiskt, går inte att jämföra med andra springturer! Vi joggade och stannade vid två backar som vi sprang två gånger upp för varje. Sen inne så körde vi såna där kortkortkorta grejer snabbt, typ 5 stycken eller va det va. Och sen lite styrka. Så såg det ut ungefär. Gick väl helt okej. Men det bästa var att jag inte fick nå ont i magen :D
Var rädd att jag skulle känna när jag började springa eller nå. Chilililili
(Meellllaaannnruuummm)
Haha det här är min fulstil som victoria också skulle ha med i sitt arbete, så här ska man INTE springa hörrni!



OCH JAG FÅR NÅ IDIOTFEL ATT DET INTE GÅR ATT GÖRA MELLANRUM. (BARA IBLAND.) VAFAN ÄR DET HÄR?!?!?!

Snösnösnö

Tjena. Det fanns en hel del matcher att kolla på idag, brorsan hade nå polspel med bandyn och mitt före detta lag hade match, så har kollat på de. Nu sitter jag i soffan hemma och kollar på skidstafett. Snart är det dags att packa väskan och byta om för två träningar. Sista barnträningen 2010, vi har uppehåll på nåra veckor nu under julen och lovet. Det är ett helvetes väder ute iaf! Snöar, snöar och snöar.. Förstår inte hur mycket det ska behöva komma. På julafton kan det få snöa lite fint med stora flingor men inte så många och ingen storm, men det behöver ju inte vara snöstorm nu precis. Men så är det här uppe i norden! Ni får ha det så bra ute i yrvädret. Ciaooo

Fjärde advent

Good morning! Fjärde advent idag, 5 dagar kvar till julafton! Och jag är överlycklig för det känns inget i min mage längre :D hoppas det har försvunnit helt. Min mage kanske inte tål så mycket vitlök som det var i maten vi åt i torsdags. Vet inge riktigt vad jag ska göra idag förutom träna barnen och träna själv, kanske är nå matcher att kolla på. Men nu ska jag gå ner och äta frukost iaf. Ha en bra dag!

You can't always get what you want

Ojoj, datorn dör snart. Måste skynda mig skriva och publicera. Kollar på nån galen komedifilm på femman. Tänkte gå ner och borsta tänderna, sen lägga mig i min alldeles egna säng. Jag får en hel säng för mig själv inatt, härligt! Men godnatt på er då.

Narnia

Men tjenare, det va längesen! Haha.. varnar för en trött alma=lite weird text? Men fick iaf de julklappsköp uträttade som jag ville. Tror att alla julklappar är inhandlade för min del nu faktiskt! Annars har jag bara ätit och klätt granen (vi är väldigt tidiga i år, right?). Nu sitter jag och kollar på narnia, samtidigt som jag smaskar choklad och dricker vitamin well för att hålla mig själv levande. Hoppas ni har en bra kväll allihopa!

Motvind

Ja, träningen blev lite annorlunda än vad som stod på programmet. Egentligen skulle vi köra 70 min, men jag känner mig inte så superpigg, min mage är jättekonstig (gör jätteont ibland och ibland ingenting alls, och när jag sprang gjorde det mer ont..). Så victoria var så snäll att gå med på att byta det här passet med nästa lördags. Så vi körde 45 min idag som egentligen är nästa lördag, så kör vi 70 min nästa lördag istället. Vet inte riktigt vad det är med min mage, drygt är det iaf. Hoppas det försvinner snart. Men har nyss duschat en varm och skön dusch (fytusan va skönt det va att duscha!). Ska gå ner och äta lunch nu. Om ungefär en timme åker jag och victoria iväg och shoppar de sista julklapparna :) Ha en bra dag hörrni!

Bild från igår/idag.

Hemma

Nu är jag hemma. Eller har varit ett tag. Ska ju träna med victoria så drog hem ganska tidigt och käka frukost och så. Får väl se hur det går att springa idag haha, är ju skapligt trött. Har typ sovit 3 timmar ordentligt, sen 1 timme har jag typ halvsovit. Fast sov ju inte dom timmarna i streck precis, först som jag typ en halvtimme, sen va jag pigg ett tag, sen sov jag typ 1,5 timme, så va jag pigg ett tag och så höll det på haha. Och vi blev skiträdda inatt när vi kolla på den andra skräckfilmen. Det va nå jävla flickskrik, som typ hjälpskrik, och det var verkligen skrik, lät som om hon inte hade nån röst kvar. Vi ba shit, vafan det där va inte filmen va?! Så fick vi spola tillbaka och lyssna, men filmen va det inte.. Men vi tror att det va nåt på rese, eller utanför nånstans iaf. För nåt va det, usch. Annars har det varit riktigt skoj. Känns som att man kommer de flesta i klassen lite närmare. Men som sagt, är riktigt trött nu så får se om jag överlever dagen haha!

Bilden kommer från http://ffeliciamaria.blogg.se/, hoppas de va okej. Lägger väl ut fler bilder sen, annars hittar ni nog några på felicias blogg, eller http://mmajaholm.blogg.se/ och http://emmaolssonnorling.blogg.se/.

Skönaste klassen i stan är vi!

Tjoho. Sitter på en madrass i klassrummet med nåra andra små människor. Vi har det nicenice. Kollat på en skitdålig skräckfilm, försökt lärt oss elins discodans och ja.. allt och inget! Haha våran klass är ju lite.. speciell, kanske man kan säga ;) Har en massa bilder, fast vet dock inte vart kameran är för den har alla slängt runt och det ligger kameror överallt, men det kommer en massa bilder imon! Nu ska jag gå och va social med dom andra (vart dom nu är?) Men jaja. Ha en bäst kväll!

elin gästbloggar ;)

sitter i klassrummet med frida, alma, maja och emma. vi gör väl inte speciellt mycket, facebook är blockat därför fick jag för mig att gästblogga här :) ska nog gästblogga på majas blogg också http://mmajaholm.blogg.se/. vi gick ner till matkällarn och åt sen gick vi till hemmakväll och hyrde film plus köpte godis. vi hyrde tre filmer, vet inte riktigt vad dom hette men vi har kollat på en, den sög! det skulle va en skräckfilm men den va inte ens läskig? aja.. sen har jag lärt några att dansa lite disco. nu sitter vi som sagt i klassrummet och dunkar musik! vet inte va jag ska skriva? nu kom joel in hit också.. men jag gissar på att alma uppdaterar sen nångång. CIIAAOOOOO !

får inte bli någon bild eftersom det är felicias dator jag sitter vid... ;)

Hhhhheeeeeeellllllggggggg!!!

Wiiihoo, nu är det helg! Och sen är det typ bara två dagar kvar, på onsdag ska vi ju bara dit och fika och få våra betyg på papper. Annars har jag fått reda på två betyg idag, nöjda med dom (y) Ett är jag väääldigt glad över! Fick ett starkt VG i engelska, engelska!!! Det trodde jag verkligen inte. Och i svenska fick jag ett ostabilt MVG haha, får bygga på nån del så det blir stabilt till nästa betyg! ;) Och no-provet fick jag bara en poäng fel på :D:D Det trodde jag verkligen inte heller haha, stooolt över det. Men, nu kommer menet, matteprovet gick inte nå bra! A-delen var hur lätt som helst, men B.. åååh vill inte se resultatet på den delen. Bytte svar flera gånger, skulle inte förvåna mig om det första jag tog på typ alla skulle vara rätt. Men det får vi inte reda på förrän måndag, shit! Jaja, kan ju ändå inte göra nåt mer nu så.

Men nog om skolan. Om typ 2 timmar är det ju dags för barnträningen. Sen direkt efter den så åker jag hem, gör mig klar och äter innan jag åker till skolan där dom andra i klassen är. Så sover vi där inatt, måste dock åka hem ganska tidigt för att hinna med morgondagens planer men det är lugnt. Nu måste jag fråga victoria om hon har klurat ut nåt till träningen och så, ta fram lite grejor till ikväll kanske. Puss o kram
Egypten för snart två år sen.

In school

Guder morgen! Sitter i skolan nu fast vi egentligen har sovmorgon till fem över halv nio, bara för att vi jobbade över igår. Men skulle inte kommit hit annars så lika bra att åka, va ju ändå bara 20 min det handla om haha. Så passar på att skriva lite nu när jag ändå har tid. Vi har eget nu på morgonen, sen matte (prov), spanska och idrott. Får hoppas att provet går bra. Och jag hoppas att nån kommer snart så jag inte är helt ensam. Men nu har jag inte så mycket mer att skriva. Jo, det är ju för tusan 1 vecka kvar till julafton! Helt galet. Men ha en bra dag allihopa! Puss

Is love alive?

Jag orkar inte starta datorn så skriver lite kort här. Berättar lite om träningen också. Vi var bara 6 st med min tränare så det va inte många. Men vi körde 10 st ca 150 meters med 1 min vila, lite koordination och kortstafett 6 gånger (typ 50m). Det gick väl okej, va lite halt och slirigt så fick inget riktigt tryck i steget, så som man vill ha. Sen har jag duschat och ätit då såklart. Och pluggat lite matte, pappa har försökt få mig att förstå iaf. Har ju eget imon att plugga på också innan provet. Imon så ska vi i våran klass sova på skolan också, eller hur mycket sova det blir återstår att se ;) men det blir väl nice hoppas jag! Nu ska jag kolla på tv, sen dra mig mot sängen. Tjingeling!

Träning nästa

Om en halvtimme sticker jag på träning. Skönt att rensa skallen lite efter dagens berg och dalbana! Matten gick ju sådär att plugga.. pappa får hjälpa mig ikväll.
Nu ska jag byta om och så. Puss

- och +

Åååååh, jag är skitsur just nu!!! Hade ju no-prov idag. Jag kunde alla frågor, men va ju jättemycket att skriva så på dom sista blev det hur kort som helst och jag vet inte ens om jag skrev rätt. Hann inte läsa igenom nånting. Hatar mig själv!

Annars så fick vi reda på so-betygen idag, va väl helt okej ändå. VG i geografi och samhällskunskap, MVG i religion och historia. Så fifty fifty. Men tror jag hade satt upp VG som mål så det är väl bra antar jag. Nu är jag bara skitnervös inför provresultatet på dagens biologiprov.. De andra no-proven har gått bra, men det här provbetyget kommer ju bli mitt betyg i biologi..
Och så har vi ju matteprov imon också, sista provet! Men det värsta är att jag typ inte fattar nåt och det är ju inte så bra. Ska försöka plugga nu och få in det där rätta tänket.
Ja det blev ett inlägg om skola och betyg, trevligt. Men behövde skriva av mig från det där jävla provet. (Ja, jag har ganska höga krav på mig själv. Når jag inte mina mål så blir det inte kul kan jag säga..)

Sista torsdagen

God morgon! Idag är sista torsdagen vi går i skolan det här året! Vi har no-prov, svenskaredovisning och nå engelskatest. Men ska väl dra upp mig själv ur sängen och sätta igång dagen. Ha de gött!

Träningen

Kan ju ta träningen på en gång också. Jag och victoria körde på gymmet idag som vanligt på onsdagar. Blev först lite jogg, sen en tusing på 3.30, det gick jävligt fort kan jag säga! Haha. Sen jogga vi lite till och sen körde vi blandad styrka som vanligt. Det gick väl helt okej, bandet börjar ju mer än rulla nu haha.
(Vet, det blev två inlägg innan men skit samma)
Och jag hatar att det inte funkar att göra mellanslag!! :@

Pluggpluggplugg

Ja, då va man igång med plugget igen då.. Eller har pluggat lite och nu tror jag att jag ger upp faktiskt. Annars kommer jag bara krångla till det mer i mitt huvud känner jag. Kanske ska kolla om det är nå bra på tv istället, låter lite mer lockande (y). Svenskaredovisningen orkar jag inte kolla på nu, får göra det på rasten innan imon haha. Men nu släpper jag no:n och hoppas på det bästa! Nu blire tv och läsa bloggar.

Pluggpluggplugg

Ja, då va man igång med plugget igen då.. Eller har pluggat lite och nu tror jag att jag ger upp faktiskt. Annars kommer jag bara krångla till det mer i mitt huvud känner jag. Kanske ska kolla om det är nå bra på tv istället, låter lite mer lockande (y). Svenskaredovisningen orkar jag inte kolla på nu, får göra det på rasten innan imon haha. Men nu släpper jag no:n och hoppas på det bästa! Nu blire tv och läsa bloggar.

JAG KLARADE DET!!!!!!!!!!

Wiiiiii, jag klarade av att hämta dockan på botten :D:D:D Och längddykning 15 meter så nu har jag MVG i simning :D:D Vilket jag verkligen inte trodde innan.. Shit är så jävla stolt över mig själv just nu!! Haha ni kanske tycker det är skitlätt men jag får panik när jag ska hålla andan under vatten, tror jag ska dö typ.. Men idag gick det bra! Elin klarade också dockan till slut :D Hihi vi är nog gladast i hela stan just nu. Har fan gått och oroat mig och varit nervös för det hur länge som helst, och så klarar man det, fatta glad man blir då eller!

Men jaja, nog om det. Ska fira detta med att plugga no som en galning nu.. Eller hinner typ bara i 45 min för ska träna med victoria sen, men får kötta dom minutrarna! Är ju prov imon, känns som att det är hur mycket som helst jag måste få in i mitt huvud i kväll.. Men ska sluta skriva nu och sätta igång istället. Ciao

Cooler than me

God morgon! Ligger i sängen med radion på och försöker vakna. Idag är det onsdag också, sista längre dagen i skolan. Har bad sist och nu jävlar ska jag klara det! Men ska hoppa upp och klä på mig nu. Ha de bra!

Vad jag pluggar..

Matteboken är allmänt störd i huvvet just nu!!! Om ni ville veta.. Jag har fått x antal psykbryt under det här kapitlet.

Så blir det när man inte orkar resa på sig..


Ditt leende, får mig att le

Jahapp, vad ska man skriva om nu då? Känner mig helt tom på idéer om vad jag ska skriva här på bloggen just nu. Har ni nå idéer? Nåt ni vill läsa? :) Tell me!


Lite fler snygga bilder? Haha! Den här är för vääldigt länge sen iaf, 2 år sen kanske?

Winter Song

Hej på er. Idag är det tisdag, jag har vila idag och ska ta chansen att plugga arslet av mig! Låter väl trevligt? Nån som vill hänga på? Bara att komma hit! Jag vill gå och kolla på lucian bara för att höra elin och emelie sjunga, men känns som att det där kommer ta jättelång tid och jag måste verkligen plugga. Får hoppas nån spelar in så jag kan lyssna sen :) Nu ska jag plugga no, eller försöka förstå min matte! (y) Seeeyou laterooo

Happy birthday to you, happy birthday to you..

Ja, nu har vi varit och firat lilla farmor. Fick god fika och tårta också :) Hon fick nån julkorg med nå julblomsgrejs av oss i present iaf haha, inte det jag skulle vilja ha kanske, men det skiljer ju lite i ålder ;) Nu ska jag försöka plugga lite till, sen sova. Hoppas ni haft en bra dag!


Lalalalala.. träning.. lalalalala

Johopp, dags att berätta om dagens träning! Mambambambaaaa.. Haha tror inte ni är intresserade ;)
Vi körde iaf väldigt kort idag. 2x10x50m, alltså 20 st 50 meters. Vi körde dom i två olika småbackar med lite lagom lutning. Första setet så körde vi dom första fyra något lugnare och joggvila ner, resten snabbare och gåvila ner. Andra setet körde vi snabbt allihopa och varannan gåvila/joggvila ner. Sen på slutet körde vi en 500 meters i bekvämt tempo, Dahl kom förbi också så vi hängde på honom haha! Men det är läskigt hur snabbt han springer.. Han skulle säkert springa i 15 km och vi sprang 500m.. Hehe. Typ 4 tempo i 15 km, och det är lugnt :o Det är fan sjukt.
Men det gick faktiskt ganska bra idag. Fast känner fortfarande att jag kan bli lite snabbare. För träna på't!
Diggar den här bilden. Lite varm på nå sätt i den vinterkalla snön..

Könssjukdomar är mysiga..

Sitter och pluggar lite no, sex och samlevnad. Det är ju så himla mysigt.. Med alla könssjukdomar och allt. Eller inte då. Men lär väl plugga nu till näst sista provet för i år! Träningen gick bra, skriver mer om den sen. Ska snart äta sen ska vi till farmor & farfar och fira farmor, så då blir det tårta! (y) hihi. Nä, nu ska jag vara en duktig flicka. Ciaooo

Be my world

Tjennna! Hinner inte skriva så mycket nu. Måste ner och packa väskan och byta om snart. Men kan ju skriva lite kort om dagen. Hade typ svenska/matte första lektion, sen spanska då vi fick göra nå jävla test som gick åt pipskogen haha, sen hade vi hemkunskap, svenskaredovisning och teknik. Redovisningen gick väl helt okej så nu kan man bocka av den iaf. Efter skolan har jag bara ätit mellis, läst lite bloggar och pluggat lite. Men nu måste jag gå. Hejs!

Lucia

Morgon i stugan! ;) Idag är det måndag, känner inte för att gå upp ur min varma och sköna säng.. Är ju faktiskt lucia idag också, alltså fyller min lilla farmor år, grattis till dig! Åren går haha. Men skolan idag, jag vet knappt vad vi har för lektioner, dom har typ bytt en massa och vi har helklass fast vi skulle ha en tredjedelsklass.. Äh vi får väl se hur det blir. Nu kör vi sista riktiga pluggveckan!

Sleep tight

Nu är det så att jag tänker gå och lägga mig, skoldags imon! Så nu blir det på med pyjamasen och hoppa ner i sängen. Hoppas man vaknar på rätt sida imon också så man får en bra start på en tuff vecka. Godnatt sweeties!

I am Nikon

Gud vad jag känner mig fantasifull med mina rubriker. Den här fick jag alldeles nyss från en reklam om nikon.. alltid något? ;) Men kan ju bli ganska bra endå, älskar min kamera (L) Jaja, nog om det. Sitter och kollar på "vem kan slå filip och fredrik", egentligen borde jag plugga, men tycker jag gjort tillräckligt för idag. Nån annan som har himligt mycket nu sista "riktiga" veckan? Snälla säg inte att vi är ensamma! Haha.. Får väl bita ihop nu sista då. Sen blire lov, loooooov!!! Helt looooooovely. Längtar galet. Det var väl en nyhet eller? Väldigt förvånade blev ni väl också antar jag, typ O-face, right? Haha, nej fy vad dryg jag är. Ska nog sluta skriva och avslutar med en bild istället.


Todays training

Ja, vi kör väl det vanliga; min träning idag. Var ju ute och sprang med victoria. Blev typ 8,5 km på ungefär 43 min. Kändes lite kallt, men det gick bra. Skillnad om det hade varit intervaller hehe. Så det va väl typ de :)

Ticktock

Hej och hå, fort det kan gå! Haha, klockan är ju snart fyra?! Man hinner ju inte ens göra nåt. Har nyss ätit mellis och nu är det på med ytterkläder och bege sig till barnträningen för att träna dom. Häck står på schemat, min absoluta favvogren.. ;) Nej verkligen inte haha. Men jaja, lära ut lite kan jag väl iaf. Måste gå nu. Seeyou

Vinterbilder..

Vissa redigerade, vissa inte. Ni kan ju gissa vilka som är och inte är? ;) Ganska lätt haha..

Kalla vinterland

Så, nu är jag hemma och inne i värmen igen. Eller har väl varit det ett tag, men fastnade nere framför tvn där det var skidskyttestafett på g. Det var fint väder ute med solsken, men däremot väldigt kallt! Bet i kinderna och lungorna gillade det väl inte så hemskt mycket tror jag.. Hehe. Men knäppte ju lite kort som victoria skulle ha också så lägger väl upp nåra här när jag fått in dom. Ska duscha och äta först. Sen sitter jag nog här hela dagen till typ halv fyra haha, måste verkligen plugga. Så kan slänga in lite inlägg på också på samma gång, great.

På med skorna!

Haha kom inte på nån bättre rubrik.. Sitter här med träningskläderna på, ska bara på toa, sätta på mig skorna och sen sticka ut och möta victoria. När vi sprungit klart ska vi knäppa lite kort som hon ska ha till sitt projektarbete. Det verkar vara väldigt fint väder ute iaf, solen lyser mig rätt i ögonen. Men hörs efter det nån gång!

Tredje advent

God morgon! Tredje advent idag, bara ett ljus kvar. Har fullt upp även denna dag. Ska träna med Victoria om ett tag, sen så måste jag plugga och så ska vi ju träna småbarnen. Snart är helgen slut.. Går alldeles för fort! Men kommer ju närmare lovet iaf :) ska försöka plugga lite nu innan vi ska ut och springa också, så ska väl sluta skriva här. Ha en bra dag!

Träningen

Vi körde ju intervaller, eller vissa körde teknik och olika grenar. Men vi "riktiga" löpare körde stenhårda intervaller, fast lite olika. Jag körde iaf 3x400, 3x400, 2x2x200, 4x100. De första skulle gå lugnare för att "komma igång" liksom, så vi skulle köra på 1.25 ungefär. Första gick på 1.22, andra 1.19 och tredje 1.27.. Haha inte bra! Vi hade 1 min vila mellan dom och sen serievila på 5 min eller nåt. Det andra setet fyrahundringar skulle gå snabbare och dom gick på 1.14,2, 1.15 och 1.16,8 med 1 eller 2 min vila mellan var det (kommer inte riktigt ihåg..), så tappade lite på slutet men det var helt okej ändå. Tvåhundringarna gick på 33, 35, 33, 34 på ett ungefär. Hade 1 min mellan och serievila på 3 eller 5 min tror jag. Och sista 100m gick på 15,5-16, då hade vi 3 min mellan. Så blev ett bra och roligt pass, men riktigt grisjobbigt! Men såna pass behövs dom med, och det är väldigt skönt efteråt :)

Nästan, men bara nästan så här trött var jag haha..

Trött

Hej på er. Rolig rubrik va? Men den är ganska sann faktiskt. Är så himla trött, i huvudet som i musklerna. Körde riktigt hårt pass i falun idag (y) Var huuur jobbigt som helst, men vad gör man inte för att bli bättre haha? ;) Berättar mer vad vi körde senare ikväll. Har suttit och pluggat no nu ett bra tag. Ska till mormor och morfar om någon minut, baka pepparkakor och äta middag. Men vill gärna komma hem tidigt. Ha en bra kväll så hörs vi sen!

Cirkus Möller

Bra roligt program det haha. Tror jag ska borsta tänderna snart, sen lägga mig en stund innan det är dags för idol igen, måste ju se vem som vinner! Imon är det dags för hårdträning i falun, i princip närmaste inomhushallen. Det går ju knappt att springa ute nu (alltså inge snabbhet) så imon blir det kötta järnet! Vi åker vid nio och kommer väl hem till lunch, så skriver när jag kommer hem. Ha de gött!
Skyller på att det här va bland de första korten jag knäppte med min kamera, bra kort liksom? Fast..

2 veckor

Hjälp, det är bara två veckor kvar till självaste julafton! Och nu är det helg, så jävla härligt :D Åkte direkt efter skolan till köpis med mamma. Köpte julklapp till victoria :) Och kan ju verkligen inte säga vad det är haha. Köpte också en stickad tröja/"klänning" som jag ska ha på jul, plus smoothie hehe. Och på vägen hem stannade vi på hemmakväll och köpte godis (y) Sen fick jag skynda mig hem, bytte till mjukisar och hämtade böckerna för att åka till träningen och träna småbarnen. Var faktiskt hela 8 stycken där ikväll, på en fredag, ganska bra! Efter det har jag även hunnit äta. Nu sitter jag och kollar på idol, snart ska jag hämta godispåsen-freeeeedaaaagsmyyyyys!
För ganska precis ett år sen.

Freeeedaaaaagggg!!!

God morgon! Längesen det blev ett morgoninlägg nu. Men idag är det iaf fredag :D Ååh älska fredagar! Skola idag ser ut som så att vi har eget (no), matte, spanska och idrott. Skulle egentligen behövt varit till Valbo idag för att leta julklapp till Victoria, kan ju inte göra det när jag åker med henne haha. Men jag vet inte om jag hinner, isf så måste mamma skjutsa mig och vet inte om hon har nån lust med det.. Äh, det visar sig! Ska strax gå upp och klä på mig, tror det blir tjocktröja idag! Men ni får ha en bra dag allihopa :)

Det finns sinnessjuka människor också..

Nu är det så att jag tänker lägga mig och läsa lite nu. Känner att jag måste gå och lägga mig i tid. Imon är det fredag också, det hurrar vi för! Men tänkte bara säga; godnatt

Träningen idag

Körde som sagt lugnare. Blev kort stafett i Prixbacken (runt 150m kanske), 2x5 st, upp/ner. Gick väl runt 33 uppför och 31 nedför förutom dom två sista då vi tröck på lite mer, 28-29 tror jag dom gick på då. Kände mig inte helt på topp precis, lite seg och kände att luften inte kom ner riktigt i lungorna (drygt!). Men man kan inte alltid vara som bäst ;)

You're beautiful, can't say it to many times

Nu va det ett tag sen igen.. Tur att jag tog mig i kragen och skrev nåt på en skolrast iaf! Efter skolan var jag bara hem och åt mellis, sen skjutsade mamma mig till stan. Köpte en julklapp, årets första faktiskt! Den är till mamma och pappa, jag tror/hoppas inte dom läser här men säger inte vad det är iaf, är nog inte så intressant haha. Har ju varit på träning också, blev lite lugnare idag, på lördag blir det stenhårt! Och så har jag ätit hamburgare, nu läser jag bloggar. Blir ett till inlägg snart; träningen ;) Ska leta fram nån gammal bild som vanligt också..

Skolan

Hejsan, sitter i skola nu och försöker plugga lite på rasten (effektiv här!). Vi har ju 3 prov kvar och antar att alla kommer komma nästa vecka.. Men ska kolla lite på julklappar också, eller iaf julklapp (till victoria), så kan inte säga vad det är jag ska kolla på ;) Men har nyss haft so iaf, vi fick jobba med kartböcker och sånt. Efter rasten är det engelska, ska kolla på Romeo och Julia tror jag, sen har vi no. Efter lunchen är det svenska då vi ska redovisa. Har väl inte så mycket mer att säga.
Ha en bra dag!

Gymträning

Ja, vi körde ju på gymmet som ni vet om ni läst mitt tidigare inlägg. Vi körde ungefär som vi brukar. Men idag blev det två femhundringar snabbare, istället för en tusing, körde på ungefär 1.42-1.43 (17,5 km/h) och ungefär 2 min gåvila. Sen efter bandet så körde vi lite blandad styrka som vanlig, fast inte ben. Det gick väl helt okej, fast bandet börjar rulla kan man ju säga..!

I think I wanna marry you

Hellloj igen! Sitter och kärar ner mig i bruno mars, haha kärar? Jaja, har hunnit läsa igenom redovisningen en gång till. Och före det tränat och ätit då. Om typ en halvtimme börjar greys :D Haha för ett tag sen klarade jag verkligen inte av att kolla på såna där sjukhusprogram, men jag tror jag har hittat charmen i de nu (fast operationerna hoppar jag helst över..), iaf greys (sjukt bra!). Tror inte jag ska plugga nå mer nu, kanske lite sexualkunskap heh. Men skriver snart igen, om träningen och så. Hörs snart då!

Hypernevrokustiskadiafragmakontivibrationer

..är faktiskt hicka för dom inte visste haha! Körde hänga gubbe på so:n och ulrika tog det ordet, själv visste jag inte om det ordet innan.
Annars har också victoria och två tjejer från hennes klass varit hos oss och pratat om EU, så svara vi på frågor och min grupp (+en annan) vann, så vi fick godis haha :D Fast alla fick ju men ändå.. Vi vann ju liksom! ;) Har även fått psykbryt på slöjden (som vanligt?), hoppas för guds skull att det blir bra till slut. Jusste, fick reda på so-provet också och det gick skitbra! Fast vi har tre prov kvar innan lovet så ska inte pusta ut än.. Nu har jag fixat lite på en powerpoint till svenskan och pratat igenom redovisningen tills imon en gång. Om en stund ska jag packa väskan och sen dra ner till gymmet med victoria. Tjingeling
Har ju så dåligt med bilder..

Pepparkaksdammsugare

Tjoho igen. Jag och mamma köpte bl.a. pepparkaksdammsugare på affären, och jag har ätit såna nu, suuuuupergott! (h) Ni måste prova! Fast jag gillar ju i princip allting, men ändå haha :) Köpte även en pocket, "syskonkärlek", så ska borsta tänderna och sen lägga mig och läsa lite tror jag. Sov gott

In action! Haha..

Hehahe

Tjenare! Har inte hunnit skriva nåt idag heller. Men har haft en redovisning idag iaf, no och abort. Så det är överstökat. Haha sen på engelskan skulle vi strejka för att vi ville ha bild som vi egentligen skulle ha fått. Så en viss tid skulle alla resa sig upp och gå ut på skolgården. Och det gjorde vi, hela mongoklassen. Men var nog fel lärare, hon låtsades inte bry sig.. Hon blev nog inte så glad hehe (a) Men va lite kul ändå. Vi är ju som vi är i våran klass.. Heh. När jag kom hem så åt jag mellis och sen åkte jag och mamma och handlade, sen till jernvallen där brorsorna va. Sen har jag bara ätit och nu sitter jag här då. Har tänkt att jag ska ha en helt pluggfri kväll, reeeealllly niice (y) Men hööööörs!

Egypten februari 09

Tha traaiiining

Var faktiskt inte så himla kallt idag, vilket först och främst är väldigt skönt träningsvis! Däremot var det fortfarande lite halt och moddigt, så inte helt lättsprunget, men för lätt ska det inte va! ;) Vi körde iaf lite blandade grejor. Först uppvärmning då med jogg, koordination och lite tänjingar. Sen körde vi i "trekanten" bakom arenan lite fartlek (långsamt, snabbt, rulla ut osv osv..) 3 varv på raken. Sen körde 2 längre intervaller, drygt 500m tror jag det va, sprang på 2 min ungefär med 1,5-2 min vila. Efter det så körde vi en kortstafett, knappt 100m, 4 gånger. Och sen jogg till arenan och två olika stafetter med snöpuls, 4 gånger väldigt kort och 4 gånger något längre (när det gäller snöpulsning så menar jag vääldigt kort, det är jobbigt ändå, jag lovar!). Sen stretch.
Så såg väl träningen ut ganska exakt. Gick helt okej med tanke på helgen och så, hade väl inget riktigt tryck i benen men förväntade mig inte det heller. Så va det med det!
Gammalgammal..

Ingen tid över

Hej allihopa. Ledsen att jag inte skrivit nåt, men har inte haft nån tid. I morse var jag verkligen hur trött som helst, helg igen skulle vara helt okej om man säger så! Men gick väl okej i skolan ändå, blev iaf något piggare. Sen blev det bara hem, äta mellis, kolla igenom till redovisningen imon och sen packa väskan och byta om för träning (skriver mer om det sen). Sen efter träningen hem och äta då, och nu sitter jag här som jag har gjort ett litet tag. Bakade supergoda pizzabullar på hemkunskapen så ska käka upp dom snart (h) Men tror jag ska plugga lite till inför redovisningen först. Seeyou
Hösten, vart tog den vägen? Känns som evigheter sen, samtidigt som det känns som igår.

Andra advent

Tjotjena igen. Kom på att det faktiskt är andra advent idag, vet knappt vad det är för dag haha! Jag längtar redan tillbaka till sollentuna.. Kommer bli jättebesviken imon när jag vaknar och tror att jag är där :( Våran barnträning gick väl helt okej iaf, bara det att jag är så himla trött så kände mig inte så rolig precis, menmen.. barnen får väl leva med det nån träning. Har faktiskt färgat mitt hår också! Tog en lite mer röd färg, men har inte vågat kolla än hur det blev haha, men det måste torka klart. Ska gå och kolla nu tror jag, ser det helt crazy ut så får mamma åka och köpa nån annan färg hehe.
(Hoppas jag inte glömde nåt i inlägget tidigare om helgen haha, är ju liiite trött så nåt är det säkert)
Men nu ska jag fortsätta kolla på tv, och kanske kolla håret.. Ciao
Snodde en bild av jacqueline från helgen, hoppas de va okej! ;)

Helgen

Så, nu ska jag berätta om helgen.
Kom ju dit i fredags runt klockan fyra. Först "incheckning" i rummen, jag fick dela rum med jacqueline och hedda :) Men sen va det lite information, och helgens tema var "uthållighet/kondition". Efter det gav vi oss av till en stor gymnastikhall för att köra allmän styrka/kondition, det innebar en ganska lång bana med en massa styrkeövningar och grejer. Körde 6 varv, de två första med kula, nästa två med stafettpinne och sista två utan nånting. Sen körde vi lite andra styrkeövningar. Var faktiskt mycket jobbigare än jag trodde det skulle va! Efter träningen skyndade vi oss tillbaka för att duscha och sen äta. Ganska tätt inpå var det en "mini-föreläsning" om helgens tema, och direkt efter gemensam aktivitet i en annan gympahall. Vi körde 5-kamp (tror det var 5 grejer haha..), och mitt lag (smurfarna) vann såklart! Sen var kvällen fri, vi drog till macken och på vägen tillbaka va det nån skitläskig gubbe som ville ta kort och skit. Vi satt typ bara på rummet och prata och lärde känna varandra. Somna efter 12 nån gång (som vissa andra inte gjorde haha!)
På lördagen vakna jag med träningsvärk i benen, haha den där styrkan tog mycket mer än jag trodde! (Trodde jag skulle va helt körd med träningsvärk efter en av fyra träningar..). Var iaf frukost 8 och sen träning 10.30. Vi körde kort distans som skulle vara som en uppvärmning inför styrkan, men det blev lite snabbare! Hehe. Så direkt på det så körde vi bålstyrka nere på gymmet med pilatesbollar. Sen direkt efter det var det lunch, sen föreläsning som leds av olle walleräng och klockan 15 gav vi oss iväg mot storängshallen i huddinge för ett till träningspass. Blev 150 meters där. 3x3x150m med 30s joggvila emellan och 4 min serievila. Vi körde de allra flesta på 27s, nåra nån sekund mer eller mindre. Trodde det skulle gå skitdåligt och kännas jättetungt då benen absolut inte var fräscha innan haha, men det gick över förventan! Jusste, innan intervallerna körde vi häckgång och sånt också. Men när vi kom tillbaka var det middag, sen blev det kö till duscharna haha. Efter ett väldigt stort antal minuter va vi iaf klara. Sen kollade vi på film, skräckfilm, "instängd". Va skitläskig och äcklig, skrek nog flera gånger haha. Alla va typ skiträdda sen och frida fick nå fel på mig för att jag hela tiden sa att en "alien" skulle komma och hoppa upp framför oss eller nåt, haha. Vi gick till macken en till gång efter det. Sen satt vi och pratade och hade det mysigt hela kvällen, pratade om allt mellan himmel och jord kan man nog säga. Somnade typ samma tid som kvällen innan. Och jag sov inne hos frida och emma då, för mina roommates skulle tävla med nå killar vilka som kunde hålla sig upp längst (vilket ledde till 1 timmes sömn för dom haha), och jag ville verkligen inte sova själv efter den där jävla filmen!
På söndagen hade jag ännu mer ont i benen haha. Men vi åt frukost först, sen städade vi ihop och chillade lite innan träningen. Vi körde i edsbergsparken, 3x3-2-1. Alltså intervaller med 3 min, sen 2 min och sen 1 min gånger 3. 1 min vila mellan och typ 1,5-2 serievila. En i varje set körde vi snöpulsning också. Så joggade vi tillbaka och duschade. Sen lunch och utvärdering. Och hejdå.
Har varit en hur underbar helg som helst!! Och inspirerat mig supermycket. Är så jävla taggad nu. Tack allihopa för denna helg! Och kommer sakna en hel del människor otroligt mycket (synd att det är så långt mellan vissa av oss..), hoppas vi ses snart!♥

Lalala

Tjenare! Nu är jag på väg hem, sitter och äter choklad och dricker vitamin well (y) men har haft en helt underbar helg, skriver om den när jag kommer hem (tar så lång tid på telefonen). Får se om jag hinner innan barnträningen, annars blir det efter. Ha det bra så länge!

On my way

Tjenaa! Sitter i bilen på väg till Sthlm och Sollentuna nu. Har väl kommit typ halvvägs. Skolan va iaf chill idag, hade ju typ bara 2,5 lektion, nice de. Men nu ska jag stoppa i headsetet och sätta på nå bra musik. Ha de bra!

För mycket packning..

Som vanligt så ska jag har för mycket packning! Har en resväska, min lilla nikeväska och en ikea-kasse med täcke och kudde, ändå så räcker det inte.. Gaaah, tar jämt med för mycket. Men kommer säkert glömma nåt jätteviktigt istället. Men får väl gå igenom en sista gång, fast träningskläderna hänger på tork så kan inte packa ner dom än. Måste sätta kameran och mobilen på laddning också, men mobilladdaren måste med, dör mobilen dör jag! Men ska fixa lite till nu, sen blire sova. Godnatt


Kallt

Hej igen då. Usch va kallt det va på julmarknaden, stod vid elden i princip hela tiden så min jacka kommer lukta rök flera år tror jag, hur många gånger jag än tvättar den.. Äh! Eldröklukt är väl trevligt..? Joel vann iaf på chokladhjulet och så köpte mamma och pappa en massa, plus att vi har en paradisask hemma, så jag har fått smakat en del jag också (y) Ska bara läsa lite bloggar, sen måste jag packa färdigt (hatar att packa!). Skriver nog snart igen.

Clownfot

The Lazy Song

Tjohoo! Äntligen är so-provet över, vet inte riktigt hur det gick, men är gjort iaf! Men blev ingen svenskaredovisning, var för många borta. Så blir det om en vecka ist. Sen jag kom hem har jag bara ätit mellis, tagit fram lite kläder jag ska ha med mig i helgen (har ju som vanligt inte packat nånting än!) och bara suttit här och tagit det lugnt. För dom som inte vet så ska jag iväg på löparläger i Sollentuna imon till söndag. Var på det i våras också, så hoppas det blir lika kul den här gången :) Kul att träffa alla springmänniskor iaf, inte ofta man ser dom! Men nu måste jag stänga av datorn för vi ska åka och skjutsa brorsan som har trummuppträdande och sen på julmarknad på skolan.. KALLT! Men ska sätta på mig ett par till sockor och sånt (har redan strumpbyxor, strumpor och ett par sockor..). Får väl stå i två timmar runt elden haha. Men måste iaf gå nu. Ciaooo
Här var det också väldigt kallt och jag var grymt söt i min nyvunna mössa! Fast..

Marry you

Tjenare! Torsdag nu då och 2 december, andra luckan får öppnas! ;) Idag blir det mycket i skolan och i kväll är det julmarknad på skolan.. Menmen, hoppas det inte blir så kallt bara. Nu måste jag borsta tänderna och fixa till håret. Kan också meddela att jag har väääldigt ont i benen, träningsvärk på hög nivå! Kan knappt gå haha. Men ha det bra! Puss

Träningar

Nu lär jag skriva lite från både gårdagens och dagens träning. Orkade inte skriva igår när jag kom hem.

Men igår körde vi ett pass som hette "toned and tough", var ett intensivt styrke- och konditionspass med bara kroppen som medel. En massa benböj, armhävningar, olika former av plankor, hopp och allt möjligt. Riktigt jobbigt var det iaf! Men också väldigt roligt :) Instruktören var väldigt skrikig och rolig haha. Idag har jag träningsvärk i benen kan jag säga! Insida och baksida lår, härligt. Känner i armarna också om jag gör nåt speciellt.

Och idag körde vi ju på gymmet. Körde som vanligt. Fast tusingen gick 5s snabbare då, så den här gången blev det på 3.35. Kändes extra mycket då vi hade träningsvärk i benen, men inte viker vi oss! Sen blandad styrka då, men inte ben! (Även fast det kändes i benen i typ varje övning konstigt nog.. haha)

Så där har ni, två dagars träning! Inomhus bådadera, men det går att variera mycket även om man bara håller på med löpning som ni kanske märker. Det är mycket grundträning av olika slag man behöver, inte bara vara ute och springa samma runda varje dag, då skulle nog t.o.m. jag tröttna till slut. Löpning låter väldigt ensidigt, men det finns så mycket olika sträckor, farter och olika saker man kan köra och jag älskar det, framför allt.


Kommer ihåg att jag va så jäkla glad efter det här loppet, mitt perslopp på 2000. Gick skit dagen innan, så kom tillbaka fullt taggad men inte trodde jag då på pers med nästan 5 sekunder!

BRUNO MARS

The Lazy Song
Marry you


Väldigt bra låtar, enligt mig, just so you know ;)

(Google (eller blogg.se kanske..) har nå fel, går ju inte att kopiera in bilder här, och orkar inte spara. Men ni får väl kolla själva hur han ser ut om ni inte vet haha!)

Tomten jag vill ha en riktig jul

Hej på er. Rubriken är namnet på kanske världens sötaste låt haha! Dom kanske inte sjunger så bra, men jäkligt gulligt. Och nu är det snart kväll igen, bara två dagar kvar i skolan. Men imon är inte den roligaste. Typ världens största so-prov (känns det som) och svenskaredovisning. Kan inte allting på so:n, men hoppas hon bara har tagit med det jag kan haha. Dagens skoldag gick också ganska snabbt och fick sluta mer än en halvtimme tidigare. Dock skulle jag vänta på skjuts, men det blev till ett perfekt tillfälle att plugga lite! ;) Om knappt en halvtimme ska jag möta victoria så går vi ner till gymmet och tränar :) Så himlans skönt att träna när det är så mycket och man har ångest för allting, bara vara för en stund! Så ska snart ner och packa väskan. Lateroooo


Och min underbara, älskade vän kan ta och bli frisk nu tycker jag!♥

FÖRSTA DECEMBER

Morgonmorgon! Idag är det första december och dags att öppna första luckan! Julkalendern börjar ju men är säkert jättedålig haha, men ska försöka hinna med och kolla vad det är. Har lite smått kramp i armarna eller nåt sen igår haha. Vääääldigt trött är jag också, men ska hoppa upp och klä på mig nåt om nån minut. Så ni får väl ha en bra dag!

RSS 2.0