har tråkigt så varsågod...

Jag hittade den här listan hos Cosmo! För fler listor besök cosmopolitan.se!

Nämn något som gjorde dig glad igår: tidning och choklad.
Vad gjorde du kl 08 imorse: hostade och segade i sängen.

Vad gjorde du för 15 min sedan: letade en lista.

Det sista du sa högt: vad sa han ? (pappa skrattade jävligt åt julin och jag lyssnade inte vad han sa)

Det senaste någon sa till dig: han skulle tävla mot stefan holm. (fattar inte vad som va så kul..?)

Vad har du druckit idag: vatten och proviva blåbär.

Vad var det senaste du åt: choklaaaad.

Vad var det senaste du köpte: schampo och tuggummi.

Vad är det för färg på din ytterdörr: vit.

Vad är det för väder hos dig nu: typ mulet.

Godaste glassmaken: hmm...typ alla ben&jerry !

Tror du på kärlek vid första ögonkastet: kanske, kanske inte...

Sover du tungt: oftast inte.

Drömmer du mardrömmar: ja :(

Trivs du med ditt jobb: -

Favoritklädsel: beror på humör och väder.

Favoritlåt just nu: in my head-jason derulo är väl en jag diggar just nu.

Vad ser du om du tittar till höger: envisaste ungen i världen ?

Vad gör dig glad just nu: att jag kan träna :D

Vad ska du göra härnäst: borsta tänderna och packa ner bikini.

Höger eller vänsterhänt: höger.

Humör just nu: halvt trött, ganska jobbbigt med andra ord.

Favoritgodis: choklad !

Kläder just nu: pyjamaströja.

Sommarplaner:? inte så mkt kvar av sommarn men sthlm/skara, sthlm, träffa nåra fina människor.

Hur många kuddar sover du med: hmm...typ 2-3.

Spelar du något instrument: nope.

Morgon eller nattmänniska: morgon, antar jag ;p
Vad är viktigast för dig: LÖPNINGEN, vännerna, familjen.

Är du kittlig: hehe...mumie ! (typ bara elin och frida som fattar)

Snarkar du: nej.

Stjärntecken: tvilling.

Äckligaste insekten: kackelackor kanske, usch !

Längtar du mest efter just nu: ett evigt sommarlov.


SISTA JULI TVÅTUSENTIO

tjolahejtjolahopp. imon är det augusti då :( haha. åker ju iaf iväg med victoria imon :D sthlm imon, skara måndag och tisdag, sen sthlm och hem på onsdag. trevligt värre ! har packat lite, men en sak jag kom på att jag glömt är bikini, kan ju va smart att ha på skara kanske ? hehe, skulle va stort fail att glömma den hemma. som skulle va lie typiskt mig kanske (a) nejnej inte alls. men hoppas ni haft en bra dag, pussiluss


"gammal" bild. (inte från idag med andra ord)


leker

tjoho ! jag och victoria sitter och leker med hennes mobil, really nice alltså ! och kom på att det är sista juli idag, sista juli !! nån som kan fatta !? det är ju banne mig snart skola ;( buhuuu. men nu ska vi fortsätta leka. hejdo

wiiiiiiiiiiihoo !

klarade av att springa :D ! typ överlycklig :D blev väl lite flåsigare och pulsen va väl lite högre än vanligt, men det är väl inte så konstigt. nu hoppas vi bara på att jag inte ligger döendes om nån timme...men det ska jag inte ! nu ska jag träna på tills nästa helg om det ska funka i huvud taget. sitter och stretchar framför em nu iaf. ska duscha snart. seeeeyou later alligatooor


I'm going to try !

good morning. min hals känns faktiskt skapligt bra idag ! så jag ska prova springa :D fast får jag ont stannar jag så jag inte riskerar en hel vecka till...men hoppas det håller !

mitt rödöga är nästan normalt vitt nu också, nästan ! låter bra det här :) skriver senare, om jag överlevt löprundan...

vitlök i näsan

hellllooo ! varit riktig slapp-dag idag, och trååååååkig. har inte orkat göra nåt, alls. försökt bli frisk genom att ha vitlök i näsan och öronen haha ! luktar vitlök...har druckit äckligt te också, allt för att bli bra ! va till affären och köpte godis och två tidningar också. nicenice.

victoria har köpt en ny coolingmobil också :D ska träffa henne imon, så man kanske får sig nåra touchar ;)
haha blev mkt också känns det som, men skit samma. också.

ska kolla på "late night barcelona", sen ska jag väl lägga mig och läsa tidningar. och käka strepsils. godnatt


här är min gamla fuling också ;)

lesset rödöga, rykande färskt från webcamen


BLÄÄÄ

ingen träning !!!!!!!!! blääblääääääblääääääääääääääblääääääääääääääääääääääääääääääää !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kan inte skrika så skriker här, bläääääääääääääbläääääääääääääääääääääääääää !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

hade inte så mkt mer att skriva. väntar svar från victoria ;) typ, inget mer. nej. jo, lyssnar på musik på ipoden, trevligt. hörs. hej

håller tummarna

tjabbatjena. nu håller jag tummarna för att jag ska va bra imon ! lr man kanske ska hålla tummen ? betyder det otur om man håller tummarna ? hmm...ett litet problem, haha.

victoria va iaf här ett par timmar, trevligt som vanligt :) tillbringade hela tiden i soffan med datorn tvn och prat hehe, men gjorde nytta också faktiskt, fixade lite till till våran övernattning. har ätit och spelat spel på ipoden nu, komr bli spelnörd...haha nejdå !

nu kome familjen hem också, så nu är man inte ensam nå mer ;) hajsvajs


jordgubbar skulle jag inte tacka nej till just nu.

iPod

hellu. kan berätta att jag typ fått infektion i mitt öga nu också. är alldeles röd och kliar. asså den här infektionen slår ut överallt ! igår hade jag ont i örat också x)) sånt kan jag ha, men bara halsontet försvinner så jag kan träna så är jag nöjd !

har iaf fixat spel och så till min iPod, nicenice. ska spela lite där nu hehe. va till stan en snabbis med mamma också, men köpte såklart inget för finns typ inget plus att jag inte har så mkt pengar haha.

skriver väl senare, tror jag ska träffa victoria, hoppas iaf :) ha de bäst !

HJÄLP MIG !!!

ååååhhhhhhhh !!!!!!!!!!!! jag ska inte sitta här och klaga. MEN JAG VILL TRÄNA !!!!!!!!!!!!! NU !!!!!!!!!!!!


DagenDagenDagen

hejhopp. nu har hela den här dagen gått också. och min hals är inte bättre ;( har druckit nå jävla äckligt ingefärste som smaka skit ! kunde dricka nåra skedar, men gick inge mer ! jag måste kunna träna imon, snällasnällasnälla !!

iaf om dagen. på förmiddagen kolla jag på em och satt vid datorn, tror jag haha. sen efter lunch åkte jag och victoria och shoppa lite. jag köpte ett par höstskor, ett linne, klocka och en väska. bra att ha till skolan, väskan och skorna alltså. köpte smoothie också såklart ! :cool: fast victoria bjöd mig så snäll som hon är :D och rik...hehe. sen åkte vi hem hit och fixa lite med victorias design men det gick åt helvete, ska hjälpa dig bättre en annan gång !

ska lägga mig snart tror jag.

hoppas ni haft en bra dag :)


lysande västar, och väder♥

SKARA FÖR FAN !

har glömt att berätta nåt som inte är värt att glömma bort !! ska åka till skara sommarland med victoria, hennes pappa och simon ! :D fatta kul !! wiiho ! typ hundra utropstecken jag vet !! vi åker till sthlm på söndag, skara på måndag och blir kvar där till tisdag :D nicenicenice !

nu måste jag göra mig klar och kanske ta en promenad, det fick jag iaf göra ;)

'
typ lika bra som solen är :thumbup:

buhuu

godmorgon. jag är vääldigt normalt pigg idag, men jag har fortfarande lite ont i halsen och hostar. så jag får inte träna idag heller ;( har man ont i halsen kan det ju sätta sig på hjärtat och vill inte riskera att jag ska bli sjukare. men idag ska jag inte sitta hemma hela dagen iaf. har lite planer med victoria :) men ska fixa lite färger och sånt här först. hejsvejs

he-he...

nytt igen, men hitta en jättebra sida ! finns i fliken "designad av" där det finns gratis bloggdesigner och annat bra, superbra med andra ord ! jag är jättedålig på koder och sånt och kan typ bara ändra färg så det här blev ju prima, tack till dig som gjort den och delar med dig av den ! ska fixa lite färger och sånt sen. nu måste jag lägga mig så jag blir frisk. godnatt♥

 


en frisk och kry tjej med en bra hals på bild.


EM

tjohoo ! sitter och kollar på em som ni kanske kunnat gissa. är faktiskt pigg nu, har till och med duschat ! men halsen mår dessvärre inte så bra...men imon ska, måste den va bra ! annars blir jag gaaalen. och det vill vi ju inte ;) har inte så mkt att säga. skriver kanske nåt lite senare, visar sig visar sig. allting visar sig. hejdoo

nytt

ja, nu har jag fixat nytt här på bloggen och smileysar också :) hehe. fast vet inte om jag vill ha den här vita tegelbakgrunden lr en annan mörkgrå, men känns som att det blir för mörkt då ;p

en dag till

ja, ni kanske fattar genom att läsa rubriken. jag måste tillbringa en hel dag till i denna soffa :'( jag vill gå ut och springa och göra andra saker !! en bra sak är iaf att em har börjat nu, så kan sitta och glo på det. och jag börjar känna igen mig själv lite mer vad det gäller mat. är mer hungrig nu och det är bra för då håller jag på att bli frisk, yippie :D !

ha en bra dag ni andra :)

nypontypon

nu ska jag ta ett glas nyponsoppa och sen glassen till danska hollywoodfruar. nice det. alla hollywoodfruar är så roliga och knäppa haha.

fler bilder

 

lite fler sälenbilder och nu blir det nog inge mer därifrån tror jag.


glassglassglass

hej igen då. sitter fortfarande i soffan haha ! har typ gått på toa en gång och hämtat mat en gång. fler gånger har jag inte orkat rest mig ;) blev lite hungrig (äntligen), så fick i mig en paj och lite hallon från bakgården. och mamma har köpt ben&jerry glass till mig :D min hals komr gillar't. och jag, för det är sjukt gott ! tog febern för ett tag sen, hade 38,4 då så har väl lite feber. hoppas det försvinner under natten :) tror jag ska gå och ta en alvedon nu. ha lite kul åt mig !

bilder

 

där va nåra, komr mer sen.


suuuuuuuck

blä, det är verkligen urtråkigt och drygt att va sjuk. fast är ju inte jättesjuk då, men tillräckligt. jag reser mig inte ur soffan om det inte är jättenödvändigt för då sprängs mitt huvve. och det värsta av allt, jag är inte hungrig ! tyckte inte ens om vaniljyoghurten imorse :o och är knappast hungrig nu fast klockan snart är 2. men som tur är så brukar jag bli frisk snabbt, så imon ska jag va frisk har jag bestämt ! :) låter bra det.

och jusste, bilder va det...

bättre...

...godmorgon tänkte jag säga. klockan är ju faktiskt över halv 1. är väl bättre idag, men ont i halsen och lite i huvudet. har skitont mellan nacken och halsen också, är väl inte sådär jättepigg precis. men igår när jag skulle lägga mig va det ju värst, huttra så jag inte kunde gå haha !

komr inte göra mkt idag, typ ligga här i soffan som jag gjort hittils :p så dom som kikar in här kanske kan få en titt på lite bilder från sälen snart. hoppas kameran finns i närheten bara ! orkar inte gå.

godiiiiis

ja, nu ska jag hämta godispåsen och lägga mig i soffan. mamma sa att det ska va junior-vm 8 så hoppas på det.

brutna ben och brand...

hej igen ! nu är vi hemma igen då, lr har varit ett tag men jag är inte så himla pigg...typ ont i halsen, huvudet och kroppen , vet inte om jag har feber. tog en alvedon så nu är det iaf bättre :) hoppashoppas jag bara är trött !

men kan ju berätta lite om sälen. haha vet inte riktigt vart jag ska börja, hände konstiga saker varje dag. första dagen va vi upp på lindvallens fjäll (där vi bodde), men det fanns inga riktiga vandringsleder märkte vi när vi kom till skyltar där det stog att man inte fick gå där och att det va en cykelslinga. och mkt riktigt kom det nåra cyklar i full fart som stänkte ner oss och höll på att köra över oss. så vi tog en annan väg rakt upp, ganska brant så pulsen gick upp lite där hehe. sen när vi väl va uppe så kom det mörka moln och det börja regna. hugo trodde det skulle börja åska så han blev ju vansinnig. så det blev första bästa rakt ner, blött blött och halt ! men vi överlevde iaf. sen va vi väl till experium en stund och lite så. umgicks i våran stoooora stuga. men trevligt kan man ha ändå ! på fredagen va vi iaf till högfjället och vandrade. jag och victoria sprang också, och det gick ju...sådär kanske man kan säga. för det första va det jävligt svårsprunget, typ gyttja, vatten, stenar, mossa, ja allt som är i vägen när man ska springa ?! victoria tappa skon i leran haha ! men det värsta va ju typ när vi skulle stanna, victorias knä knäcktes och vi visste inte om det va brutet först men som tur va så hade hon tur i oturen. inga brutna ben med andra ord. sen grilla vi korv där uppe på fjället och gick tillbaka till bilen och åkte "hem". väl "hemma" så fick vi en efterlängtad dusch. sen gick vi till experium, och jag fick en überskön tjocktröja ! och så kolla på shrek-nu och för alltid (3D). sen middag. och efter det bowling. nicenice. jag vann ! :D hehe. på lördagen va vi till fäboden och kolla på alla djur haha. blev lunch på experium och sen in på badet. där va det riktigt nice. varmt i vattnet !! rolig rutschkana och lite annat. vi va på typ spa också där det va bastu, isvak, varm avslappningspool, nån grej där vattnet övergick från kallt till varmt. och tro det lr ej, jag doppa hela mig i isvaken, TVÅ gånger :o ! det va ju fan 10 grader !! iaf så när vi låg i den varma poolen så gick larmet. mamma skämta om att det va brandlarmet. och vad tror ni det va då ? högtalarn ba: eld har utbrutit i byggnaden, ta er ut närmsta utång. och använd inte hissarna. så vi flög upp ur poolen och rusa ner till övriga. men vi fick inte gå ut utan stå och vänta på rapporter. jag va ju livrädd, orolig som man är, haha. men sen sa dom att det va ett falskalarm så det va coollungt. men ja, det va ju en händelse i sig om man ska säga så...men vi fick fortsätta bada. sen gick vi hem och åt middag. sen sprang vi till ica och köpte godis (joel trodde att vi inte skulle hinna). satt hemma i stugan och åt godis framför tvn. så idag då, gick upp före 7 och packa ihop allt och fixa i ordning. åkte runt 8. va ju till en "tävling" om man nu kan kalla det för det haha...tog det som träning iaf. sen en låång väg hem (enligt mig). men vi kom hem efter ett tag iaf, skönt.

och tro inte att jag tycker den här resan har varit tråkig och dålig pga av alla missöden. det har varit superkul :D

komr bilder senare, när jag orkar lägga in dom på datorn.

hejdå !

ja jag hann tydligen nu. lr va tvungen att lägga in grejs från träningsklockan, så då kunde jag lika gärna skriva ett litet inlägg här. har nyss kommit hem från min och victorias joggrunda, faktiskt skönt att vara ute på morgonen när det är såna här lugna pass :) vi ska åka om ungefär en timme så jag måste gå och duscha och äta frukost nu. HEJDÅ ♥

blir borta tills söndag !

ja, vi åker ju till sälen imon. så blir borta tills på söndag som ni kanske förstått. komr inte hinna skriva nåt imon och har inte datorn med mig. så ingen större mening att kika in här på nåra dagar. men ni får ha det så bra här hemma ! :)


ändrade planer

hej. blev lite changed plans. men jag ska till elin snart iaf :D fast egentligen skulle frida också va med men hon kunde inte :( men hoppas jag träffar henne snart iaf ! för nån timme sen va ju jag och victoria och träna. haha egentligen va arenan "stängd" pga av gasfyllning i värmeverket, så vi stog där i typ 20 min och visste inte om vi skulle gå in lr inte. men vafan, vi gick in sen iaf. och än så länge lever vi båda och är helt normala ! ja, normala och normala, som vi brukar vara kanske man borde säga ;) aja, sitter och väntar på att elin ska smsa att hon kommit hem så jag kan komma. fast egentligen måste jag packa...men gör det sen ! ha de gött


min fabbe.

fångadfångadfångad

godmorgon ! och vad vore sommaren utan sommarlovsmorgon ? lr "sommarlov" som det heter nu haha. fångad är ju bäst, fast dubbat så...ja haha vad ska man säga.

ska träna med victoria lite senare :) sen har jag andra planer som är reeeeally nice ! men skriver efter träningen. och jag måste packa också. har inte packat ett skit och vi åker imon, tidigt...och vi ska springa innan frukost så jag måste ha packat klart idag. men det tar vi sen ;)


vet att jag visat bilden tidigare, men den är cool.
SNÖÖÖ ! jag hatar snö, så jag ska inte få det att låta som; JA SNÖ ! hehe.

sämst på kubb i hela universum !

haha, rubriken säger ganska mkt. jag och hugo va i lag mot joel och pappa. och vi förlorade 5 matcher och fick typ ner en lr två klossar varje gång. okej, ibland ingen...hehe vi är ju bäst ! iaf så va victoria här tidigare :) vi planerade lite och prata och skratta som vanligt, nice som vanligt. vi har också röjt undan i vårat uthus, himla mkt mer plats och himla mkt mysigare nu kan jag ju meddela !

funderar på att fixa en ny design sen, lr kanske nya färger. det blev kanske inte så bra, haha. jag kan ju aldrig bestämma mig för vad jag vill ha...men sån är jag så bara att vänja sig. just so you know !

see you later alligator.

seeeeg

hejhejsan ! här sitter jag fortfarande i nattlinne, orkar inte gå upp och klä på mig ! haha, skapligt seg...har ju varit vaken sen halv 8. men jaja, såna dagar kan man ha när det är sommarlov. tror jag ska träffa victoria lite senare idag :) så tills dess borde jag väl ha klätt på mig haha. måste nog börja packa lite för vi åker ju i övermorgon, inte för att vi ska va borta nå länge men lite saker måste man väl ha med.


svarar på victorias kommentar här;

haha pappa tog snön från ishallen lr nåt ;) <333



och här komr en bild som inte har nånting med det här inlägget att göra, men gillar den. (snott den från hanna hehe.)

från skolavslutningen i år. jag och hanna. tror nånting hände där...haha


ha en bra dag !

full fart, typ.

tjena. har inte haft tid att starta datorn och skriva nåt här idag förrän nu. va ute och sprang med victoria på förmiddagen. blev jobbigt, och slitna ben på det. men så är det :) en stund efter lunch åkte jag och mamma till köpis. mamma va snäll idag :) fick två linnen, en typ klänning, lite saker från glitter och ett överkast. tacktack ! hann också med att måla om naglarna innan vi åkte kom jag på. sen vi kom hem har jag inte gjort mkt. kollar på tv nu, ja och datorn då. men snart blir det mat tror jag, thaimat tror jag. jag tror och jag tror. gör jag ofta haha :D jättekul...nej ! hejdå


bilder


2000m va det.





här på slutet va det 800m.


orkar inte ladda upp nå fler. har ju bilder på andra folk från klubben men vet inte om dom vill va med på kort här haha ;)


godis

okej, ni får bilderna imon. nu ska jag gå hämta mitt godis som är kvar och kolla på tv. men, i för sig, ni kan ju faktiskt få se på en liten bild :) (orkar inte ladda upp fler, tar ju så lång tid !!)


och den enda bilden ni får äran att se idag är på mina nya spikskor som införskaffades idag, nicenice. sprang 800 med dom.

lyckad helg

hej ! ledsen att jag inte skrivit mkt alls här senaste dagarna, inget alls igår tror jag ? aja, har haft fullt upp och den mesta tiden varit på en friidrottsarena. i fredags skrev jag väl hur det gick. idag tävla jag också, gick bra det med :) pers med ganska mkt (ganska längesen jag sprang 800), så jag är nöjd. gick bra för en av brorsorna idag också, fick pers i längd. fast egentligen inte pers eftersom det va för mkt vind...men sånt behöver man ju inte nämna ;) men nu är det iaf slut på den här tävlingen. har en del bilder så komr lite såna sen. hörs snart då

glad ! så ni vågar läsa...

hejsan ! ja, ni som läste rubriken vet att jag är på bra humör alltså vågar alla läsa hehe. fick pers med över 5 sekunder och under 7.10 så jag är supernöjd :) fast fick inte den draghälp jag hade väntat mig, drog ju typ halva loppet...men det gick väl det med !

kollar på friidrott nu. lr inte precis nu för precis nu sitter jag här i mitt rum haha. och där finns ingen tv och ingen friidrottsarena ;)

komr nog bilder imon från idag.

idag då...

ja, kanske ska berätta vad som händer idag också. och jag börjar få fjärilar i magen ! ska ju tävla ikväll. innan det tror jag vi åker in på köpis en sväng, är ju på vägen. sitter just nu i pyjamas och oborstade tänder så ska nog ändra på det först av allt. hörs väl senare ! och hoppas att jag är på humör då...hehe.
ha en bra dag !

MISSAD DAG !!!

hej på er ! ledsen att jag inte skrev igår...men hade inte ork att sätta på datorn, även fast jag inte gjorde mkt i huvud taget. men jaja, såna dagar finns dom med.

iaf så va jag och mamma på bibblan och stan på förmiddagen. lånade lite böcker och köpte en keps, behöver nåt till mitt huvud, hårbotten börjar bränna...plus att jag fick presentkort på team sportia på tävlingen sist så då slog jag till hehe. sen blev det lite lunch och så. sen hängde jag bara i hängmattan och läste och sola på eftermiddagen. efter middagen åkte jag och victoria till hemmakväll och hyrde film och köpte godis (h) vi hyrde baksmällan, har du hört ryktet om morgans ? (lr nåt.) och shutter island. men kolla bara på den förstnämnde igår.

ja, så såg väl min dag ut på ett ungefär. komr lite bilder. hoppas ni hade en bra dag :)


(börjar med lite muffins-bilder som egentligen är sen dagen innan, om ni fattar...)

 


when you think about it, you miss it.

guud ivning på er :) (hihi jag är inte sämst på att stava...)
men iaf. ni vet väl vad jag har gjort idag så det behöver vi ju inte ta igen, vore ganska tråkigt. men kan berätta att den stora planen som va på g är som så att vi ska åka till sälen på en liten weekend nästa vecka, och det braiga där är att victoria ska följa med :D supernice ! vi ska gå på experium med typ "vattenland" och grejs. så nu vet ni det ;) ja, har väl inte så mkt mer att säga. ska nog släcka ner datorn och läsa lite snart. hoppas jag får sova lite längre imon, skulle va uppskattat iaf !

go'natt


hemmafix

tjenamittbena ! idag har jag pysslat med en del hemmagrejor. varit duktigt och städat rummet, va ett tag sen... och så va jag och handla för att baka dumlemuffins, gottgottgott ! ska smaska på det ikväll. annars har jag suttit ute i solen och läst lite. dagen har gått i en himla fart iaf. snart är det dags för träning :) så ska väl kila ner och packa väskan och så. hoppas ni har en fin dag !

&&&, stora planer på g !!! lr stora och stora...höhö. komr bli skoj iaf :D


victoria och jag steker i egypten-solen (h)

solen i moln, oväder på väg ?

nope, det blev inge kvällsdopp för victoria och mig. solen har gått i moln och mamma säger att hon tror att oväder är på väg...men vi tar det en annan gång ! men snart komr victoria iaf :) då blir det inte lika segt här haha. OH NU ÄR DET C/O SEGEMYHR !! det va det programmet jag försökte förklara för er igår. skitkul program ! hejs

hothothot

hallihallå. haha nån på radion sa så I remember.
har inte hunnti skriva nåt tidigare än såhär. först träna jag ju med victoria och jennifer. riktigt varmt, jobbigt och svettigt kan jag säga ! vatten va riktigt efterlängtat kan jag säga ;) aja. sen dusch och lunch och så då. sen åkte jag med mamma och bada, sköönt ! sen följde jag med henne till stan för att hon skulle kolla på ny mobil. sen åkte vi och handla. nu är det snart mat. sen komr victoria. tror vi ska åka och ta ett kvällsdopp. och så ska vi fixa lite grejs. nice.

klagar inte på värmen ! men det är kanske liite för varmt, men mkt hellre det här än vinter !! LOVE SOMMAR♥



fix you

when you try your best but don't succeed.
when you get what you want and not what you need.
when you feel so tired but you can't sleep.
stuck in reverse.
and the tears come streaming down your face.
when you lose something you can't replace.
when you love someone but it goes to waste.
could it be worse ?



godmorgon ! undrar vad man ska hitta på idag då...ska iaf träna med victoria och jennifer om ungefär en timma :) ska försöka springa nån snabb fyrahundring inför tävlingen i helgen, får väl se hur det går med det hehe. man lär väl försöka iaf ;) skriver här senare, så får ni veta vad jag hittar på om det är nå intressant..upp till er ! haha. nu ska jag sluta babbla. tack o hej leverpastej !

ploppglass

sitter i soffan och kollar på tv och äter ploppglass, gottigott ! ska nog borsta tänderna och så sen.



GODNATT

inte lotta på liseberg !

haha för er som undra så va det inte "lotta på liseberg" lr va det heter som va roligt program. det tog typ precis slut när jag publicerade inlägget. "lotta på liseberg" är verkligen inte min grej !!!!! bara så ni vet, hehe...

sommar och sol

tjohoo ! har inte haft så mkt tid till datorn. igår va jag ju helt borta. idag va jag till fjärran med familjen. VARMT I VATTNET !! :D wiiho me like ! sen när jag kom hem fick jag springa runt i huset och slänga ihop träningsväskan och byta om för träning :) ungefär så har min dag sett ut. och idag blev jag dyngsur på träningen igen haha. lr det va väl inte bara jag. vi typ bada i vattenslangen, men det va skönt i den här värmen ! men jag klagar inte på värmen, men ibland kan det va liite varmt att träna. just nu sitter jag iaf och kollar på ett skitroligt program på fyran haha ! vet inte riktigt vad det heter, men skitsamma. see you later !

äntligen !

äntligen mat ! hemmagjorda hamburgare, gott ! jag är hur hungrig som helst, kanske blir lite piggare också (y)


trööööööööööööööööött

shit jag håller på att somna !! känner mig halvt borta, mamma kanske har slängt i sömnpiller i maten ? nej skulle inte tro det, men känns som det gör det.

va med mamma till ikea och köpis tidigare. köpte en kudde haha. sen har jag läst lite, snart läst ut "snömannen". sen ska jag väl börja med en annan av victorias böcker hehe. men hon har bra böcker :) före allt det (lite omvänd ordning, jag är trött. som ni inte läst.) så träna ju jag och victoria, va lite lättare idag. annars har jag inte gjort så mkt mer vad jag komr ihåg. skriver lite senare, efter jag sovit en skvätt kanske haha.

SUNday

morsning korsning ! solig dag idag (h) det gillar vi ! komr nog bli riktigt varmt lite senare idag. fast det behöver ju inte va jääättevarmt när victoria och jag ska träna. men vi överlever nog ;) får se vad det blir senare idag.
ni får ha en bra dag iaf !


bilder




haha, kolla dom fyra sista bilderna. vi springer typ i takt dom där sista metrarna.
lite långt ifrån bara, har inte så bra zoom-objektiv.

GLAD !

hej ! så jävla skönt ! kom in i mål på 5.07,92 idag vilket är pers med 10-11 sekunder :D blev typ asglad när jag kom i mål så kände mig knappt trött fast jag va hur jäkla trött som helst haha. det värsta är att det komr va assvårt att slå det här perset nu...men får väl glädjas så länge.

ska äta nu, komr lite bilder senare :)


GODNATT SOV GOTT


prickiga naglar


bilder från igår


min sommardejt: tidningar

vurptjejen

hejhej ! dagen har varit riktigt härlig :) spela minigolf först, jag vann (såklart) ! haha, det kan du väl inte neka victoria ? ;) med sisodär 20 slag...hehe. sen va vi till "stranden", vi parkerade i gräset, inte sanden. men strand som strand. va faktistk i och doppa mig en gång, jag är ju inte den som brukar bada precis. men sen när vi va på väg hem så råka jag göra en liten vurpa haha ! körde in i victorias bakhjul och sen braka min cykel i backen. ung och smidig som man är så gick det ju bra, börja asgarva bara hah ! men det läskiga va att dom typ 3 sekunderna verkligen gick i slowmotion, skitäckligt :s men jaja.

imon är det tävlingsdax, så nu är det bara att börja ladda !


beachen

sticker med victoria till stranden nu ! ska spela minigolf också (h) great !

men vi hörs väl när jag komr hem igen. ha de gött !


haha, ni kan få checka in en oseriös webcam bild.


FÄRGGLATT

ni får säga vad ni tycker om ni vill. känns lite mer som jag med mer färg. ljusare baby-pastell färger i mitten och lite starkare utåt. ja, ni fattar väl att det är designen jag pratar om ? haha, hoppas det. är nog bara jag som skulle va så seg att inte fatta (a)

"who let the dogs out?"

HAHA, sitter i soffan och diggar "who let the dogs out" på mtv. asnice låt alltså !

vakna som vanligt tidigt...typ halv 8-8, men hellre det än att vakna på natten så ska inte klaga :)


GODNATT

friidrotten är slut, därmed finns det inget mer att göra nu.


favorit i repris ? man måste ju bjuda lite på sig själv ;)

USAIN BOLT ÄR KUNG

ja rubriken säger det mesta. han är helt a-m-a-z-i-n-g !! och det är ju inte bara han som springer fort. just nu 3000m tex. asså fattar inte hur fort man kan springa ! vänta ni i 10 år så ska ni se mig där ;)

den drömmen får vi väl se vart den tar vägen...men man ska aldrig sluta tro och hoppas !


ben&jerry+jordgubbar+friidrott

nu ska jag hämta min ben&jerry glass och jordgubbar och kolla på friidrott, nicenicenice ! flera bra med !

bloglovin

va typ tvungen att sätta in den där texten i ett inlägg för att det skulle funka på bloglovin, blablabla. men dom som har det kan ju följa mig om dom vill ?

faktiskt mkt enklare att läsa dom bloggarna man brukar läsa eftersom man vet när dom skrivit nytt :) för dom som inte visste, men jag brukar ju ligga mest efter av alla så...haha ! okej, jag har vetat om det men inte brytt mig om det..skit samma !

öhm...?

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/1855728/struntprat-amp-serist?claim=t2t2f9p9984">Följ min blogg med bloglovin</a>

jordgubbsstammis

hello ! nu ska vi se vad som har fyllt min dag än så länge ? hmm...va ju ute och sprang med victoria på förmiddagen vilket ni vet dårå. sen kom pappa hem med lunch. dusch och så också såklart, men sånt orkar jag inte ens nämna (fast det gjorde jag nudå..åh !). sen läste jag lite i "snömannen", bra bok ! sen åkte jag och köpte jordgubbar av victoria, stammis som man är ;) ! haha. men skulle köpt lite fler saker på coop men typ inget fanns så då fick jag trampa iväg till maxi också. sen har jag väl inte gjort så mkt mer. hängt tvätt och lagat mat nyss. tror maten är klar så ska ropa in pappa så vi kan äta. hejsvejs !

morningmorning

godmorgon igen då ;) själv har jag varit vaken i mer än 2 timmar, men jaja. torsdag idag, har inget planerat förutom träna med victoria :) så får väl se. victoria själv jobbar ju hela tiden !.. men imon kanske vi ska till stranden iaf, nice ! måste träffa vissa andra också. fast alla är ju typ borta och gör annat. det visar sig.

solig dag idag ! (h)


FLYG MED VINDEN





GODNATT !

vattenkrig

tjena ! sitter här med fortfarande blött hår...ja det blev lite vattenkrig efter träningen haha. alla va typ dränkta. och när jag duschat och stog med handduken så fick jag en hel till flaska över mig, hehe. så mitt hår va genomblött. men kul var det ! :) våran ena tränare stack till bilen haha.

kollar på fotboll nu med pappa. inte det minsta intresserad, men är ju inget bra på tv ändå. har inget annat att göra heller.

hoppas ni haft en bra dag med lr utan dyblöta kläder..

träning

ja, om ca en halvtimme sticker jag på träning :) antar att jag komr hem typ 8 eftersom vi duschar och så där. hörs senare !

BILDER IGÅR/IDAG

igår...


olika inställningar på kameran blir vääldigt olika bilder.

...och idag..


va bara tvungen att visa mina 100 miljoner fräknar...


har man tråkigt så har man. kameran är en kompis som alltid finns till hands iaf.


solsolsommarochsol

godmorgon ! sitter och kollar på "sommarlov" som vanligt haha. vakna tidigt idag, också ganska vanligt för den delen. vet inte riktigt vad jag ska hitta på idag. men skriver väl mer här senare. haisvais




fint väder idag iaf :)

GODNATT

det gick ju inte så bra det här med planeringen...hehe, vet inte hur vi ska få ihop det. men vi får ta och prata med våran trainer först. har kollat på nån film på trean nu iaf. ska borsta tänderna och så nu. godnatt


bilderna från idag får ni imon.

planning

hejhopp ! har nyss ätit, och hjälpt pappa så gräs, superkul ! haha. snäll som man är så hjälper man ju såklart till. köpte iaf ben&jerry glass, strawberry cheesecake, hur gott som helst :D och jordgubbar såklart ! snart komr victoria, vi ska planera övernattning på bj :) nicenice ! ni får en titt på lite bilder sen från idag. see you later alligator

allergisk mot äpplen ?

jag blev täppt i näsan när jag åt ett äpple nyss, undrar om jag är allergisk ? kan hänga ihop med gräs också...jag som tycker om äpplen ! fast det händer ju inte speciellt mkt så borde kunna äta ändå.


glass och jordgubbar

hejhej igen. nu har väl i princip halva dagen gått. iaf för mig, vissa kanske inte ens vaknat :s själv har jag inte sovit längre än till typ 9-halv 10 på hela sommarlovet. men då slipper man ju sova bort hela dagen så det för inte mig nåt :)

har nyss ätit lunch iaf. är ju hemma själv eftersom mamma och brorsorna är i stugan och pappa på jobbet så har inte så mkt att göra. tänkte att jag skulle åka och köpa nån god glass och jordgubbar (h) vi hade ingen god glass hemma igår. ska nog trampa iväg till affären snart.

hoppas ni har en bra dag ! lite mindre soligt idag bara...

på med träningskläder !

nu ska jag sätta på mig träningskläderna och bege mig ut. blir bara jättelätt idag. lite känna-på tempo till tävlingen. jag är ju så inibomben dålig på att känna tempo !!! måste bli bättre. träning ger färdighet, right ?

laddade upp lite bilder på arbetarbladet sommarbildsgrejs också, man kan ju vinna priser ! inte för att jag komr göra det men jaja. nu ska jag stänga av datorn. hejsvejs !

sommarlov dududu sommarlov

good morning :) sitter nere i soffan och kollar på "sommarlov" nu, trevligt värre. just nu är det småkryp vilket är jättetråkigt, blää ! menmen, har man inget bättre för sig...kunde iaf sova inatt. igår vakna jag typ 100 miljoner gånger. men vi hörs sen. hajdo


sne bild efter skolavslutningen

blandbilder


hollywood

tjohoo ! nu sitter man här igen då. kollar på hollywoodfruar, nu svenska, sen danska. suupernice, hehe...

kanske ska ta jordgubbar och glass också :D låter väldigt lockande iaf. har väl inte så mkt att skriva om. komr nog nåt mer inlägg senare, har iaf en massa summerpics som ni annars kan få en liten titt på. så see you :)

FLOWER.

hejsan ! har väl inte gjort så mkt idag. följde med mamma till bernö och sen köpte vi jordgubbar, kosta ju bara 15 kr/litern idag !! goda gubbar får man aldrig nog av... ;) har suttit ute på altan och läst lite och så, slappat med andra ord. men snart komr victoria iaf, vi ska fixa lite till hennes blogg. fast blir inge länge här för 5 är det träning :) men vi hörs efter det ! puss



himmelsblå

så, nu har jag fixat en ny header. vad tycks ? :) ganska nöjd med den så länge. komr säkert byta om ett tag...hehe. men ni får säga vad ni tycker. går i blått tema just nu som ni kanske märkt. men himmelen är ju härligt blå på sommaren så tycker det passar ganska bra, blått är flott you know ;) men måste nog byta om och borsta tänderna och så nu tror jag. inte lika varmt idag som igår. man trodde ju att sverige va på väg ner till ekvatorn :o men värme är härligt så ska inte klaga, älskar sommarn ! ha en skön dag

sommarlov

godmorgon ! jag vet inte om det är nån som läser min blogg än, men kan ju skriva lite för skojs skull iaf. har fixat lite med designen och det här. blir väl lite fler småändringar skulle jag tro. men nu måste jag ner och kolla om det är fångad på sommarlov ! haha. gillar barnprogram ;) men jag komr snart till datorn igen, måste fixa lite saker. tjingeling

hej...

..alla glada som vill läsa denna blogg där det skrivs om allt och inget, struntprat som seriöst !

alma heter jag. älskar löpning (därav bloggnamnet). är en glad, sprallig tjej. ska skriva här så mkt som jag har lust med. men just nu ska jag iaf fixa design och header och sånt. så enjoy ! soon...

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0