I'm Yours

Hej igen! Timmarna rullar på, måste packa ihop lite saker som jag ska ha med mig till victoria, sen trampar jag dit. Ska ju sova hos henne om jag inte sagt det :)
.
Några ord om träningen också då.. Gick väl helt okej. Var en hel del motvind och lite småkallt väder. Men bättre än minusgrader och snö! ;)
.
Nej nu måste jag göra mig klar. Ha en bra eftermiddag och kväll!
.
Lite snabba outfit-bilder. Kanske inte syns så bra haha, men aja.

SISTA APRIL!!!

Snart maj!! Wiii, känns väldigt skönt. Bara härliga saker nu i maj/juni, vi åker till portugal, jag fyller år, och i början av juni får vi sommarlov! Har gått otroligt fort iaf. För typ 3 månader sen kändes det som att det aldrig skulle bli vår nån gång, men nu är den här!
.
Idag ska jag iaf springa med victoria, sen kanske jag följer med och kollar på nån av brorsans matcher (beror på när dom är) och sen ska jag vara med victoria :) Vi ska göra våran underbara glasstårta, åååh vad den är god, lääängtar haha :D Hinner nog skriva nåt mer senare, men ha en bra sista april-dag!
.

Idag


HELG

Underbart. Älskar fredagar, om ni hade missat det haha. Nu har man en hel helg (som går otroligt fort) på sig att göra det man vill. Och imon är det ju sista april också, för mig blir det att umgås med victoria :) blir greeeeaat! Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Tror jag ska gå ut på altanen och sola lite nu iaf, härligt väder ute! Ni får ha en underbar helg!
.
weheartit

Seeegt

Usch vad jag hatar när man känner sig så himla seg. Som jag gjorde på träningen idag. Vi körde snabbhet, först en stege: 50-100-150-100-50m med 2 min vila, sen 2x3x70m stafett. Och hade gärna haft något snabbare ben. Nej, ingen bra träning om man säger så.
.
Har fixat lite ny musik till både telefonen och ipoden nu. Ska fixa en smoothie nu, smarrigt! Imon är det fredag också, asnice. Ha det bäst!
.
Tänkte försöka visa mina fräknar, fast vet inte om jag lyckades så bra? Har fräknar i hela ansiktet, som vanligt..

Det bara är så

Hej på er! Bara en dag kvar i skolan innan helg nu, känns skönt. Var ju till hälsocentralen idag också, blev inte så mycket klokare, men fick med mig lite ny medicin iaf. En sammanfattning av sköterskans prat är typ "det bara är så", jaha liksom. Åh mycket hjälp man får! Jaja, har iaf medicin ifall jag skulle svälla upp i ansiktet/halsen eller nåt, kan ju vara bra att ha med sig till portugal om det skulle hända nåt där..
Annars då? Dagarna rullar på, vilket känns väldigt skönt. Jag längtar så otroligt mycket till sommarlovet, ni anar inte. Det känns också väldigt stressigt i skolan med tanke på hur mycket vi ska hinna med, men det lär väl lösa sig, och förhoppningsvis åt det bästa hållet. Jag ska ju söka till löpargymnasiet på dom här betygen så.. ja, får väl hoppas att dom är bra. Men är ganska säker på att jag kommer sänka mig i nåra ämnen, inte bra att starta för hårt haha..
.
Men nu ska jag ligga här i sängen och lyssna på elins "SUMMER"-lista (spotify) och läsa lite bloggar. Sen lite matte eller no plugg också kanske. Och om typ två timmar är det ju träning. Slänger väl in nåt mer inlägg nån gång!
.

Utbränd?

Haha mamma säger att hon tror att jag typ är "utbränd", att kroppen inte orkar och säger ifrån genom att stöta ut en massa utslag? Eftersom jag fick det när jag var sjuk. Men vet inte riktigt om jag tror på det. Hoppas jag inte får nå inatt, vilket jag verkligen tvivlar på att jag slipper undan.
.
Träningen gick väl iaf rätt så bra. Vi sprang i typ 50 min, vilket blev ungefär en mil då. Kände mig inte sådär superpigg i benen (vilket jag inte gjort på jäääättelänge..), men ja.. helt okej. Sen pratade vi en himla massa också, som alltid haha :)
.
Nu ska jag flytta mig till tvn och kolla på greys, och idag ljuger jag inte för er haha ;) onsdag=greys, och vad jag vet så är det onsdag.
Tror inte det blir nån mer uppdatering ikväll. Så sov gott!
.

Onsdag

Hej, nässelutslagtjejen här! Usch, vaknade av att det kliade på hela kroppen typ (benen, armarna och fötterna..). Jag har ju fått mina jäkla nässelutslag igen, men de brukar hålla sig borta om jag äter allergitabletter. Men nu ville de inte det, förstår inte vad det är för nåt?! Aja, ska till hälsocentralen imon iaf, får väl se vad de säger då.
.
Skoldagen har faktiskt gått ganska fort, har bara "jobblektioner" på förmiddagen, efter lunch är det slöjd och klassråd och syv (fast hade ingen syv idag, hihi). Så nu är det bara två dagar kvar den här veckan!
Lite senare ska jag ut och springa med victoria, ikväll ska jag inte göra nåt speciellt vad jag vet. Plugga matte kanske heh..
Hörs senare iaf! Kramis
.
Ascool bild från stugan. Ser ut som jag har miiiils långa ben.. (lillbrorsans keps om ni undrar)

Yr eller vad?

Jag är ju borta jag. Greys idag? Måste trott att dagarna rullat på i en himla fart. Hej och hå, så kan det gå. Godnatt!

Snabba är vårt förnamn

Tjotjena! Egentligen skulle jag kommit hem från städningen för typ en halvtimme sen, men det gjorde jag för längesen! Vi "städade" (bar typ bara ut en massa saker) klart allt på bara två timmar. Tror att det egentligen var allt som vi skulle göra på tre gånger, alltså 12 timmar. Men vi kanske skulle få nåt mer att göra, fast hoppas vi slipper haha ;) Var lite jobbigt att springa upp och ner i hundra trappor (typ..) hundra tusen gånger (typ..) med en massa skräp (allt från kartonger till gamla skidor och sängar).
.
Iaf, har nyss pluggat pyttetyttelite engelska, rättat litegrann på min text. Nu tänker jag gå ner och käka jordgubbar som jag och pappa köpte. Sen blir det greys, great!
Tror inte det blir nån mer uppdatering idag. Så godnatt eller nåt då!
.
(stugan) Ibland är man ju bara för snygg, så snygg att man måste visa upp bilderna också! (ser fan ut som en fisk på första bilden, eller hur..?)

Tisdag

Helluu! Första skoldagen efter lovet avklarad då.. Helt okej ändå, vill att dagarna bara ska rulla på fram till först portugal och sen sommarlovet! Härligthärligthärligt är nog ordet för det.
Har precis ätit mellis, snart ska jag åka och städa nånstans med gruppen i fyra (tror jag?) timmar. Pengarna vi får därifrån ska gå till resan till och från skavsta, för till själva resan har vi alla pengar. Så vi gör inte nå slavarbete eller nåt om ni tror det haha. Men skriver väl igen när jag kommer hem. Ha de bra!
.

Lite bilder


Jobbigt ska de va!

Herregud vad trött jag blev på träningen idag, hela världen snurrade ett tag haha. Men det var väl det som var meningen också. Förhoppningsvis blir man lite bättre av det också ;) Vi körde på arenan, 2x4x400m med 2 min vila mellan varje, och ungefär 10 min mellan set'en. Jag hade ungefär 1.20 i snitt, orkade bita ihop alla på ungefär samma tid även fast jag var dödstrött, så var skönt efteråt iaf!
.
Nu ska jag ladda in alla bilder i datorn, så kanske kommer upp nåra om en stund.
.
Vet att jag visat den här bilden hundra miljoner gånger, men har inga roligare just nu.. tyvärr.

Back on track

Hej på er! Nu är jag hemma igen, och om nåra timmar börjar skolan igen också.. Helt otroligt hur drygt två veckor kan gå så himla fort. Men så är det, hoppas det går lika snabbt fram till portugal och sen sommarlovet också!
.
Har iaf varit väldigt skönt i stugan, känns som jag typ uppskattar det mer nu när jag inte varit där på jättelänge. Skönt att bara koppla av. Vi har varit ute i stort sett hela dagarna, fiskat (eller ja, inte jag, men brorsorna), tränat, spelat spel, gått, cyklat och bara njutit av solen och det härliga vädret. Förstår inte hur det kan vara så himla varmt nu! Men klagar verkligen inte, suuuperhärligt :D Så varmt som det har varit nu har det inte varit varje sommar vi varit där. Igår satt vi ute och åt på kvällen, det kan man knappt göra vissa midsomrar man är där. Så ja, älska vädret! Har knäppt en himla massa kort också, så slänger väl ut nåra här senare.
Och självklart har jag fått påskägg också ;) En massa godis och även lite annat, det är ju inte helt fel det heller om man säger så!
Det enda dåliga och jobbiga var att det blev en vattenläcka i den ledningen som går till vår stuga. Så dom var ju tvungen att stänga av vattnet så vi hade inge vatten i ett dygn.. Fick hämta hos andra och duscha hos andra haha, eller värma vatten på spisen och duscha i. Vi fick ett litet överlevnadstest av nåt slag haha. Och just då förstår man verkligen hur bra man har det att man alltid får rinnande vatten så fort man vrider på kranen, men sen dagen efter så tar man det lika självklart igen.. haha.
.
Nu ska jag sluta babbla.. Hoppas ni haft en bra påsk ni också! :)

Hejdå!

Så, nu är jag snart klar för att åka iväg.
Träningen blev väldigt jobbig. Jag och victoria joggade till trebo och där körde vi 2 tempo"lopp", vi delade på slingan som är ungefär 4 km, så det blev ungefär 2 km båda gångerna. Och det gick väl ganska så fort, blev väldigt jobbigt iaf! Tur att man har victoria säger jag bara! Sen joggade vi ner bara och åkte bil med mamma hem.
Men nu ska jag packa färdigt det sista sen hoppa in i bilen.
Ni får ha en bra påsk allihopa!
google-bild.

Torsdag

Helluu. Idag åker jag till stugan, tror inte jag sagt det här. Men åker efter lunch iaf. Och innan det ska jag träna med victoria och packa det jag ska ha med mig. Hinner nog med att slänga in ett till inlägg innan jag åker, men där borta blir det nog ingen uppdatering för är kass uppkoppling där uppe. Ha en bra dag, hörs lite senare :)
.
Dålig mobilbild från stugan förra påsken (tror inte man kan gå på isen nu, så då kommer vi inte ut till min ö.. :( haha).

Mobilblogg

Orkar inte starta datorn bara. Tänkte bara att ni ville höra att jag lever och inte blivit uppäten av nån varulv ;) (haha, har ju kollat på "red riding hood", som faktiskt var riktigt bra) Men jag har hunnit med det jag har tänkt idag, ett riktigt jobbigt styrkepass och en trevlig eftermiddag/kväll i gävle med victoria. Bra dag med andra ord :) Nu kollar jag på off the map. Sen blir det sängen. Hörs imon!

Onsdag

Godmorgon! Tänkte bara slänga in ett litet tråkigt inlägg om vad min dag kommer bestå av, ifall jag inte uppdaterar nå mer sen. Snart ska jag och victoria till gymmet och köra styrka, sen på eftermiddagen åker vi till gävle, går på stan, äter mat och kollar på bio. Asbra :) Ha en bra dag ni också!
.
weheartit

I can't be without you

Ännu en dag har gått då, den där fredagen som var så skön när man visste att man inte behövde gå till skolan på två veckor var helt plötsligt väldigt längesen.. Men närmare sommarlovet kommer vi! Och allt annat där innan ;)
.
Har iaf haft en superbra dag, med en underbar tjej.
Nu ska jag kika runt lite här bara, sen blir det godnatt för mig. Hoppas ni också har haft en härlig dag :)
.

Härligt

Löprundan var väldigt härlig, vi tog det ju mycket lugnare idag och det känns faktiskt skillnad. Det blir ett lite annat flyt och man känner sig pigg i benen efteråt. Så jag hoppas att vi fortsätter med det här nu och får se en skillnad vad det gäller formen!
.
Nu har jag hunnit med att plugga lite också. Om en halvtimme ungefär ska jag möta upp victoria. Vi ska smaka den nya mcflurry-glassen och sen fixa lite andra saker, blir asnajs det!
Jag tror inte jag har så mycket mer att berätta. Seeyoulaterooo
.

Lite nytt

God morgon! Jag har fixat med lite nya färger och så här, lite vårigare. Älskar den där typ korall-aprikos-aktiga färgen. Ska fixa en ny header nån gång också, men orkar inte göra det nu.
Om en stund ska jag ut och springa med victoria, fast vi ska bara ta det lugnt, riktigt lugnt. Typ jogga lite, stanna i någon backe och köra lite steg och sådär. Få skaka ur benen lite bara.
Sen vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Om inte victoria har nåt att göra kanske det blir att umgås med henne, vi skulle nämligen behöva fixa lite grejer och så. Vi får väl se hur de blir :)
Ha en bra dag!
.
Minimaran förra året. Kan inte förstå att det snart gått ett år!

Skärpning!

Idag har jag och victoria fått bakläxa, en sådan som vi egentligen är väl medvetna om. Men efter den här helgen tror jag vi förstår lite bättre. Vi springer oftast alldeles för fort på våra dinstanspass, de ska ju egentligen vara som ett litet "återhämtningspass" så man kan köra fullt ut på de riktigt hårda passen. Nu är det mer så att vi springer ett hårdare tempo på distanspassen och inte lika fort som vi egentligen ska på de hårda intervallpassen. I och med det så sliter vi bara ut oss istället för att bygga upp och får inte lika bra kvalité. Så nu får det vara hejdå till för snabba distanspass och hej till snabbare intervallpass!
.
Iaf idag på träningen så körde vi lite lugnare än det egentligen skulle vara, men jobbigt var det ändå kan jag säga! Med mina ben så.. Hej och hå vad det kan gå segt ibland.. Längtar verkligen tills den där härliga känslan kommer, när det känns som att man kan springa hur fort som helst. Men den får man väl vänta på ett tag som det känns just nu.. Den kommer väl när den kommer. Och jag ska försöka göra mitt bästa för att locka hit den.
.

Måndag

Hejsan! Ännu en dag med underbart väder, helt galet. Måste verkligen njuta av dom här dagarna nu, kommer väl inte vara sånt här väder så många dagar till om jag får gissa, men härligt så länge det varar! Däremot är inte min kropp lika "solig" (=energifull, typ), jisses vad seg jag känner mig, hela jag. På förmiddagen låg jag i soffan och höll på att somna, orkade knappt resa mig haha. Men sen satt jag mig ute i solen ett tag, blev lite piggare då. Har hunnit varit till stan med mamma en snabbis också, köpte en mörkare nyans av min foundation (eftersom man får lite mer färg i ansiktet nu) och lite andra småsaker som bodylotion. På tal om färg på kroppen, ansiktet är det enda som jag kan bli liiite brun i, övriga kroppen ser jag ut som ett spöke, även fast jag solar. Om ni skulle undra sen när det kommer in bilder från portugal bl.a. hehe ;)
Aja, snart är det dags för träning iaf. Vi får väl se hur det går med min seeega kropp. Hejhopp!
.
Lite småhäftig bild(, på min lampa).

Full fart

Även om inte mina ben vill gå fort så går dagarna otroligt fort! Efter lunch så var jag med pappa till valbo, köpte en bikini och lite andra grejer, tack pappa för det! Så nu har jag nog allt som jag behöver till portugal. När vi kom hem så handlade vi mat och sen började vi med den, blev grillat för första gången i år, mumsigt! Sen har jag inte hunnit med så mycket mer, nu sitter jag och kollar på mästarnas mästare. Och härligt att man är ledig imon!!! Hoppas ni haft en bra dag i det underbara vädret :)
.
En till vacker (höhö) bild från igår, bara för att jag inte har nå andra.

Just can't get enough

Hej på er! Söndag idag och känner att jag redan börjar bli dagvild haha. Lite annorlunda vecka förra veckan, och nu är det lov. Hur ska man kunna ställa tillbaka sig sen tro.. haha. Men väldigt skönt är det just nu iaf! :)
.
Nu på förmiddagen har jag sprungit ett lätt distanspass med pappa, jag var duktig och sprang med honom väldigt länge men efter ett tag fick jag nog haha ;) Fast han springer faktiskt lite snabbare nu haha. Kändes ju inte bra, såklart, men helt okej ändå (med tanke på gårdagen.. som jag förövrigt har "glömt" bort nu).
.
Ska försöka få med mig pappa till valbo nån gång under dagen och kolla om det finns nån bikini, behöver en till när vi ska åka till portugal. Annars har jag inget mer planerat, vi får väl se vad dagen har att bjuda på :) Lite plugg kanske.. nej usch, måste ha nån dag till ledigt! hehe (a)
.
Ha en bra dag allihopa! Hörs senare.
.
Igår.

Arg, ledsen, sur, besviken..

Ja ni kan ju gissa hur det gick? Rent åt helvete! Jag är så ur form. Det gick inte alls. Jag kom inte ens i mål, bröt efter ungefär 3 km. Det gick bra första kilometern, men sen så gick det bara segare och segare och tyngre och tyngre. Så innan den brutala backen på sista varvet hoppade jag av. Min kropp var helt slut. För det första så gick det nog för fort i början (hängde med i toppen). För det andra så är jag inte alls i form. Känner inte igen min kropp. Kände det redan innan jag skulle starta, fast självklart hade jag ju inte dom tankarna då. Jag satsade allt, men förlorade. Har (som min tränare säger att man ska vara efter tävlingar som inte gått bra) varit lite förbannad och tänkt att "nästa gång, då jävlar!" i nåra timmar nu, och nu är det dags att släppa det här och sikta framåt istället. Den här vintersäsongen (och första tävlingen ute nu då) har inte gått bra för mig på minsta lilla punkt, men nu jäklar ska vi se till att sommaren blir tusen gånger bättre!
.
Nu ska jag tröstäta godis och tagga galet till alla träningar framöver som ska göra mig bättre!

Hemskt

Ååh kan ni förstå hur nervös jag är nu.. Helt jävla sjukt! Inte kan jag sluta heller, vad jag än gör! Vaknade före 6 (tur att jag gick och la mig tidigt), var lika nervös då. Drömde konstiga drömmar. Jag mår typ illa, fast är ändå hungrig. Jag kan verkligen inte sluta tänka på det. Herregud, var längesen jag var så här nervös. Det värsta är att det inte är bra att vara för nervös, som jag är nu.. Känns som nervositeten suger ur energi ur mina ben.. Nej nu måste du sluta alma! Vi hörs senare, om jag lever då!

LOV FÖRTUSAN!

Glömde helt bort att det är lov nu, har nästan känts som det hela veckan men nu behöver man ju inte gå upp på mornarna iaf! Åååh så härligt med en veckas lov, sen är det inte så himla många veckor kvar :D Wiii vad jag längtar till skolavslutningsdagen, finns nästan ingen härligare känsla haha.
Nu ska jag chilla vidare, det här är nog den 'chilligaste' dagen jag varit med om.. Heh.
.

FREDAG

Jahapp, då var hela prao-veckan slut då. Har varit roligt, men barnen suger ur all energi ur en så trött är man haha. Orkar inge mer häng, kläng och frågor nu på ett tag.. heh. Kom iaf hem alldeles nyss så väldigt kort dag idag, skönt!
.
Och inatt så vaknade jag halvt (som många andra) av det där jäkla larmet, tjöt ju hur länge som helst. Men jag var inte helt vaken så jag kunde ju inte koppla nånting, tänkte "är det måndag? första måndagen i månaden? nää, och mitt i natten också.." sen somna jag igen haha.. Men när jag vakna så fick jag reda på att det hade brunnit/brann på Sandvik. Så först fick man ju inte gå ut eller ha fönstrena öppna p.g.a. röken, men sen va det tydligen lungt. Jag är inte förgiftad än vad jag har märkt iaf haha.
.
Nu ska jag bara ta det lugnt tror jag. Imon är det dags..!! Uuuuhuuu.
.

Sista löpsteget..

innan lördag! Känns huuuuur läskigt som helst, vet inte vart jag ska ta vägen.. usch.
Men idag på träningen så värmde vi upp först, med jogg, koordination och tänjingar och så. Sen joggade jag och victoria typ 3 km. Och sen körde vi lite korta tempolopp också. Vet inte riktigt hur det kändes, helt okej kanske.. haha jag vet ingenting just nu!
Ska inte förvirra er nå mer med det här, får väl stanna i min lilla hjärna. Ciao så länge!
.
Tänk när det var så där mycket snö.. Herregud vad jag älskar att den är borta!

Tröttis

Helluu! Torsdag idag då, bara en dag kvar på praoen och sen är det helg, fast just nu längtar jag inte alls till helgen.. HJÄLP MIG!!! haha. Känner mig iaf väldigt trött, måste vara barnen som pumpar ur all energi haha. Fast det enda vi har gjort idag är gått till folkets hus och kollat på teater, sen var vi rastvakt, och när barnen hade slutat så fixade vi lite saker. Nu ska jag ut och sätta mig på altanen igen, så grymt härligt väder! Vi hörs :)
.

I can't stay on the ground

Hallå allihopa! Träningen gick bra faktiskt. Vi körde 2x500m, en på 15 km/h och en på 15,5 km/h. Sen 4xca 50m då jag körde 20, 21, 21 och 22 km/h. Och det kändes bra, får väl se hur länge det vill hålla sig. Åååååh, jag börjar bli så galet nervös! Men iaf, sen körde vi lite styrka också. Så det var dagens träning, lätt och skön.
.
Nu sitter jag och väntar på att glee ska börja, sen ska jag kolla på greys idag, ett måste haha.
Vi hörs kära läsare!
.

Lalala

Hej igen då. Sitter hemma i soffan och har tråkigt haha. Kom hem typ ett från sandvik, var väl ganska intressant. Har nyss ätit mellis, nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Senare blir det iaf träning med victoria. Vi får väl se vad som händer innan! ;) Väldigt tråkigt och onödigt inlägg kanske.. aja. Ha de bra!
.
Bulgarien. (bara för att det inte ska bli lika tråkigt..)

Studiebesök

Godmorgon! Fick lite sovmorgon idag, ska träffa klassen om typ 30 min. Igår kväll så var jag ju bara på en liten informationsträff inför träningslägret, vi gick igenom lite små "regler" och vad vi skulle ha med oss och så. Och den sköna värmen som jag berömde så mycket innan hade försvunnit, helt och hållet. Kändes som det var minusgrader när jag och victoria cyklade hem. Ser inte ut att vara nåt kanonväder idag heller.. Men nu måste jag göra mig klar. Ha en bra dag allihopa!
.
Nån bild från Monte Gordo. Inte fick hela bilden plats heller haha.

Underbart

Mina händer börjar bli bättre!!! =inte lika torra.

Köpte ett par converse för nån vecka sen. Mina första (riktiga) faktiskt, tyckte det var dags att köpa ett par, man måste väl ha införskaffat sig åtminstone ett par innan dom försvinner ur världen.. (om dom nånsin kommer göra).

Tisdag

Hej! Vilken underbar tisdag det är, eller hur? Satt på altanen ute och herrejösses vad skönt, solen i mitt hjärta! Prao-dagen har väl varit helt okej iaf. Var lite kaotiskt ett tag haha, men det var lite väntat också. Imon blir det ingen prao, ska på studiebesök då, men torsdag och fredag är det jobbdags igen. Fast tycker det är kul faktiskt :)
Ska snart äta, sen ska vi på nån träff med gruppen inför träningslägret.
Hoppas ni har en lika fin dag!
.

Längtar

Har suttit och kollat på lite skolavslutningsklänningar. Och redan kanske ni tycker, men jag bara kollar, tänker inte köpa nån nu haha ;) Vet iaf hur jag vill att min klänning ska se ut, så får väl se om jag hittar en sån också.. Men egentligen så är det inte så hemskt långt kvar. För efter lovet så är det v.17, sen 18, vecka 19 har vi hälsovecka på skolan så den blir väl lite speciellt, v.20 är vi i Portugal, sen är det typ bara 2 hela veckor kvar! Så för mig är det ungefär 4 riktiga veckor kvar innan hela åttan har gått också. Fast om jag tänker på allt plugg vi ska hinna med så känns det som att det är evigheeeter kvar, uh.. Man har ju nåt att längta efter iaf!
.
Nu ska jag borsta tänderna och sen läsa lite, varit dåligt med det på sistone (läsningen alltså, borstar tänderna gör jag iaf..).
.

Hej formen, du får gärna ta och komma och hälsa på ett tag nu!

Ja, träningen gick väl inte sådär superbra direkt. Kände mig väldigt trött och så. Vi körde iaf inne på arenan hela tiden idag, inge snö kvar förutom lite uppe på vallen. 8x200m var det vi körde iaf. Och blev ungefär 1 och 2 min vila, varannan gång, eftersom vi körde stafett så blev det så. Jag körde på 35,5-36,5 ungefär. Sen körde vi en kortkort-stafett också, fyra gånger. Vet inte riktigt vad jag ska tycka om dagens träning, inte bra men heller inte urdålig. Kan bli betydligt bättre iaf! Om vi säger så. Hejdå.
.
Gaaaaaammal bild.

Dag 30 - Något jag tycker är bra och dåligt med mig själv

Okej, något jag tycker är bra med mig själv är att jag är ganska bra på att lyssna och hjälpa mina vänner när det behövs. Och att jag verkligen vet vad jag vill.
Något som jag tycker är dåligt med mig själv är att jag ofta har för höga krav på mig själv och inte riktigt vågar allt jag vill.
.

Ny vecka, nya möjligheter

Tjoho! Första praodagen är över. Imorse när jag kom dit lät alla (de flesta) barnen "vem är duuu?" och "vad gör du här?" haha. Så små och söta. Åkte hem för ungefär en timme sen, hade inget mer att göra så mamma släppte iväg mig ;) Sen har jag bara ätit mellis och kikat runt här. Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra, senare blir det iaf träning. Seeyou!
.

Dag 29 - Min favorittid på året

Helt klart sommaren! Bara för att det är ett långt och härligt lov, det är varmt, man solar och badar, umgås med vänner, har underbara dagar och kvällar med underbara människor helt enkelt! Sen en sån sak som att bara kunna gå ut i bikini och klänning är ju en ren frihet. Åh, lovelovelove på sommaren ♥
.
Och så hatar jag verkligen vintern haha. Finns verkligen inget jag tycker är bra med vintern, förutom julen då haha. Det är bara kallt, mörkt och hemskt, enligt mig.. Sommar ska det va!

.

Count on me

Tjeeena, hur är det med er? Jag är lite småtrött, känns som jag har hunnit med hur mycket som helst idag. Först rensade jag ur min garderob, tog ur allt jag inte kunde ha eller inte använder (skönt!). Sen var jag ju ute och sprang med victoria, lite kortare idag, blev väl runt 8 km och mycket skönare då det inte blåste så mycket. Efter lunch åkte jag, mamma och victoria till köpis, bytte en klänning som var sönder, köpte ett par skor, leggings och solbrillor. Sen åkte vi direkt och kolla på brorsans match, som dom förlorade tyvärr.. Var ingen bra match i huvud taget, men något underhållande iaf ;) När vi kom hem satt jag mig och läste igenom so-uppsatsen och ändrade lite, och nu har jag precis skickat in den. Så jag tror jag har hunnit med allt jag tänkt idag. Nu ska jag äta, ikväll blir det bara tv-slapp tror jag. Hörs senare :)
.
Snodde bilderna av victoria, nån sommar för ett bra tag sen.

Söndag

Men ingen ångest-söndag idag faktiskt! Prao nästa vecka ju, och det är ju helt okej ;) Ska praoa hos mamma, var fullt överallt där jag ville va. Och hon jobbar på skola, en årskurs ett. Så det ska jag väl klara av haha. Idag så blir det ut och springa med victoria, hoppas att det inte blåser så mycket ute idag. Sen tror jag att jag och mamma ska åka till köpis och lämna tillbaka en kofta mamma köpte till mig igår, och kolla på lite sommarskor som jag måste ha med mig till portugal. Sen tror jag vi ska kolla på min brorsars innebandymatch, typ dm-final eller nåt. Jag måste också skicka in min so-uppsats idag, så ska läsa igenom den nån gång också. Så vi får väl se när vi hörs! Ha en underbar dag :)
.
Shit va härligt med sommar(kläder)!

Dagarna bara blåser förbi.

Hej på er! Nu börjar den här dagen lida mot sitt slut, själva dagen iaf. Jag och victoria var ju ute och sprang distans på förmiddagen, blev väl runt 12 km, och gick för fort som vanligt.. Fy på oss! Plus att det blåste som bara den, och kändes som man hade motvind väääldigt mycket oftare än medvind. Som vanligt alltså. Fyfyfy för motvind. Man blir bara så frustrerad när man inte kommer nån vart haha.
Men sen efter lunch så åkte jag, victoria och hugo till alborgen där vi spenderade hela eftermiddagen. Var riktigt kul som vanligt :) Sen när vi kom hem så följde jag med mamma till affären, och sen har jag bara ätit och så. Nu ska jag ta fram godispåsen och leta fram nåt bra program på tvn. Ha en bra kväll :)
.
weheartit

GODMORGON

Lördag idag, känns väldigt skönt faktiskt. Verkar vara fint väder ute förutom den här jäkla blåsten.. Planerna för dagen är att springa med victoria, sen ska vi vill alborgen på eftermiddagen, jag, victoria och mina brorsor. Tycker fortfarande det är skitkul haha ;) Och på vår springtur får vi väl se hur det går i motvinden.. får springa i medvind hela tiden haha, hur nu det skulle gå till..? Men ni får ha en bra dag allihopa :) Kram
.

Skön fredagkväll

Hejjjjsan igen! Elin och frida åkte hem för en liten stund sen. Vi var ju på en teater först, den var riktigt bra faktiskt :) Sen gick vi hem till mig, bara satt och prata om allt mellan himmel och jord, så otroligt skönt att bara kunna sitta och prata om allt som ploppar upp. Nu sitter jag här och lyssnar på elins myslista haha, och det låter som att det blåser storm ute igen (neeeej!). Ska borsta tänderna och göra mig klar för att hoppa ner i sängen snart. Godnatt!
.
Suddig som satan jag vet.. däremot vet jag inte vad mamma egentligen höll på med när hon knäppte..

Dag 28 - Min bästa semester

Jadu.. Måste nog ta två stycken.
.
Den senaste utomlandsresan till Egypten i februari-mars 2010. För då var ju victoria med också, och det va suuuuper! Var hon som gjorde den till en av de bästa :)
.
Och så min första utomlandsresa till Bulgarien sommaren 2007. Var så himla härligt där, varmt och helt underbart helt enkelt!

HEY, HEY, IT'S FRIDAY!

Helt underbart skönt med fredag, speciellt nu när man inte behöver gå till skolan på två veckor :D Åååh så himla jäkla glad för det! Känns väldigt behövligt med en paus från skolan nu, så man kanske kan vara lite mer fokuserad sen. Själva skoldagen idag gick iaf väldigt snabbt tycker jag. Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra, men ikväll ska iaf jag, elin och frida på nån teater, sen tror jag vi skulle hem till mig. Får väl se vad vi hittar på ;) Nu ska jag bara njuta av fredagen med lite musik, hörs.
.
Hej jag är sne.

Motvind, medvind, sidvind..

Blåste gjorde det då riktigt ordentligt iaf! Vi körde 4xca 500m i en liten bana med uppförsbacke, nedförsbacke och lite platt. Vi hade 3 min vila och alla gick på 1.52 ungefär. Sen joggade vi tillbaka till arenan och körde nåra korta fartökningar bara. Det gick ganska bra, blev väldigt jobbigt på den där backslingan men det skulle det väl vara också. Kände mig dock lite klumpig i nedförsbacken som var efter uppför, typ *klampklamp* haha, var väl trött. Men jaja. Ciaociao
.
Ganska så gammal bild. Två år sen i sommar.

Dag 27 - 10 sanningar om mig

Kör en till idag, ligger väl skapligt efter så!

  1. Jag älskar choklad.
  2. Jag hatar när jag ska lägga mig själv efter att ha kollat på en läskig film.
  3. Musik kan göra mig glad om jag är ledsen.
  4. Jag har äckligt torra händer, men orkar ändå inte smörja in dom tillräckligt mycket..
  5. Jag är ganska blyg när jag är med såna som jag inte känner så bra, de som inte känner mig så bra vet inte hur jag är som person även om de tror det.
  6. Jag har stor press på mig själv.
  7. Jag tycker att minsta lilla är pinsamt (nästan, victoria är värre! haha).
  8. Jag hatar att städa.
  9. Jag tycker om att hjälpa andra.
  10. Jag blir lätt avundsjuk på andra.

Dag 26 - Min förebild

Oj, den var svår. Jag har ingen speciell förebild tror jag. Det kan vara olika hela tiden tror jag. Men det behöver inte vara nån riktig kändis precis, kan vara nån jag bara har träffat eller sätt nån gång. Eller kanske nån som jag faktiskt känner ganska bra.
.
Min dröm är faktiskt att andra ska se mig som en förebild för dom. Om (jag säger om) jag blir känd eller ganska duktig så ska jag säga att "ge inte upp, alla kan om dom vill, det är därför jag är här". Det är verkligen min högsta dröm. Att få inspirera och hjälpa andra på vägen.
.
weheartit

Storm!

Tjena på er! Kan tala om att det är storm hos oss idag. Herrejösses vad det blåser, gick knappt att cykla hem, var sååå nära på att ramla flera gånger av vinden haha. Men i skolan hade vi typ eget arbete hela dagen, och nu är jag nästan klar med so-uppsatsen! Skönt. Vi började jobba direkt efter lunchen också så vi fick sluta typ halv 2. Helt okej. Om ett tag är det dags för träning. Får väl se hur det går att springa i den här stormen.. I medvind blir det nog jäkligt skönt, men i motvinden.. ah, ni förstår nog. Blås inte bort där ute!
.
Brunt ansikte ♥ (utan smink såklart..)

Ett till svaaaar

Kul med frågor!
Om det bara är vanlig distans så brukar vi (springer alltid med victoria, nästan alltid iaf) hålla ungefär 4.40-5 min/km tempo. Så det beror ju på hur länge vi springer. Är det 45 min så blir det väl ungefär 9,5 km kanske, är det en timme så runt 12-13 km. Det beror ju lite på vad det är för väder och vad vi haft/kommer ha för träning också. :)

Run for your life

Tjena igen. Har landat i sängen framför datorn nu. Träningen gick ganska så bra, först körde vi 3x400m på 20 km/h och sen styrka. Kändes som bandet rullade på i en jäkla fart, som vanligt.. Men kändes helt okej ändå. Har väl inte så mycket mer att säga om det haha. Eller jo, jag börjar bli väldigt nervös inför nästa helgs terräng-sm! Vilket inte är bra, tar så mycket energi att vara så jäkla nervös, för mycket haha. Bättre att spara den energin till benen istället tycker jag. Fast lite nervös måste man ju va! Mamma klagar alltid på mig innan tävlingar att jag är för nervös haha, typ "varva ner lite nu, annars kommer det inte gå nå bra", jo det är ju jävligt lätt.. Nervositet i rätt mängd är bäst :) Som med allt annat, lagom är bäst. Men det blir aldrig lagom, antingen för mycket eller för lite. Nu ska jag svara på en lite kommentar. Så kommer snart tillbaka med ett till inlägg haha ;)
.

Älska våren ♥

Hej snyggingar! Jag kan inte beskriva hur mycket jag älskar våren (när det är fint väder, som idag). Man blir så himla mycket gladare och piggare när det blir varmare och ljusare ute (iaf jag..). Plus att nästan all snö är borta nu, lycka! Skolan var väl helt okej, blev ganska mycket "eget arbete" så gjorde så mycket på min so-uppsats som jag kunde. Nu är det bara två skoldagar kvar innan det är dags för en praovecka och sen lov! Så jääääklans härligt. Tror jag ska skriva lite på min engelska nu, sen blir det träning med bästa tjejen! Tjao
.
Gammal bild.

Dag 25 - Det här gör mig ledsen

Ledsen och ledsen, vi tar ledsen/sur/arg/irriterad på en och samma gång tycker jag!
  • När man har hur många uppsatser, prov och liknande som helst som ska in och man har en maaaassa kvar, även fast man pluggat..
  • När det går dåligt på en träning eller tävling.
  • När man bestämt sig för att ta en speciell sak att äta, och märker att man inte har det hemma (haha).
  • När man lyssnar på vissa låtar som påminner om vissa saker, tror inte jag säger nåt mer än "vissa saker".
  • När man blir/är sjuk!
  • När man vaknar på morgonen och tror att det är lördag, fast det är onsdag (eller nån annan skoldag)..
  • När man vet att det är nåt man måste göra, fast verkligen inte orkar.
  • När något man sett fram emot blir inställt eller liknande.
  • När något går sämre än vad jag förväntar mig av mig själv.
  • När man har slut på pengar och inte vill nåt annat än att shoppa.
Där har ni lite saker, vissa mer seriösa än andra.

It's not time to make a change.

Helluu. Ännu en dag som gått då, tisdag alltså. Eller ja, den här dagen har väl inte gått än. Men jaja. Tyckte det gick fort i skolan idag, idrott, no, bild, engelska och no. Men var inte så hemskt mycket skrivande som igår så kanske va därför. Idag har jag ingen aning om vad jag ska göra, ingen träning och inget annat planerat. Kan ju vara bra att ta vara på den tiden och plugga så alla uppsatser blir klara? Men lovar er att jag kommer fastna vid nåt annat istället för plugget haha. Det som är så livsfarligt med att ha allt plugg på datorn.. Inte lika fint väder idag, men ganska "varmt" ändå, kunde ha vårjacka :) Älskar när man kan börja ta på sig vårkläder och speciellt när man kan vara utan jacka ute, underbart! Fast lär väl ta ett tag tills den dagen kommer.. Att vara utan jacka alltså. Nu ska jag sluta babbla och läsa bloggar eller nåt. Hoppas ni har en bra dag!
.
Behöver jag skriva vart den är ifrån? ;) Har riktigt dåligt med nya bilder, så tråkigt att gå ut och knäppa nu, men när det blir riktig vår, då ska ni få se på annat! ;)

Dag 24 - Det här gör mig glad

  • När jag umgås med mina vänner.
  • När det går bra på en träning eller tävling.
  • När jag slår pers!
  • Att se fram emot nåt riktigt kul.
  • Att få små komplimanger.
  • När det är underbart väder ute! =sol och varmt.
  • När det är skolavslutning och man inser att man har en hel sommar framför sig (utan att behöva tänka på skolan..).
  • När jag fyller år och får fina presenter hihi :)

Svar

Hej på dig! Skrev lite om min träning ett antal inlägg ner, nån av de där 30-dagarna. Men kan ju svara på dina frågor här iaf :) Just nu tränar jag 5-6 gånger i veckan, lite beroende av tävlingar och så. Som det ser ut idag så kör jag/vi oftast längre intervaller (uthållighet) på måndagar, på tisdagar kör jag om jag kör 6 gånger i veckan och isf lätt distans, onsdagar kör jag på gymmet just nu och då nåra intervaller med mer kvalité och styrka, torsdagar är det oftast lite kortare intervaller och mer snabbhet, fredagar har jag alltid vila (om det inte är tävling så jag kastar om dagarna lite), lördagar är det oftast lite längre distans (oftast runt 60 min) och söndagar lite kortare distans och ibland spänst/styrka (fast det sistnämnda kör vi inte nu, gjorde tidigare i vinter). Självklart ser det inte ut så här hela året, men ungefär så här har det sett ut i vinter.
Jag tränar och tävlar för Högbo GIF, och har alltid gjort.
Kul att du också springer, hur tränar du då? Och vilken klubb? :)
.
Hoppas svaren blev som du tänkt dig, bara att fråga mer!

Träningen

var jobbig! Herregud, har inte varit så trött på länge tror jag haha. Vi körde först 4xca 400m, lite småkuperat med sega smålutningar, första gick på 1.30, sen typ 1.24, 1.27 och 1.26, vi hade 2 min vila. På den sista hade jag mjölksyra efter halva ungefär, inte trevligt.. Nej, kändes inte superbra direkt, kändes som jag hade noll stil.. Typ en stor kossa som suktade efter mållinjen, eller nåt. Sen körde vi, hör och häpna, inne på arenan!!! 150 meter var snöfria, och vi körde 4x150m med 2 min vila där också. De i motvind gick på 27 ungefär, och de i medvind 26s. Mina ben var döda redan innan, men gick faktiskt bättre än jag trodde det skulle gå. Så träningen i sin helhet gick väl okej, men inte så mycker mer. Nu ska jag sluta prata om min träning, säkert ingen som bryr sig? Haha. Kram till er som orkat er ner hit :)
.
Ja ni ser ju att det var ett tag sen, och det här var Slottsstafetten. Där som terräng-sm kommer gå om knappt två veckor!

Måååndag

Tjeeena, haft en bra måndag än så länge? Min har väl varit helt okej, fast lite smått okoncentrerad i skolan.. Väldigt skoltrött, ska bli skönt med 2 veckor ledigt därifrån! Det är iaf strålande väder nu :) Var hur skönt som helst att cykla hem i det här vädret, och snön har smält väldigt mycket med hjälp av regnet också (y) Däremot är det ganska blåsigt (kändes som det när jag cykla iaf haha). Har iaf gjort lite nytta i skolan, skickade in en svenska-text, så nu är det "bara" so:n och engelskan (kanske no:n) som ska skickas in den här veckan. Kommer komma en stor pust från min sida när det är klart kan jag säga haha. Ska kika runt lite på datorn nu, sen blir det träning. Ha de gött!
.
Haha PEACE! (Köpte förresten den där tröjan och armbanden i lördags, om nån ville veta. Och så kanske ni ser mitt hår, fast bilden är ju lite orättvis..)

Dag 23 - Någon jag umgås mycket med

De personer som jag är med varje dag i skolan är ju frida och elin, mina underbara & bästa tjejer! Hur tusan skulle jag överleva vardagarna utan dom?!
Är ju med dom på fritiden ibland också, när vi har tid haha.. Det där med tid är ett "litet" problem i våra liv..
.
Och victoria träffar jag ju nästan varje dag då vi tränar tillsammans. Vet inte vad jag skulle göra utan henne, på träningarna främst. Har mycket att tacka den underbara tjejen för! Vi umgås ju på fritiden ibland också, när vi får tid över och sådär ;) Och hon kanske flyttar i höst, hur ska jag klara mig?! Alla träningar?! Buhuuuuu :'(

Blääääväder

Hej på er, har ni lika dåligt väder som jag har idag? Usch, fy och blä säger jag bara. Fast är iaf lite bättre nu. Imorse var det alldeles dimmigt och man blev bara trött av att kolla ut, nu är det ingen dimma iaf. Tror inte det regnar just nu heller, men gjorde förrut.
Var ute och sprang med victoria iaf, i ungefär 40 min. Vi klarade oss länge utan regnet, men på slutet så började det och sen blev de värre haha. Vi brukar vara bra på att planera våra löprundor så det börjar regna eller liknande när vi är klara ;) Men det gick väl ganska bra iaf.
Jag har även hunnit med att färga håret, så nu är utväxten borta. Däremot ser det väldigt rött ut just nu, hoppas det blir bättre när det torkat ordentligt, har ju faktiskt samma färg som sist.
Har kollat på "Off the map" också, var riktigt bra. Och nu kollar jag på greys. Varför ska det vara så bra program på tv när man måste plugga för? Haha. Jaja, ska inte lägga ner nå mer tid på det här inlägget nu iaf. Hoppas ni har en fin söndag, trots vädret :)
.
weheartit

Gårdagen och dagen

Oj, känns som jag har mycket att berätta nu haha. Saker som jag gjort alltså, tråkigt skit för er kanske? Men igår kväll så åt jag och elin mat ute, sen stack vi till hemmakväll, hyrde film och köpte ben&jerry, sen hem till henne och hade lite filmmys (äääälskart'). Frida kunde/hann tyvärr inte, för de jäkla bussarna och grejs. Kom väl hem efter halv 12 nån gång så då gick jag bara och la mig på en gång.
Idag vaknade jag typ 7 haha, kunde inte sova längre.. Men gick upp och åt frukost, sen 9 åkte jag och pappa till gymmet. Jag sprang min distans, som blev ungefär 50 min. När vi kom hem igen var jag supersnabb att duscha och så åkte vi (hela familjen) till gävle där brorsan spela innebandy-dm. Kollade på hans två första matcher, som dom förlora (dom spela skitdåligt haha). Sen gick vi och åt på max. Sista matchen skippade jag och mamma, vi gick på stan istället. Hittade lite saker också, min mamma är snäll hihi :) Men den matchen vann dom iaf, kanske var vi som var oturskaninerna haha ;) Kom hem för ungefär en timme sen kanske. Nu ska jag plugga lite innan maten, och ikväll blir det bara slapp. Ha en bra kväll!
.
Får bli en gammal bild på mina fina tjejer ♥ och jag i bakgrunden haha.

Dag 22 - Det här vill jag bli när jag blir stor

Ja ni vet väl mina drömmar, och jag säger inte att det är omöjligt att nå dit, för inget är omöjligt! Men man måste ju vilja bli nåt annat också.. Och vad det är vet jag inte än faktiskt. Skulle kunna tänka mig att jobba med nåt inom idrott, matte eller NO-ämnena. Så kanske tränare (ja självklart proffesionell så man tjänar lite haha!..), lärare (fast inget jag vill bli just nu) eller nåt spännande labb-jobb, eller kanske astronom? Haha kanske inte. Men ja, jag vet inte riktigt vad jag vill bli än, kommer väl hinna ändra mig hundra gånger också innan jag får nåt jobb.
.
Och så vill jag bli en bra mamma till mina (förhoppningsvis två) barn. Ska lära de att springa innan de sett en skymt av nån annan sport! Fotboll är verkligen förbjudet! Haha nejdå, en bra mamma var det ja..

Har man inget att skriva om så..

Lite frågor som jag har tagit från felicia, läs hennes blogg om ni inte redan gör!

.
Vad heter du?
ALMA.
Vad är det för färg på byxorna du har på dig?
Svarta strumpbyxor.
Vad lyssnar du på just nu?
Dancing in the moonlight.
Vad gjorde du igår kväll?
Inventerade på Willys med friidrottsgruppen.
Vad var det sista du åt?
Yoghurt och macka.
Hur är vädret hos dig just nu?
Äckligt! Regn ibland, kallt och bara uuuuh!
Vem var den senaste personen du pratade i telefon med?
Mamma.
Vad är det första du lägger märke till hos det andra könet?
Hmm.. leendet och ögonen kanske.
Hur mår du idag?
Glad för att det är fredag!
Vilken är din favoritdryck?
Oj, jag tycker ju inte om så himla mycket.. Kan ju inte dricka kolsyra t.ex. haha. Men nån festis kanske ;)
Favoritdryck, alkoholbaserad?
Varför ska man dricka sånt?
Favoritsport?
Löpning! (friidrott)
Vad har du för hårfärg?
Typ ljusbrun med rött i.
Vad har du för ögonfärg?
Lite grå-blå tror jag.
Soluppgång eller solnedgång?
Hm.. solnedgång tror jag.
Antal syskon och deras ålder?
Två lillebröder, 9 och 11 år.
Favoritmånad?
Maj, juni, juli och augusti haha.
Favoritmat?
Tacos!
Senaste filmen du såg?
Oj.. kommer faktiskt inte ihåg. "Tusen gånger starkare" kanske.
Favoritdag i veckan?
Fredag.
Favorithobby?
Träna, umgås med vännerna och shoppa.
Är du för blyg för att bjuda ut någon?
Ja.
Favoritlåt?
Vet inte riktigt, olika varje dag typ.
Sommar eller vinter?
SOMMAR!
Förhållande eller One-Night-Stand?
Förhållande!
Choklad- eller vaniljglass?
Choklad.
Hur bor du och med vem/vilka?
Jag bor i en ganska stor villa med hela min familj.
Vad läser du för böcker?
Olika, oftast deckare eller typiska "tonårsböcker".
Hur ser din musmatta ut?
Laaaptoooop.
Favoritsällskapsspel?
Jadu haha.
Favorit data/tvspel?
Ingen aning!
Kan du nudda din näsa med tungan?
Aa! Kommer ihåg att vi testa det på skolan förrut haha. Väldigt stolt över det..!
Kan du korsa ett öga åt gången?
Nej.
Är du romantisk?
Kanske, kanske inte.. Äh, vet inte.
Skulle du själv säga att du är lycklig?
Ibland, ibland inte.

Friday I'm in love

Undrar hur många gånger jag använt den där rubriken? Haha.
Men nu är det fredag, på riktigt! Skolan är slut alltså, eller ja det har den ju varit ett tag, men har inte orkat skriva nåt bara haha. Skolan var väl helt okej, tycker om alla lektioner på fredagar förutom spanskan! Men ska försöka ta tag i lite plugg snart, sen kanske städa rummet också. Ikväll kanske jag ska träffa elin och frida, vi får se :) Tjaoooooo så länge!
.
Mitt hår ser ut som en kallabalik (haha), men de skiter jag i!

FÖRSTA APRIL

Godmorgon! Första gången på länge det kommer ett morgoninlägg från min sida, men skriver från telefon, datorn hinner jag inte starta. Men idag är det ju första april! Och ni vet väl vad det innebär? Luuurerii! Så passa så ni inte blir lurade och lura alla andra ;) jag lovar att jag kommer bli lurad för jag går på ALLT, rimligt som orimligt. Men vanlig skoldag idag, sen efter vet jag inte riktigt vad jag ska göra, antagligen plugga och städa rummet som verkligen behövs.. Ingen barnträning idag ju, känns skönt att slippa planera och åka iväg på det iaf. Men ni får ha en underbar fredag! Kraaam

RSS 2.0