Efter ångest kommer.. ångest!

Det tar aldrig slut känns det som haha.. Men nu är iaf lotterna slut och idag ska jag och victoria lämna in pengarna, hääärligt!! (y) Just nu sitter jag och läser på so-papprena, pekar finger åt dom när jag har fel och lipar åt dom när jag har rätt, haha! Men slipper se dom snart då det är dags att packa väskan på nytt och bege sig ut i kylan mot tränaren och sen badhuset. Ha en bra kväll hörrni! Och glöm inte, imon får man öppna första luckan!!


Lite fyrverkerier på det här blir great.

Nära skjuter ingen hare

Heeelllo! Badet är avklarat, FAST jag ska nog ha det en gång till. Jag va ju så jävla nära att ta den där jävla dockjäveln (jag vet, mycket "jävlar", men jag är sur på den där dockjäveln)! Men nära skjuter ingen hare.. Iaf så skulle johanna dit med dom som missat badlektioner och då skulle jag få följa med och KLARA det den gången, så då ska jag tametusan göra't! Annars har skoldagen varit helt okej. Gått fort med andra ord. Två no-lektioner, engelska och bild. Sen hemma har jag hunnit äta mellis och kollat runt lite här. Blir sen träning ikväll, jag och victoria ska gå på nåt pass som bara är idag :) är ju happening vecka på badhuset, så lite annorlunda pass. Hoppas det är kul! Men den börjar 19.40 så hinner plugga lite innan. Ska väl sätta igång med det. Ciao


Bild ett halvår tillbaka, ungefär.

Sista november

God morgon! Tisdag och sista november idag, imon börjar julkalendern haha! Och idag är det bad :'( Ojojoj. Jaja får väl göra mitt bästa. Ska ta och klä på mig nu. Ha en bra dag!

Bedtime

Nu är det dags att hoppa i säng för min del. Fast ska läsa igenom ett till so-papper innan jag släcker lampan. Imon är det bad på morgonen (ååh neejjj!!), kommer ha ett antal näradöden-upplevelser, usch ser jag inte fram emot. Men nu bär det av mot en varm och skön säng. Godnatt

Snöpulsning

Hej och hå, ploga på. Det kommer bara mer och mer snö till oss, vilket inte gillas! Så det blev snöpulsning på arenan som ni kanske listat ut med hjälp av min lilla ledtråd haha ;) Det var ju riktigt mycket snö och riktigt jobbigt var det, men kul också förstås :) Körde en massa olika stafettvarianter, och riktigt riktigt korta då man absolut inte orkar springa nå långt. Tror vi körde 5 olika stafetter, alltså olika korta och olika lång vila, med typ 2-6 gånger i varje. Och sist så skulle vi springa till grinden eller va man ska säga, i den absolut värsta djupsnön, och när det va typ 5 meter kvar så flyger jag ner i snön haha! Inte så att man är snabb upp heller utan bara sjunker haha.. Lite kul var det allt. Men bra träning antar jag, jobbigt iaf!


Bilden har ju inte precis med något i texten att göra, men är ju jag iaf! Var den dagen jag blev 14 hela år och fick min älskade systemkamera som denna bild är knäppt med (tror jag..). Och med den kameran finns en hel del springbilder. Ja, där fick jag till det! ;)

Från det ena till det andra

Hej. Har inte mycket tid alls till att sitta och bara kasta bort tiden. MÅSTE PLUGGA!!! Kan typ ingenting till provet på torsdag, måstemåstemåste plugga. Och man blev ju inte speciellt mycket gladare när man kom till skolan och fick reda på att ett arbete skulle vara klart med powerpoint och frågor till klassen på två lektioner.. vi ska redovisa på torsdag, alltså nästa svenskalektion, yippie. Jaja, våran powerpoint ser ut som skit men de skiter väl vi i! Haha. Har ju även varit på träning, en ledtråd: snö. Skriver mer om det senare. Nu: PLUGGA!

Måndag..

Ååh jag är så himla trött, vill bara sooova!!! Men det är måndag och skoldax, känner mig inte så taggad på det precis. Lyssnar på radion så börjar vakna lite smått. Ska hoppa upp ur mina uuuursköna säng och klä på mig nu. Hoppas ni får en bra start på veckan :)

Dagens träning

För min del då. Har ju tränat småbarnen också. Men på min egen träning så va vi ute och joggade i ca 30 min, blev väl ungefär 6 km. Sen inne så körde vi lite spänst och styrka, bål och armar. Ja, det var väl ungefär allt tror jag. Va kallt ute, men kände inte av det då vi (jag och victoria) var övervarma redan när vi gick ut efter att varit med ungarna och sprungit inne med alla kläder. Det gick bra, flöt på bara, skönt.


Haha jag har hållt på med annat än löpning en gång i tiden också..

Pepparkakor


Första advent

God morgon på er. Idag är det första advent! Alltså så blir det att tända första ljuset i ljusstaken idag, tänk när alla fyra är tända, då är det inte många dagar till jullovet och julafton! Men är ett tag kvar än.. Måste berätta en helt otrolig sak, jag sov enda till typ kvart i 9! Är nog rekord sen jag börja skolan efter sommarn haha. Men idag har jag nog fullt upp iaf. På förmiddagen måste jag plugga, efter lunch ska jag och Victoria sälja lotter, på eftermiddagen är det två träningar, sen är det kväll och inte mycket tid kvar. Vi ska baka pepparkakor nån gång där emellan också.. Lycka till! Så är väl bara att påbörja dagen, nu blir det frukost. Ha en bra dag!

Thaaa traaaainiiing

Snöade ju som tusan och blåste ju också. En massa snö på cykelvägarna va det också, inte plogat nånstans.. Så det var ju inte ultimat väder precis, och gick väldigt sakta med andra ord haha. Men vi sprang ungefär 9,3 km på typ 52 min eller nåt sånt, eller 52-53. Men vi tog oss igenom iaf! Kan ju säga att man inte var så fin heller haha! Ögonfransarna var fulla med snö som hade frusit, alltså såg vi ingenting. Fick gissa rätt väg, typ "är det här vägen är?" "öh, jag tror det.." hahaha.


Ville bara visa mina fina ögonfransar! Och det här var ju när jag varit inne och tinat upp. Vill inte veta hur jag såg ut ute.. Tummen upp, eller inte.


Tomten är far till alla barnen

Hej på er. Nu har jag äntligen tid att skriva här. Efter joels hockeymatch åkte vi nästan direkt till hugos innebandymatch, hugo gjorde illa sig och båda förlorade så gick väl inte superbra haha. Sen va vi hem och åt, köpte choklad innan också (y) Har precis laddat ner nya msn och nu kollar jag på tv, och kollar här på datorn. Ha en bra kväll!


Kom på att jag faktiskt varit duktig och dammsugit rummet idag också när jag såg den här bilden..konstigt nog.

Hard to see

Tjena! Har inte tid att sitta vid datorn just nu så kastar in ett litet inlägg från telefon. Va jäkligt drygt att springa kan jag säga, såg fan ingenting haha, men skriver mer om de sen. Nu är jag på väg till lillbrorsans hockeymatch. Skriver nog när jag kommer hem därifrån. Later

Snön faller än..

God morgon. Vaknar och ser att snön faller än.. Inte kul! Fast vakna för typ en timme sen, tjejen som är så bra på att sova här! Har inga planer för dagen förutom träna med victoria på förmiddagen (hon är på väg hem nu), så får väl se vad dagen bjuder på. Ska iaf ner och äta frukost nu, magen kallar! Ha en bra dag allihopa :)

Freeeedaaagsmyyyys

..har det varit gott om ikväll med goaste tjejorna elin och hanna :) vi åt tacos som dom hade fixat när jag kom. Sen kolla vi på tv och käka godis. Började kolla på the strangers men vågade inte se klart utan åt kladdkaka och kolla på idol ist, mycket bättre (h) och hanna är kuuung på att baka kladdkaka, finns nog ingen godare! Har iaf varit en supertrevlig kväll, tack flickor! Nu ska jag försöka sova, godnatt. Och tycker jättesynd om Victoria som missa sitt tåg på Arlanda för att planet var så jävla sent! Tur att hon har sina systrar i Sthlm iaf. Godnatt igen

Isblixtar

Tjenare! Nu är det heelg, wiii! Fast känner att det inte riktigt är helg för mig än, tar träningen först. Idag står längd på schemat och jag är själv.. hmm får se hur det går. Efter det ska jag hem och duscha sen direkt till hanna och elin, vi kommer ha aaasmyyys :D Ska till hanna och hon är ensam hemma, ännu bättre! Haha ;) Har iaf planerat träningen så hoppas den går bra och att jag är bra på att veta hur lång tid saker och ting kan ta, så det inte är en halvtimme kvar när allting är gjort liksom.. Min fantasi och motivation att tänka extra åker liksom ur när det inte är skola hehe. Men ska gå och byta om nu, sen åker vi väl om typ en kvart. Tror inte jag hinner skriva här nå mer, isf hos hanna! Ha en bra eftermiddag/kväll :)

Friday, I'm in love

God morgon. Idag är det fredaaaag! :D Äääälskar fredagar!! Har en hel del planer för dagen men hinner skriva när jag kommer hem iaf :) Nu ska jag klä på mig, tror jag kör på fult och skönt eller nåt i den stilen! Det är ju fredag för tusan. Men nu får jag inte skriva här mer. Ha en härlig fredag allihopa!

Buuurrrig träning

Ja, träningen idag då.. var riktigt kall. Usch, hela ansiktet domnade bort. Körde på underställ både uppe och nere idag, vilket jag är glad för! Och täckvantar, tacka varma kläder (y) Lär nog punkta (strecka rättare sagt) upp det vi körde, blir så rörigt annars.

-Joggade först en liten bit. Och körde lite koordination. Sen lite tänjing. Liiiiike always.
-Sen körde vi på cykelbanan bortanför arenan. Sprang kanske runt 200m, flakt och svagt uppför. Först dit, gång ca 30s ner till cykelbanan som går nedanför den man springer upp på "backen" (haha krångligt jag vet), så körde vi tillbaka. När vi kom tillbaka blev det ungefär 30s vila där också. Det varvet körde vi 3 gånger.
-Sen körde vi kortstafett. Knappt 100m (?) 6 gånger.
-Sist nedjogg och stretch.

Hoppas ni som är intresserade fatta vad jag mena haha.
Var iaf vääääldigt kallt och ruggigt, man känner att lungorna tar emot lite i den kyliga luften. Inte kul. Sommar ska det va!


Måste ju få in vintern på nåt sätt.. SVARTVITT.

Be my world

Heeejsan! Nu är det bara en dag kvar i skolan innan helg, härligt! Sitter i soffan och läser lite bloggar samtidigt som jag kollar på tv, tjejigt. Skolan gick faktiskt ganska snabbt, hade so, engelska, no och svenska. Om ett tag är det dags för träning, måste kolla vad det var för nåt idag för kommer inte ihåg helt, backe iaf. Ska försöka plugga lite nån gång idag också, till provet nästa vecka, ska försöka vara duktig här! Men ha de bra, hajdo


Fyrverkerier är coolt.

You're the best

Morgonmorgon! Jag är supertrött kan jag säga, hade svårt att få upp ögonlocken.. Men nu är dom uppe och jag ska snart hoppa upp ur min sköna säng och klä på mig, hatar att välja kläder på mornarna! Men sånt måste göras det med, det är ju inte riktigt lika svårt som att ta sig upp ur sängen haha ;) Nä nu, om en minut ska jag vara uppe på fötterna! Have a nice day

Minnen, minnen som aldrig kommer försvinna


Har så otroligt många underbara minnen med er, på den här korta tiden, tänk vad mycket vi ska uppleva tillsammans. Älskar er♥

Träningen..

ja då va det dags för dagens träningsinlägg. Körde ju som sagt med victoria på gymmet idag :) Varmt och skönt haha! Vi joggade en 10 min, körde en tusing direkt på det på 3.40, sen lite mer jogg och blandad styrka (armar, axlar, mage, rygg, som vanligt med andra ord!). Gick väl bra, börjar kännas väldigt snabbt på löpbandet nu! Och nästa vecka tar vi bort ytterligare 5s.. Äh, lätt som en plätt för oss två! (Hehe.. positiv här.)

Men snart blir det greys anatomy :D Längesen jag såg det nu, har ju varit så duktig och pluggat tidigare veckor..! Ska nog ner och hämta en risifrutti innan, såg att mamma klämt in nåra i kylen. Seeyou


Snöstorm

Hello. Nu hatar jag vädret mer än någonsin känns det som!! Iaf när jag skulle ta mig hem från skolan. Började att cykla, gick ju bra. Men sen efter en liten bit så va jag tvungen att gå nåra meter för att det va så mycket snö, och sen funkar inte framdäcket?! Det snurrade inte!! Och fatta, fick dra cykeln, med ett funkande hjul. Så jävla drygt, ååh trodde aldrig jag skulle komma hem.. Va nära på att börja grina haha.. och lämna cykeln mitt i vägen typ. Dumma cykel! Och dumma väder! Är ju världens snöstorm ute, snöar inte supermycket, men det blåser supermycket! Undrar om cykeln tänker fungera imon.. måste fråga pappa om han kan fixa, vad som nu har hänt. Om ungefär en timme ska jag och victoria till gymmet och träna, är så hääääär glad att vi ska träna inne idag, tacktacktack! Men nu ska jag fortsätta läsa bloggar. Hejs


SVERIGE, kan vara ett förbaskat hemskt land på vintern ibland..

En månad till jultomten

Good morning! Idag är det onsdag, den 24, november. Alltså en månad kvar till julafton!! Känns läskigt, mest läskigt att få första betygen.. Men julafton är kul :) juuulklappar (L) haha. Men det som känns mest lockande är ju lovet! Det ska bli så inibomben skönt med lov, men är ju ett tag kvar än.. :( jaja kämpa på! Nu ska jag leta på nå kläder jag kan ha (varma måste det bli!). Ha en bra dag!

I'll keep you warm

Har legat i sängen och kollat på pensionärsjävlar, haha så jäkla bra, döör! Ligger fortfarande i sängen och ska försöka sova nu, andra dagen i rad jag är himligt duktig på att sova i tid isf! Imon är det en till lång dag i skolan, och en månad kvar till julafton! Godnatt

Sshhöööniiing!

Tjohoo! Sitter väldigt skönt i soffan just nu med mjukisar och min isbjörnsfleece! Gick faktiskt helt okej med lotterna idag, men var jäääääääääkligt kallt!! Vi höll på att frysa fast, i snöstorm också.. Heh, men vi överlevde! Nu är det "sveriges skönaste familjer", haha så skönt program. Och till det blir det lussebulle, kanoners! Peeeace


Jag kanske saknar sommaren suuuupermyycket!!!

Tuesday

Tjenare! Jag är ganska glad nu för behöver absolut inte plugga nånting hemma idag! Inte på hela veckan egentligen, om vi inte får nåt imon då men det hoppas vi inte.. Fast eftersom det är så lite så kan det ju vara smart att plugga till so-prov nästa vecka. Hade ju no-redovisning idag, gick ganska bra faktiskt. Fick tillbaka no-provet också, som gick bra det med! Och nu har vi börjat med "sex och samlevnad" haha shit, tänk dom som suttit och skrivit det där häftet.. Haha ah. Men annars har vi haft idrott, engelska och bild också. Hade inte gymnastik på idrotten för att vi hade fel hall, får ha det efter jullovet ist, däremot fick vi reda på att vi ska ha livräddning nästa vecka och då ska vi bl.a. dyka och hämta en sån där docka, neeejj jag hatar att dyka!! Men ska snart gå till maxi och sälja lotter med Victoria, hoppas bunten tunnas ur något.. Ciao

I love the way you lie

God morgon! Tisdag idag. Har nyss klätt på mig, ligger och lyssnar på the voice, perfekt för att vakna på mornarna kan jag säga! Idag har vi idrott på morgonen, gymnastik.. Jag är kanske sämst på det! Och sen är det no-redovisning och ett antal andra lektioner. Men nu ska jag ner och äta frukost. Ha en bra dag!

Duktig flicka

Nu känner jag mig riktigt duktig! Tänker faktiskt försöka sova nu. Ska bara läsa nån sida i boken. Imon är en ny dag, gäller att va pigg.. Godnatt då

LIK MIG?


Haha jag har varit liten en gång i tiden också.

Och hittade ingen gammal bild som inte var från nån friidrottstävling, förvånad..

Plogträning

Hehe kände mig som en plogande plog när jag plogade mig fram på träningen idag.. Haha nädå men en kurva på arenan var rentutav hemsk att springa i, gick fan inte! Var en hel del snö och under så var det alldeles ojämt och knöligt så fick ju felkliv varje jävla steg. Ååååh, jag hatar vintern!! Nu jävlar måste vi bli typ bäst i världen, annars..! Heh.. Men körde iaf, thiitit..

-Jogg, koordination hopp/lopp och tänjing.
-6x600-200. Alltså springa 600m och joggvila 200, utan att stanna. Haha tiden är ju kanske sååhääääär bra.. typ 2.54-3.06. Blev lite ojämt också. Men vatusan va det för underlag då?! Det är faktiskt en riktigt bra bortförklaring, som stämmer, jag lovar!
-Nedjogg och stretch.

Gick ju lite sådär då. Eller ja, gick väl helt okej. Förutom att jag typ får psykbryt att springa på sånt där..


Kanske för att jag älskar den här bilden! Vänskap♥

Hurry

Tjena! Har inte haft så mycket tid så skriver lite snabbt på telefonen nu ist. Ska dra på träning alldeles strax. Har avverkat två redovisningar i skolan idag också, skönt. Imon är en till, men sen tror jag faktiskt inte att det är nå mer den här veckan! Men nu måste jag gå. Seeyou

Måååndag

God morgon! Nu va de måndag igen då, känns.. Segt. Har två redovisningar idag, spanska och teknik, får väl se hur det går hehe. Men nu ska jag lyssna lite på "the voice" innan jag klär på mig, något jag alltid gör på mornarna för att vakna haha. Facebook har jag redan kollat ;) Ha en bra dag allihopa!

Godnatti

Fick bara lust att skriva lite haha. Ligger i en skön säng nu, men de värsta är att jag inte är så trött. Jag som varit trött hela dagen, men nu när jag ska sova är jag inte trött såklart! Jaja, ska göra ett försök snart. Godnatt

Dagens träning

Träningen idag var halvt som halvt med gruppen. Haha, med nåra från gruppen med andra ord. Väldigt nåra, men ändå nåra. Ja, ni fattar.

-Jogga typ 29 min.
-6 ruscher inne (väääldigt kort alltså) snabbt.
-Lite styrka, blandat.

Ja, så såg det väl ut ungefär. Gick väl inte superbra direkt, söndag you know. Plus träning inann som pumpar ut en psyksikt haha. Idag kom iaf 11 stycken, det går framåt! Men det var helt lagom, behöver inte komma nå flera. Vi körde häck och lite grejer. Men ja, ni kanske inte är så intresserade. Nä.


Randombild från fyrverkeriet på DN-Galan i år.


You're beautiful

Ja nu var alla träningar klara, ätit middag och en del knäck hehe.. Sitter och kollar på sportspegeln samtidigt som jag läser bloggar, går sådär.. Men nu tog sportspegeln slut! Nu blir det "vem kan slå filip och fredrik" istället haha. Fast nu blev det reklam på det.. Haha shiiit! Äh, nu skyndar jag mig att läsa bloggar. Opus, har redovisning imon också! Och jag har inte ens kollat på texten, skäms.. Men jaja, hoppas jag kan det ganska bra ändå. Tror jag skrev upp stödord förra veckan, hoppas dom finns kvar nånstans.. Skriver om träningen snart. Tjingeling

KOM OCH KÖP LOTTER, SNÄÄÄLLA!

Ja, det räcker med att läsa rubriken. Jag och victoria ska sälja lotter så kom och köp! Antar att vi står vid maxi eller willys. Det brukar ju gå ganska trögt. Typ 1 lott i timmen.. Så får väl inte hoppas på för mycket, men vi måste redovisa pengarna snart så börjar bli lite orolig, hoppas det går bättre idag! Hörs väl när jag kommer hem igen, om jag har tid..


Wow

Det funkade, helt otroligt. Däremot funka det inte att ladda upp bilder.. Men det får duga med text, får försöka få in en bild i varje inlägg från datorn. Så det inte blir för tråkigt liksom. Så nu letar vi på nån rolig bild..


Det finns en del bilder från friidrotten hehe ;)

Testing

Måste bara testa om det här funkar.. Testar från iphonen, skulle ju vara bra om det funkade. Wellwell, vi får se. Bambambamba..

Ibland ser man bara det svarta

Good morning! Söndag idag, men det orkar jag inte tänka på än haha. Har bara ätit frukost och satt på mig mjukiskläder än så länge, söndagar=mjukiskläder, hehe (oftast). Och ibland ångrar jag allt jobb jag har satt på mina axlar. Som att ha ansvar för en friidrottsgrupp och träna dom. Självklart är det jätteroligt, men det tar så himla mycket tid. Jag skulle helst vilja följa med resten av familjen till gävle nu t.ex. men det hinner jag inte, eller ja, jag kanske skulle hunnit om jag inte skulle behövt sälja lotter (j*vla idiotlotter!!). Men jag ska inte klaga, vi får ju faktiskt åka på träningsläger utomlands genom att sälja dessa lotter, så de lönar väl sig sen! Men ibland vet jag verkligen inte hur jag ska hinna allt. Jag älskar ju verkligen att träna småbarnen och se deras framgångar, men tiden räcker inte till ibland. Det borde finnas mer tid, varför ska man sova bort all tid? Haha. Man sover ju bort en tredjedel av livet, onödigt kan jag tycka. Våra kroppar borde vara byggda för att kunna bli ordentligt utvilade på 2 timmar eller nåt, det hade varit super. Jag tror jag vet vad jag ska önska mig i julklapp; mer tid.

Sleepy är förnamnet

Tror jag ska gå och lägga mig, tidigt jag vet men jag är trött! Så varför vara uppe då liksom? Kollar på "Armageddon" just nu (tror jag den heter?), men har sett den i skolan så inte så värstans intressant. Så sängen känns mer lockande. Bara borsta tänderna först. Godnatt

Träningen

Också träningen då. Vi sprang typ 16 km på 80 min. Jag verkigen hatar när det ska vara så jävla halt varenda litet steg man tar. Får aldrig nåt fäste utan glider typ tillbaka ett halvt steg när man tar ett. Så va lite drygt idag, fast gick bättre sista biten när det inte blåste lika mycket och inte var riktigt lika halt. Men fötterna och vristerna blir starkare! Och vi blir starkare (hoppas jag haha..). Så man får väl bita ihop nu under vintern. Träna är kul, men vädret är inte kul.

Myyysdag

Dagen har varit supernice. Jag och elin bakade ju lussebullar och knäck. Så först va vi och handla. Sen satt vi igång! Det tog ju sin lilla tid innan det blev bra..(haha den där jävla degen!) Men jäklans gott blev det till sist :D Ååh, verkligen ääälskar alla jul"kakor" eller va man ska säga haha. Jag åkte hem för typ en timme sen kanske, och åt. Nu sitter jag här och kollar lite på tv. Snart blir det nog att hämta godispåsen och tömma den. Imon är ångestdagen här igen.. haha. Men nu njuter vi av den här kvällen! Hoppas ni haft en lika bra dag som jag :)


eliiin

Tjoho. Sitter hos elin nu. Hon ska äta (vet, hur seeent som helst!!). Sen ska vi börjar bakaaa :D Kommer bli suuuupergottt kan ja lova! Va typ skitdrygt att springa idag haha. Skithalt och motvind typ hela vägen. Va skönast sista 15 min. Kommer mer om det sen. Nu ska jag leta fram nån fin bild på elin :) Ciao


Fiiinast unge!!


Bra start.. snööö

God morgon! Känns härligt att vakna en lördags morgon och det snöar en massa.. Inte sånt här fint snöande utan bara irriterande. Menmen, vi tänker bort snön helt enkelt och gör det bästa av saken! Ska ut och springa med victoria lite senare och senare ändå så drar jag till elin för vi ska julbaka, lussebullar och knäck :D(L) Tror vi skulle fota lite också så då blir det lite nya bilder här, äntligen! Frida kanske också skulle komma, aasniice :) Så kommer bli en toppendag även fast det snöar, haha. Men nu ska jag läsa bloggar och kolla lite på tv. Ha en bra dag!

Det är dags för fredaaagsmyyys

Wii, nu är det dags för riktig fredagsmys! Godispåse och nåt bra program på tv, asniiice. Känner mig så himla lättad över att den här veckan är över på nå vis. Det enda jag ska plugga i helgen är till två redovisningar (hoppas jag..), nu är det värsta de jävla lotterna!! :@ Nån snäll som vill köpa? (a) Men de orkar jag inte tänka på nu, nu äre fredag och fredaagsmyyys!
Det var bara två stycken plus mina bröder på träningen idag haha, blev lite improvisering men det funka väl det också hoppas jag.
Nu ska jag springa och hämta godispåsen! Ha en underbar kväll alla underbara människor där ute i denna underbara värld (ibland).

Tjiiing

Nu är det dags att plocka fram den berömda "berömmarrösten". Träningsplaneringen är klar, hoppas den duger för ungarna. Ska bara ner och byta om nu, sen bär det av mot hammar!



oldold.

HEEELLLG!!!

Fyyyy vad skönt!! :D Älskar helger! Förutom att dom går så jäkla snabbt.. Får njuta så länge det går. Men den här veckan har gått riktigt snabbt faktiskt. Idag fick vi kolla vidare på narnia, täcknat och svenskt tal, kan ni tänka er?! Haha hjälp, går inte att beskriva. Hade matteprov också, och kändes faktiskt jättelätt så hoppas det gick bra! :) Sen spanska, och våran spanskalärare va fortfarande borta haha.. så vi fick lyssna på cdn från boken, skitkul. Så hade vi idrott, jag hade lite uppvärmning med koordination och sånt, dom va jätteduktiga, heh..he.. Men jag har ju hållt på med de där sen jag va 7 så ska inte säga nåt, behövs träning för att göra det snyggt ;) Nu har jag ätit mellis och läst tidningen (måste hänga med i nyheterna bara för att det jämt går skit på nyhetsfrågorna!). Ska börja planera till träningen som börjar om ca 1,5 timme, victoria är borta så mamma får hjälpa mig idag. Ha en bra helg!

Shalala

Har pluggat lite matte nu iaf, och läst igenom spanskan en gång. Jag är vääldigt trött nu, ska gå ner och borsta tänderna. Sen blir det bums i säng! Imon är det fredag, bara en skoldag sen heeelg. Kommer blir grymt skönt när skoldagen är slut. Ååh längtar! Älskar känslan av att veta att man är ledig dagen efter, inte behöver sätta väckarklockan, lovely! Men nu var det tandborsten ja. Godnatt

DaGeNs TrÄnInG

Var ju träning med gruppen idag. Vi körde backe, lite olika grejor :) I den så kallade "Prixbacken".

-Jogg ca 10 min maybebaby.
-Tänjing, koordination hopp/lopp.
-2x, upp snabbt, ner på andra sidan jogg, tillbaka upp snabbt, jogg ner på andra sidan. (Haha hoppas ni förstod, ni som är intresserade.. ;p)
-4x 100-150m upp och ner, stafett.
-Nedjogg ca 10 min och stretch.

Det gick väl helt okej. Var inge kallt, men vääldigt halt! Snorhalt kanske man kan säga. Men egentligen, är snor halt? Öh, nej. Men snorhalt låter bra ändå.

Jag klarar inte av mer..

asså vafan, ibland blir jag så himla jävla sur!!! Vissa folk fattar verkligen INGENTING. Inte för att det gör mig så mycket, det blir bara synd om er kan jag säga!! ÅÅHHHH. Fatta nångång?!

Gaaah, jag blir galen! Var bara tvungen att skriva av mig lite. Bry er inte..

Lev varje dag som om det vore den sista.

Tjabbatjena! Nu är jag en aning lättad, liiite iaf. Har ingen aning om hur no-provet gick, men det är iaf gjort! Imon är det matteprov och spanskaredovisning, men tänker bara plugga till matteprovet haha. Kanske kan vara lite mer "social" här på bloggen nu också ;) Imon är det fredag också, wiiii!!
Har nyss ätit mellis, nu kollar jag på tv och ska läsa lite bloggar, bara ta't lugnt liksom! Hoppas ni har en bra dag allihopa :)


Ont om bilder, men den här duger bra även fast ni redan sett den!

Entrenamiento de hoy

Haha, rubriken ska vara "dagens träning" på spanska enligt google translate. Ingen aning om det är rätt eller fel, menmen det skiter vi i! Ni vet ju vad det betyder nu iaf ;)

Körde ju på gymmet med victoria :) Blev som vi alltid kommer köra.. (fast ökar alltid 5s på tusingen för varje gång)
-Jogg ca 10 min.
-1x1000m direkt (ja allt på löpband då, såklart..) 3.45.
-Lite till jogg.
-Varierad styrka, armar, axlar, mage, rygg, ja det mesta utom ben.

Gick bra. Känns bara som att det går så himla mycket snabbare på band än i verkligheten haha. Nu när vi sprang på 3.45 känns det typ som 3.30. Undrar hur det blir när vi ska springa på 3.35 på bandet.. Kommer nog flyga av haha!
Och, jag kommer ha träningsvärk i mina armar imon.. Vilket jag kommer ha varje torsdag ett tag framöver, haha.

Har inte tid att skriva nåt mer här. Ska plugga det sista nu, sen blir det sängen. Hejdå o godnatt

streeeessad!

Tjolahopp. Jag har verkligen inte tid att sitta här nu. Iaf inte just på den här sidan, måste plugga no!!! Har skrivit färdigt so-grejen nu, tror jag, hoppas jag.. Men den får vara klar nu, orkar inte bry mig mer! Nu är det no som gäller för resten! Ska plugga så länge jag hinner innan det är dags att bege sig till gymmet med victoria. Hoppas jag får lite tid att slänga in ett inlägg efter det.

Jag och victoria gjorde test på facebook, "relationsresan" hur vi skulle klara av att resa ihop och hur mycket vi känner varandra. Vi fick "en kalasresa", skulle vara perfekt att vara borta i 2 veckor. Helt perfekt, thailand here we come! :D

Sveriges skönaste familjer

Haha skönt program, ska kolla på det nu ja! Har varit duktig och pluggat litegrann också. Ska gå ner och kolla om det finns nåt gott att smaska på nu, sen teeeveen!

Träääningen idaaag...

såååg ut såååhäääär.. (haha kul man kan ha ibland..)

Nä men vi körde lite distans bara, sammanlagt blev det ungefär 9km, på ca 44 min. Så fort jag klev utanför dörren så va det "shiiit, jävlar va kallt det va nudå!!", bara för att jag skrev att det va "lagomt varmt", desto kallare nu på kvällen haha! Ganska logiskt, men sådär mycket kallare borde det inte bli.. Men tänkte inte på det när man väl kommit igång. Det gick bra och va skönt :) Så de gillar vi!


Nån tävling i höstas, eller sent i somras kanske haha.

Vitt solsken

Heejj! Kanske är hur bra som helst att en massa lärare är borta, vi fick sluta tidigare idag också :D Plus att vi slapp redovisa idag bara för att vi inte skulle hinna och blablabla, men jag ville ju redovisa idag när jag övat in allt! Nu kommer jag säkert ha glömt bort allt tills nästa vecka.. menmen så äre ibland! Måste också säga att det kanske varit perfekt vinterväder idag! Sol, blå himmel, lagomt kallt, fint med all snö men ingen snö på cykelbanorna, det bästa vintern kan ge tror jag! Och det här är nog första och sista gången jag säger nåt bra om vintern haha ;) Har iaf precis ätit mellis, nu ska jag försöka plugga lite NO. Senare blir det ut och springa med victoria :) Seeyou!

Dagens snöträning

Vi kommer ha tröskelträning ett tag framöver nu varje måndag, och idag var inget undantag. Vi körde..

-Jogg, tänjing och koordination hopp/lopp.
- 8x400-200. Alltså så springer man lite snabbare 400, joggar 200 åtta gånger, utan att stanna. Det var ju väldigt halt och slirigt i snön så gick inte att springa så snabbt, körde på 1.40-1,41 ungefär.
-Lite nedjogg och stretch.

Det var ju som sagt lite svårsprunget, men det var lagomt jobbigt och skönt. Bra träning med dåligt väder och underlag också! ;)

The snow is falling, like never before

Herrejösses vad det snöar alltså! Som tur är så lägger det sig inte så mkt, inte så kallt. Tack för det säger jag bara. På träningen när vi stod och kolla upp mot himlen så kändes det som om man stod i en sån där "kula" eller va det heter som man skakar så det kommer snö (fattar ni?), fast en aningen större då hehe.. Va lite slirigt och så i snön, annars var det helt okej faktiskt. Har suttit och gått igenom allt jag ska säga en gång, men måste göra det en gång till. Om jag inte glömmer nåt då så kanske jag skiter i det resten av kvällen. Kanske lär plugga lite till proven då ist. Men ska skriva mer om träningen snart. Ciao

GRATTIS!

Får inte glömma! Elin och felix har varit tillsammans i 1 år idag, fatta, ETT ÅR!! Så GRAATTTIIS :D Tänk vad tiden går, tyckte dom blev tillsammans nyss.. Men bra det haha :) Ha en superbra dag ni två! ♥


Haha ja vad glad ni blir nu! Men har faktiskt ingen bild på dom två tillsammans tyvärr så fick bli mitt älskade hjärta, också passande ju! ;)

Ibland blir man glad..

Helllooj! Fick sluta en hel timme och 20 mi tidigare idag :D Haha bara för att typ alla lärare var sjuka (?). Var 3 lärare där till lunch, men sen kom en till, men ändå liksom. Tror dom hade lite smått panik haha. Men nice att sluta tidigare, så klagar inte (y) Och inte behövde vi redovisa idag heller för att lärarna va borta, varken teknik eller spanska! Fast imon blire no-redovisning iaf ;) Så tränaträna på det! Har gått igenom litegrann, men fortfarande knakigt, måste kunna bättre! Om ungefär en timme drar jag på träning, ska kötta järnet på no:n tills det (eller ja, tills jag ska byta om osv). Ha de bra!

Dagens träning

-30 min jogg, ca 6 km.
-Några riktiga kortlopp inne, snabbt (men fick ingen riktig fart på benen haha, förvånad..).
-Styrka, bål och lite armar.
-Stretch.

Gick väl okej. Men va himligt trött och är nu också, fast jag inte vill erkänna det för mig själv. Det är ju liksom ny vecka imon, skolan börjar. Man ska väl för tusan vara pigg och utvilad efter en helg?! (Speciellt inför den här veckan..) Men nejnej. Sånt händer inte i almas liv heller. Nu ska jag försöka lägga mig och sova. Måste bara ha redovisning för mig själv här först..


Don't forget

Det är ju faktiskt fars dag idag, så grattis till alla pappor! Och speciellt till min, bästa pappa ♥

Ville bara säga det.

Lalala

Sticker på dagens dubbelträningar nu. Först träna barnen och sen bli tränad själv. Hoppas det kommer nåra på första träningen, tycker inte om när det är så nåra haha! Men måste dra nu. Hörs ikväll I guess.

I miss the summer, so ******* much


I think I get it

Har haft lite problem att själv förstå en sak jag har skrivit på no-uppsatsen, men tror jag börjar fatta! Kan ju vara bra när jag ska redovisa snart. Måste bara prova skriva så jag ser om jag kan.. Ett saftglas är ett sorts kommunicerande kärl, saften står lika högt i sugröret som i glaset utanför sugröret. Vi kan suga upp saften genom sugröret genom att när vi suger i röret så förtunnas luften, trycket blir då större på saftytan i glaset utanför sugröret än i sugröret som gör att saften stiger i röret. Det funkar likadant i ett vattentorn och dess ledningar. När vattnet ska pumpas ut till husen så är det en pump som suger ut luften i ledningen så att vattenytan i brunnen trycker upp vattnet genom ledningen. Tror det ska vara typ så, hoppas jag.

Haha väldigt ointressant inlägg det här, men va tvungen att skriva det nånstans så varför inte här? Tvingar ingen att läsa haha.

ångestdag

God morgon. Idag är det söndag, alltså ångestdag. Speciellt idag när jag har mer plugg att göra än vanligt. Men det är väl bara att kötta igenom det, kanske? Har suttit med the voice i öronen hela morgonen. Nu ska jag gå ner och äta frukost, sen startar jag för dagen! Ha en bra dag hörrni :)

Music in my ears

Nu tänker jag gosa ner mig i sängen och sätta i hörlurarna i phonen och lyssna på musik. Ladda inför en pluggdag + två träningar imon, en som ledare. Kan behövas lite uppladdning! Hehe.. Godnatt på er söta människor ♥


FEM grenar, TVÅ dagar

Ja haha, vi har prektiserat (som dom kallar det haha) i (eller vafan säger man?!) 5 grenar dom här två dagarna. Vi får ju vara med och träna samtidigt som vi lär oss nytt. Igår hade vi häck och rörlighet, det var väl inte så stora svårigheter om man jämför med idag haha! Idag hade vi först stav och tresteg, sen kula och slägga. Kan ju börja med staven, alltså fyfaan va läskigt det är! Hade hjärtklappning inför varje hopp tror jag.. Vi börja från plint och sen utan, men ledaren fick ju stå och dra fram staven lite hehe. Men inga brutna ben eller nåt! (y) Va faktiskt ganska kul att prova, men läskigt som sagt. Tresteget var ju inte lika hemskt haha, det är ju bara att hoppa på marken liksom.. Sen va de kula då, tunga och stora är dom och får knappt plats i handen.. (Och om elin eller nån läser här, misstolka inte! Det är en friidrottskula..) Kastgrenarna är ju liksom minst mina grenar, men det gick väl. Släggan va också väldigt läskig haha, och så skulle vi snurra också, ojoj. Men inget skadat där heller så ja, det va väl nåt positivt haha. Kul att prova nya saker ändå, och behövs ju för att kunna lära ut till barnen också haha ;) Däremellan hade vi 2 teoripass också. Så det har vi sysslat med. Och jag och victoria har hoppat lite i sängar och så, sånt man alltid brukar göra liksom :)


Hej igen hjärta!

trött som en gorilla

Heelllo. Äntligen hemma, är huur trött som helst kan jag meddela!! Tror staven tog kål på mig, fick fan hjärtklappning inför varje hopp..haha! Men har varit superroligt och lärorikt :) Alla gubbar är så sköna haha. Ska skriva lite sen vad vi gjorde för nåt. Har nyss tagit en überskön dusch och en wasis, nu ska jag läsa lite bloggar. Idag blir de inge plugg! Bara softa. Ska snart till affären, ska köpa nå gott men vet inte vad haha. Blir hemgjord pizza till middag också, inte sämre. Nu vare bloggläsning ja..


FRIDAY

Tjena, nu är det heelg!! :D Kanske suuuperniiice. Har varit superduktig och satt mig direkt och pluggade efter jag ätit mellis. Och skippade idrotten som sista lektion idag för att jag skulle få en timme extra att plugga, bra alma! (y) Nu måste jag gå och packa för drar ju iväg till falun om ca en timme. Ciao


Bara för att bloggen ropar efter bilder..


Dagens träning

Träning med gruppen idag. Körde backe, i Prixbacken som vi kallar den, haha ni får väl fatta bäst ni vill ;) Körde iaf..

-Jogg en bit, tänjing och koordination hopp/lopp.
-1xca 400m (hela vägen) uppför (körde på ungefär 1.40 tror jag), vila ca 1 min och sen 1x ca 400m nedför (blev väl nån sekund snabbare, 1.38 kanske?).
-1xca 250m (tror vi hade ungefär 58s), vila 30s, 1xca 150m (resten av backen, komr inte ihåg vad vi hade för tid).
-Gång och jogg nedför backen.
-Samma som innan, 1x ca 250m (hade ungefär 58s igen tror jag), vila 30s, 1xca 150m.
-
Gång och jogg nedför backen.
-2xca 250m, första upp, andra ner. (Tror vi hade 58s och 56s eller nåt.)
-Kortare stafett (ca 100m) fyra gånger.
-Nedjogg och stretch.

Så, det var väl allt tror jag. Blev lite krångligt att förklara allt haha. Gick helt okej förutom att det var väldigt halt på vissa ställen och väldigt kallt, men sånt får man leva med!

Español

Tjiiho på er. Har suttit och skrivit över spanskagrejen på papper så jag kan läsa från det imon haha. Träningen gick väl bra, men va halt och kallt! Nu ska jag ner och äta hamburgare, mumsigt. Skriver mer strax.

You're beautiful, just the way you are

Hejsanhoppsan! Torsdag, bara en dag kvar till helg :D Imon bär det av till falun igen för utbildning, blir nog trevligt! Det värsta är att jag vet inte hur jag ska hinna med allt... Får ångest får varenda grej jag tänker på, gaah blir galen!! Imon ska vi redovisa nå spanskagrejs som vi skrivit (fast vi inte kan nåt typ?!) och vi får inte kolla papperet utan ska kunna det helt utantaill, asså?! Jag tänker iaf ha papper, så de så :p Känns som att jag inte kan nå spanska alls haha, inte mkt iaf. Men ska försöka läsa igenom det åtminstone. Senare blir det träning, men hinner nog skriva nåt innan de :)

Greys Anatomy

Har varit duktig och pluggat nu. Och kollar på Greys samtidigt, lite konstigt program idag men bra ändå! Ska gå ner och borsta tänderna nu, sen blir det nog sängen och läsa lite. Låna engelskaböcker idag så ska försöka börja på nån av dom. Goodnight everybody!


Haha min lillbrorsa är ju bara för snygg ibland! ;)


Dagens träning

Jag och victoria körde på gymmet idag, lite blandat :)

-Jogg ca 10 min.
-1000m 3,50 (ja all löpning på löpband då).
-Jogg 5-10 min.
-Blandad styrka; armar, axlar, mage och rygg.

Gick väl helt okej tycker jag, svag i armarna som vanligt haha!

101110

Tjenare! Mitt i veckan nudå. Hade utvecklingssamtal halv 8 i morse så gick upp klockan 6 haha.. Jag cyklade till skolan och det är ju inte så liite snö det har kommit heller! Fick bakslir hela tiden och cyklade in i en brevlåda hahah!! En man på andra sidan stod och skotta men stanna upp när det small till.. hehe pinsamt! Skyndade mig därifrån sen kan jag säga. Men är skiträdd för att åka in i nåt annat haha. Fick nog gå hälften. Skolan var väl helt okej. Har nyss ätit mellis så nu ska jag försöka göra klart teknikarbetet. Sen blir det gymmet med victoria!


Från en dag med höstiga löv på marken till en dag med snö på marken som om det vore slutet på december..

musik ♥

Jag älskar musik! Snabb och hoppig som seg och sorglig. Och, alla gamla härliga minnen dyker upp. Älskar't♥

Todays training

Fyyyfasen säger jag bara!! Motvind i världens snöstorm och ett evigt piskande i ansiktet. Verkligen HATAR VINTERN!!! Haha jag och victoria i spåret, jag: ska vi bli björnar?, victoria: jaa!, jag: fyfan va skönt! Så nån som kan trolla? Vill också kunna gå i ide under vintern.. :( Men det blev iaf ca 8,5 km på ungefär 43,5 min, så lite över 5 tempo men helt klart godkänt i detta väder. Dumma vinter

GÅRdagens träning (ooups)

Ojdå, glömde bort att skriva vad vi körde igår! Men bättre sent än aldrig..

-Först lite jogg, koordination hopp/lopp och tänjing som vanligt.
-Sen körde vi 10x200-100, alltså vi sprang 200m snabbare och joggade 100m utan att stanna, 10 gånger. Första gick jättesakta haha, men sen blev det väl 41-43s kanske.
-Sen nedjogg och stretch.

Va ju jäkligt kallt (!!!) vilket vi inte är vana vid hehe, så gick ju inte att springa så jättefort. Benen ville inte riktigt. Men förhoppningsvis blir man väl van snart, tänk i vinter liksom..
Annars gick det helt okej. Ganska lätt pass, hade nog lätt kunnat springa en till sån där serie.

Deeppp

VARNING!!! Klagomål på g..

Jag är depp nu!!! Får bara mer och mer jag ska skriva om på tekniken, får ju för tusan aldrig avsluta arbetet! Hade teknik som sista lektion och SNÖSTORMEN kommer...... :@ Stod inne på skolan och bara kolla ut, "NEJ, jag tänker inte gå ut!!" u-s-c-h. Jag hatar vintern. Fyyy.

Okej nu ska jag sluta klaga :) Kan ju berätta en lite rolig sak som hände idag haha. Vi gick från matan och jag tog elins mössa (den va ju varm!), men hon skulle åka direkt och jag sprang in med mössan. Elin kom efter "aaaalma, jag måste åka nu!!" Så stanna jag, elin tog mössan. Men sen, då kommer felix och tacklar mig. Snacka om att jag flög!! Hahaha shit vi höll på att dö! Frida ba "det såg ju fan ut som att du skulle dyka" hahah.. Men nu har jag skitont i knät :( haha landa ju på det.. Menmen, lite blåmärken är väl inget ;)

Haha tror ingen orkade läsa det här, men grattis till er som kommit hit :)


Take me back to the stars

Nu orkar jag inte med teknikskiten nå mer!!! Nu ska jag läsa bloggar ist. Skicka in en kommentar med eran blogg (om ni har nån såklart) är ni snälla! Vill ha nya att läsa :)


En morgon på höstlovet.

k-k-k-k-k-kallt

Buuurrrrr va kallt det är nu!!! Shit höll ju på att frysa sönder på träningen. Först kände man inte tårna, sen kändes det som om dom va av, skitläskigt! Haha, bara att vänja sig säger jag bara! Kommer mer från träningen sen. Men nu måste jag plugga teknik.. sen läsa bloggar. Ochochoch, måste bara säga.. vi baka knäck på hk:n idag, fyfaan va gott!!! Jag lääängtar tills man börjar med allt julbak, knäck, lussebullar, pepparkakor.. ååh :D


Gaaammmall bild, men ack så gott!

Ny vecka, nya möjligheter

Hej på er! Har inte så mycket tid nu helt plötsligt. Har suttit och skrivit på teknikgrejen, va inte klar ändå!! *Suck* men det är bara att köra på! Har ju elevens val den här veckan så hoppas det blir en ganska bra vecka, den här dagen har iaf varit det. Nu måste jag packa väskan och byta om för träning :) Hörs sen!

Always I wanna be with you

Tjena igen då! Träningarna gick väl bra, va nåra fler på våran träning idag iaf, tack för det! Nu ska jag kolla klart på film med pappa och käka glasstårta. Sen blir det sängen och tagga skola! Wii.. eller inte. Tjing

Räddaren i nöden..

är pappa! Haha, han åkte till jobbet nu för att fixa våra lappar, tack du snälla! Klockan börjar bli mycket. Jag ska dra mig ner och äta mellis, sen lär jag väl byta om för två träningar på raken. En som tränare och en som aktiv, eller vatusan man ska säga haha, är väl aktiv på båda men jaja ni fattar! Hörs sen, ciao.


Någon som har en skrivare?

Hehe, måste skriva ut lappar tills ikväll och fick bara ut 5 st på våran för bläcket är slut, samma sak för Victoria. Så någon snäll som har en skrivare som funkar? Haha :) Får se hur vi löser det.

Sitter och lyssnar på gammal, bra musik nu. Det är härligt, en massa härliga minnen dyker upp. Tänk vad man kommer ihåg med hjälp av musiken, och vilka minnen man skapar. Ibland längtar jag tillbaka till tider som aldrig kommer tillbaka..

Finally

Wiiii, tror jag är klar med teknikgrejen!! :D Om jag inte glömt nåt.. Men orkar inte läsa igenom nu, tar det ikväll! Så nu behöver jag inte tänka på det idag, dags att ta tag i nästa arbete. Först blir det lunch, pancakes!

BLOGLOVIN

FÖLJ MIG MED BLOGLOVIN!! Lätt och bra att hålla koll på de bloggar man brukar läsa som uppdaterats :)

(Använder det själv så om du vill att jag ska följa din blogg kan du ju skicka in en kommentar så kan jag kolla in din blogg!) 

When I look at you

Morronmorron! Vaknade faktiskt halv 9 idag!! Även fast jag gick och la mig tidigt, bara för att lovet är slut, lovar.. Imon när jag vaknar kommer jag tänka att jag skulle kunna sova hela dagen, men sånt är livet. Idag måste jag plugga färdigt allt jag hade tänkt gjort på lovet, åtminstonde det viktigaste :p Också är det dags för en ny träning som tränare och direkt efter den är det dags för träning åt mig själv. Hoppas det kommer lite fler folk till våran grupp idag haha. Men skriver mer senare, innan jag sätter igång med plugget ska jag läsa lite bloggar. Men sen köttar vi (jag?)!


Får se hur super jag kan vara idag..


Dagens träning

Ja, hur träningen såg ut idag då..

Började med att stress-byta om och kuta till liddan, trodde jag va skitsen men hann i tid ändå. Vi körde distans iaf. Lite lugnare. Blev ganska precis 1 timme och ungefär 12,5 km. Var superhärligt, värmande solsken och världens bästa sällskap!


Nu tror jag att jag måste stänga av datorn och låta ögonen vila, dom håller på att falla samman hela tiden just nu. Godnatt.

Wonderful day

Tjenare! Haft en helt underbar dag. Först va jag ute och sprang med victoria i strålande solsken (komr mer sen), sen efter lunch va jag ute och gick en liten stund med vicci (och tur va väl det!!! Right du? ;)), aja stack på bandy med elin sen, så åt vi på matkällan, åkte och hyrde film (the last song) och köpte ben&jerrys, så åkte vi hem till mig och kolla på film och käka glass. Kanske hur nice dag som helst! :) Och filmen va jättebra!! Och hemsk.. :( fyy. Jag brukar inte gråta så lätt för filmer, men det gjorde jag på denna. Ni som inte sett den måste se den!! Elin åkte ganska nyss hem. Så ligger i sängen nu med datorn på magen, ska läsa lite bloggar och så innan jag släcker lampan. Sista gången man får sova ut nu.. Så nu jävlar ska jag sova!! He he, komr vakna typ 6 bara för att jag sa så nu.. Aja visar sig! Men tack för en underbar dag mina fina flickor! ♥


Två dagars frihet

God morgon! Lördag idag, bara två dagar kvar på lovet :'( Nu jävlar ska det njutas av att vara fri! Sen börjas det igen.. Men måste ju börja nån gång för att nån gång få sluta också.

Igår va ju victoria här. Vi handlade, hyrde film, bakade våran utsökta glasstårta, hade träning (där det bara var fyra stycken haha! Men det gick väl bra ändå), också kolla vi på film (Beck-Levande begravd), kolla på tv och åt glasstårta (kanske huuur gottt som heelst!!). Trevlig eftermiddag/kväll iaf :) som vanligt med den tjejen!

Idag har jag också en del planer med en annan söt unge. Träning också. Och måste nog plugga lite.. Tror jag ska försöka göra det nu så jag slipper sen. Ha de gött!

elin&alma


♥♥

Fotografering

Hej och hå. Blev snabba ryck efter senaste inlägget. Elin messa och fråga om vi skulle till den där fotogrejen och ta kort (som vi pratat om tidigare). Visst liksom, älskar kort (L) speciellt med den gullungen! Så vi bestämde att vi skulle träffas där 45 min senare och jag hade bara ätit frukost, inte klätt på mig eller nånting. Drog fram nå kläder, fick typ panik "måste ju sminka mig också förtusan!!", borstade tänderna, drog på mig jacka och skor och trampade iväg. Och vi kom precis samtidigt haha. Vi knäppte 10 kort, fick betala 75 kr var, billigt och bra! Det är ju ganska nyöppnat och för ett antal veckor sen så va det ju gratis att knäppa såna där kort, men vi som är så smarta tänkte ju inte på att gå dit då, så jaja. Väntar på att få dom skickade på mailen nu, hoppas dom komr snart! Lägger upp dom här sen, om dom inte blev för fula.. Antar att det är mat snart också, sen komr väl victoria så ska vi fixa lite :) Höööres

sunshine

Måste ju faktiskt hylla vädret odah, det är soligt och fint :D Fast har inte varit ut än haha. Måste klä på mig och göra mig klar nu iaf. Kan inte sitta här och dega hela dagen.. Bara att rycka upp sig och börja dagens trapatser! Och snart dör datorn, hoppas jag hinner publicera det här innan, annars är det ingen som får se det. Ha de bäst!

Kan ju berätta att..

jag och victoria har bestämt att vi ska åka till Thailand i 2 veckor nästa vinter!! :D:D:D Vi bestämde det när vi satt på bussen till Sthlm, och allt är tummat och klart haha! Fan va jag längtar!!!! Vi ska spara pengar och önska oss i julklapp och present. Komr bli reeealllyy niiice (h) L-Ä-N-G-T-A-R


EGYPT februari 2010

FREDAG

Morgonmorgon! Inte lika glad för att det är fredag idag, lovet är ju snart sluut!! :'( Buuhuu. Det bra med denna fredag är att jag och victoria ska baka våran supersuperdupergoda glasstårta och käka ikväll :D och så börjar våran gröna grupps träning som vi är tränare för, ska bli spännande! Så vi har fullt upp med det idag, handla, baka och fixa det sista inför träningen. Kommer bli en great dag (y). Startade faktiskt dagen med att läsa lite i vårat NO-häfte som vi ska ha prov på om typ 2 veckor, lika bra att passa på när man vaknar så tidigt! Får man mer tid ju, kanske är ganska bra att inte behöva/kunna sova så länge :) Men nu ska jag kika lite här en snabbis, sen ner och äta frukost. Ha en bra fredag!


I'm happy for you

Hejhallå i stugan! Nu är tv kvällen slut och tänderna ska borstas. Sen ska jag lägga mig i sängen och smsa lite med Victoria :) Imon händer det mkt vill jag säga! Komr bli niice. Så godnatt nudå antar jag.


Black and white.


Good girl

Tycker jag har varit duktig nu. Skrivit litegrann på teknikgrejen (och det va lite, men bättre än inget right?) och så har jag bäddat rent i sängen, blir härligt ikväll när man ska krypa ner där! Har läst alla blogginlägg på bloglovin nu också så ska ner och hämta nåt att smaska på och kolla på Robinson eller nåt nu. Ha en bra kväll allihopa!


Vet att ni sett den, men gillar den på nå vis..

Dagens träning-Glader

Gick faktiskt bra på träningen idag. Jag blir så himla glad när det går bra på träningarna! :D Och tvärtom när det går dåligt haha.. Men idag var det en bra dag och då får man vara glad över det :)

Körde iaf lite backe idag igen, upp och ner, korta intervaller. Fast va bara en liten backe med ganska svag lutning, skön om man säger så!

Vi körde iaf..
-Jogg en liten stund, tänjde en snabbis efter det.
-Lite koordination, hopp/lopp, i en minibacke.
-3x5x knappt 150m (va väl mellan 100-150, paden visar ju lite knepigt på de kortare distanserna), började uppför, sen ner, upp, ner, upp. Hade gåvila två lyktstolpar mellan, serievilan var ungefär 3,5 min. Så körde vi ju samma 3 gånger då. Dom uppför låg väl på 28-31s och nedför 25-28s ungefär.
-Sen nedjogg en kortis och stretch.


Nu är det dags för mat!

let's run

Ja, då va klockan efter fyra då, redan. Snart dags att byta om och dra sig mot arenan och träna, fast tror vi springer utanför idag. Känner mig dock väldigt trött och seg så får väl se hur det går. Men av med datorn och på med träningskläderna! Ciao

sushi

..var ingenting för mig. Det gick väl att äta, men nej, kommer nog inte köpa det igen.

Har inte gjort så mkt annat idag. Så jäklans trött! Men måste iaf åka iväg till bibblan och lämna tillbaka en bok nu som jag kanske läst 10 sidor ur..haha. Ja, skriver väl när jag kommer hem. Tråkigt inlägg jag vet, kände bara att jag behövde skriva litegrann. Får ta en lite roligare bild ist..


Fototävling

Hej, tänkte bara säga att jag är med i en fototävling på Alexandras blogg, http://alexxes.blogg.se/, ni kan ju va med ni också! Men jag tänker vinna :D haha.

Home sweet home

God morgon! Vakna lika tidigt idag som alla andra dagar, nämligen halv 8.. men är ganska bra för att vara jag haha! Sov 9 timmar i natt faktiskt, somna tidigt, trött som tusan. Kan ju tala om att jag inte köpte någonting i Sthlm igår, INGENTING!! Även fast vi gick omkring där i 8 timmar hehe.. Hittade ingenting, helt sjukt! Ja vi kom väl dit strax före 10 och så gick vi på stan enda till bussen åkte, vid 18. Gick nog ett antal mil, kändes det som iaf haha. Inget roligt väder var det, men man får överleva det med ;) Kom väl hem åtta-halv nio, åt och kolla på tv, sen blev det sängen. Hoppas ni hade en bra dag!

tomorrow

Nu är det så att jag tänker gå och lägga mig. Redan tänker ni, och ja, redan. Imon har jag nämligen klockan på 06.00 då bussen går 07.30 härifrån mot Sthlm. Vet faktiskt inte riktigt vad vi ska göra, men vi hittar nog på nåt skoj :) blir väl att gå på stan iaf och bränna upp de sista slantarna man har! Men som sagt, sängen nästa. Godnatt småungar


Bara för att min vante ser ut som ett oranget krokodilgap..

dagens träning

Ja som sagt så blev det ju träning på gymmet idag med victoria :)

Orkar inte skriva så detaljerat, men vi cyklade först på random-programmet i 20 min (blev äckligt svettigt, usch!!), sen så körde vi en massa styrkeövningar för överkroppen (mage, rygg, armar, axlar, ja ni fattar..). Så blev det lite stretch. Det var väl lite kortfattat vad vi sysslade med i ungefär 1,5 timme, tror jag det blev? Haha kommer inte riktigt ihåg. Men skitsamma, ingen som bryr sig.

snyggast bild i världen

Nu ska jag byta rum och kolla på tv. Om nån ville veta det liksom. Och här kommer världens kanske snyggaste bild..



tror jag har samma kofta på mig där som idag (lite svårt att se) haha, vilket sammanträffande..


blöööööttt och kallt

Haha hade inget vettigare att skriva som rubrik, men stämmer bra gör den iaf. Uuuha, regn, regn och regn, kallt, kallt och kallt. Har ju iaf kommit hem som ni förstår då. Köpte såklart inget, för åker ju till Sthlm imon och har inte så mkt pengar hehe.. Men det ska bli skoj de :) åker med victoria, sofia och jennifer, vi alla går i samma friidrottsgrupp så känner varandra bra, vissa har man ju varit med sen man var 7 år så.. ;) Nu ska jag läsa lite bloggar och chilla med musik. Blir väl mat snart antar jag. Får se om jag gör ett ryck och pluggar lite till efter maten, men tvivlar haha! Hoppas ni haft en bra dag i vilket fall.


Haha gulligt gosedjur jag fick av nåra friidrottstjejer för ett antal år sen.

Tjohoo vilken fantasiii man haaar!!

Helllooo!! Har hunnit med att träna, ätit och faktiskt pluggat lite, ja ni hörde rätt, jag har pluggat!! Fast hur mkt skiter vi i att skriva. Och jag har ont i armarna sen gymmet..får se om det känns nå imon. Snart ska jag till storstan med victoria, uträtta lite ärenden till henne ;) och så blir det smoothie såklart!! (h) men vi hörs sen hörreni!


for the first time

Tjenamittbena! Jag ligger här i soffan och drar mig, men måste rycka upp mig nu för ska möta upp victoria 11 för träning, blir på gymmet idag. Bygga lite muskler! ;) hehe..

Men har ingen tid att skriva nå mer här nu. Har fler planer för dagen, men skriver sen!

ter'mus

Haha vilken jävla svenska!!!


Hollywoodfruar

Nu börjar svenska hollywoodfruar, haha dom är ju så knäppa! Hitta inte det orange-skiten heller, men orkar inte leta nå mer nu. Får ta det imon eller nåt. Nu ska jag försöka att bara kolla på tv så jag hänger med, om man nu kan "hänga med" på det där iq-befriade programmet..

new

Så, nu ska jag bara försöka ändra det där som är oranget. Säg vad ni tycker tack!!

Alice Hagenbrant-Samson

..värd att lyssnas på! Den gick runt och runt i mitt huvud på träningen, hehe bra med en sån lugn låt när man ska träna! (y) Menmen, det funka väl det med.

Just nu sitter jag i soffan och gör sånt som bara tjejer kan, alltså två saker samtidigt! Kollar på tv, och datorn. Hur bra det går behöver ju inte tas upp. Plus att jag lyssnar på musik på datorn samtidigt som jag lyssnar på tvn. Bra där alma! Nu ska jag gå ner och ta ett äpple. Ha en bra kväll!


dagens träning

Idag blev det träning på bj. Körde uthållighet, så inte så snabba intervaller men med kortare vila. Plus lite hoppstyrka.

-Uppvärmning med jogg, koordination, koordinationslopp och töjning (som vanligt med andra ord).
-Kort stafett 4 gånger, lagomt snabbt.
-Sen körde vi igång. 2x4x400m. Efter första och andra hade vi 1 min vila, sen 45s. Efter första i andra setet så hade vi 1 min, sen 45s och sen 30s. Ungefär 4 min däremellan. Sprang kanske de två första på 1.30 och sen runt 1.27. Så blev inte stenhårt precis, lagomt jobbigt.
-Så körde vi lite hoppstyrka i trappan på läktaren en stund.
-Som vanligt så lite nedjogg/skaka loss och stretch sist.

Gick faktiskt bättre än jag trodde. Benen kändes ganska okej och det flöt på skapligt :)


thinking of you

Men tja igen! Har varit och fixat träningskort med victoria nu så nu kan vi träna vad vi vill på badhuset fyra månader framåt, bra när det blir så svinigt kallt ute i vinter så man knappt kan vara ute. Och vi kommer köra en del på gymmet nu också under grundträningen. Så det kommer nog bli välanvändt tror jag.

Om ni vill veta så kommer det komma lite nytt här, igen jag vet.. Men nu har jag tagit ett vanligt tema härifrån och gjort om ist, vill bara ha nåt enkelt, tycker inte om när det är så mkt småkrusiduller. Stilrent ska det vara! ;) Fast sen kommer det inte bli nå ändringar, isf är det väl färgerna och headern, lätt att ändra om man blir trött på designen. Så ni får säga sen vad ni tycker!

Nu ska jag ner och äta. Seeyou


första november

God morgon! Nu är det första november då, shit va tiden går! Men nu på vintern får den gärna gå som en katapult, har jag absolut inget emot. Något som är huuur skönt som helst är att veta att det är måndag morgon och att man inte behöver cykla iväg till skolan, bara chilla och göra det man vill. Idag ska iaf jag och victoria till badhuset och köpa träningskort, och ikväll är det träning, annars vet jag inte riktigt. Ha en bra dag!

Har helt fastnat för den här låten.. gillade honom inte så himla mkt tidigare, men tröttnar aldrig på den här känns det som:
Olle Hedberg-The Scientist

RSS 2.0