Lillbrorsan..

kanske har lunginflammation. Eller mamma tror det. Han har hostat väääldigt länge och inte så lite heller, och så har han mått dåligt ibland och nu har han 39 graders feber. Stackarn. Så fort han pratar eller rör på sig så får han en hostattack. Får väl hoppas han blir bra snart!
.
Men jag sitter här i soffan med min andra friska broder och kollar på nå knäppt barnprogram haha. Tror jag ska borsta tänderna och hoppa ner i sängen och läsa lite snart. Guuunatttt
.
Sjuklingen (som inte var så sjuk här dock, haha).

Let's colour the sky.

weheartit

Lång backintervall

Träningen idag var lång backintervall, för victoria och mig. Vi körde i den så kallade "prixbacken", upp (den längsta alltså)-ner (på andra sidan)-upp (vi vände där nere och sprang upp för samma backe)-ner (för den backen vi sprang uppför först), det körde vi alltså i ett svep, fyra gånger med ungefär 2 min vila (det blev ungefär 1200m/intervall). Den första gick lite snabbare på 4.31, de andra på 4,37, 4,39 och 4,37. Det blev väldigt jobbigt på slutet men det gick väl ganska bra. Blev väldigt slemmig i halsen och var tvungen att svälja hårt samtidigt som jag var som mest andfådd (skitdrygt!), men det är sånt man får överleva. Imon måste vi köra lugnt så vi orkar onsdagens stenhårda pass!
.
Jag vet att ni sett den, men jag diggar den starkt.

Snuuuvig

Åh jag kan inte sluta njuta av att det är måndag och jag inte är i skolan, hah! Ett välbehövligt lov? Ja! Det värsta är att jag blir så himla lazy, har legat i soffan och degat hela förmiddagen nu. Men efter lunch ska iaf jag, victoria och brorsorna åka och bowla, najsigt ;) Men resten av veckan blir det inga fler "liggahemmaisoffanochdegadagar" iaf, imon och onsdag ska jag va med elin (hon sover här, eller jag hos henne). Och på torsdag åker jag och victoria till sthlm, vi blir kvar där till på lördag, kommer bli niiice :) Det finns ju lite mer att göra in sthlm om man säger så. Men nu ska jag faktiskt ta mig i kragen och iaf få på mig lite kläder, är nog inte sån bra idé att gå och bowla i morgonrock? För övrigt så är jag vääääldigt snuvig, måste gå och snyta mig varannan sekund, skitdrygt. Förhoppningsvis försvinner det snart.
Ni får ha en bra dag!
.
Haha vackert!

Scary

Hej och hå. Barnträningen blev ju en aning.. kaotisk, skulle jag väl kunna säga. Var skitläskigt haha, orkar inte berätta vad som hände.. Men läskigt var de, usch! Min egen träning gick väl inte sådär superbra heller, fick absolut ingen fart på benen idag! Men vi sprang ute i ungefär 30 min först, sen gick vi in och körde frekvens och nåra maxisar, och sen lite bålstyrka. Har även kikat in vårat nya träningsprogram, för fyra veckor framöver. Och det kommer bli väldigt tufft och hårda träningar nu! Kan inte riktigt föreställa mig hur jobbigt det kommer bli på vissa träningar.. Men vill man bli bättre så..! Nu ska jag fortsätta kolla på wallander. Ha de bra :)
.
Hej vi är fina.

weheartit

Jahapp, en stor del av söndagen har gått. Jag har kollat när det inte gick sådär superbra på skidorna för Sverige, men Hellner är fanimig helt otrolig! Aja, har nyss ätit mellis och snart är det dags att dra igång med träningarna, eller om en timme ganska exakt. Och snälla victoria har varit snäll och planerat träningen! (som vi kan ha lite problem med ibland haha.) Ska ta och plugga lite nu innan det, i veckan blir det inte så mycket tid över tror jag. Men hejjjssveejjs på ett tag :)
.

Söndag

Morsning korsning! Söndag idag, men ingen skola imon :D hihi. Men har inte så många planer för dagen, bara barnträning och egen träning. Har pluggat lite nu, sitter och kollar på vinterstudion. Sen blir det väl att kolla på herrarnas dubbeljakt, hoppas det går bra för svenskarna! Men får väl se hur många uppdateringar det blir idag, har ju inte så mycket att göra satt :) Aja, ha de bäst!

Födelsedagskalas

Har inte haft tid att skriva nå mer. Men va på bandy och sen firade vi hugo (som fyllde år i onsdags), så släkten var här. Har ätit en massa tårta och annat gott! Just nu sitter jag och pappa och kollar på nån konstig film. Tror jag ska göra mig klar för sängen snart, känner mig trött (kanske inte så konstigt med tanke på att jag vakna 7 imorse..). Känns iaf skönt att det inte behöver bli nån ångestsöndag imon. Men hoppas ni har en bra kväll :) Nattiiii
.
(Vet att ni sett bilden förrut, soooorrryy!)

Är våren på väg?

Det var riktigt varmt ute idag, skithärligt! Jag ska inte säga att våren är på väg nu, för det kommer säkert komma fler dippar med en massa snö och minusgrader.. Men får njuta för stunden :) Jag sprang ju med victoria, typ 50 min. Det gick faktiskt bättre än jag trodde med mina ben haha ;) Nu tänkte jag plugga lite så inte allt blir kvar till sista dagen på lovet.. som det brukar bli. Ska nog lägga upp de där "30 dagarna" så kan ni ju kommentera eller nåt om ni tycker jag ska köra på det. Har inte tagit nån speciell lista utan lappat ihop den själv, eller tagit nån punkt från nån och en annan från en annan. Haha ni fattar väl, kanske. Ciaooo så länge
.
FATTAR NI HUR HÄRLIGT DET HÄR SKULLE VA NU ELLER?!

Handikappad

God morgon! Hjälp vilken träningsvärk jag har haha, kan knappt lyfta benet.. Märks att det är "fel" muskler som används vid längdskidåkning. Hade en hemsk mardröm inatt också, den va jättekonstig :s haha. Vaknade typ vid 7 också.. fast somna ju typ vid 10 så fick ju sova iaf. Ska ut och springa med victoria lite senare, får se hur det går he-he.. ;) Men ni får ha en bra dag!
.
Hej gammal bild. Och hej jag vill ha vår, och sommar.

Hej alla glada

jag har varit lite duktig och pluggat svenska (fast är fortfarande en del kvar..) och planerat färdigt barnträningen. Funderar på om jag ska fixa en sån där "30 dagars" grej, alla gjorde ju såna förut, men tänkte göra en liten egen och komma på lite egna grejer isf. Kan ju vara bra så man har nåt att skriva om varje dag! Men vi får se hur det blir med det. Om ungefär en halvtimme bär det iväg till hammar, sen blir det bara slapp hemma tror jag. Puss o hej, leverpastej.
.
weheartit

1,5 mil längdskidor.. check!

Så då va det överstökat, härligt! Nu behöver man inte stå på ett par längdskidor förrän om ett år igen :) Och hör och häpna, jag ramlade inte en enda gång!!! Däremot åkte jag in i felix typ hundra miljoner gånger haha.. Hade lite bättre glid än honom. Men första varvet åkte vi med nåra andra, men sen åkte vi ifrån dom, då va det slut- promenerat haha ;) Vi åkte iaf 3 varv på femman, tog drygt 1 timme och 20 min. Blev riktigt jäkla trött i armarna/axlarna! Och på femman fanns det inge fristilsspår heller så då kunde man inte skate'a. Men jaja, va skönt att komma i mål iaf hehe!
Nu ska jag försöka komma på vad vi kan göra på barnträningen senare idag. Ni kan ju gärna ge nå förslag på lekar eller liknande, skulle va suuuupersnääällllt verkligen!
OCH NU TILL DE BÄSTA AV ALLT, DET ÄR SPORTLOV NU!!!! :D:D:D

.
Vackert!

Redo

.
Så nu är jag redo för en lång skidtur, det kommer ju ta sin lilla tid för mig! Men vi hörs väl när jag kommer hem igen. Och jusste, IDAG ÄR DET FREDAG :D Hihi, fredagar ♥ Ha en underbar dag!

Taggga skiidooor..

heh! Det får gå som det går det där. Men har varit på bandy med pappa och mina brorsor haha. Ska snart göra mig klar för sängen, en dag imon också! Sov gott
.

Trääääningar

Jaooo, då tar vi och skriver ner två dagars träning dååå. Skrev ju inget igår kväll, så tar både igår och idag nu!
.
Igår körde vi nåra intervaller. Först 2x800m på 17 km/h och 1% lutning, sen 2x400 på 20 km/h och 0% lutning (fast första fyrahundringen blev lite kortare och den andra lite längre). Sen körde vi styrka också, blandat med armar, mage, rygg och ben. Det gick lite segt måste jag säga, hoppas det är för att jag varit sjuk och innan det tävlat två dagar i rad.
.
Idag körde vi ju också på gymmet, men mer snabbhet. Vi körde 2x4x100m, första serien körde jag 22 km/h och 1% lutning, på andra serien körde jag på 22,5 km/h och 0% lutning. Sen körde vi lite styrka också. Det gick väl helt okej, men inte superbra direkt.
.
Så, det var väl det! Inte nåra superträningar.. men hade inte väntat mig det heller. Imon är det dags för längdskidor! Yippie.. Nä usch och fy. Förr kunde man ju åka, men nu.. Haha shit, undrar hur många gånger jag kommer ramla. Ska försöka hålla räkningen så jag kan ge er en siffra imon, två- eller tresiffrig, vad tror ni? ;)
.
Skorna känns iaf bra!

LOOOOOV, typ

Yippieyey! Behöver inte ta mig till skolan på fleeera dagar nu! Vi ska ju som sagt åka längdskidor imon, inte superkul direkt.. men bättre än att sitta i skolan och jobba :) Så det känns skönt! Och gjorde ju ett engelskaprov idag också, själva provet gick skitbra (fick tillbaka resultatet), men vi skulle skriva en mini-"uppsats" på slutet och den gick nog åt skogen! (Den hade hon inte rättat än.) Men första delen gick ju bra så de är bra (y) Men det är ju väldigt kallt ute idag, imorse var det mer än 20 minus! Så träningen är inställd, jag och victoria tänker gå ner till gymmet på jernvallen och köra lite snabbhet istället. Just nu sitter jag och kollar på skid-vm, damerna kör kvartsfinaler nu och det går bra för sverige! Seeyoouuuu
.
weheartit

Randigt

Jag har min nya randiga tröja idag om nån va intresserad! Kanske inte syns så bra haha, men jag har tråkigt så vrf inte slänga in en liten bild?
.
Men ska snart dra mig neråt och packa väskan, kör ju på gymmet idag. Hörs efter det nån gång!

I don't wanna miss a thing

Helluuu! Onsdag idag, och bara en riktig skoldag kvar innan lovet nu! Känns ju lagomt skönt sådär. På fredag ska vi ju åka skidor "hela" dagen, går väl inte så himla många timmar. Däremot har vi engelskaprov i grammatik imon.. Ojoj, nog det värsta som finns. Måste verkligen plugga ikväll. Och idag tänker jag faktiskt träna också :D Tror att halsen är bra, får lite hostattacker ibland men det ska nog gå bra!
.
Vi får inte glömma att min underbara lillebror fyller hela 11 år idag!!! GRATTIS TILL DIG :)
Och så kan vi ju passa på att säga grattis till linn som fyller hela 15 år idag också, så grattis till dig med!



Födelsedagsbarnet själv!

XL-Galan

Jadu, är nog en person som det kommer skrivas mycket om efter det här.. Angelica Bengtsson, shit vilken tjej! Bara 17 år och hoppar som en tok. Hon slog ju juniorvärldsrekord i söndags när hon vann IJSM, också slår hon det två gånger om idag. Ojojoj säger jag bara.
.
Men klockan börjar bli mycket så jag ska ta och borsta tänderna och sen kura ner mig i sängen. Nattinatiiii
.
Ska börja läsa denna bok snart, har läst en annan bok som han har skrivit så hoppas den här är lika bra.
(Mobilbilder som ni ser, lat som man är..)

Lite nya grejor..


NEEEEWW SHOOOES! (Ja, joggingskor.)



Allt från Sthlm.
(Knäppte med ajfånen så kanske inte så bra bilder.)

IUSM 2011 i bilder

Haha dör lite åt dom två sista bilderna!

You and me

Tjoho! Idag mår jag bättre. Ingen feber längre och huvudet mår bra, det enda är halsen och lite hostattacker då och då.. Så kan fortfarande inte träna :( Men imon, då måste det gå! Men ja, jag har ju varit i skolan. Fast var inte med på idrotten, men va nog bra det då man fick en "extratimme" plugg i skolan. Det enda jag har planerat för dagen är att plugga, och ikväll ska jag kolla på XL-galan. Åååh då kommer jag bli ännu mer taggad att träna! Jag vill så himla mycket, och man vill extra mycket när man inte kan haha.. Men jag tänker inte riskera att få nå hjärtproblem för att träna nån gång med ont i halsen, så desperat är jag inte haha. Men nu ska jag försöka få klart min no-uppsats så jag kan skicka in den och släppa det iaf. Ska hämta kameran också så jag kan ladda in lite bilder på datorn. Seeyou
.
Gullig bild från telefon ;)

Mår inte så bra..

Åkte hem från skolan. Har ont i huvudet, halsen, yr och lite feber tror jag, elin sa det iaf haha. Men orkade iaf inte jobba nåt så kändes ju väldigt onödigt att va i skolan då. Bättre att va hemma och sova så det blir bra snabbare! Hoppas det mest är för att jag är väldigt trött och att det går över när jag fått sova ordentligt. Så nu ska jag försöka sova lite. Skriver mer senare, kan lägga upp lite bilder då också kanske.

Kort helg

Ska gå och lägga mig snart, ska bara borsta tänderna och så först. Förstår inte vart den här helgen har tagit vägen.. Kanske inte så konstigt eftersom den bara har bestått av usm haha ;) Men ändå. Imon är det dags för en ny vecka och skoldag igen, men "bara" 5 dagar kvar, sen är det lov! Även fast det bara är 1-veckas-lov så känns det otroligt skönt. Men nu ska jag leta fram tandborsten ur väskan och sen dra mig mot sängen, hoppas att halsen är bra imon också! Godnatt
.

IUSM 2011

Nu är jag hemma efter två dagar i sthlm, och kommer hem med 1 bra och 1 dåligt lopp i minnet. Och så normal som jag är så va det ju självklart försöket som var bäst. Jag kom in som trea i mitt heat på 3.11,49 vilket var pers med många sekunder från förra året. Jag hade totalt femte bästa tiden och var därmed klar för final. Så då var jag jätteglad. Däremot gick det väldigt sakta i början, hade nog kunnat gå lite snabbare, men bättre långsammare i början än för snabbt. Kände mig lite täppt i näsan då, eller hade väl gjort hela dagen. Idag när jag vaknade var det sämre, och nån timme innan loppet kände jag att jag höll på att få ont i halsen.. Kände mig trött, seg och konstig hela dagen, så kände på mig att det inte skulle bli nåt bra lopp men hoppades ju enda in i det sista såklart. Jag visste att de andra skulle dra iväg blixtsnabbt och jag kan inte springa så fort i början för då dör jag, så jag sprang mitt eget lopp. Det gick bra i 3 varv men sen tappade jag allt.. Kom i mål som 6:a och på 3.13 nåt. Var så jävla sur (eller är fortfarande, men inte lika), ååååh! Och nu har jag fått ont i halsen som jag förstod, men har köpt strepsils som jag drogar nu, så får hoppas att det bara är nå kort skit som går över snart.
Men fick ju iaf med mig ett bra lopp som jag är nöjd med. Och efter loppet idag så är jag ännu mer taggad att träna och bli bättre till de andra tävlingarna!
(Kommer lite bilder sen.)

Träningsmusik

.
Bra att du slänger in en kommentar om vad du vill jag ska skriva om :)
.
Men jag verkligen älskar att springa/träna till snabb och glad musik, lite hoppig och nästan lite disco kanske. Så man bara blir taggad och glad, eller innan tävling får eld i blicken. Men nåra låtar som jag främst lyssnar på innan jag ska tävla (alltså värmer upp) är:
Destination-Darius&Finlay
Lose Control-Waldo's people
Finally-Bart B More, Oliver Twizt
Higher-Taio Cruz, Kylie Minogue
Vi är på gång-Tomas Ledin
I Like The Way-Eddy Wata

Det får räcka så länge. Kan skriva ner fler sen, hinner inte mer nu.

Tjejen som är bäst på att sova..

Vaknade typ halv 7 haha. Försökte verkligen somna om, satt ipoden på min lugna spellista och försökte verkligen slappna av, men gick inte! Mina nerver har kommit, det bara kryper i magen hela tiden.. Har legat här i typ 1,5 timme, eller låg på golvet ett tag med benen i högläge för att de kändes lite krampaktiga haha! Men jag måste nog gå upp nu om jag ska bli klar tills vi ska åka. Tänkte bara göra ett till inlägg angående en kommentar jag fått. Men skriver när jag kommer hem, om det blir idag eller imon får vi se!
.
Får se om det är nå turbo i dessa idag!

Higher

Hellluuusan. Då har ännu fler timmar gått. Barnträningen gick bra, fast det var ju lite tjattrigt haha men så är småbarn! Nu ska jag sätta mig framför tvn istället och mysa med choklad. Och ladda inför imon. Haha jag fick ett sms av min tränare, typ "Jag vill inte höra talas om ett första varv på 34-35 imorgon..". Och NEJ, det ska du inte få heller. Tänker inte sabba hela loppet en gång till genom att springa alldeles för fort första varvet. Men nu var det tvn ja. Hööööörs ni underbara!
.
NU JÄVLAR!

ETT DYGN

Ja, nu är det antagligen ganska precis ett dygn, 24 timmar, 1440 minuter kvar tills jag står på startlinjen med en massa andra taggade tjejer och väntar på att startskottet ska gå till årets USM 1000meters-försök. Just nu känns det väldigt konstigt, kan inte riktigt tänka mig det. Har inte hunnit bli så himla nervös heller, konstigt.. Men kommer nog snart skulle jag tro! Ska ge allt jag kan, och jag vet vad jag vill. Sen får vi se om jag har en bra eller dålig dag helt enkelt. Men inte ska jag ge mig i första taget inte! TAGGATAGGATAGGA, och KÖTTAKÖTTAKÖTTA!!!
.

Härliga fredag!

Wiiho, fredag idag! Och jag har precis slutat. Var inte med på idrotten för att vila mig tills imon och så inte foten rivs upp igen. Så började jobba tidigare, och fick ju då sluta tidigare också. Har gjort ett matteprov idag också, vet inte riktigt hur det gick, tycker inte om procent.. Haha har säkert hur många slarvfel som helst. Men nu ska jag plocka ihop och gå över till andra sidan så inte mamma åker ifrån mig. Skriver nog nåt när jag kommer hem också, annar blir det väl ikväll efter barnträningen.
Ha en bra fredag allihopa :)

.

Lose control

Men tjeeeena! Sitter här och lyssnar på min lista "lite taggigt sådär ;)" haha, bra "tagga-musik"! Och nu är det ju bara en skoldag kvar den här veckan. Däremot så har jag matteprov imon, och så har vi spanskaläxa.. Måste plugga matte ikväll, fattar inte riktigt allt men pappa får hjälpa mig. Om en stund är det dags för träning, men jag ska bara köra superlugnt. You know why ;) För övrigt så har mamma bakat ascoola cupcakes, skitgrymma verkligen! Hugo fyller ju år nästa vecka så är till det, men jag ska se till att jag får smaka en ikväll haha.. Men nu ska jag dra mig neråt och byta om och packa väskan! Hajjjdo
.

iPod Shuffle

God morgon! Hinner t.o.m. skriva ett litet inlägg nu innan skolan! Eller får väl se om jag hinner på riktigt, får se hur stressigt det blir sen haha. Men har fixat lite nya spellistor och sådär på ipoden. Har iaf klätt på mig, ska gå ner och äta frukost nu. Idag är det ju torsdag också, imon fredag! Skoldagen blir väl ganska vanlig skulle jag tro, vi ska kolla på film på so:n tror jag så det är väl ganska chill. Är en lite kortare dag idag också, torsdag och fredag är ju kortare. Men nu ska jag dra ner och fixa frukost, annars blir det stressigt sen.. Ha en bra dag!
.
Älskar den här LILLA smidiga saken, perfekt uppfinning.

HM

Sommarn kan ju gärna få komma!

Even the best fall down sometimes

Wow! Nu är jag duktig, andra inlägget för idag! Haha. Har så himla tråkigt känner jag och vet inte vad jag ska göra, fast måste egentligen plugga. Vet inte riktigt vad jag håller på med.. sitter och tänker typ.. men måste ta tag i matten!
.
Har kommit på en sak (eller ja, kom att tänka på..) att om man verkligen lyssnar på texterna på olika låtar ibland, vad det kan få upp en massa tankar. Ganska sjukt egentligen. Undrar hur det skulle vara utan musik? Jag älskar att ha musik t.ex. innan jag ska springa, blir så himla taggad. Och när man sitter såhär. Ha lite myslåtar, tänka över en massa saker och tänka på gamla härliga minnen. Ganska skönt ibland.
.
Nej nu åker matteboken fram, nu blir det tänka mattetal istället.. Puss
.

Jag vill, jag vill, jag vill!!!

Heeelllu. Knappt så det blir ett inlägg per dag nu.. måste bättras snart, lovar! Skolan var väl inget speciellt, fick sluta mer än en halvtimme tidigare som vanligt på onsdagar haha. Men har tränat också, fast det var bara lätt träning. Skulle inte va nå jobbigt alls, men nu känner jag verkligen att jag vill, jag vill springa mer! Så det känns ju bra iaf. Men ska det va lugnt så ska det va lugnt. Värmde upp lite och sen körde jag 2xca 300m med 1%, först 19 km/h och sen 19,5 km/h. Också körde jag en hundring med samma incline på 22, bara för att känna lite på farten i benen. Körde lite lätt styrka efter det också, och trampa ner lite på cykeln. Fick vänta ett tag på pappa, kom nyss hem så nu ska jag duscha och sen äta. Vi hörs när vi hörs :) Ciao
.
En till bild från telefon, hehe dåligt med bilder..

Tuesday

Hellu. Känner att min blogg är väldigt rolig att läsa nu, eller hur? Haha verkligen. Men skolan tar över så mycket tid, och så vet jag inte riktigt vad jag ska skriva heller. Om nåra dagar kanske blogglusten kommer tillbaka lite mer! Iaf så skoldagen gick faktiskt väldigt snabbt idag. Vi slapp skridskorna, tack och lov för det säger jag bara! Var för tusan -20 imorse, helt sjukt. Och så pajade vårt kära internet så vi fick sluta en lektion tidigare, alltså tio i 2. Åkte iaf hit till mormor och morfar efter skolan, och sitter här nu. Tror jag ska plugga lite no. Klockan 6 är det iaf dags för en liten träff med friidrottsgruppen, vi ska lyssna på nån som ska komma och prata och äta pizza. Får väl se om ni hör nåt mer av mig idag. Ha de bäst!
.
Bild från telefon.

Alla hjärtans dag

Hej på er. Va ett tag sen nu. Och min mamma har blivit magsjuk, åååh så himla dålig tid precis just nu också!!! Men blev iaf glad över spanskaprovet vi fick tillbaka och hemkunskap och so. På träningen körde vi bara lugnt, joggade, körde koordination och så. Igår var det också lugnare med jogg, två stycken lite snabbare "lopp" och sen spänst, frekvens och lite styrka inne. På barnträningen fick vi oss ett riktigt gott skratt på slutet också. Vi körde typ "hur mycket är klockan herr lejon" eller nå sånt, och så va det bara jag och victoria kvar, dom ba "tio yo-mannen steg" haha vi typ dog! Och det var mer än så kan jag säga.. Så gulliga småungar :) Men sitter hos mormor och morfar nu, har nyss ätit och ska väl hem om ett tag. Känner att jag inte har sån himla stor lust att blogga nå mycket nu. Men ha det bra allihopa! Puss o kram
.
Haha fin hjärtbild!

I min morgonrock..

..har jag suttit hela dagen och pluggat hemkunskap. Tror inte ens jag har borstat tänderna? Måste nog göra det känner jag. Men den där hemkunskapen har jag verkligen lust att bara kasta i väggen, så mycket och konstiga saker. Får se hur det går imon.. Det enda jag har gjort förutom pluggat är ätit och kollat när Anja körde dåligt på störtloppet haha. Nu ska jag iaf borsta tänderna! Sen tillbaka till det jävla häftet.. Wiii! Senare är det ju iaf barnträning och min egen träning. Får se om det blir nån mer uppdatering idag. Ciaooo

Bussbiljett och smoothie (y)

Haha det enda jag köpte på våran "shopping". Trodde jag skulle hitta skitmycket, men inget jag riktigt ville ha. Fast bättre det än att göra av med alla pengar. Men alltid trevligt att gå omkring med den tjejen och prata om allt möjligt.
.
Kan ju ta och berätta att min träning idag blev drygt 5 km, som det skulle va. Däremot gick det väldigt fort där ett tag märkte vi, va nere på under 4.30 haha. Men det gick det också. Kände mig lite småseg i benen, men körde ju styrka igår på idrotten och en hel del benstyrka då så det kanske är förklaringen. Men det var ju strålande sol och superhärligt!
.
Tror att dom håller på med tacos där nere, smaskens! Men först blir det till att plugga lite. Ha en bra kväll!
.
Däremot fick jag skjortan och sjalen jag har på mig av mamma för nåra dagar sen, och nåra av armbanden. Tickelitack för det!

Sooool

God morgon. Idag är det lördag och solen skiner! :) Betydligt roligare att vakna till strålande solsken än en näst intill dödlig snöstorm. Jag har redan hunnit med att äta frukost och faktiskt pluggat lite hemkunskap också. Jag tror att funktionärerna till iusm lyssnade på mitt inlägg om startlistorna, för de kom ut nån timme senare haha. Det är många med och det kommer bli riktigt tufft! Hoppas jag hamnar i ett bra heat, och helst andra/sista då.
Men dagens planer är iaf att springa lite med victoria först, jag har inte så långt idag då det bara är väldigt lätta träningar kvar innan nästa helg. Sen efter lunch (antar jag att det blir) så ska jag åka med victoria och shoppar lite i "storstan" (inte sthlm alltså haha), det blir nice det! Ni får ha en bra dag, jag måste plugga nu så det här provet går bra!
.
Det här är faktiskt en bild från idag, även fast den är ganska lik de andra haha.

Vad kan man göra, när inget finns att göra?

Tjohoo igen! Det var nog rekordmånga på barnträningen idag, hela 12 stycken haha. Fast kändes som typ 30, dom hade mycket energi idag vill jag säga.. hehe. Men vi överlevde, och det kändes som om tiden gick snabbare idag än tidigare dagar konstigt nog. Men kul att det är nåra fler med, och nåra nya också.
Jag har hunnit äta middag också, hemmagjorda hamburgare bjöds det på, smarrigt. Nu blir det bara en vanlig fredagkväll framför tvn med familjen och en godispåse. Imon har jag lite andra planer för mig, men det tar vi då.
.
Och förresten, läste på aftonbladet och såg att det var en 23-årig friidrottare som hade dött på en träning. Eller han (tror det va en han..) hade sprungit nåt maxlopp, kollapsat och sen inte gått att rädda. Fy vad hemskt. Lät som om han var ganska duktig, skulle vara med på sm i februari också. Usch. Lät inte som att det hade varit nåt konstigt innan heller. Undrar vem det kan vara.. Och väldigt läskigt! Usch, fy och blä.
.
Men nu ska jag nog ta mig ner till övriga i familjen. Ha en underbar kväll hörrni!
.
Haha får bli en bild på hugo in action ;) Har man inte nåra nya roliga bilder så har man inte.. ledsen.

Seeeegooosar

Det har inte kommit ut nån startlista än :( jag börjar bli skitnervös! Skyyyynda lite!! Haha sitter och typ uppdaterar sidan varannan sekund.. Men tror jag ska ta tag i lite hemkunskap nu och sen bär det iväg till hammar för barnträning. See you lateroooo
.
Har nya typ "trä"-örhängen som ni kanske ser på högra bilden, tyckte det va lite kul haha ;)

En bild säger mer än tusen ord, right?

weheartit (så himla härliga bilder där!)

Friday I'm in love

Wiiho, idag är det fredag :D ääälska fredagar. Däremot blev jag inte så glad över mitt provresultat på no:n, men jaja inget att hacka upp sig på. Sen vakna man ju inte upp till sånt trevligt väder heller.. trodde seriöst att vårat hus skulle blåsa ner, plus snö också.. Men fortfarande fredag!
Nu ska jag kika bloggar och kolla på huddinges hemsida och hoppas att startlistorna har kommit till iusm! Ha en superbra dag allihopa :)
.
Såhär ska det se ut när man vaknar!

GODNATT

Klockan har blivit ganska mycket och det är ju faktiskt en skoldag imon också. Så jag tänker ta fram hemkunskapshäftet, plugga lite och sen sova.
Kan ju berätta lite kort om träningen bara. Vi körde lätt idag; jogg, koordination och nåra korta snabbare i backe. Däremot var det lite drygt väder, de flesta cykelbanorna var fulla av snö också så blev lite halvpulsning. Annars gick det väl ganska bra.
.
Men nu ska jag dra på mig pyjamas och kura ner i sängen. Hörs imon, och då äre freeeeedag!
.

Småfix

Så, nu har jag fixat en ny header iaf. Vet inte riktigt om jag är nöjd med den, men får väl ha den ett tag iaf. Orkade inte fixa nåt med designen, ändrade bara lite typsnitt. Det är inte farligt att slänga in en kommentar om den här eller förra var bättre/finare heller :)

Jag vill..

fixa lite med min design! Eller jag vill ha en ny header, men kommer aldrig riktigt på hur jag vill ha den.. Kanske ska börja fundera lite, har ju ändå haft den här ett tag nu.. Är det inte tråkigt när det alltid är samma? Haha.

I'd catch a grenade for you

weheartit

You think you've got it

Tjabbatjena! Det är redan torsdag och alla prov är klar för den här veckan, känns.. skönt! Vet inte riktigt hur det gick på so:n idag heller, va lite osäker på nåra. Men förutom det har vi haft engelska (jag och elin satt och träna på den jävla grammatiken!!!), no (vi börja med astronomi) och svenska (läste och skrev lite i läsloggen). Gick ganska fort, skönt det. Tror inte jag orkar börja plugga nå nu, men efter träningen ska jag nog börja med hemkunskapen.. haha herregud det tar aldrig slut. För övrigt så är det ju inte så trevligt väder ute heller, verkligen äääälskar snö, verkligen.. Nej nu tycker jag att allt bara kan försvinna så det blir vår nån gång! Så vädergudar, snälla skicka inte ner nå mer snö! Ha en bra dag hörrni, kraaam
.

Trululu

Tjaooo. Tycker att tiden kan stanna ett tag nu, behöver plugga mer känner jag (fast orkar egentligen inte), men måste ändå sova så jag inte är dödstrött imon. Men iaf, träningen gick bra. Körde 2x500 1% på 17 km/h först, sen 2x2x500 0,5% på 19 km/h, det var ungefär 2 och 4 min vila (alltså varannan gång). Blev riktigt jobbigt, men klarade alla iaf. Men sen körde vi styrka också.
Nu måste jag plugga lite till, sen sova. Guuunatt!
.
Fint alma, fint.. men seriöst, vatusan gör jag?!

weheartit


Hey ya

Tjena på er, nu är det jag som är här igen. Ni vet ju vad vi har sysslat med i skolan, iaf före lunch. Efter lunch så va det bara slöjd, syv och klassråd. Lite småseg dag. Men måste nog fortsätta plugga so nu, har ju prov imon.. Jag ska iaf till gymmet och köra med victoria senare. Skriver ikväll nån gång! :)
.
Våriga kläder ♥♥♥ Våren koooooom!

elin hääääär ;)

Sitter i skolan med Alma, skojjigt värre! egentligen inte... skolan är inte mig grej, haha. Vi har haft matte och sen SO fick rast alldeles nyss, men börjar om fem minuter och då blir det ännu mer SO. Sen lunch och efter det ska vi ha slöjd, jag har träslöjd och håller på med ett smyckesträd om någon undrade. Sen så har vi klassråd och syv och efter det slutar vi! (y) längtar redan! haha. Alma frågade om jag ville gästblogga och såklart tackar man ja! men vad tusan ska jag skriva? svårt det här.... ehm... ehm... äh! får bli en bild på mig och Alma som vi knäppte alldeles nyss. Ha en underbar dag alla almas läsare! TJOOHEJJJ :D

.


Från det ena till det andra

Slänger in ett snabbt inlägg nu. Jag och victoria sprang typ 30 min, kändes väl helt okej. Tog en lååååång varm dusch sen (jag och victoria kan ju stå och prata en stund efteråt och det blir lite kallt ibland.. haha). Och så har jag ju ätit också. Måste ner och fråga pappa om nåt mattetal nu. Sen ska jag förhoppningsvis plugga so. Hejdo på ett tag!
.
Sommarbilder kan man inte få för många av.

Slutdrogat

Yes, äntligen slut på alla dessa droger och skit! Hoppas jag iaf.. men provet är ju gjort! Gick väl sådär, vet faktiskt inte riktigt. Men sen när vi var klar med provet så skulle vi ha engelska och då kommer hon "vi ska ha ett test nu", yippie vad glad man blir liksom! Det gick iaf inge bra, tänkte bara på no-provet om vad jag kunde haft fel på och så (haha). Fick typ blackout så gick skit! Sen är ju inte jag så bra på engelska heller.. Tur att det bara var ett test iaf. Efter lunchen höll vi på med gimp och sen uppfinningar på tekniken. Först av allt hade vi ju skridkor också, jag är nog den sämsta i världen på att åka skridskor.. skojar inte! Känner mig som bambi på hal is haha. Men nu ska jag ta tag i pluggandet till nästa prov. Sen blir det ut på en springtur med victoria. Hajdo
.
Såhär känner jag för franska revolutionen just nu..

Trääääniing

Var lite uthållighetsträning idag. Vi körde i prixbacken. 6x ca 400m med 1 min vila, alltså varannan upp och ner. Det blev väldigt jobbigt mot slutet, men kände att jag hade ganska mycket att trycka med ändå, skönt. Sen körde vi en kortstafett fyra gånger, lagom snabbt. Så det var väl allt. Nu har jag bara ett jobbigt pass kvar innan IUSM, känns konstigt.. Men får ju inte köra så hårt nu innan, blir ju inge bättre till dess iaf, bättre att köra lugnare och vila upp benen så de kan kuta snabbt sen! Men nu ska jag sluta babbla haha :) Hörs imon nån gång!
.
Kärlek på löpning ♥

You give love a bad name

Hellu igen! Kväll redan och snart är det väl ny skoldag. Skridskor och prov.. heh, ingen superdag kanske. Mamma har förhört mig lite på droggrejsen nu, ska plugga lite till men sen får det räcka. Tror inte jag kommer få in så himla mycket mer nu heller. Och klockan är över 20.00 nu ser jag, alltså dags att springa ut till tvn och slå på fyran! Sköna programmet "familjen annorlunda" nu haha. Fast först ska jag slänga in ett inlägg om träningen (det blir ju liksom fler inlägg då haha..). Kommer snart igen! :)
.

Cannabis, opiater, centralstimulerande, hallucinogener..

Ååh va alla knarkgrupper och sorter snurrar i min hjärna just nu, haha. Ny vecka och alltså måndag är det ju idag också. Har varit nåra lärare sjuka idag så blev lite annorlunda, och så fick vi plugga till provet imon (vilket behövs..). Fick reda på ett provresultat också, gick väl helt okej. Men om ett tag så är det ju dags för träning, och innan den har jag tänkt plugga så hoppas det inte är så många bloggar som har uppdaterats med nåt kul.. hehe. Slänger in en väldigt färsk bild också, så det inte blir alltför tråkigt liksom! Hejsvejs
.

Träning x2

Tjeeeena. Hemma igen nu då. Eller har varit hemma i en timme, hunnit duscha, äta och kolla på solsidan. Det var inte så många på barnträningen så det gick ganska bra även fast victoria inte kunde vara med idag. På min egen träning så var jag, min tränare och en till tjej ute och sprang i ungefär 30 min först. Sen gick vi in och körde spänst, snabba ruscher och bålstyrka. Gick helt okej, fick ingen riktig fart på benen men tävla ju igår också. Tror jag ska ta och plugga lite mer no nu, alla knarkgrupper och sorter och grejs fastnar inte i mitt huvud haha! Ha de gööööttt
.
En till bild från igår. Trött som satan, men tar i ändå!

Sol, sol, sommar och sol

Tyvärr lär vi väl stryka över "sommar" där uppe. Däremot är det väldigt soligt och fint, och jag har inte varit utanför dörren.. fy alma. Men har faktiskt gjort nytta här inne. Har pluggat väldigt mycket, ett halvt kapitel matte och no. Färgat håret har jag också hunnit med. Kollat lite på skidor också, annars har jag inte gjort så mycket mer. Börjat med mina älskade echinaguard (stavning?) har jag gjort, börja känna mig täppt och konstig i näsan så bäst att börja innan det är för sent! Om en stund är det dags för barnträning. Förhoppningsvis blir det väl nå mer inlägg nån gång idag. Ciiiiiao
.
Bild från igår.

Tjong

Tjaaa. Tråkigt bloggande från min sida.. Men har inte varit på humör heller om man säger så. Har gjort litelite nytta förutom att suttit framför tvn med godispåsen, pluggade i typ 20 min (alltid nåt?) och planerade nyss barnträningen. Ska nog snart sova, känns som om det behövs lite sömn här. Hoppas ni har haft en fin dag och är glada :) (till skillnad från andra..)

Aaaaaarrgggg

Ååååååh. Blir så sur när det aldrig kan gå bra! Sprang alldeles för fort på första varvet och sen var hela loppet kört. Kom i mål på 2.29,73, ca 2 sekunder från pers.. Men fick ju inge draghjälp nu heller. Måste verkligen hitta formen till iusm om två veckor nu! Men det här loppet vill jag bara glömma, kändes ju bra i början men självklart ska jag klanta bort det genom att springa för fort i början.. så typiskt mig!
.
Men jaja, har nyss ätit hemmagjord pizza, sitter och kollar på tv nu. Ikväll blir det bara slapp. Seeyou
.
Fick bli nån jättegammal från lidingö bara, får duga för just nu orkar jag ingenting!

Freeeedag

Hej på er! Älskade fredag är här. Tycker alltid det är lika skönt när man slutat skolan på fredagen och har en hel helg (som dock är väldigt kort..) framför sig. I skolan så hade vi ju två prov idag, matte och spanska. Matteprovet kändes faktiskt ganska bra, kunde allt, men det är ju då jag brukar få sämre resultat haha.. Däremot spanskaprovet gick åt skogen! Fast har inte pluggat så mycket på det heller, har prioriterat andra ämnen före det.. Spanska är sämst rankad över alla skolämnen haha. Hade ju eget och idrott utöver det också, körde fotboll på idrotten (var ju felix som hade den, så fotboll var ju en självklarhet om man säger så..). Men direkt efter skolan så gick jag och klippte mig, var drop in så fick sitta och vänta väldigt länge. Blev lite sen till träningen också, men victoria är ju så snäll så hon lät mig få komma när jag va klar :) Blev väl ganska bra tror jag, klippte bara det slitna, klippte upp lite till och tunnade ur luggen lite. Så ja, efter det så sprang jag till barnträningen. Sen hämtade mamma så vi åkte och köpte thaimat och godis. Så har haft ganska fullt upp idag, men nu är det nästan ingenting mer jag behöver göra, bara slappa och tagga till imon! Allt plugg får väl vänta tills söndag antar jag.. Har ju en massa prov nästa vecka också. Men det tar vi sen. Och nu blev det en väldigt lång text märkte jag. Men ni behöver ju faktiskt inte läsa om ni inte vill, jag tvingar er inte! Hoppas ni haft en bra dag. Tjaaaooo
.
Heh.. Mina fina flickor, och jag (ser helt... knäpp ut, typ). För nåra dagar sen eller nåt sånt.

Lalalala

Tjena, blir en liten mobilblogg iaf. På träningen körde vi lugnare eftersom det är tävling på lördag. Blev jogg, tänjingar och koordination. Kändes ganska så bra. Sen har jag pluggat matte och lite spanska, och ätit Joels bamsechokladbollar haha. Tänker gå och lägga mig snart så jag får ganska bra med sömn iaf, orkar ändå inte plugga nå mer. Men hörs väl imon! Godnatt

Hatar när man inte fattar nåt!!!

Sucksucksuck. Har pluggat matte inför provet imon och inser att det är en massa olika formler och grejer som jag har glömt bort... Åååh! Allt bara snurrar i min hjärna nu känner jag så ingen idé att försöka klämma in nå mer just nu. Dags för träning om en stund också, det kanske rensar bort lite där uppe. Får väl se om ni hör nåt mer av mig idag, det är ganska mycket plugga på schemat nämligen. Men det visar sig. Puss
.
Har mina nya jeans idag som jag sa var mer "vårjeans", men de funkade mitt i den härliga (höhö..) vintern också! (Dom kanske inte syns så bra haha, men skit samma.)

Shoooort day

Hej igen då, vi har redan slutat! Wii, härligt. Huuur kort dag som helst idag. Hade ett engelskatest på morgonen, hörförståelse (ingen aning hur det gick..). Sen hade vi no, men jag, elin och frida plugga lite svenska istället. Sen efter lunchen svenskaprov då, och vi fick sluta när vi va klar och det gick snabbt så sluta för typ 10 min sen. Vet inte riktigt hur det gick heller, var osäker på en del saker.. Får väl se, finns inget mer att göra nu iaf. Men väntar på att mamma ska komma och hämta mig nu. Men skriver nog mer när jag kommer hem. Ha de bäst!
.
Soool, vill jag ha.

Regn

God morgon! Skönt att bara ligga och dra sig i sängen för en dag, däremot så var inte min kropp van att sova lite längre på en torsdag, vaknade flera gånger. Jag är alltid sån, blir alltför van med skoltider och kan inte sova när jag får. Men det var skönt ändå, behövde inte stressa upp ur sängen iaf. Har ätit frukost och pluggat lite till provet i eftermiddag. En annan sak som är ganska nice idag är ju att skoldagen blir väldigt kort! En halv engelskalektion, no och svenska. Men måste nog göra mig klar nu, typiskt mig att bara sitta och tänka att jag har hur mycket tid som helst och sen märka att jag inte har det helt plötsligt.. då blir det stressigt, tro mig! Hoppas jag kan uppdatera lite mer här idag också :) Men vi hörs, ciao
.
Tror jag måste färga håret snart, vill ha den här hårfärgen igen! (Just nu ser det hemskt ut..)

Grattis

Grattis min älskade ängel, idag är det din dag, din 16 årsdag. Saknar dig så mycket så jag nästan spricker! Älskar dig <3

Fullt upp..

Hej på er! Ledsen för att jag inte skrivit på ett tag.. Men efter skolan idag så blev det snabbt hem, äta mellis, åka på träning, åka snabbt hem, duscha, äta och åka till bandyn. Och nu är jag ju hemma då. Men ja, har inte haft så himla mycket tid över om man säger så. Träningen gick väl helt okej iaf, körde 2x ca 100 på 23 km/h (1%) och 2x knappt 300 på 21 och 21,5 km/h (1%). Och sen pyttelite styrka också. Var ju inte meningen att det skulle vara ett så jobbigt pass idag eftersom det är tävling i helgen, och det var det inte heller. Aja men vi har iaf sovmorgon till halv elva imon :D bara för att vi var på bandyn idag haha. Men härligt det. Ska plugga lite nu, sen sova. Go'natt

Skum.. rubrik

Hej igen haha. Har kanske pluggat två tredjedelar av tiden sen sist jag skrev, den sista tredjedelen har jag lekt lite med gimp. Har pluggat svenska-grammatik, prov på de på torsdag. Lite småjobbigt att hålla reda på alla konstiga ord på alla böjningsgrejer eller va man ska säga.. Men hoppas jag lär mig nån gång.. snart. Tror jag ska gå ner och kolla om det är nå mat på g. Tänkte visa er mitt nya armband också, trevligt va? Det kanske inte syns så bra eftersom jag älskar cam'en så himla mycket.. men orkar helt ärligt inte ta fram kameran och knäppa ett kort på mitt armband.. så det får duga! Och nu till det bästa (därför jag skrev allt det här onödiga, för att få säga det här); puss och kram skumbanan! Haha elin och frida fattar ju iaf ;)
.

"Ett löpande spöke"

Tjenamittbena! Tisdag idag då, hänt nå speciellt? Nej inte direkt. Vi hade skridskor på idrotten.. hehe jag och skridskor.. näe. Men jag ramlade inte en endaste gång, ojoj! Annars har det väl varit en ganska skoldag. Men känns som att det blir skola hela dagen för mig idag. Är typ enda dagen jag hinner plugga ordentligt innan alla prov den här veckan. Så lär väl ta och börja med det snart. Har ingen träning idag heller, hoppas benen vilar upp sig och blir starka till imon! Kan ju bjuda på en bild från gimp, min lärares kommentar var "haha coolt, ett löpande spöke.." haha. Ha de gött!
.
Skulle egentligen lägga till nån mer bild, men den jag tänkte ta först blev helt fel.. Får se om jag fixar nåt sen ;)

RSS 2.0